Horoscopul zilei de luni, 20 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 20 iulie 2020


Horoscop 20 iulie 2020, Berbec:

Micile obstacole emoționale care au făcut ca relaţia voastră sentimentală să fie tensionată vor dispărea astăzi. Petreceţi un timp împreună, aţi putea chiar pleca într-o mică expediţie, în afara oraşului, pentru a scăpa de aglomeraţie. Discutaţi deschis despre problemele din ultima vreme, căci doar aşa veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun.


Horoscop 20 iulie 2020, Taur:

Taurii sunt fericiţi până peste cap în această perioadă, căci dragostea şi-a făcut loc în viaţa lor. Această persoană specială pe care aţi cunoscut-o recent vă va aduce multă bucurie şi bunădispoziţie. Fiţi sinceri(e) mai ales cu voi, nu vă temeţi şi nu încercaţi să demonstraţi că sunteţi altcineva, pentru că nu veţi face o impresie bună. Până la urmă sentimentele trebuie să fie reale, nu create în urma unei iluzii.


Horoscop 20 iulie 2020, Gemeni:

O poveste din trecut aprinde flacăra iubirii pentru Gemeni. S-ar putea ca cineva special care a făcut, la un moment dat, parte din viaţa voastră, să reapară cu propunerea unei împăcări. Depinde însă doar de voi, de sentimentele pe care le aveţi şi de încrederea pe care i-o mai purtaţi, dacă sunteţi dispuşi(se) să acordaţi o a doua şansă.






Horoscop 20 iulie 2020, Rac:

Racii trebuie să dea dovadă de profesionalism, devotament şi onestitate la serviciu. Ar putea apărea o situaţie neaşteptată şi tensionată, pe care, dacă voi veţi reuşi să o rezolvaţi, aducând astfel liniştea în departamentul vostru, superiorii(arele) vă vor vedea cu ochi foarte buni. Cine ştie, poate o astfel de experienţă v-ar putea aduce chiar o mărire de salariu.


Horoscop 20 iulie 2020, Leu:

Doar pentru că tu ai dreptate într-o privință, asta nu înseamnă că toți(ate) ceilalți(lelalte) greșesc. Trebuie să fii înțelegător(are) cu ceilalți(lelalte) și să accepți că lucrurile pot fi văzute din mai multe perspective. Dacă nu vei face asta, atunci toți vor începe să te evite. Nimănui nu-i place să stea în preajma cuiva care nu respectă ideile altora. Prin aroganță nu faci decât să-ți strici reputația.


Horoscop 20 iulie 2020, Fecioară:

Chiar dacă simți în aceste momente că lumea nu prea are ce să-ți ofere, nu te izola pentru tot restul zilei. Vei avea surpriza să constați că te poți distra și în grupuri mici care, la prima vedere, nu par foarte interesante. Trebuie doar să fii deschis(ă) cu cei(le) din jurul tău și lucrurile o vor lua într-o direcție bună. Evită să participi la evenimente de amploare care nu vor face decât să te stoarcă de energie.






Horoscop 20 iulie 2020, Balanţă:

Un/o prieten(ă) are nevoie de ajutor să revină pe calea cea bună iar tu ești cel(a) care trebuie să intervină. Deși nu este treaba ta să spui altora cum să-și trăiască viața, ar fi păcat să nu îți asumi responsabilitatea de a încerca să readuci un/o prieten(ă) pe calea cea bună. Într-un fel care să nu îl/o jignească, desigur.


Horoscop 20 iulie 2020, Scorpion:

Astăzi, aerul proaspăt este cel mai bun tratament pentru orice te doare. Așa că ieși la aer și respiră adânc! Te va ajuta să îți pui ordine în ganduri și să vezi lucrurile într-o perspectivă nouă. Și dacă vremea nu este potrivită pentru o ieșire în aer liber, deschide-ți mintea vorbind cu cineva care nu te pui de acord în multe privințe. Provocarea unei astfel de discuții îți va face bine.


Horoscop 20 iulie 2020, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii se simt plin de energie după un weekend plin, petrecut alături de oameni față de care simt că pot fi ei(le) înșiși(sele). Profită de această energie și concentrează-te pe rezolvarea unor probleme cu care vă confruntaţi, atât la locul de muncă, cât şi acasă. Este o perioadă aglomerată pentru tine, dar plină de surprize şi lecţii de viaţă, mai ales în dragoste.






Horoscop 20 iulie 2020, Capricorn:

Capricornii vor să-și impună punctele de vedere, ceea ce ar putea duce la conflicte. Chiar dacă ai propriile argumente și nu mai eşti dispus(ă) să le înghiţi pe ale altora, încearcă să fii diplomat(ă). De asemenea, este important să ții cont şi de părerile altora. Dacă discuţia se desfăşoară în cuplu, cu atât mai mult. Un cuvânt rostit aiurea ar putea răni partenerul(a) de viață, iar dacă se întâmplă să reacționezi nepotrivit, cere-ți scuze, asta te va scoate din încurcătură.


Horoscop 20 iulie 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt confuzi, nu știu ce trebuie să facă în continuare. Nu uita că o schimbare radicală, în viața profesională sau în relația de cuplu, ar putea fi de bun augur. Tot ce trebuie să faci este să te aduni, să te concentrezi pe problemele pe care le ai şi să încerci să iei o decizie. Sfatul aştrilor pentru tine este să fii cu băgare de seamă şi să-ți amintești cine a fost lângă tine la greu. Aceeaşi persoană merită să fie lângă tine şi la bine.


Horoscop 20 iulie 2020, Peşti:

Luni, unii Peşti vor trece de la încântare la dezamăgire şi vor suferi un complex de inferioritate. Bucură-te de viaţa ta aşa cum e ea, nu te mai compara cu alte persoane. La locul de muncă, dă dovadă de corectitudine, înţelegere şi forţă de muncă, vei vedea că beneficiile nu vor înceta să apară. În plan personal, este o perioadă în care nu este indicat să cunoști persoane noi sau să faci planuri de călătorie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS