Horoscopul zilei de duminică, 12 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 12 iulie 2020


Berbec:

Berbecilor le sar în atenție foarte multe lucruri care nu funcționează bine, în relația cu anumiți oameni, iar asta i-ar putea pune pe gânduri. În orice caz, nu încerca să rezolvi problemele dintr-o singură lovitură pentru că nu se poate și este chiar contraproductiv. Folosește-ți diplomația și capacitatea de a te conecta la emoțiile celor din jur. Vei realiza lucuri minunate.


Taur:

Taurii ajung să considere rezonabile idei care în urmă cu câteva zile li se păreau de-a dreptul bizare. Valabil în special pe plan sentimental, acolo unde o persoană specială îi face să se simtă în al nouălea cer. Iar nativii din Taur nu sunt tocmai genul care să refuze astfel de ocazii. Se anunță o zi plină de aventură și e doar prima din multele ce vor urma.


Gemeni:

Gemenii ajung să realizeze lucruri importante despre propria persoană, la capătul unor momente foarte dificile. Este posibil ca o experiență dureroasă să le fi deschis ochii la ceea ce contează cu adevărat, spulberând totodată foarte multe iluzii care îi țineau pe nativii acestei zodii pe loc, într-un trecut ce nu mai putea fi schimbat. Bucură-te de prezent și trăiește clipa, altceva nu contează.






Rac:

Racii au șanse mari să puna mâna pe o sumă frumoasă de bani, numai bună pentru a îndeplini câteva dorințe. Astrele par a se fi aliniat pe planul financiar, iar unii ar putea chiar să primească o ofertă tentantă de a accepta un nou loc de muncă. Nu ezita nicio clipă, nu vei avea parte mereu de aceste momente norocoase.


Leu:

S-ar putea să credeți că unele comentarii negative sau jocurile de putere ale altor oameni nu au nimic de-a face cu voi, dar dramele lor v-au luat energia, indiferent dacă vă dați seama sau nu. Ar putea fi un caz de vinovăție prin asociere, așa ar fi bine să te uiți înapoi acum, ca să vezi cu cine te însoțești. Acționează acești oameni într-un mod care te face mândru sau te face să te îndoiești? Dacă simțiți nevoia să vă distanțați, faceți-o mai devreme, decât mai târziu. Stați de unul singur și protejați-vă reputația.


Fecioară:

Distribuția personajelor din viața ta va începe să se schimbe semnificativ astăzi, iar modul tău obișnuit de a face lucrurile va trebui să fie diferit, pentru a te acomoda cu toate aceste noi fețe și energii. În timp ce pentru unii oameni acest lucru ar putea crea unele resentimente, tu vei beneficia de imprevizibilitatea zilei. Puteți îmbrățișa cu ușurință ceea ce se întâmplă și puteți vedea că după ce tulburările inițiale s-au încheiat, lucrurile nu vor face decât să se îmbunătățească.






Balanţă:

Ați avut întotdeauna o curiozitate puternică pentru lucruri care sunt în afara propriei experiențe, dar astăzi această curiozitate vă determină să fiți distrați! Trebuie să vă implicați astăzi în ceva dintr-o cultură diferită - urmăriți un eveniment sportiv străin, ascultați muzică etnică sau luați masa la un restaurant care vă face să vă simțiți ca într-o țară diferită. Hrănește-te la figurat și literal cu expresiile, ideile și mâncarea din alte culturi și vei fi extrem de mulțumit.


Scorpion:

Cineva cu care nu te vezi de obicei față în față are lucruri importante pe care să te învețe, indiferent dacă îți place sau nu. În acest moment, trebuie să îi acorzi ceva timp și să încerci cu adevărat să îi respecți dreptul de a vorbi, chiar dacă urăști ceea ce spune! Acest lucru va stabili tonul pentru un dialog onest și vei fi cel care va obține tot creditul până la sfârșit, atunci când voi doi începeți să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare și relația. Armonia este ușor de obținut atunci când te gândești la partea cea mai bună a cuiva.


Săgetător:

Nimic nu va fi mai distractiv pentru tine azi ca interacțiunea cu străinii! Vei deborda de energia, iar oamenii nu vor putea rezista să nu vorbească cu tine și să te cunoască. Se vor asigura că ai mereu zâmbetul pe buze. Așa că nu fi surprins dacă cineva stabilește un contact vizual cu tine mai lung decât e normal - sunt captivați. Dacă ești singur, asta ar putea fi o zi care îți va schimba viața.






Capricorn:

Calitățile tale analitice sunt în formă acum, așa că este indicat să le folosești pentru a face alegeri cu privire la sănătatea ta financiară. Dar nu încerca să le folosești și în relațiile personale. Oamenii nu sunt conturi bancare și nici nu oferă dobânzi. Vorbește cu prietenii tăi și întreabă-i ce au nevoie de la tine - asta e cea mai bună metodă să te asiguri că îți faci treaba pentru a menține relația. Gândește cu inima și fii sincer despre ceea ce simți.


Vărsător:

Energia și intuiția îți vor așterne terenul pentru o zi productivă. Ești în formă, în control și vei lăsa oamenii cu gura căscată de admirație. Cel puțin o persoană puternică te va remarca și să nu te mire prea mult dacă îți oferă ocazia să îți afișezi talentul la o scară mai largă. Este un moment bun să îți lași ambiția să preia controlul și să te ducă spre succesul pe care îl meritai de mult timp.


Peşti:

Există valoare în ceea ce visezi cu ochii deschiși - așa că lasă-ți mintea să zburde prin toate locurile azi. Să ai fantezii la primele ore ale zilei îți va oferi un antrenament pentru planurile pe care vrei să le urmărești mai târziu. Explorează noi căi azi. Încearcă lucruri noi și vizualizează cum ar merge treaba dacă ai fi la conducerea lumii, dacă ai fi un star rock sau doar dacă ai fi promovat la locul de muncă. Să îți imaginezi asta este doar primul pas spre a reuși să ajungi acolo.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS