Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 11 iulie 2020


Berbec:

Berbecii vor începe ziua cu enorm de multă energie, însă prea puține planuri care entuziasmează. Nu aștepta ca lucrurile să se întâmple din senin, preia inițiativa și adună-i(le) pe cei(le) dragi în jurul tău. S-ar putea ca o aventură să te ducă în locuri sau situații imposibil de imaginat, în care nu este exclus să cunoști o persoană cu adevărat specială.


Taur:

Taurii au parte de o avalanșă de emoții, iar asta i-ar putea da peste cap pe termen scurt. Este greu să discerni ce se întâmplă cu adevărat în sufletul tău, așa că lasă timpul să-și facă treaba. Nu grăbi acest proces, ci profită de el pentru a-ți pune ordine în gânduri. S-ar putea ca anumite dorințe trecute pe plan secund sau chiar neglijate să spargă bariera inconștientului în acest mod.


Gemeni:

Gemenii trec prin schimbări majore pe plan sentimental, așa că este un moment firesc în care să se întrebe „încotro” vor să o ia. Cei aflați într-o relație stabilă ar putea decide să facă pasul cel mare, în timp ce nativii(ele) din Gemeni care încă își caută jumătatea ar putea avea o mică revelație în legătură cu o persoană ce le este dragă. În orice caz, este momentul pentru acțiune.






Rac:

Adevărata provocare pentru tine azi va fi să înțelegi oamenii, deși nu vei avea probleme să te bucuri de compania lor. Ești pe aceeași lungime de undă cu toată lumea acum, ceea ce creează o armonie și multă distracție. Dar multe din lucrurile pe care le fac ceilalți(lelalte) te derutează. Azi, în loc să încerci să înțelegi ce îi/le motivează, doar observă și acceptă. Își găsesc singuri(e) calea și vor învăța din greșeli. Ieși din peisaj și lasă lucrurile să își urmeze cursul. Toată lumea va ateriza în picioare.


Leu:

Câțiva(teva) dintre prietenii(ele) tăi(ale) au sfaturi bune la care ar trebui să fii atent(ă), dar alți(te) prieteni(e) sunt plini(e) de păreri care nu au nicio relevanță pentru viața ta. Ai grijă la oamenii care vor să își impună agenda lor în viața ta. Trebui să îi asculți, dar nu accepta să îi și urmezi. Să faci ce îți zic alții(tele) să faci nu te ajută. Dacă merge, nu vei avea sentimentul că ai realizat ceva. Dacă nu merge, va da naștere tensiunilor.


Fecioară:

Simțurile tale o iau razna azi. Sunt multe dedesubturi nesigure, confuze și chiar frustrante în această perioadă. Și, deși ești pregătit(ă) să le confrunți, nu ar trebui să îți irosești energia. Lasă misterele vieții să te înconjoare azi și bucură-te de haosul pe care îl creează. Nu e nevoie să vii cu toate răspunsurile pentru a te simți, cumva, în control.






Balanţă:

Astăzi, cea mai mare sursă de inspirație a voastră vor fi persoanele pe care le întâlniți în timp ce vă mișcați în rutina zilnică. Acești oameni vă sunt cunoscuți, dar este posibil să nu fi avut niciodată o conversație cu ei. Creează o legătură reală astăzi și ai putea învăța ceva despre cum să te pui mai bine în valoare. O întâlnire întâmplătoare vă poate oferi o idee despre ce să faceți pentru un/o prieten(ă) apropiat(ă).


Scorpion:

Comunicarea este o stradă cu două sensuri, așa că dacă nu simți că te afli în povestea reală din spatele a ceea ce se întâmplă acum, de ce nu întrebi? Aveți toate drepturile să abordați acest subiect în conversație și, dacă asta ar duce să se creadă că sunteți neinformați(te), nu vă temeți. Dacă tot ce vrei este să ai informație, asta nu reprezintă nici o amenințare pentru nimeni. Cunoașterea este putere și este ceea ce ai nevoie pentru a câștiga liniște sufletească astăzi. Pentru a o obține, trebuie doar să întrebi. Nu este atât de greu, nu-i așa?


Săgetător:

În acest moment, energia pe care o trimit prietenii(ele) tăi(ale) este una de sprijin. Sunt gata să fie acolo pentru tine dacă și când ai nevoie. Aceasta înseamnă că, dacă ai așteptat să faci o schimbare de direcție în viața ta, acesta este un moment optim pentru a face acest lucru. Aceasta ar putea avea legătură cu ceva atât de minor, precum o nouă tunsoare sau la fel de importantă ca o nouă mișcare în carieră. Totul este să ai un nou început și să explorezi modul în care ceva familiar poate fi transformat din nou în ceva captivant.






Capricorn:

O poezie de dragoste va capta atenția oricui azi, așa că dacă ți-ai făcut curaj să faci un pas în relația cu cineva, azi e ziua potrivită! Fii creativ(ă) și gândește-te cum să abordezi situația. Să scrii o scrisoare de dragoste sau, și mai bine, un cântec de dragoste, te va face remarcat(ă) și le va arăta că nu ești ca restul lumii. Efortul tău suplimentar și creativitatea revigorantă sunt mai apreciate decât orice gest gol.


Vărsător:

Pune lacăt pe portofel pentru moment. Cumpărăturile excesive te vor împiedica să îți cumperi lucrurile pe care chiar le vei dori mai târziu. Dacă investești mai multă energie în cercetarea unei cumpărături, să cauți alternative mai reduse ca preț sau să aștepți reducerile, vei învăța o lecție bună de răbdare și vei înțelege mai bine valoarea bunurilor materiale. Doar pentru că ai mai mulți bani acum, nu înseamnă că trebuie să îi cheltui imediat. Fii conservator(are).


Peşti:

S-au pus la cale niște lucruri negative în cercul tău social în ultima vreme, iar azi îți va fi încă neclar despre ce e vorba, așa că nu mai încerca să îți dai seama de asta. Lasă problema asta să se dezvăluie singură, la momentul potrivit. Probabil nu vei știi niciodată ce s-a întâmplat. Doar vei simți că atmosfera negativă a dispărut și că toată lumea este fericită din nou. Nu trebuie să ții socoteala fiecărui conflict care apare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS