Horoscopul zilei de luni, 13 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 13 iulie 2020


Horoscop 13 iulie 2020, Berbec:

Chiar dacă nu au multe resurse la dispoziție, Berbecii reușesc să creeze o atmosferă de vis alături de cei(le) dragi. Creativitatea e la cote maxime, buna-dispoziție la fel, iar glumele se vor ține lanț. Uită de probleme pentru câteva clipe și dă frâu liber sentimentelor, pentru că o meriți. Și, dacă simți că este cazul, trimite acel mesaj pe care tot aștepți să îl trimiți persoanei ce ți-a furat inima.


Horoscop 13 iulie 2020, Taur:

Taurii ar putea avea parte de o negociere extrem de dificilă, în care mizele sunt mari și au impact asupra viitorului. Chiar dacă este epuizant, încercă să nu lași de la tine mai mult decât ar fi cazul sau să renunți la lucruri ce îți sunt importante. E la fel de greu și în tabăra opusă. Cine rezistă mai mult va avea de câștigat.


Horoscop 13 iulie 2020, Gemeni:

O zi foarte importantă anunţă aștrii pentru nativii(ele) Gemeni. Aveţi şansa de a spune lucrurilor pe nume, de a recunoaşte şi de a demonstra că inima voastră bate cu putere pentru o anumită persoană. Iar dacă lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi, nu vă faceţi probleme, va ieşi într-o bună zi şi Soarele pe strada voastră, iar atunci veţi înţelege că nimic altceva nu mai contează.


Horoscop 13 iulie 2020, Rac:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal se pregătesc de petrecere. S-ar putea să primiţi o veste extraordinară, spontană, dar foarte importantă din partea unei rude sau chiar din partea persoanei iubite. Această ştire va necesita categoric un motiv de sărbătoare şi vă va crea o nouă imagine despre viitorul vostru.


Horoscop 13 iulie 2020, Leu:

Vă simțiți mai deschiși(se) la lucruri noi ca niciodată, așa că este o zi minunată pentru a explora un nou exercițiu fizic precum pilates, yoga sau tai-chi. Veți putea să obțineți beneficii fizice noi în cel mai scurt timp și puteți găsi următoarea mare obsesie din viața voastră. Te îndrepți către o fază a vieții mai orientată către mișcare, când cea mai mare bucurie pe care o experimentezi vine din a-ți pune sângele în mișcare!


Horoscop 13 iulie 2020, Fecioară:

Oamenii vor fi mult mai sensibili la ceea ce spui astăzi, așa că fă tot posibilul să oferi critici constructive, în loc să fie doar critici. Deși nu savurezi ideea de a te plimba pe coji de ouă toată ziua, vei fi bucuros(asă) că ai făcut-o. Efortul suplimentar îi/le va împiedica pe ceilalți(lelalte) să creeze o dramă de care pur și simplu nu ai nevoie acum. Oferă-le acestor oameni afectivi mult spațiu. Evitați să interacționați cu ei cu totul, dacă puteți.


Horoscop 13 iulie 2020, Balanţă:

Ați putea avea o pauză neașteptată chiar în mijlocul zilei. Aceste ore libere vă vor oferi o scuză foarte bună pentru analiza profundă a unui conflict sau a unei probleme recente. Subconștientul a fost mulțumit de ceva vreme, dar astăzi ar trebui să te implici fiind foarte conștient(ă). Gânește-te și examinează unde ai greșit. Fiți pregătiți(te) să vă cereți scuze dacă este necesar, în funcție de ceea ce descoperiți.


Horoscop 13 iulie 2020, Scorpion:

E timpul să închei o afacere neterminată cu cineva. Indiferent dacă ai uitat o zi de naștere, mai trebuie să cumperi cuiva un cadou sau ai lăsat o conversație neterminată, astăzi este ziua pentru a rezolva asta. Cine așteaptă asta de la tine are o memorie mai lungă decât tine, dar are și o inimă uriașă, așa că nu-ți face griji pentru mânie sau sentimente rănite. Nu e nevoie să te jenezi.


Horoscop 13 iulie 2020, Săgetător:

Trebuie să începi să te bucuri de unicitatea ta și să nu te mai compari cu alții(tele). Ai propria personalitate și este minunată. Și ce dacă te împiedică să ai conexiune cu fiecare persoană pe care o întâlnești? Oricum nu e distractiv să te înțelegi cu toată lumea. Conflictul face parte din viața ta și să ai preferințe în privința celor cu care vrei să petreci timpul arată că ai gusturi bune. Iar oamenii care sunt în cercul tău de prieteni(e) știu cât de speciali(e) sunt. Asta e tot ce contează!


Horoscop 13 iulie 2020, Capricorn:

Să îți schimbi rutina zilnică sună mai ușor decât e, nu există dubii în privința asta. Dar eforturile depuse pentru a găsi o cale mai bună de a face lucrurile cu siguranță merită. Nu doar că îți vor face viața mai interesantă, dar vor determina și ca cineva special să fie interesat(ă) de următoarea ta mutare. Din când în când trebuie să faci ceva prin care să te asiguri că nu rămâi blocat(ă) pe loc, iar acum e timpul perfect să faci asta.


Horoscop 13 iulie 2020, Vărsător:

Pe cât de fericit(ă) ești că mergi unde te duci acum, nu toată lumea este pe aceeași lungime de undă. Deși trebuie să fii conștient(ă) de asta și să faci unele ajustări, asta nu înseamnă că trebuie să te abați complet de la cursul dorit. Asta nu va cauza decât resentimente. Doar fă mici ajustări. Fii modest(ă) și nu îți consuma toată energia. S-ar putea să îi copleșești pe acei oameni care încă au nevoie de timp să țină pasul cu tine.


Horoscop 13 iulie 2020, Peşti:

Părțile tale analitice și intuitive sunt în conflict acum, iar tu trebuie să găsești un echilibru între ele sau nu vei putea să faci nimic azi. Fii conștient(ă) de asta cât încă ai o părere solidă despre ceva despre care nu ai probe, ai nevoie de fapte înainte să îți iei un angajament. Nu este indicat să faci alegeri bazându-te pe sentimente în această perioadă. Ai nevoie de fapte sau nu te vei putea concentra asupra problemei.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS