Horoscopul zilei de miercuri, 22 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 22 iulie 2020


Horoscop 22 iulie 2020, Berbec:

Berbecii trebuie să treacă astăzi testul fidelităţii. S-ar putea ca o persoană interesantă să încerce să vă cunoască mai bine. Totul s-ar putea întâmpla chiar într-un cadru profesional, ceea ce nu ar fi deloc benefic pentru imaginea voastră din cadrul companiei. Dacă aveţi deja un/o partener(ă) stabil(ă), încercaţi să menţineţi lucrurile la nivel formal, ba chiar aducând în discuţie poate, la un moment dat, persoana faţă de care aveţi sentimente.


Horoscop 22 iulie 2020, Taur:

Un/o membru(ă) al/a familiei sau din cercul de prieteni(e) s-a comportat destul de ciudat în ultima vreme, mai ales faţă de voi. Dacă nu ştiţi care sunt motivele pentru care adoptă această atitudine, ar fi indicat să îi cereţi o mică explicaţie. Întrebaţi dacă aţi greşit ori deranjat cu ceva, ori dacă au pur şi simplu o perioadă grea sau alte probleme personale. Poate că această modalitate de a se închide în sine ascunde de fapt un haos lăuntric pentru care puteţi da o mână de ajutor.


Horoscop 22 iulie 2020, Gemeni:

Perioada aceasta se anunţă destul de aglomerată pentru cei(le) aflaţi(te) sub semnul zodiacal al Gemenilor. La serviciu aţi putea avea parte de mai multe conflicte din cauza unor neînţelegeri cu anumiţi(te) colegi(e), iar în dragoste lucrurile nu merg extraordinar. Cel mai bine astăzi ar fi să vă relaxaţi, să vă retrageţi în spaţiul vostru în care vă simţiţi protejaţi(te), poate fi căminul vostru ori o anumită zonă din oraş, un parc, o terasă. Puneţi-vă ordine în gânduri.






Horoscop 22 iulie 2020, Rac:

Trendul azi va fi despre neprevăzut. Anulări neașteptate, întârzieri și reprogramări repetate s-ar putea să nu fie binevenite, dar există și o parte pozitivă în acest haos: îți va elibera porțiuni valoroase de timp din calendar. Sigur, probabil ai lucrat din greu să te pregătești pentru ceva, dar încearcă să nu fii dezamăgit(ă). Toată pregătirea aia nu se va irosi. Iar între timp te poți bucura de o pauză neașteptată în program.


Horoscop 22 iulie 2020, Leu:

Universul îți oferă niște vești bune: timpul doar cu tine este pe cale să se mărească. Prietenii(ele) și membrii(ele) familiei au alte obligații pentru următoarele zile, așa că rămâi singur(ă) cu umbra ta. Gândește-te cum vrei să petreci următoarele zile. Alege ceva ce nu reușești să îi/le convingi pe ceilalți(lelalte) să facă împreună cu tine, precum vizionarea unui film străin sau mergi la escaladă. Acum e șansa ta!


Horoscop 22 iulie 2020, Fecioară:

Nu toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine acum, așa că s-ar putea să te confrunți cu tensiuni și confuzie când lucrezi în grup. Fii atent(ă) când comunici și concentrează-te pe ce ești de acord cu ei(le), nu pe ce nu îți convine. Fii clar(ă) în exprimare și nu te folosi de sarcasm pentru a-ți spune punctul de vedere. Dacă este posibil, încearcă să eviți complet lucrul cu alți oameni. Poți obține ce vrei să faci singur(ă). Nu ai nevoie de ajutor.






Horoscop 22 iulie 2020, Balanţă:

Chiar dacă nu te simți special legat de relațiile sociale și ieșit în oraș, astăzi este o zi bună pentru a iniția o conversație cu cineva în fața căruia te-ai simțit întotdeauna puțin timid(ă). Te-a așteptat să te deschizi și ai putea avea astăzi o oportunitate. Vino spre acest om cu una dintre atitudinile tale care topesc și gheața. Nu vă faceți griji dacă pare prea siropos. Uneori, a fi așa este cel mai bun mod de a alunga tensiunea. Nu uitați că și contactul vizual este esențial.


Horoscop 22 iulie 2020, Scorpion:

În momentul de față, energia din jurul tău te ajută să faci o schimbare de direcție. Și din moment ce nu este niciodată prea târziu pentru un nou început, de ce să nu începeți ceva nou despre care ați fost întotdeauna curioși(ase)? Fie că este un nou hobby, o nouă relație sau chiar un nou tip de mâncare, astăzi a venit ziua să faceți pasul. Renunță la rutină astăzi și descoperă cum ceva nou - indiferent cât de minor - îți poate transforma complet atitudinea față de viață.


Horoscop 22 iulie 2020, Săgetător:

Ești pe cale să fii lovit(ă) de un val enorm de energie creativă, așa că nu ai cum să te plictisești! Îți poți face viața distractivă cu ușurință, fie luând niște pânze și vopsea, fie preluând stilou și hârtia. Natura amuzantă a oamenilor obișnuiți este amplificată și acum, așa că este un moment minunat să mergi undeva unde te poți bucura de unii oameni, doar urmărindu-i.






Horoscop 22 iulie 2020, Capricorn:

Întâlnirea romantică pe care aţi avut-o recent cu o persoană foarte specială v-a pus pe gânduri. Dacă v-aţi simţit într-adevăr foarte bine şi vă doriţi să repetaţi experienţa, aveţi curaj şi iniţiaţi o invitaţie. S-ar putea ca sentimentul să fie reciproc. Aștrii au de altfel veşti foarte bune în dragoste, dacă totul merge bine, aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 22 iulie 2020, Vărsător:

Încercarea de a face întotdeauna totul perfect vă va obosi extrem de mult, dragi Vărsători. Perfecţiunea nu poate fi atinsă, iar dorinţa voastră de a arăta celor din jur că vă pricepeţi la absolut orice vă va consuma teribil la un moment dat. Relaxaţi-vă. Aștrii vă recomandă o vacanţă de câteva zile departe de civilizaţie, pentru a vă putea pune ordine în gânduri şi pentru a stabili planurile pentru viitor.


Horoscop 22 iulie 2020, Peşti:

Nativii(ele) Peşti vor fi preocupaţi(te) cu reamenajarea locuinţei astăzi. Mergeţi la cumpărături însoţiţi(te) de o persoană apropiată pentru a vă putea sfătui împreună. Altfel, aţi putea achiziţiona diferite obiecte complet nefolositoare pe care le veţi regreta imediat cum veţi ajunge acasă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS