Horoscop săptămânal: 20-26 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 20-26 iulie 2020


Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

Deși atitudinea celui(ei) pe care îl/o iubiţi poate fi discutabilă și voi sunteţi mult prea pretenţioşi(ase) cu persoanele din jur. Zilele acestei săptămâni vă scot din zona de confort. Aştrii vă îndeamnă să acţionaţi. Adoptaţi cu înflăcărare orice statut social care vi se alocă deoarece ştiţi că schimbarea se află în voi. Nu mai luaţi vina asupra voastră atunci când vine vorba de nereuşitele persoanelor din jur.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Descoperirea unui nou sens al propriei vieți vă întreține motivația de a face lucruri care vă satisfac și vă alimentează dorința de a vă autodepăși. Aveţi o viziune foarte limpede asupra tuturor lucrurilor din jurul vostru. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii(le) nu vă va putea abate atenția de la obiectivele stabilite. A fi înconjuraţi(te) de prieteni(e) și familie este pentru voi un dar de neprețuit.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Lucrurile încep să prindă contur în plan profesional. Vă simţiţi protejaţi(te) cu adevărat de persoanele care contează pentru voi, iar asta este important. Aveţi nevoie tot timpul de adrenalină. Tot ceea ce faceţi are ca factor decisiv frecvenţa de senzații puternice pe care le resimţiţi. Niciodată lucrurile nu au fost mai evidente pentru voi în ceea ce privește dinamica din cuplu.






Horoscop 20-26 iulie 2020, Rac:

A te elibera de anumite promisiuni vă poate ajuta să vă regăsiţi pacea interioară. Nimic din ceea ce faceţi sau simţiţi nu este în zadar. Trebuie să vă încredeţi mai mult în propria intuiție. În plan profesional cu siguranță sunteţi în stare de reușite extraordinare. Chiar dacă sprijinul celui(lei) pe care îl/o iubiţi este important pentru voi, lipsa lui nu vă va opri din a vă urma visurile.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Leu:

Deși consideraţi că vă cunoaşteţi limitele, sunt oameni care vă scot frecvent din zona de confort și vă provoacă să acţionaţi în apărare. La fel, sunt persoane în raport cu care v-aţi dori o astfel de situaţie, tocmai pentru a spune tot ceea ce simțiţi. Această săptămână va fi dificil de suportat pentru voi din cauza schimbărilor climatice agresive care vor avea loc.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Fecioară:

Sunteţi pasivi(e)-agresivi(e). Nimic din ceea ce rostiţi nu poate anula această senzație pe care o resimt persoanele din jur în raport cu voi. Majoritatea intrigilor care au loc pe parcursul acestor zile vă oferă o nouă perspectivă asupra vieții. A face compromisuri în raport cu unii oameni a devenit pentru voi un stil de viață.






Horoscop 20-26 iulie 2020, Balanţă:

Pentru Balanţe totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea ţelului. Zilele acestei săptămâni aduc cu sine evenimente puternice din punct de vedere emoțional. Tot ceea ce veţi trăi vă va determina să renunţaţi la o parte din persoanele din viața voastră în raport cu care aveţi sentimente de nesiguranță sau neîncredere.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Scorpion:

Pentru binele vostru, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singuri(e). Aveţi nevoie de asta. Bine ar fi să nu vă repeziţi la achiziționarea unor lucruri care chiar nu vă sunt necesare. Este indicat să fiţi mai chibzuiţi(te) în ceea ce privește finanțele. Chiar dacă atunci vă simţiţi îndreptăţiţi(te) să susţineţi anumite lucruri, un moment de gândire ar anula multe conflicte.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Săgetător:

Sunt sectoare în viața voastră în care achizițiile pe care le veţi face vă vor ajuta să observaţi lucrurile într-un mod mai matur. Uranus aduce în viața voastră multe schimbări radicale. Odată ce veţi accepta noile idei care vă trec prin minte și modul vostru de a acționa va fi mult mai sigur. Atunci când deciziile pe care le luaţi au un efect social clar, este recomandat să cereţi și opinia celorlalte persoane.






Horoscop 20-26 iulie 2020, Capricorn:

Sunteţi mereu în căutare de semne care să vă sugereze calea pe care trebuie să mergeţi. Observaţi totul în perspectivă și sunteţi conştienţi(te) mereu de consecinţele deciziilor pe care le luaţi. Atunci când vine vorba de familie, sunteţi insuportabili(e). Toată atenția trebuie să se îndrepte către voi. Vă simţiţi foarte ușor lezaţi(te) și nu ezitați să plasaţi șantaje emoționale fără rost.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Vărsător:

În plan profesional aveţi nevoie de mai multă recunoaştere. Mereu aţi simțit că nu sunteţi apreciaţi(te) la adevărata valoare, iar acest fapt vă frământă. Majoritatea prieteniilor din viața voastră sunt bazate pe încredere totală. Chiar și atunci când viața vă dovedeşte contrariul, voi credeţi în mod inconştient în persoanele din jur.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Peşti:

A vă lăsa îndrumaţi(te) de ceea ce simţiţi poate deveni destul de neclar având în vedere perioada plină de greutăţi prin care treceţi sau aţi trecut. Maniera în care veţi alege să faceţi lucrurile este cea care vă va aduce linişte. Aveţi încredere în voi! Chiar dacă simţiţi că trebuie să le daţi dreptate, nu vă mai lăsaţi influenţaţi(te) de părerea persoanelor dragi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS