Horoscopul zilei de miercuri, 8 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 8 iulie 2020


Berbec:

Berbecii sunt nevoiți să poarte o discuție foarte serioasă cu persoana dragă. S-ar putea ca spiritele să se încingă, pornindu-se un conflict destul de puternic între voi, dar veți reuși cu siguranță să calmați spiritele cu răbdare, calm și multă înțelegere.


Taur:

Taurii se bucură de căldură și relaxare în compania persoanei iubite, în această zi. Dacă aveți o zi liberă ori nu trebuie să stați foarte mult la serviciu, ați putea organiza un picnic în natură ori o cină în aer liber, la o terasă pe care amândoi o preferați. Este momentul perfect pentru a pune la punct și câteva planuri de viitor.


Gemeni:

Nimic nu se compară cu pozitivitatea Gemenilor astăzi și cu starea de bine pe care o vor emana celor din jur. Întâmplările recente v-au schimbat radical viața, veți simți că plutiți pe un nor. Să fie oare din dragoste? Cel mai probabil o persoană extrem de specială își va deschide inima în fața voastră, lucru minunat pentru voi, căci sentimentul categoric e reciproc.






Rac:

Natura ta dezinteresată te-a dus departe în viață, chiar dacă nu îți dai seama încă de acest lucru. Dacă alții sunt recunoscuți și aclamați pentru succesul lor, tu ți-ai câștigat respectul pentru efortul și determinarea de care ai dat mereu dovadă. Nu fi invidios pe atenția pe care o primesc ceilalți. Pe tine nu te-ar fi ajutat deloc. Concentrează-te pe ceea ce știi să faci, în felul tău și vei vedea că este suficient.


Leu:

Trăiește-ți viața din plin și exprimă-ți sentimentele. Ieși din conul de umbră și arată-le celorlalți cine ești tu cu adevărat. E momentul oportun să te pui în valoare, iar ceilalți vor fi încântați să te descopere. Însă tu trebuie să faci primul pas. Nu te gândi că vei fi privit precum un lăudăros. Oamenii din jurul tău știu ce poți și te vor susține în tot ceea ce faci.


Fecioară:

Lucrurile încep să prindă sens dacă privești totul în perspectivă. Ia în calcul toate circumstanțele care i-au făcut pe unii apropiați să acționeze așa cum au făcut-o și le vei înțelege reacțiile. Nu te grăbi să-i judeci. Orice comportament ușor ciudat poate fi explicat dacă ții cont de circumstanțe. Un prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme ar putea reapărea în viața ta.






Balanţă:

Nu te mira dacă în timpul unei conversaţii mintea ta se duce cu gândul în altă parte. La început s-ar putea să crezi că doar intri într-o fază de introversie. Dar în realitate s-ar putea doar să fii plictisit de discurs. Să îţi explici ideile cu cuvinte este foarte lipsit de creativitate. Încearcă să îţi desenezi răspunsul sau să faci o scurtă poezie care să exprime ceea ce gândeşti. Depinde de tine să determini oamenii să comunice într-un mod mai însemnat.


Scorpion:

Nu toată lumea trebuie să fie persoana ta favorită, dar acum ar trebui să cunoşti o persoană cu personalitate mai dificilă un pic mai bine. Observă acţiunile îndeaproape şi o să vezi că această persoană este mult mai complicată decât ai crezut iniţial. Comportamentul lor ciudat are explicaţii rezonabile. Să accepţi oamenii care nu îţi plac te va elibera de influenţa lor. Tratează-i pe ceilalţi aşa cum ţi-ai dori şi tu să fii tratat.


Săgetător:

Comunicarea nonverbală este mai eficientă decât cuvintele azi, aşa că evită e-mailurile şi telefonul. Încearcă să porţi toate discuţiile în persoană sau online. Deschide ochii şi vei vedea mesaje pe care alţii nu le văd. Asta o să îţi ofere un avantaj în următoarele câteva zile. În ciuda unui excelent camuflaj, nu o să fii păcălit deloc. Rămâi convins pe ceea ce ştii tu că e adevărat, dar nu acţiona azi în baza acestui adevăr. O să vină vremuri mai potrivite.






Capricorn:

Miercuri, Capricornii sunt norocoșii zodiacului. Toate îți merg incredibil de bine. În dragoste, relația cu partenerul de viață este într-una dintre cele mai bune perioade, iar lucrurile nu stau deloc prost nici în plan financiar. Câștigi bine, iar proiectele în care te-ai implicat în ultima perioadă încep să dea roade. Singura problemă care ar putea să apară astăzi este legată de starea ta de sănătate. Oboseala acumulată în ultimele zile și stilul de viață agitat ar putea să-ți vină de hac, dacă nu iei măsuri.


Vărsător:

Vărsătorii sunt pozitivi, iar starea lor de bine este molipsitoare. Te ții de șotii de dimineață până seară. Ai grijă, însă, este posibil ca una dintre aceste glume să supere persoane dragi. Aşa că, unele glume ar trebui le spui în gând, chiar dacă unii se vor întreba de ce râzi în hohote. Sfatul aștrilor pentru tine este să te bucuri de viață și să nu lași pe nimeni și nimic să îți strice dispoziția.


Peşti:

Peștii și-au ignorat prietenii în ultima perioadă și ar trebui să ia măsuri în acest sens. Un simplu „Salut, ce mai faci?” te va scoate din încurcătură. Fii ceva mai comunicativ cu oamenii din jur, în special cu persoanele dragi. În rest, încearcă să nu te mai gândești la probleme. Ia-ți partenerul de viaţă şi ieşiţi la o plimbare prin parc. Dacă nu ești implicat într-o relație, este foarte posibil ca astăzi să întâlnești o persoană specială.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS