Horoscopul zilei de vineri, 17 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 17 iulie 2020


Horoscop 17 iulie 2020, Berbec:

Dragi nativi(e) Berbec, este momentul prielnic pentru a vă pune ordine în gânduri. Încercaţi să vă distanţaţi de persoanele care nu vă vor binele, mai ales dacă simţiţi constant înţepături din partea lor. Bazaţi-vă pe încrederea persoanelor apropiate şi nu vă lăsaţi afectaţi(te) de vorbele unor oameni care v-ar putea invidia.


Horoscop 17 iulie 2020, Taur:

Taurii simt nevoia de distracţie, însă aştrii vă recomandă să mai aşteptaţi puţin. Întâmplările din ultimele zile vă vor pune puţin pe gânduri, deoarece ar trebui să fiţi mai precauţi(te). S-ar putea ca o persoană specială să vă invite la o cină romantică. Voi ştiţi cel mai bine ce este de făcut.


Horoscop 17 iulie 2020, Gemeni:

Astăzi, Gemenii vor face o alegere extrem de importantă în dragoste. Gândiţi-vă bine căci se poate să fie un moment pe care nu îl veţi uita vreodată. Să fie un semn al despărţirii ori din contră o cerere în căsătorie extraordinară, doar voi ştiţi. Important este să nu regretaţi decizia pe care o faceţi şi să nu fiţi nicidecum manipulaţi(te), nici chiar de familie.






Horoscop 17 iulie 2020, Rac:

Încercaţi să vă odihniţi mai mult, dragi Raci, căci perioada aglomerată prin care aţi trecut se va simţi acum. Câteva zile de concediu vă vor reîncărca bateriile şi vă vor pregăti pentru o nouă etapă a vieţii. Aţi putea planifica chiar şi o excursie în afara oraşului alături de familie ori prieteni(e). Vă veţi găsi liniştea şi relaxarea mult aşteptate.


Horoscop 17 iulie 2020, Leu:

Universul îţi trimite o cantitate uriaşă de energie, ceea ce înseamnă ce te poţi distra făcând orice acum, să începi aventuri noi. Chiar şi rutina zilnică îţi va oferi surprize pe alocuri, de la o întâlnire neaşteptată, la o coincidenţă amuzantă. Asta e una din zilele în care te simţi unit de lumea din jurul tău.

Horoscop 17 iulie 2020, Fecioară:

Atitudinea ta pozitivă îţi va permite să provoci pe cineva într-un mod constructiv, aşa că nu te sfii să contrazici afirmaţiile ilogice ale cuiva. Deşi unii(ele) ar putea să sară la gâtul cuiva pentru asta, tu vei şti că este mai înţelept să te concentrezi pe ce zic bine, nu rău. Ajutându-i(le) astfel pe cei(le) din jur, vei primi mai multă cooperare, iar popularitatea ta va rămâne la cote înalte.






Horoscop 17 iulie 2020, Balanţă:

Simţi nevoia să începi un nou proiect, ceea ce e minunat, dar ţine cont că doar tu ai controlul asupra modului în care evoluează lucrurile. Poate fi grozav sau groaznic, aşa că asigură-te că ai timpul necesar să te dedici acestui proiect pentru a te asigura că are succes. Energia investită în el este direct proporţională cu nivelul de satisfacţie pe care îl vei avea la final, aşa că nu te apuca decât dacă ştii că îl poţi duce la bun sfârşit.


Horoscop 17 iulie 2020, Scorpion:

Cineva are nevoie de ajutor azi şi ar trebui să vii în ajutorul lui/ei. Acest comportament nu doar că îţi va aduce mai multe beneficii pe parcurs, dar va întări şi relaţia cu această persoană, care îţi va rămâne datoare, ceea ce va fi folositor mai târziu. Motivaţia ta nu trebuie să fie altruistă ca să aibă efect. Este în regulă să îţi doreşti să ai şi tu ceva de câştigat.


Horoscop 17 iulie 2020, Săgetător:

Vineri, Săgetătorii ar putea să se confrunte cu o situație neprevăzută. Te simți atras(ă) într-o capcană și nu vezi nicio ieșire din această situație. Sfatul aştrilor pentru tine este să îți păstrezi calmul și atitudinea pozitivă. Astăzi, te vei înțelege foarte bine cu cei(le) din zodia Pești, așa că ține-i(le) aproape pe acești(ste) nativi(e). Seara ar trebui să te relaxezi. Urmează câteva zile în mai grele și ai nevoie să fii odihnit(ă) și cu mintea limpede.






Horoscop 17 iulie 2020, Capricorn:

Capricornilor le iese tot ce își propun. Este o zi în care te bucuri din plin de orice și îți faci planuri de viitor. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație de iubire, astăzi sunt toate șansele să-ți găsești jumătatea. Încearcă fii aproape de familie și cei(le) dragi ție, pentru a avea parte de bunădispoziție. Seara, vei primi o veste incredibilă de la un/o prieten(ă) foarte bun(ă), o veste care îți va reda încrederea în tine.


Horoscop 17 iulie 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar putea lua în calcul astăzi să facă pasul cel mare în relația de cuplu. Simți că partenerul(a) de viață este cel(a) alături de care vrei să-ți petreci tot restul vieții și să-ți întemeiezi familia mult visată. Sfatul aștrilor este să ai curaj și să faci pasul cel mare. Însă, înainte de a lua o decizie, ar fi bine să ceri sfatul persoanelor dragi, în care ai încredere. Vei privi totul într-o nouă perspectivă, iar sfaturile lor te vor ajuta să alegi ce trebuie.


Horoscop 17 iulie 2020, Peşti:

Astăzi, Peștii vor avea parte de momente de satisfacție, atât în plan profesional, cât și în viața personală. Reușitele ți se datorează în totalitate și tot ce trebuie este să te bucuri de ele. Munca depusă în ultima perioadă și nopțile nedormite încep să dea rezultate. Este momentul tău de glorie, bucură-te și primește cu zâmbetul pe buze aprecierile persoanelor din jur. În plan personal, cel(a) drag(ă) te va surprinde cu un cadou foarte scump, un lucru pe care ți l-ai dorit de foartă multă vreme.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS