Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 25 iulie 2020


Horoscop 25 iulie 2020, Berbec:

Nu vă ascundeţi sentimentele în faţa acelei persoane speciale, dragi Berbeci, căci aveţi toate şansele ca şi aceasta să aibă trăiri intense faţă de voi. Discutaţi deschis, vorbiţi despre voi şi, de ce nu, despre o potenţială relaţie de dragoste. Dacă lucrurile nu merg conform planului, însă vă înţelegeţi extraordinar, păstraţi prietenia, căci s-ar putea să dureze pentru toată viaţa.


Horoscop 25 iulie 2020, Taur:

Taurii trebuie să ia o decizie foarte importantă astăzi în ceea ce priveşte locul de muncă. Dacă vreţi să faceţi o schimbare ori nu vă mai convine salariul, puteţi discuta cu şeful(a) vostru(astră). Există şansa ca tensiunile dintre voi şi ceilalţi(lelalte) colegi(e) de serviciu să fie unul dintre motivele pentru care nu vă doriţi să mai faceţi parte din echipă. Nu este nicio problemă, multe alte companii îşi vor dori să colaboreze cu voi.


Horoscop 25 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii nu au scăpat de muncă, implicit nici de stres în această perioadă. Mai este totuşi puţin până la vacanţă dacă aţi planificat vreo escapadă în viitorul apropiat. Puteţi să vă faceţi bagajele, dar doar imaginar. Aveţi însă grijă şi la vreme, o răceala fix în perioada aceasta vă va strica concediul din toate punctele de vedere.


Horoscop 25 iulie 2020, Rac:

Un/o prieten(ă) le va face o surpriză Racilor în cel mai neaşteptat moment. Dacă v-aţi simţit singuri(e) în ultima vreme ori poate neajutoraţi(te), acum este momentul să vă schimbaţi complet părerea, căci această persoană va veni de departe pentru a vă fi alături câteva zile. Petreceţi tot timpul împreună, depănaţi amintiri şi participaţi la diferite evenimente care să vă aducă bunădispoziţie.


Horoscop 25 iulie 2020, Leu:

Singurul lucru mai rău decât să te lauzi singur(ă) este să exagerezi cu modestia. Așadar, dacă ai făcut ceva notabil, nu fi timid(ă)! Dacă te ferești să te lași lăudat(ă) de ceilalți(lelalte), atunci nu faci altceva decât să te minimalizezi și să lași impresia că nu ai făcut nimic special. Nu îți faceți griji pentru cine ar putea fi gelos(asă) pe realizările tale. Meriți toate laudele, deci bucură-te de moment!


Horoscop 25 iulie 2020, Fecioară:

E o zi plină de incertitudine, dar s-ar putea să nu fie un lucru atât de rău! Neștiind exact ce urmează să se întâmple ar putea să îți aprindă imaginația și să te ajute să vezi lucrurile într-o lumină nouă, pozitivă. Acum e momentul să explorezi noi senzații, să cauți noi locații ori cartiere pe care nu le-ai mai vizitat până acum. Nu-i așa că viața devine mai palpitantă când nu mai știi totul dinainte?


Horoscop 25 iulie 2020, Balanţă:

Poți să îți ții cât vrei capul plecat, crezând că așa eviți un conflict cu cineva apropiat. Nu va funcționa. Uneori, conflictul este inevitabil și îți poate aduce și beneficii. Nu e nimic de care să-ți fie frică, ba chiar poți învăța câte ceva după lecția de astăzi. Spune lucrurilor pe nume. Te vei simți mai bine după ce îți vei demonstra că poți ține piept persoanei pe care o evitai până acum.


Horoscop 25 iulie 2020, Scorpion:

Cineva din viața ta privată vrea să intre în viața ta profesională sau invers. Și va face o mișcare majoră în această direcție astăzi. Acest lucru poate fi benefic pentru ea, dar dificil pentru tine. Îți va fi greu să te raportezi la persoana respectivă și altfel decât ai făcut-o până acum. Nu lua ușor această tranziție.


Horoscop 25 iulie 2020, Săgetător:

Aveți atât de mult potențial care nu e valorificat acum și aveți nevoie de injecție de încredere pentru ca lucrurile să se miște! Uneori, dacă vrei să creezi schimbări cu adevărat mari în viața ta, trebuie să începi să le faci pe cele mai mici, pentru a da Universului un exemplu despre ceea ce urmează. Deci, astăzi, faceți câteva modificări minuscule. Urmați un alt traseu, purtați șosete nepotrivite, urcați scările, în loc să luați liftului.


Horoscop 25 iulie 2020, Capricorn:

Ești pregătit(ă) pentru schimbări și ele se apropie curând, trebuie doar să mai aveți puțină răbdare. Deocamdată, rutina voastră se păstrează, dar nu trebuie să fie prea plictisitoare. Dacă privești ziua ta ca pe ceva ce urmează să se schimbe, o vei aprecia mult mai mult. Lucrurile noi devin lucruri vechi, apoi dispar și s-ar putea să îți lipsească! Ești mult mai norocos(asă) decât majoritatea oamenilor și nu ar trebui să fie greu să găsești satisfacții în această zi.


Horoscop 25 iulie 2020, Vărsător:

Există o energie emoțională tensionată în jurul tău astăzi, se pare că toată lumea este la limită și nu vrei să fii persoana care să facă pe cineva să dispară. Acesta este un moment bun pentru tine să pleci și să lucrezi la propriile lucruri, pentru o perioadă. Dacă prietenii(ele) se bâlbâie, atunci optează pentru ieșiri singur(ă). Este mai bine să scapi de drama lor, decât să fi prins(ă) în ea. Și dacă nu puteți evita colegii(ele) de la serviciu, atunci asigurați-vă cel puțin că vă purtați singuri(e) de grijă.


Horoscop 25 iulie 2020, Peşti:

Sentimentele tale nu sunt ceva ce poți băga sub covor, mai ales acum, când ai atâtea emoții conflictuale. Dar aveți responsabilitatea de a găsi o modalitate să le transmiteți oamenilor potriviți, într-un mod corect. Cearta cu colegul(a) tău(a) despre volumul de muncă nu va realiza nimic. Faceți împreună un plan și vorbește cu șeful(a). Arată tuturor că nu aștepți alte persoane care să facă schimbările pe care le dorești în viață.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS