Horoscop indian, 20-26 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 20-26 iulie 2020


BERBEC, Mesha:

S-ar putea să descoperi lucruri neaşteptate despre cel(a) drag(ă) sau despre relaţia ta. Această săptămână îţi poate oferi câteva ocazii excepţionale pentru viaţa profesională, mai ales dacă eşti la început de drum într-un domeniu. Ai puncte de vedere bune şi ai un profund sentiment de securitate şi bunăstare. Dacă participi la un concurs sau dezbatere, ai norocul să te numeri printre câştigători(are). Viaţa de familie este mulţumitoare.


TAUR, Vrishabha:

Ai nevoie de mai mult romantism, nu da la o parte acest aspect din viaţa ta. Dacă nu ai pe cineva drag, poţi întâlni persoana care să-ţi aducă un suflu nou, mai multă prospeţime, o altă perspectivă. Dacă eşti luat(ă) cu acte în regulă, petrece mai mult timp cu partenerul(a), fă-ţi planuri de viitor.


GEMENI, Mithun:

Organizează-ţi timp de calitate alături de cel(a) drag(ă). Fă-i o surpriză, pregăteşte o cină romantică. Relaţia voastră are nevoie de acest avânt nou pentru a nu se prăfui prea tare. Dacă ai investit mai de mult în zona construcţiilor, există posibilitatea unei creşteri de venituri. Dacă nu ai serviciu în prezent, se prea poate să îţi găseşti un loc de muncă care să te scoată în evidenţă.






RAC, Kataka:

Tonul aspru nu îţi aduce niciun folos. Dacă lucrezi în domeniul comercial şi nu ai un plan gândit bine îţi va fi foarte dificil să îţi atingi scopurile. Unele întârzieri din dezvoltarea proiectelor tale îţi pot aduce dezamăgiri. Dar nu dispera. Ai răbdare şi vei observa că atunci când eşti liniştit(ă) poţi găsi mai uşor soluţiile care vor duce munca ta la bun sfârşit şi cu roade binemeritate.


LEU, Simha:

Te încântă ideea de a învăţa să cânţi la un instrument muzical. De ce nu încerci? Te poate relaxa. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, este nevoie de multă maturitate şi simţ practic. Poate o reuniune de familie îţi va fi de ajutor ca să vezi care ar fi implicaţiile şi din punctul celorlalţi(te) de vedere. Este posibil ca până la sfârşitul acestei săptămâni să culegi roadele unui proiect la care ai lucrat mai de mult.


FECIOARĂ, Kanya:

Simţi o nouă energie în cariera ta, ceea ce îţi dă o stare de bucurie şi te face să te consideri mai luat(ă) în serios decât până acum. La capitolul finanţe se anunţă veşti bune. Idei noi şi ingenioase, dar practice şi realiste, pot începe să dea roade. Dacă te confrunţi cu diverse probleme, rudele mai în vârstă ţi-ar putea fi buni(e) sfătuitori(are).






BALANŢĂ, Tula:

Nu te expune prea mult. Cineva ar putea da vina pe tine, la serviciu, iar tu nu meriţi asta. Dar dacă reacţionezi şi devii agresiv(ă), toată lumea va crede că eşti vinovat(ă). Aşteaptă sfârşitul săptămânii sau chiar pe cea viitoare, pentru a lua o decizie cu privire la această situaţie. Bazează-te pe prieteni(e) să te mai scoată din zona de disconfort şi nervozitate.


SCORPION, Vrishchika:

Se poate să încerci să îi/le domini pe alţii(tele), ceea ce îţi poate aduce o stare de iritare şi tristeţe. Fii atent(ă) la persoanele cu care te ocupi de afaceri. Încearcă să economiseşti mai mult. Şi în ceea ce priveşte sănătatea ar trebui să fii precaut(ă). Odihneşte-te mai mult!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

S-ar putea ca o persoană să-ţi fi făcut o promisiune pe care acum e nevoită să o încalce. Nu te necăji prea mult, are motive întemeiate. Dacă vrei să scapi de îndoieli sau confuzii în spaţiul profesional, asigură-te că alegi consilierul(a) potrivit(ă) pentru a te informa corect. Este posibil să fii anxios(asă) cu privire la o ceremonie viitoare. La capitolul finanţe ai reuşit să echilibrezi foarte bine balanţa, iar dacă vrei să economiseşti mai mult, ar trebui să urmezi cu şi mai multă stricteţe planul iniţial. La capitolul sănătate, ar trebui să fii atent(ă) la recomandările medicului pentru a fi în formă atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.






CAPRICORN, Makara:

Nu te alarma din cauza problemelor minore. Fii realist(ă) şi nu ezita să iei decizii. Urmăreşte-ţi cu atenţie responsabilităţile şi proiectele de la locul de muncă şi fă tot posibilul să fie finalizate la timp. Ocupă-te de ceva creativ, pentru a-ţi păstra mentalul într-o stare de echilibru.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

O săptămână de relaxare în care te eliberezi de frământările pe care ţi le-ai făcut până acum. Fii răbdător(are) la serviciu, mai ales în problemele legate de bani. O discuţie importantă poate avea final pozitiv. Se anunţă schimbări importante în plan financiar. Urmăreşte-ţi cu atenţie veniturile şi cheltuielile, pentru a şti întotdeauna cum stai cu banii.


PEŞTI, Meena:

Viaţa merge înainte, iar tu va trebui să îţi faci în continuare planuri. Ai şansa găsirii unui serviciu mai bun sau se anunţă o promovare. Mintea ta este ageră, dar calmă, poţi gândi limpede. Dacă eşti singur(ă), sunt ocazii mari să îţi întâlneşti jumătatea.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS