Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 24 iulie 2020


Horoscop 24 iulie 2020, Berbec:

Berbecii au ocazia de a cunoaşte o persoană foarte specială la un eveniment la care, iniţial, nici nu şi-au dorit să participe. Conexiunea dintre voi va fi instantă, mai ales că veţi descoperi multe lucruri în comun. Se poate naşte astfel o frumoasă relaţie de prietenie, care, cine ştie, ar putea dura toată viaţa.


Horoscop 24 iulie 2020, Taur:

Taurii se pregătesc de vacanţă, căci nu multe zile vor mai fi până când vor putea profita de libertate, relaxare şi linişte. Probabil că în ultima vreme stresul v-a acaparat, motiv pentru care o pauză este binevenită. Dacă în excursie veţi merge alături de prieteni(e) ori chiar de persoana iubită, amintiri memorabile se vor crea.


Horoscop 24 iulie 2020, Gemeni:

O zi într-adevăr specială pentru Gemeni. Veţi înţelege cu adevărat care este scopul în viaţa voastră şi cu ce trebuie să vă ocupaţi, care este menirea voastră, cum trebuie să arate viitorul. Din acest punct nu vă va rămâne decât să luptaţi cu toate armele pentru a obţine succesul binemeritat.






Horoscop 24 iulie 2020, Rac:

Mulți oameni din jurul tău se agită să ajungă în lumina reflectoarelor, așa că cea mai bună strategie pentru a capta atenția este să nu faci la fel ca ei. Dimpotrivă. Fii subtil(ă) și supus(ă) și te vei diferenția de restul grupului. Când ești calm(ă) și reținut(ă) ajungi mult mai departe decât dacă te-ai agita cu orice preț doar ca să fii în centrul atenției.


Horoscop 24 iulie 2020, Leu:

Crezi că ți-ai pierdut abilitățile tale intuitive? Nu te teme - cât de curând vei fi pus(ă) în situația de a-ți testa simțul acesta de detectiv(ă). Nu îți face griji că ceilalți(lelalte) te vor crede paranoic(ă). Ai încredere în intuiția ta. Cât de curând se va afla adevărul și toți(ate) ceilalți(lelalte) îți vor da dreptate. Intuiția nu te-a înșelat niciodată. Nu o va face nici acum!


Horoscop 24 iulie 2020, Fecioară:

Dacă ești presat(ă) de timp, cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te grăbești! Dacă îți petreci toată ziua alergând de colo colo nu vei putea fi atent(ă) la detalii. Sau, mai rău, nu te vei putea concentra la ceea ce ai de făcut. Deci, mai bine te-ai organiza. Relaxează-te, fă un plan și ține-te de el. Dă-ți timpul necesar pentru a înțelege pe deplin ce ai de făcut în viitor, nu te grăbi să ajungi la destinație.






Horoscop 24 iulie 2020, Balanţă:

Vă veți simți destul de generos(asă) astăzi, gata să vă arătați flexibilitatea ori de câte ori va fi nevoie de un compromis. Cineva ar avea nevoie să vă anuleze întâlnirea? Nicio problemă, aceste lucruri se întâmplă. Cineva te încetinește în trafic? Nu claxonezi, mai degrabă vei prefera să te miști în siguranță, decât să te enervezi pe drum. Această fază ar trebui să dureze câteva zile și vă va permite să vă păstrați calmul în situații în care alți oameni ar putea exploda. Acesta este un moment foarte bun pentru sănătatea ta emoțională.


Horoscop 24 iulie 2020, Scorpion:

Aveți o mod excelent de interacțiune cu oamenii, care va fi foarte util azi. Să acționezi cu tact și să fii diplomat(ă) te va ajuta să stingi tensiunile între doi(uă) prieteni(e) și să-i/le facă pe toți(ate) cei(le) din grupul tău să se manifeste mult mai bine. Dar când decizi să ajuți oamenii să aibă o conversație civilizată, încearcă să nu controlezi cum acționează. Dă-le libertatea pentru a rezolva lucrurile în așa fel încât să aibă sens pentru ei(le). Felul tău de a face lucrurile nu este probabil cel pe care l-ar alege, așa că nu-i/le forțați.


Horoscop 24 iulie 2020, Săgetător:

Filozofia ta despre viață s-ar putea să nu fie ceva pe care îl poți exprima în cuvinte, dar a fost nevoie de mult timp și de încercări pentru a ajunge la ea, deci, respect-o. Nu fă un pas în spate doar pentru că astăzi ea e contestată. Stai departe de oamenii care nu îți respectă idealurile. Încercarea de a le explica nu va fi ușoară, iar șansele să fii ascultat(ă) aproape nule. Ei(le) sunt preocupați(te) de propriile păreri și nu sunt interesați(te) să învețe de la tine. Este trist, dar este adevărat.






Horoscop 24 iulie 2020, Capricorn:

Capricornii vor să-și atingă toate obiectivele pe care și le-au propus. Ai de tras din greu, însă rezultatul merită tot efortul. Sfatul aștrilor pentru tine este să începi să fii mai curajos(asă) și să lași modestia de-o parte. De asemenea, mare atenție la sănătate. Dacă nu îți dozezi energia cum trebuie, s-ar putea ca la sfârșitul zilei să nu mai ai putere nici măcar să te bagi la somn. Nu uita, însă, că succesul este mai aproape decât crezi.


Horoscop 24 iulie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, este momentul să-și facă planurile de vacanță. Nu lăsa totul pe ultima sută de metri, pentru că s-ar putea să ai parte de tot felul de surprize neplăcute. Încearcă să acorzi mai multă atenție propriei persoane și propriilor dorințe. Seara aduce cu ea emoții foarte puternice. Vei primi vești de la o persoană dragă ție, cu care nu ai mai vorbit de multă vreme.


Horoscop 24 iulie 2020, Peşti:

Vineri, Peștii sunt în prim plan. Ești în mijlocul atenției și asta nu poate decât să te bucure. La muncă, pui stăpânire pe toate discuţiile și rezolvi cu ușurință toate sarcinile. Atenție, însă, riști să fii privit(ă) cu invidie de colegi(e), așa că încearcă să fii un pic mai rezervat(ă). Cu toate astea, nu te abate de la calea ta spre succes. Continuă să iei inițiativa și să le demonstrezi șefilor(elor) că meriți să fii promovat(ă).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS