Horoscopul zilei de vineri, 12 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 12 iunie 2020


Horoscop 12 iunie 2020, Berbec:

Berbecii trebuie să facă faţă unui val de informaţii neadevărate, de minciuni spuse despre ei. Discutaţi cu persoanele din jurul vostru care au auzit de cuvintele ruşinoase şi explicaţi cu argumente solide faptul că aveţi imaginea curată în faţa persoanei care s-a gândit să vă acuze pe nedrept.


Horoscop 12 iunie 2020, Taur:

Taurii au muncit enorm pentru reputaţia lor, pentru imagine şi pentru felul în care sunt percepuţi în societate. S-ar putea ca un anumit lucru să vă destabilizeze, ba chiar să dărâme baza pe care aţi construit-o din punct de vedere profesional. Depuneţi însă efortul necesar pentru a obţine succesul şi pentru a deveni un model de urmat pentru cei(le) din jurul vostru.


Horoscop 12 iunie 2020, Gemeni:

Un/o coleg(ă) de serviciu urmează să fie promovat(ă) și să primească responsabilități de conducere. Ar putea chiar să-ți devină șef(ă). Asta nu trebuie să te mâhnească. Dimpotrivă. E o ocazie nemaipomenită să arăți ce știi să faci și să te implici în proiectele importante. Dacă vei sprijini ascensiunea colegului(ei) de serviciu vei vedea că, în curând, lucruri bune ți se vor întâmpla și ție.






Horoscop 12 iunie 2020, Rac:

Astăzi ai ocazia să arăți cine ești cu adevărat, însă mai întâi trebuie să te ocupi de un angajament pe care ți l-ai luat în urmă cu ceva timp. Dacă nu ai timp să îți onorezi promisiunea, asigură-te că persoana în cauză înțelege motivul pentru care nu ești disponibil(ă). Ai grijă să nu înțeleagă greșit refuzul tău. Va aprecia că ai fost sincer(ă) iar tu nu te vei simți vinovat(ă) pentru tot restul zilei.


Horoscop 12 iunie 2020, Leu:

Se anunță o zi plină de provocări pentru nativii(ele) din zodia Leu. Fie la serviciu sau in sfera dragostei, anumite lucruri nu merg cum ar trebui iar acesta e un motiv suficient pentru a-și da frâu liber imaginației. Caută soluțiile inedite, la care nimeni nu s-ar fi gândit și nu ezita să treci peste atitudini înrădăcinate sau vechi.


Horoscop 12 iunie 2020, Fecioară:

Fecioarele nu le lipsește niciodată motivația, ci timpul. S-ar putea ca mintea să îți fie ocupată cu lucruri minore, care nu contează, iar asta să te suprasolicite mental. Încearcă să prioritizezi ce e important, chiar dacă ai impulsul de a soluționa toate problemele dintr-un foc și nu doar ale tale. Așa îți vei recăpăta vitalitatea ce te caracterizează.






Horoscop 12 iunie 2020, Balanţă:

O persoană autoritară din viața ta ar putea să încerce să te manevreze azi, ceea ce s-ar putea să te calce pe nervi. Dar înainte să ai o ieșire nervoasă și să riști ruinarea relației, trage aer în piept și realizează că modul lor de acționare nu este ceva personal cu tine. S-ar putea să treacă printr-o perioadă nefastă și să aibă nevoie să își justifice rolul. Nu e cazul să te simți intimidat(ă), pentru că nu trebuie să îți irosești timpul cu drame și jocuri inutile.


Horoscop 12 iunie 2020, Scorpion:

Lucrurile merg deja destul de bine în viața ta de zi cu zi, dar sunt pe cale să se îmbunătățească. Ai putea să ai o zi grozavă și să fii la conducerea lucrurilor, să îi/le faci pe ceilalți(lelalte) să zâmbească. O să observi curând și că șeful(a) tău(a) este într-o stare foarte bună de spirit. Și ar putea să își găsească în sfârșit cuvintele să îți spună ce treabă grozavă faci. Până la ora de somn, egoul tău o să fie mai fericit, sănătos și mare.


Horoscop 12 iunie 2020, Săgetător:

La un moment dat, astăzi ai putea să fi expus(ă) la muzică sau artă clasică. De obicei, așa ceva nu te poate atrage, dar astăzi ar putea să îți inspire o idee, sau să te îndemne să privești adânc în tine. Îți va plăcea ceea ce vezi sau auzi și vei dori să experimentezi mai multe lucruri asemănătoare cât mai curând posibil. Sensibilitățile tale artistice sunt mari chiar acum, ceea ce te face să fii mult mai deschis(ă) să auzi sau să vezi lucrurile într-un mod nou. Ești gata să gândești altfel.






Horoscop 12 iunie 2020, Capricorn:

La fel ca covrigii și ciocolata și alăturarea unor contrarii pot face o combinație bună. Dacă te afli într-un parteneriat cu cineva cu care nu crezi că vei lucra bine, trebuie doar să te relaxezi și să fii deschis(ă). Lasă deoparte toate sentimentele negative pe care le-ai avea în legătură cu această altă persoană și concentrează-te pe finalizarea sarcinii, la cele mai bune abilități combinate. Spune-i clar că aștepți un rezultat pozitiv și vei stabili tonul pentru respect reciproc.


Horoscop 12 iunie 2020, Vărsător:

Nativii(ele) zodiei Vărsător trebuie să învețe că problemele se rezolvă la timpul lor. Astăzi, vei fi pus(ă) în fața unei situații dificile, în care vei fi nevoit(ă) să iei o decizie extrem de importantă. Momentul nu mai poate fi amânat, așa că spune cu sinceritate ceea ce simți și ce îți dorești cu adevărat. Fă ceea ce trebuie și ceea ce te face fericit(ă), chiar dacă anumite persoane s-ar putea simți rănite. Sfatul aștrilor este să fii ferm(ă) și să acționezi curajos.


Horoscop 12 iunie 2020, Peşti:

Pentru Pești, ziua de vineri va însemna un roller coaster emoțional, un amalgam de sentimente contradictorii. Nu mai fii stresat(ă) și încearcă să ieși singur(ă) din dilemele existențiale care te frământă. Secretul este că nu trebuie să convingi pe nimeni de nimic. În plan sentimental, o persoană îți pune inima pe jar. Nu te lăsa intimidat(ă) și fii tu însuți(ăți), misterios(asă) și cu simțul umorului. Nimeni nu-ți va putea rezista!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS