Mesajul transmis de Univers odată cu intrarea lui Mercur în retrograd

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajul transmis de Univers odată cu intrarea lui Mercur în retrograd


În ziua de 18 iunie Mercur intră în retrograd, în zodia Rac.


Berbec:

Aveţi încredere că e și mâine o zi. Aveţi curajul de a vă continua drumul. Puneţi-vă destinul în mâinile lui Dumnezeu și permiteţi-i să vă conducă prin viață.


Taur:

Alegeţi să vă ascultați inima. Ea este cea care vă va conduce în direcția potrivită, nu oamenii. Aveţi curajul de a lua decizii bazate pe ce vă dictează sufletul. Credeţi în voi și în intuiția voastră și învăţaţi să fiţi fericiţi(te).


Gemeni:

Permiteţi-i sufletului vostru să simtă tot ce vrea să simtă. Nu vă mai ascundeţi sentimentele. Cum viața se schimbă în fiecare secundă și voi vă puteți schimba. Aveţi încredere în voi că puteți merge mai departe. Aveţi încredere că vă cunoaşteţi puterea. Puneţi-vă destinul în mâinile divinității pentru că vă așteaptă un viitor minunat.


Rac:

Tot ce trebuie să faceţi în aceste momente este să întrebaţi și să ascultați. Nu sunteţi niciodată singuri(e), iar speranța este întotdeauna ascunsă în sufletul vostru. Este datoria voastră să o găsiţi și să ţineţi de ea. Divinitatea știe de ce aveţi nevoie, ea vă ghidează, vă învață, vă ajută.






Leu:

Nu sunteţi singuri(e); există atât de multe persoane care abia așteaptă să vă cunoască și să vă iubească. Nu renunţaţi. Mai aveţi puțin. Furtuna se va opri și pe cerul vostru va apărea cel mai frumos curcubeu văzut vreodată.


Fecioară:

Este momentul să învăţaţi să vă puneţi pe primul loc, să fiţi puțin egoişti(ste) și să încercaţi să alegeţi fericirea voastră înaintea fericirii altora. Îndreptaţi-vă atenția asupra activităților care vă pun zâmbetul pe buze.






Balanţă:

Puteți trece peste acest moment, sper să nu renunţaţi și să nu vă fie frică. Ridicaţi-vă de la pământ și mergeţi mai departe. Este o perioadă grea, nu o viață grea, să nu uitați niciodată asta.


Scorpion:

Viața este foarte simplă. Ce dăruiţi se întoarce înapoi la voi, așa că astăzi și în fiecare zi de acum înainte alegeţi să dăruiţi iubire, zâmbete, îmbrățișări. Aveţi tot ce vă trebuie pentru a rezolva orice provocări vă aduce viitorul.


Săgetător:

Viața se schimbă în fiecare secundă... la fel și voi. Fiecare moment ne oferă un nou început și un nou sfârșit. În fiecare secundă aveţi o nouă șansă, profitaţi de ea.






Capricorn:

Nu, nu este prea târziu. Nu rămâneţi în urmă cu nimic. Vă aflaţi exact acolo unde trebuie să vă aflaţi. Fiecare pas și experiență sunt necesare. Capul sus și inima deschisă. Vor veni momente minunate, trebuie să fiţi pregătiţi(te) pentru ele.


Vărsător:

Amintiţi-vă că Universul este imens și că voi sunteţi nişte stele strălucitoare în această lume. Că undeva cineva veghează asupra voastră. Poate că este Cerul. Poate că este Dumnezeu. Poate că este Karma. Poate că este un spirit supranatural. Poate că este magie. Cert este că veţi fi în regulă și, cel mai important, sunteţi în siguranță. Va fi mai bine. Aveţi încredere.


Peşti:

În zilele în care nu mai puteți, luaţi o pauză de la tot ce faceţi și petreceţi puțin timp cu voi înşivă(sevă). Ascultaţi-vă gândurile, simţiţi-vă emoțiile, intraţi în conexiune cu sufletul vostru. Toate aceste momente mai puțin frumoase prin care treceţi vă pregătesc, de fapt, pentru ceva minunat - pentru viitorul vostru. Învăţaţi lecția, adunaţi-vă puterile și nu vă daţi bătuţi(te).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS