Horoscop indian, 13-19 iulie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 13-19 iulie 2020


BERBEC, Mesha:

O persoană apropiată vă poate pregăti o surpriză (nu se ştie dacă e plăcută sau nu). Este o săptămână prielnică pentru a începe ceva nou. Poate un proiect de dezvoltare personală care să vă aducă bucurie şi linişte în familia dumneavoastră. Intuiţia voastră este în acţiune şi vă poate îndruma într-o direcţie pozitivă, dacă o urmaţi. La serviciu, eforturile voastre susţinute sunt apreciate de către şefi(e).


TAUR, Vrishabha:

Aveţi grijă la deciziile pe care le luaţi în această perioadă. S-ar putea să fiţi influenţaţi(te) de starea de tensiune colectivă. Nu e cel mai potrivit moment pentru luarea unor decizii care să vă schimbe viaţa la 180 de grade, mai ales că nici nu prea aveţi libertate de mişcare în acest moment. Vă puteţi schiţa planuri, dar nu treceţi, însă, la punerea lor în practică.


GEMENI, Mithun:

Atenţie la alimentaţia voastră în această săptămână. Veţi observa că şi starea de spirit vi se va schimba dacă digestia se produce corect. Înlăturaţi din meniul vostru alimentele la care sunteţi sensibili(e), chiar dacă vă este poftă.






RAC, Kataka:

Nevoia voastră de singurătate poate fi acută. Este musai să vă mai şi răsfăţaţi după atâta muncă. Aveţi grijă la alimentaţia voastră, fixaţi-vă obiective legate de menţinerea stării de sănătate în condiţii foarte bune. Puneţi-vă dorinţa şi perfecţionismul la lucru, în slujba organismului vostru.


LEU, Simha:

Învăţaţi să aveţi încredere în voi înşivă(sevă). Bucuraţi-vă de ceea ce observaţi! Gândiţi-vă la ce aţi putea să faceţi ca să primiţi mai mult. Aplicaţi-vă la maximum abilităţile fizice şi intelectuale pentru a găsi soluţii.


FECIOARĂ, Kanya:

Dezvoltaţi un ataşament serios faţă de partenerul(a) vostru(astră) şi vă arătaţi sentimentele. La serviciu depuneţi eforturi care vor aduce performanţe deosebite. Bucuraţi-vă de această săptămână captivantă şi profitaţi de fiecare şansă pe care o aduce.






BALANŢĂ, Tula:

Acasă toate lucrurile se anunţă într-o armonie care vă linişteşte şi vă dă o energie pozitivă. Vă faceţi planuri care să vă mărească veniturile, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă studiaţi, ar fi indicat să vă puneţi la punct cu material. Vin examene în curând şi nu ar trebui să fiţi luaţi(te) prin surprindere. Mai ales că acum aveţi şi timp să învăţaţi şi nici nu aveţi voie să ieşiţi în lume.


SCORPION, Vrishchika:

Pricepeţi că suntem interconectaţi, indiferent cât aţi vrea să faceţi de unii(ele) singur(e) anumite lucruri. Fiecare decizie şi acţiune a voastră îi/le influenţează şi pe alţii(ele), vreţi nu vreţi. Fiţi mai deschişi(se) la aceste concepte pe care abia acum le realizaţi.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Se arată o călătorie, dar parcă nu sunteţi foarte fericiţi(te) de ea. Dacă lucraţi în domeniul artelor sau în industria media, sunt şanse mari de oportunităţi profesionale foarte rentabile. Rămâneţi calmi(e) şi focalizaţi-vă pe ceea ce faceţi. Daţi tot ce aveţi mai bun din voi şi vor veni şi rezultatele în acest domeniu.






CAPRICORN, Makara:

Se anunţă descoperiri despre voi în această săptămână. Vă gândiţi la noi schimbări, vreţi să descoperiţi alte orizonturi. Este un moment favorabil pentru a vă face planuri. Dar nu vă gândiţi la vacanţă mai devreme de finele anului.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Nu sunteţi singurii(ele) cărora le displace singurătatea. Şi, totuşi, vă puteţi folosi de această săptămână pentru a vă odihni mai mult, pentru a vă reîncărca bateriile. Dacă lucraţi în domeniul construcţiilor (arhitecţi(te), contractori(are)) puteţi avea nişte idei care să vă aducă venituri mari.


PEŞTI, Meena:

Îndrumarea părinţilor voştri vă va fi de mare folos în această săptămână. Aveţi câteva idei care vă vor îmbunătăţi semnificativ câştigurile financiare. Bateţi palma pentru demararea unui proiect care va deschide un nou capitol în viaţa voastră. Nu sunt excluse călătoriile în alte ţări. Aveţi grijă mare, însă, cum cheltuiţi banii pe care îi faceţi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS