Horoscopul zilei de vineri, 10 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 10 iulie 2020


Berbec:

Lăsaţi distracţia pentru alte zile, dragi Berbeci, căci astăzi nu veţi avea posibilitatea să vă relaxaţi prea mult. Dacă aţi lăsat mai multe sarcini nerezolvate, atunci este momentul să puneţi mâna la treabă şi să duceţi totul la bun sfârşit. Altfel, nu veţi face decât să vă îngreunaţi cu şi mai multe activităţi spre sfârşitul săptămânii şi nu vă veţi bucura de linişte şi relaxare nici măcar în weekend.


Taur:

Taurii ar putea încerca lucruri noi astăzi. Este important să ieşiţi uneori şi din zona voastră de confort pentru a participa la activităţi de care v-aţi feri în mod normal. Aveţi şansa de a vă descoperi pasiuni nebănuite şi talente la care nu v-aţi fi gândit vreodată. Spre seară veţi primi un apel telefonic din partea unei rude apropiate vouă. Veştile bune vă vor aduce categoric fericire.


Gemeni:

Gemenii sunt cu capul în nori. Dragostea se pare că pluteşte în aer şi nimic nu vă poate strica buna dispoziţie. Aveţi curajul necesar pentru a vă deschide inima şi pentru a recunoaşte în faţa persoanei speciale faptul că aveţi sentimente extrem de puternice. Cine ştie, poate va fi reciproc.


Rac:

Ai o personalitate extrem de puternică iar asta te ajută în multe situații. Însă ziua de astăzi ar putea să-ți arate reversul medaliei. Dacă ai de-a face cu oameni cărora nu le place să li se spună ce să facă, s-ar putea să ai parte de conflicte ce nu vor fi stinse ușor. Însă dacă vei avea în jurul tău oameni care îți apreciază ideile, atunci totul ar trebui să meargă ca uns. Asigură-te că îți cunoști publicul înainte de a deschide gura!


Leu:

În tot ceea ce faci astăzi, entuziasmul de care dai dovadă îi va acapara pe toți. Vei fi înconjurat de zâmbete iar oamenii vor fi dornici să asculte ce ai de spus. E o zi minunată pentru Lei și tu profiți de asta la maximum. Dacă vrei, poți depune un minim efort pentru a te concentra pe o anumită problemă, însă principala ta preocupare de astăzi este relaxarea!


Fecioară:

Câteva vești importante despre cineva apropiat îți vor trezi emoții puternice. E ceva despre care bănuiești de ceva vreme așa că impactul nu va fi unul uriaș. Însă te vei distra văzând cum reacționează ceilalți la marele anunț. Ajută-i să înțeleagă dincolo de cuvinte și arată-le că, de fapt, schimbarea care se va produce nu este atât de mare precum pare.


Balanţă:

Ai încredere în oamenii care conduc astăzi, chiar dacă nu îi cunoști foarte bine (sau nu îi cunoști prea bine). Ei știu mai multe despre ceea ce se întâmplă despre lucrul pe care îl faci și sunt capabili să conducă lucrurile în direcția corectă. Să le pui la îndoială autoritatea este de obicei un lucru inteligent, însă acum va fi doar o pierdere de timp. Oferă-le o șansă șefilor. Te-ar putea impresiona.


Scorpion:

Comunicarea ta nonverbală se aude cu mulți decibeli mai tare decât cuvintele tale și trimite mesaje despre care nici nu știi. Ca să te simți în siguranță, ar trebui să te bazezi mai mult pe mijloace electronice pentru a-ți transmite mesajele, mai ales către acea persoană pe care ai ochii ațintiți acum! Acest lucru vă poate oferi un avantaj mare în următoarele zile, pentru că veți putea menține lucrurile frumoase și oficiale când veți avea mult de lucru!


Săgetător:

Să măgulești pe cineva pentru a obține ceea ce îți dorești este o tactică complet legitimă, dar dacă te bazezi prea des pe aceiași oameni, vor începe să se retragă din calea ta. Dacă trebuie să ceri cuiva o favoare mare, sau să înceapă o conversație sensibilă astăzi, nu fii prea evident despre cât de inteligent, atrăgător, atent, amuzant sau orice altceva crezi că este. Este o abordare neobișnuită pentru tine, dar este una pe care cealaltă persoană va fi foarte fericită să o vadă.


Capricorn:

Energia şi rezistenţa ta sunt puternice, aşa că orice activităţi orientate spre anduranţă ai programate azi îţi va fi uşor. Întâlnirile lungi sau alte potenţiale evenimente plictisitoare nu te vor deranja deloc. Mintea ta va fi activă şi te va ţine în priză. Dacă ai un creion şi hârtie la îndemână, nu vei regreta. Multe idei geniale vor rodi în imaginaţia ta şi vei dori să ţi le notezi pentru a construi ceva minunat mai târziu.


Vărsător:

Ai muncit la capacitate maximă pentru prea mult timp, iar oboseala ar putea să îşi spună cuvântul azi. Trebuie să reconsideri care sunt priorităţile şi să identifici lucrurile pe care le poţi pasa altor persoane. Nimic nu te va ajuta să te relaxezi până nu vei reuşi să eliberezi o bună bucată de timp, suficient cât să îţi permită să uiţi de presiunile externe. Trebuie să ajungi să te plictiseşti înainte să începi să îţi reîncarci bateriile.


Peşti:

La serviciu vei vedea că lucrurile se vor schimba în curând din registrul serios în cel aiurit. Câţiva dintre colegii tăi vor lua parte la atâtea glume câte îţi doreşti, aşa că nu te sfii să îi incluzi în planurile tale. Nu poţi lua totul în serios mereu, aşa că bucură-te de această recreaţie în mijlocul muncii. Vei avea timp să râzi. Şi dacă te distrezi suficient cu destule persoane, chiar şi cei mai reticenţi vor intra în hora ta.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS