Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 1 august 2020


Horoscop 1 august 2020, Berbec:

Berbecii se pregătesc pentru un eveniment important în viaţa lor. Discutaţi cu persoanele dragi pentru a cere sfaturi şi pentru a gândi în profunzime următorul pas. Poate fi o perioadă solicitantă, aglomerată şi stresantă, dar de îndată ce vă veţi duce planul la bun sfârşit vă veţi regăsi liniştea şi mai ales fericirea.


Horoscop 1 august 2020, Taur:

Taurii pot face o călătorie cu avionul în viitorul apropiat. S-ar putea să fie prima experienţă de acest gen, motiv pentru care aţi putea simţi o oarecare teamă de necunoscut. Dacă scopul este pentru a merge în vacanţă, aştrii vă recomandă să întrebaţi mai mulţi(te) prieteni(e). O călătorie de grup vă va ajuta mult pentru a vă scăpa de stres şi senzaţia de anxietate.


Horoscop 1 august 2020, Gemeni:

Multă bucurie anunţă aştrii pentru Gemeni. Dragostea pluteşte în aer în cazul vostru, iar sufletul vostru pereche vă va demonstra că este menit să vă fie alături toată viaţa. În această perioadă aţi putea lua decizii foarte importante, de durată, care vă vor lega destinul pentru totdeauna.






Horoscop 1 august 2020, Rac:

Nu îți face griji dacă astăzi lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Creierul tău funcționează cel mai bine atunci când se simte provocat. Ai dovedit de multe ori că ai avut doar de câștigat de pe urma conflictelor și stărilor de tensiune, așa că profită de ocazie. Apasă pedala de accelerație și mergi cu toată îndrăzneala spre sursa tuturor problemelor. O să îți placă să dezbați idei noi cu oameni care, la prima vedere, nu par să fie de acord cu tine.


Horoscop 1 august 2020, Leu:

Vei avea șansa să întâlnești o persoană care îți va atrage toată admirația prin felul ei de a fi, onest și plin de tact. Sigur, orice veste ai afla de pe buzele acestei persoane nu îți va strica ziua! Dacă deja cunoști pe cineva așa, încearcă să afli mai multe despre ea, despre ce o face să fie așa. Sunt multe lucruri pe care le-ai putea învăța de la ea. Iar asta îți va prinde bine mai târziu, când vei fi pus(ă) în situația de a interacționa cu diferite tipuri de oameni.


Horoscop 1 august 2020, Fecioară:

Zi cu obstacole astăzi, însă acest lucru nu ar trebui să te încetinească prea mult. Profită de ocazie, ia o pauză și relaxează-te. Cineva încearcă să-ți atragă atenția de ceva vreme, dar se pare că ai fost un pic prea ocupat(ă) să observi acest lucru. Acum e timpul pentru asta. Fii deschis(ă) la conversații noi și vei lumina ziua cuiva!






Horoscop 1 august 2020, Balanţă:

Dacă ați așteptat momentul potrivit pentru a vinde o idee sau a convinge pe cineva să se răzgândească legat de ceva, astăzi este ziua! Aveți o energie excepțional de mare și sunteți puternic persuasivi(e) acum, de ce să nu profitați la maxim? Veți găsi o modalitate excelentă de a vă face auziți(te) și de a-i/le ajuta pe ceilalți(lelalte) să vadă lucrurile altfel. Va fi o zi extraordinar de satisfăcătoare și, în general, te vei culca știind că ai făcut totul cu toată convingerea ta.


Horoscop 1 august 2020, Scorpion:

Puteți citi majoritatea oamenilor ca pe o carte, dar astăzi vă dați seama că persoana apărută de curând în viața ta nu va fi ușor de descifrat. E suficient de prietenoasă și deschisă, dar ceea ce transmit în jur e destul de amestecat. În loc să te mai străduiești să încolțești această persoană pentru a o pune la pământ, fă un pas în spate și dă-i spațiu. Arată-i că e ceva misterios în felul tău de a fi. Schimbă strategia și în curând această persoană se va deschide singură spre tine.


Horoscop 1 august 2020, Săgetător:

Ești iubit(ă) de prieteni(e) mult mai mult decât ai putea simți că ești, uneori. Nu toată lumea este pricepută să-și transmită emoțiile și să te anunțe cât de important ești pentru ei(le). Începeți să îmbunătățiți comunicarea emoțională astăzi, lăsând pe toți(ate) cei(le) de care vă pasă să știe cât de mult vă pasă de ei(le). Trimiteți niște e-mailuri sau chiar note scrise de mână, pline de dragoste și sentiment, iar energia pe care o expuneți se va întoarce. Pregătește-te pentru o conexiune profundă.






Horoscop 1 august 2020, Capricorn:

Capricornii care nu au partener(ă) ar face bine să se uite bine în jur, dacă vor să-și găsească jumătatea. Nu vei găsi iubirea decât dacă îți deschizi sufletul și...ochii. Tentațiile sunt multe și la tot pasul, iar sfatul aștrilor este să-ți folosești timpul cu înțelepciune. Între timp, nu uita să te bucuri de viață. Ieși din casă, plimbă-te cu prietenii(ele), citește o carte bună, fă lucruri care să-ți bucure sufletul.


Horoscop 1 august 2020, Vărsător:

Sâmbătă, unii Vărsători simt nevoia unei schimbări majore, au chef de noi experiențe. Da, este timpul pentru o schimbare în viața ta! Nu apleca urechea la cei(le) din jur și ascultă-ți inima. A venit timpul să ai grijă de tine și să-ți îndeplinești dorințele. Fă o pauză din a avea mereu grijă de ceilalți(lelalte), pune-te pe tine în centrul atenției. Dacă vrei ceva cu adevărat, vei găsi și soluțiile, ai nevoie doar de puțin curaj și un prim pas.


Horoscop 1 august 2020, Peşti:

Peștii sunt îndrăgostiți până peste cap și nu se gândesc decât la ce surprize să le facă partenerilor(elor) de viață. Nu demult ai trecut printr-o despărțire grea, dar totul s-a întâmplat cu un motiv. Ai întâlnit o persoană specială și ești gata să dai totul în această relație. În plan financiar, lucrurile nu stau tocmai bine. Ești destul de strâmtorat(ă), însă aștrii te sfătuiesc să nu intri în panică. Totul se va rezolva în curând.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS