Horoscopul zilei de marți, 14 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 14 iulie 2020


Horoscop 14 iulie 2020, Berbec:

Un om apropiat vouă ar putea trece printr-o perioadă grea din viaţa lui. Asiguraţi-vă că îi sunteţi alături, oferiţi-i suportul emoţional de care are nevoie, sfaturi, răbdare şi înţelegere. Implicaţi-vă cu sinceritate şi poate, împreună veţi găsi şi o modalitate de a trece peste clipele grele, de a găsi o rezolvare pentru problema ivită.


Horoscop 14 iulie 2020, Taur:

Taurii încep un nou capitol din viaţa lor mai ales din punct de vedere profesional. Se poate să primiţi o ofertă avantajoasă din partea unei companii care îşi doreşte să lucreze cu voi. Cuvintele de laudă nu trebuie însă să vă dea pe spate, aveţi mare grijă şi cântăriţi totul cu profesionalism, răbdare şi isteţime. Dacă în final alegerea vă va aduce mai multă bucurie, înseamnă că decizia a fost cea potrivită.


Horoscop 14 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt pregătiţi să facă faţă unor noi oportunităţi ori schimbări, mai ales în dragoste. Cineva special din trecutul vostru vă va face o vizită complet neaşteptată şi o propunere de a cina împreună. Scopul va fi de a discuta anumite lucruri, de a îngropa anumite neînţelegeri, conflicte ori tensiuni şi de a lega din nou acea prietenie frumoasă dintre voi. Ori cine ştie, poate o flacără a iubirii se va aprinde între voi.


Horoscop 14 iulie 2020, Rac:

Condimentează-ți ziua făcând o conexiune. Să faci asta la nivelul cel mai autentic îți va reaminti că oamenii sunt la fel și că oricui îi place să se știe plăcut de alții(tele). Puteți alege să aveți o experiență plăcută în locul uneia mediocre. Trebuie doar un efort minuscul. Iar recompensa este întotdeauna interesantă.


Horoscop 14 iulie 2020, Leu:

Viața ta profesională devine din ce în ce mai strălucitoare, dar te poți aștepta ca lucrurile să se încingă și să fie grele în viața personală! Este ceva ce ați așteptat și sunteți mai mult decât gata să profitați de situație. Sună-ți partenerul(a) sau gașca de prieteni(e) și planifică-ți ceva social cât mai curând posibil. De asemenea, ei(le) sunt în această fază, iar când vă reuniți, energia este palpabilă. Unde te vei duce poate nu este clar încă, dar e clar că vei merge acolo împreună cu ei(le).


Horoscop 14 iulie 2020, Fecioară:

Înainte de a vă implica în orice proiect, competiție sau relație nouă, trebuie să puneți lucrurile în ordine. Aruncați încă o privire temeinică la ultima astfel de situație în care ați fost implicat. Există niște fire care atârnă, care trebuie să fie legate cu un arc mic. Asigurați-vă că rezolvați complet asta, înainte de a începe ceva nou. Știi că trebuie să închizi acea ușă înainte să fii gata să deschizi alta.


Horoscop 14 iulie 2020, Balanţă:

Balanţele ar trebui să privească noile aventuri cu precauţie. Ar fi bine să luaţi în calcul faptul că nu toate proiectele merg aşa cum au fost plănuite şi că pot apărea unele obstacole care ar putea pune piedici. Aţi putea da astfel dovadă de puţină răbdare şi să calculaţi bine înainte de a face pasul înainte într-o nouă situaţie, pentru a vă asigura că totul este bine. În plan sentimental, după ce multă vreme aţi simţit că este o stagnare, s-ar putea să aveţi parte de o schimbare în bine.


Horoscop 14 iulie 2020, Scorpion:

Discuţiile deschise cu colegii(ele) ar putea fi foarte folositoare pentru cei(le) din zodia Scorpion. Împreună, aveţi posibilitatea de a rezolva mai uşor situaţiile cu care vă veţi confrunta astăzi. De asemenea, mai multă atenţie acordată celor dragi v-ar putea aduce armonie în viaţa personală şi clipe plăcute. În plan financiar se arată o perioadă bună, care poate fi favorabilă investiţiilor.


Horoscop 14 iulie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetători, experienţa din trecut ar putea fi foarte valoroasă pentru planurile de viitor. Vă puteţi folosi de ea pentru a nu repeta unele greşeli şi pentru a găsi soluţia cea mai bună pentru rezolvarea proiectelor pe care le aveţi. Iar dacă simțiți nevoia unei îndrumări, sfatul venit de la un/o bun(ă) prieten(ă) ar putea fi exact ce aveți nevoie.


Horoscop 14 iulie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt extrem de ocupați și simt că nu le ajunge timpul pentru a rezolva toate lucrurile pe care le au de făcut. La un moment dat, te simți chiar exploatat(ă) și ai sentimentul că doar tu muncești. Această frustrare va persista pe tot parcursul zilei și nu sunt excluse conflictele cu colegii(ele) de muncă. Ca să eviți asta, cea mai bună soluție ar fi să îți iei liber de la serviciu şi să mergi într-un loc liniştit. O scurtă călătorie la munte ar fi soluția perfectă.


Horoscop 14 iulie 2020, Vărsător:

Marți, Vărsătorii sunt puși pe cumpărături. Ai chef să faci tot felul achiziţii, iar asta îți poate afecta serios portofelul. Sfatul aștrilor pentru tine este să încerci să fii mai ponderat(ă) și să cumperi doar ce este necesar. Altfel, te vei trezi cu o gaură în buget, pe care nu vei avea cum s-o umpli prea curând. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, astăzi este timpul să faci primul pas. Sunt șanse mari să-ți întâlnești jumătatea.


Horoscop 14 iulie 2020, Peşti:

Peștii găsesc bucurie în orice conversație, indiferent că este cu prietenii(ele) sau colegii(ele) de muncă. Te simți bine comunicând și reușești să-ți exprimi foarte bine sentimentele prin cuvinte. Spre seară, partenerul(a) de viață te va surprinde cu un cadou foarte scump și îți reamintește că ai fost puțin cam indiferent(ă) în relație, în ultima perioadă. Drept urmare, ia măsuri în acest sens și încearcă să te bucuri de viață.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS