Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 23 iulie 2020


Horoscop 23 iulie 2020, Berbec:

Berbecii ar putea fi afectaţi de anumite veşti primite în familie. Încercaţi să păstraţi legătura cu o rudă apropiată care trece prin momente grele. Aduceţi buna dispoziţie şi păstraţi un tonus pozitiv pentru a înlătura măcar pentru un moment atmosfera apăsătoare. Vorbiţi şi oferiţi sfaturi, căci suportul emoţional de care daţi dovadă va fi îndelung apreciat.


Horoscop 23 iulie 2020, Taur:

Taurii realizează că sunt „exploataţi” de o persoană dragă. Mai exact, sunteţi mereu la dispoziţia sa, oferiţi ajutor, suport emoţional şi nu spuneţi niciodată nu, nici măcar atunci când v-aţi dori să faceţi asta ori când aveţi lucruri personale de făcut. Încercaţi să purtaţi o conversaţie deschisă în care să vă exprimaţi sincer sentimentele şi doleanţele.


Horoscop 23 iulie 2020, Gemeni:

E o zi plină de surprize arată aştrii pentru Gemeni. Fiţi însă sinceri(e), mai ales în prezenţa persoanei iubite. Vorbiţi despre sentimentele şi trăirile voastre, nu vă ascundeţi sub o mască, căci s-ar putea să regretaţi ulterior. Ziua se va încheia bine, în interiorul căminului vostru, alături de o carte bună ori vizionând un film interesant.


Horoscop 23 iulie 2020, Rac:

Treci prin zile dificile și este extrem de important să îți păstrezi mintea limpede. Trebuie să te asiguri că oamenii cu care ai de-a face înțeleg cine ești și ce ești dispus(ă) să faci. Fii mai explicit(ă) cu ceea ce vrei să spui, altfel riști să aprinzi conflicte pe care nu ți le dorești. Fii cu ochii în patru la enunțuri și gândește de două ori înainte ceea ce vrei să scoți pe gură.


Horoscop 23 iulie 2020, Leu:

Dacă joci moneda omului modest doar ca să nu ieși în evidență, atunci să știi că nu ești prea sincer(ă)! Nu te simți vinovat(ă) că te bucuri de laudele pe care le primești atunci când faci ceva remarcabil. Toți(ate) știu deja că nu ești genul de persoană lăudăroasă așa că nu îți strici imaginea dacă te bucuri un pic de recunoștința ce îți este adusă.


Horoscop 23 iulie 2020, Fecioară:

Astăzi îți pui toată energia și compasiunea în ajutorul celorlalți(te). Nu trebuie să te urci în avion și să zbori spre o țară din Lumea a treia. Există o mulțime de oameni care au nevoie de ajutor chiar aici, lângă tine. Ba chiar, un/o prieten(ă) apropiat(ă) ar putea să te cheme să-i dai o mână de ajutor la un proiect pe lângă casă, fie ca e vorba de o reparație ori construcția unui loc de joacă pentru copii. Îți va face bine să depui puțină muncă fizică!


Horoscop 23 iulie 2020, Balanţă:

Felul în care se poartă cei(le) din cercul tău social ar putea să te înnebunească, chiar dacă nu te implică în mod direct, așa că nu te băga singur(ă) în drama acestora. Ține capul plecat și evită să iei partea cuiva. Poți să rămâi neutru, în ciuda a ceea ce spune unul dintre actorii principali. Nu cedați presiunii lor. Este posibil să vadă lucrurile ca fiind albe sau negre, dar vedeți ambele părți ale acestei probleme. Din fericire, lucrurile ar trebui să se liniștească în curând.


Horoscop 23 iulie 2020, Scorpion:

Trebuie să începi să te miști mult mai agresiv spre unul dintre obiectivele tale. Nu o să vină singur spre tine. Sigur, poate părea greu de atins și probabil că va dura mai mult de o zi pentru a-l atinge. Dar este important pentru tine să crezi că poți obține ceea ce vrei. Trebuie doar să începi să ajungi să gândești asta! Arătați Universului că sunteți gata să puneți multe la bătaie. Nu există niciun motiv să ezitați.


Horoscop 23 iulie 2020, Săgetător:

Ambiția voastră tot mai mare vă face să ajungeți într-un moment de dispută cu un/o prieten(ă) amabil(ă). Dacă aveți planuri împreună, trebuie să lucrați mai mult pentru a vă adapta modului lui de a gândi, dacă vrei să vă înțelegeți bine. Nu poți vorbi despre cariera ta sau despre alte aspirații și să te aștepți să fie interesante pentru toată lumea. Influența acestui om în viața ta este bună, așa că ar trebui să profiți de șansa de a vorbi despre idei mai profunde și concepte mai spirituale. Ai norocul să ai un grup de prieteni(e) atât de divers în viața ta.


Horoscop 23 iulie 2020, Capricorn:

Te gândești deja la ziua de mâine? Revino la problemele de azi! Trebuie să te confrunți cu oameni care sunt parte din viața ta azi și probleme actuale. E bine să te gândești la viitor și să ai țeluri, dar dacă ignori prezentul, vei pierde multe. În loc să te gândești la ce vei face în weekend sau să planifici o vacanță, mai bine concentrează-te pe ce ai de făcut în următoarele ore.


Horoscop 23 iulie 2020, Vărsător:

Orice probleme se ivesc azi acasă nu vor fi chiar dramatice, dar ți-ar putea solicita atenția totală. Ar putea reprezenta o schimbare reală pe care trebuie să o faci la tine. Dacă este vorba de un conflict pentru curățenie, poate trebuie să scapi de dezordinea din partea emoțională a vieții tale. Să arunci gunoiul nu se referă la cojile de cartofi și ziare vechi. Gândurile negative și îndoiala de sine trebuie să fie îndepărtate și ele.


Horoscop 23 iulie 2020, Peşti:

Asigură-te că faci tot ce trebuie să ai parte de liniște și pace azi. Este sănătos să ai niște timp doar pentru tine din când în când, iar azi e o zi la fel de bună ca oricare alta. Creativitatea ta nu este atât bună ca înainte și ai avea nevoie de o reîncărcare a bateriilor. Fă ceva distractiv care se poate face individual. Citește o carte siropoasă, vezi un film amuzant sau fă o baie lungă. Ia o pauză de la activitatea și energia celorlalte persoane.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS