Horoscopul zilei de marți, 7 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 7 iulie 2020


Berbec:

Este o zi prielnică pentru a evada din confortul propriei case pentru o scurtă plimbare în aer liber, fie singuri(e), fie în compania familiei, prietenilor(elor) ori a persoanei dragi vouă. Respiraţi aer curat, relaxaţi-vă pe o bancă ori organizaţi un mic picnic la iarbă verde. Poate fi o modalitate foarte bună pentru a vă reîncărca bateriile.


Taur:

Dragi nativi(e), fiţi foarte atenţi(te) la cei(le) din jurul vostru în această zi, pentru că se poate să fiţi nevoiţi(te) să oferiţi suport emoţional. Cineva apropiat va trece prin momente grele, motiv pentru care este necesar să le fiţi alături(e), să îi/le sprijiniţi şi să le oferiţi sfaturile necesare pentru a trece peste dificultăţi.


Gemeni:

Dragi nativi(e), vă aflaţi într-un punct foarte bun din punct de vedere emoţional. O persoană din viaţa voastră foarte dragă îşi va exprima sentimentele faţă de voi. Un moment minunat pentru a vă deschide şi voi inima, mai ales dacă sentimentul este reciproc. Cu respect, înţelegere, răbdare şi bună comunicare, veţi reuşi chiar să începeţi o frumoasă poveste de dragoste.






Rac:

Nimic nu îți iese așa cum ți-ai fi dorit, așa că ai nevoie de tot calmul din lume pentru a face față zilei de astăzi. Simți că ești gata de acțiune, însă ceva te ține și nu te lasă să te arunci în miezul acțiunii. Trebuie să fii conștient(ă) că lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple, așa că e inutil să te lași măcinat(ă) de frustrări. Distrage-ți atenția cu altceva și așteaptă momentul ideal pentru a acționa.


Leu:

E timpul să începi să-ți faci planuri pentru următoarea vacanță. Poate că nu știi exact când va fi, însă asta nu te oprește din a planifica totul în cel mai mic detaliu. Caută oferte și încearcă să afli cât mai multe detalii despre locațiile în care ți-ai dorit mereu să ajungi. Lucrurile se vor așeza, la un moment dat și vei avea parte de vacanța mult visată.


Fecioară:

Chiar dacă ești entuziasmat(ă) de ceva nou care urmează să se întâmple, ai face bine să acorzi mai multă atenție celor care se petrec astăzi. Nu grăbi lucrurile înainte ca ele să înceapă. Și pentru a le putea începe, e musai să termini ceea ce faci acum. Aplică același principiu și în relațiile sentimentale. Nu te arunca într-o nouă relație dacă nu ai încheiat încă totul cu fostul(a) partener(ă).






Balanţă:

Urmați fiecare impuls pentru a explora pe care îl aveți astăzi, indiferent cât de departe ar putea să vă ducă. Descoperirea unui nou punct de interes sau a unei alte perspective în carieră este cel mai bun cadou pe care ți-l poți oferi chiar acum, așa că nu îți înfrâna curiozitatea. Ascult-o și du-te oriunde te duce. Intră mai adânc în subiectele și ideile care te intrigă. Sunt indicatoare de alertă spre ceva sau cineva care mai devreme sau mai târziu îți va aducea fericirea.


Scorpion:

Nu poți fi responsabil(ă) pentru comportamentul celorlalți oameni, așa că nu te simți prost dacă un/o prieten(ă) face un comentariu necorespunzător sau dacă un/o coleg(ă) acționează greșit în fața șefului(ei). Sunteți responsabili(e) doar pentru comportamentul vostru. Se poate să credeți că ajutați pe cineva spunându-i cum să acționeze într-o anumită situație, dar dacă nu vă solicită sfatul, nu-l dați. Va crede doar că încerci să-l(o) controlezi.


Săgetător:

Cu siguranță sunteți în centrul acțiunii și ești chiar acolo unde trebuie să fii! Sunteți complet în sincronizare cu alți oameni, ceea ce vă ajută să faceți lucrurile și să vă distrați în timp ce faceți asta. Toată lumea va comunica sincer și deschis unul(a) cu celălalt(alaltă) și ai putea fi atras(ă) de o persoană foarte interesantă.






Capricorn:

Petrece cât mai mult timp poți cu oamenii din viața ta care sunt puternici, pentru că poți profita de pe urma lor. Cea mai bună metodă să obții inspirația de care ai nevoie în viața ta este să privești pe cineva care se pricepe la asta. Uită-te ce fac și observă cum se comportă cu ceilalți(lelalte). Vei obține informații folositoare care te vor ajuta să le calci pe urme spre succes.


Vărsător:

Să jonglezi cu programul pentru a petrece mai mult timp cu oamenii dragi s-ar putea să fie complicat în această perioadă. Întâlnirile nu se vor alinia și va trebui să renunți la anumite lucruri. Această negociere devine frustrantă, iar unii oameni s-ar putea să se supere. Dar ai suficientă creativitate să te asiguri că fiecare primește atenția cuvenită.


Peşti:

Lasă bârfele deoparte azi, dacă nu vrei să fii acuzat(ă) că ești rău(ea) de gură. Controlul propriu este la limita de jos acum, așa că dacă auzi un secret, probabil îl vei împărtăși cu alții(tele), ceea ce nu îți va aduce laude. Când conversația se îndreaptă spre ultima dramă din viața cuiva, ar trebui fie să schimbi subiectul, fie să îți găsești, brusc, altceva de făcut. Nu te lăsa tentat(ă). S-ar putea să nu reziști.











Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS