Horoscopul zilei de joi, 16 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 16 iulie 2020


Horoscop 16 iulie 2020, Berbec:

Berbecii trec astăzi printr-o schimbare completă de imagine. Aveți curaj, ieșiți din zona voastră de confort și optați pentru o nouă apariție în fața cunoscuților(telor). Îi/le veți lăsa categoric pe toți(ate) cu gura căscată și veți primi sute de aprecieri. Ziua se va termina în compania persoanei dragi.


Horoscop 16 iulie 2020, Taur:

Taurii își fac planuri de vacanță. O excursie alături de sufletul vostru pereche vă va garanta o apropiere mai mare și poate chiar veți reuși să discutați mai mult și să încheiați anumite tensiuni din trecut ori discuții rămase fără un final benefic fiecărei părți. Urmează o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental.


Horoscop 16 iulie 2020, Gemeni:

Dragi Gemeni, bucurați-vă de tot ceea ce vă înconjoară. Aștrii anunță vești bune pentru voi, atât din punct de vedere profesional cât și emoțional. Spre seară ați putea petrece câteva ore în compania celor apropiați(te). Discutați despre planurile voastre de viitor, oferiți sfaturi și ascultați-le pe cele venite din partea persoanelor dragi.


Horoscop 16 iulie 2020, Rac:

Există niște treburi nerezolvate de care trebuie să te ocupi și trebuie să îți dai seama despre ce e vorba. Ai uitat de ziua de naștere a cuiva sau să trimiți un cadou de nuntă? Sună o rudă sau un/o prieten(ă) care te poate ajuta să rezolvi acest mister. Te vor ajuta de asemenea să îți dai seama cum îndrepți lucrurile. Oricine așteaptă să audă vești de la tine are o memorie bună, mai bună ca a ta. Din fericire are și o inimă mare. Nu te îngrijora de furie sau sentimente rănite.


Horoscop 16 iulie 2020, Leu:

Viața ta abundă cu șanse pozitive, așa că e o perioadă bună să acționezi cu tupeu. Acționează mai agresiv pentru ceea ce vrei în viața ta, fie că e vorba despre o slujbă nouă sau o relație. S-ar putea să întâlnești pe cineva care îți schimbă părerea despre care e următorul pas în rutina ta de sănătate. Cu siguranță ei(le) știu despre ce vorbesc, așa că nu îi/le ignora și începe să înveți despre tehnicile sugerate de ei(le). Vezi dacă ți se potrivesc.


Horoscop 16 iulie 2020, Fecioară:

Îți va fi foarte ușor să te bucuri de viață indiferent de ceea ce trebuie să faci sau cu cine trebuie să faci. Chiar și dacă ai probleme cu câțiva(teva) colegi(e) de muncă, nu îți va fi greu să ajungi la o înțelegere cu privire la strategia potrivită. Ai abilitatea să vezi lucrurile în ansamblu, așa că inspiră-i(le) și pe ceilalți(lelalte) să facă la fel, lăsând toate preconcepțiile deoparte. Condu prin exemplu și arată-le tuturor cum să fie mai buni(e).


Horoscop 16 iulie 2020, Balanţă:

Timpul vostru este la fel de valoros ca și banii voștri, așa că acordați atenție celor cu care îl petreceți. Stați mai mult de vorbă cu un om care în trecut v-a acordat mult din timpul lui. Planifică o conversație lungă cu el, chiar dacă ea va fi purtată numai online. Te vei bucura să ai atât de mult timp dedicat unui dialog unu(a) la unu(a) cu cineva care îți face viața un loc mai fericit și mai interesant. O mare doză de energie îți va schimba atitudinea față de una dintre celelalte relații din viața ta.


Horoscop 16 iulie 2020, Scorpion:

Obiceiurile proaste sunt cele care dispar cel mai greu, așa că dacă încerci să fii mai bun(ă) chiar acum, va trebui să te străduiești din greu cu fiecare dintre aceste obiceiuri proaste și cu întregul lor în același timp. Din fericire, concentrarea ta este mai accentuată, iar energia este mai luminoasă ca niciodată, astfel încât vei avea o șansă mai bună de a merge mai departe în viața ta. Ai putea fi un model pentru ceilalți(lelalte), ești atât de motivat(ă) acum!


Horoscop 16 iulie 2020, Săgetător:

Încerci să oferi un exemplu bun pentru alții(tele) astăzi, mai ales dacă vei fi în preajma copiilor. Poate că nu îți dai seama, dar oamenii te admiră pentru opiniile clare despre cum să te comporți, mult mai des decât crezi. De obicei ai maniere bune, dar astăzi ar trebui să faci un efort sau două în plus pentru a te gândi la ce ai de gând să spui, înainte să spui, să nu vorbești la întâmplare, în primul rând.


Horoscop 16 iulie 2020, Capricorn:

Joi, Capricornii se simt neglijați de persoanele pe care le iubesc. Ai putea să pui mâna pe telefon, să suni sau să dai un SMS. Vei primi toate explicațiile de care aveai nevoie și vei realiza că supărarea ta a fost total nejustificată. În plan sentimental, este posibil ca în această seară să te întâlnești cu o persoană specială, care îți va da toată lumea peste cap, în sensul bun al cuvântului.


Horoscop 16 iulie 2020, Vărsător:

Pentru unii Vărsători, ziua de joi va aduce tensiuni și conflicte. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu dai vina pe alte persoane pentru ce ți se întâmplă urât în viață. Ca să stai departe de certuri pe care s-ar putea să le regreți mai târziu, horoscopul îți recomandă să ieși câteva ore din oraș. O excursie scurtă la munte te-ar putea scuti de multe neplăceri. Seara, vei primi vești de la o persoană cu care nu te-ai întâlnit de multă vreme.


Horoscop 16 iulie 2020, Peşti:

Peștii singuri au șanse mari să-și găsească sufletul pereche. În anturajul tău este o persoană care te place, dar pentru care nu ai avut niciodată ochi. Este timpul să fii atent(ă) la toate semnalele care vin spre tine. Orice flirt se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste, însă depinde doar de tine cum îți clădești viitorul. Pentru Peștii care sunt deja într-o relaţie, aștrii recomandă mai multă atenție acordată partenerului(ei) de viață.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS