Recomandarea zilei de 14 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 14 iulie 2020


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Berbec:

Nu cheltuiţi astăzi banii pe lucruri nefolositoare, ci gândiţi-vă de mai multe ori înainte să achiziţionaţi ceva.


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Taur:

Aveţi mai multă grijă de propriile idei şi nu mai spuneţi tot ce gândiţi. O viaţă mai rezervată este, în acelaşi timp şi o viaţă mai liniştită.


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Gemeni:

Consumaţi-vă energia pe care o aveţi pe lucruri pozitive, nu pe oamenii din jur care nu au nicio vină pentru situaţiile create.


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Rac:

Aşterneţi-vă în ordine dorinţele prioritare, deoarece aştrii vă vor ajuta să vă îndepliniţi toate poftele şi veţi avea tot ce vă doriţi.






Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Leu:

Este momentul în care Leii trebuie să îşi ceară drepturile, să negocieze o mărire de salariu şi un alt program.


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Fecioară:

Nu este o zi bună pentru luarea unor decizii foarte importante. Oboseala îşi spune cuvântul, de aceea este bine ca Fecioarele să se odihnească întreaga zi şi să se relaxeze.






Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Balanţă:

Stările de rău nu par a se termina şi deja ţin de ceva timp. Totul poate fi pus pe seama stresului, însă dacă se tot amână momentul, lucrurile se pot agrava.


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Scorpion:

Aveţi mai multă încredere în voi, lucraţi puţin la stima de sine, care a mai scăzut în ultimul timp. Este timpul ca să eliminaţi lucrurile negative din viaţa voastră şi să înfruntaţi cu capul sus orice obstacol întâlnit.


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Săgetător:

Nu vă lăsaţi manipulați(te) de cei(le) din jurul vostru, ci păstraţi-vă propriile păreri, care sunt cele mai importante. Indiferent de subiectul pe care îl discutaţi, este bine să ascultaţi ceea ce au de spus persoanele din jurul vostru, să interveniţi, dacă este nevoie, dar să nu luaţi lucrurile personal atunci când cineva vă contrazice.






Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Capricorn:

Nu vă pierdeţi cumpătul, încercaţi să gândiţi raţional indiferent de gravitatea problemei şi mai schiţaţi câte un zâmbet, pentru a nu ajunge să clacaţi în astfel de momente extrem de dificile şi tensionate.


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Vărsător:

Dacă va apărea o situaţie neaşteptată, nu vă grăbiţi, ci vorbiţi cu o rudă mai în vârstă, de la care aţi putea primi numeroase sfaturi bune, pline de înţelepciune şi de experiență.


Recomandarea zilei de 14 iulie 2020, Peşti:

Rezervaţi-vă ziua pentru familie, mergeţi împreună în parc sau la patinoar, serviţi cina în oraş sau comandaţi ceva acasă. Schimbările în familie trebuie să plece de la cei(le) maturi(e).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS