Horoscopul zilei de sâmbătă, 13 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 13 iunie 2020


Horoscop 13 iunie 2020, Berbec:

Berbecii au oportunitatea de a porni pe un drum plin de succes alături de o persoană aptă să îi impulsioneze pozitiv. Este momentul să vă recunoaşteţi talentul, să aveţi încredere în forţele proprii. Nu ezitaţi. Sunteţi o persoană complicată, ceea ce înseamnă că sunteţi o persoană interesantă. Dacă apare această o ocazie nu trebuie să vă simţiţi neputincioşi(ase) ori nepregătiţi(te), experienţa se dobândeşte în timp.


Horoscop 13 iunie 2020, Taur:

Taurii pot muta munţii, atât de încrezători se vor simţi astăzi. Acest lucru este datorat unui câştig, fie el financiar ori sufletesc în urma unui proiect finalizat cu mult succes. Gândiţi-vă bine căci poate fi ocazia perfectă pentru a avansa în plan profesional.


Horoscop 13 iunie 2020, Gemeni:

Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi astăzi şi nu numai. Fiţi puternici(e), susţineţi-vă ideile, propunerile, viziunea de viitor şi nu lăsaţi pe nimeni să vă facă să vă simţiţi neimportanţi(te). Trebuie să învăţaţi să vă iubiţi propria persoană, să vă acceptaţi şi să fiţi mândri(e) cu ceea ce aţi devenit.






Horoscop 13 iunie 2020, Rac:

Ești pe cale să experimentezi numeroase lucruri care îți fac plăcere, însă trebuie să îți amintești să păstrezi echilibrul. Lucrurile încep să se așeze, așa că pregătește-te să te bucuri de o perioadă benefică, care îți va da un impuls de siguranță și încredere. Simți în sfârșit că deții controlul și se pare că cineva apropiat face un nou pas spre direcția potrivită. Programul lui te va inspira.


Horoscop 13 iunie 2020, Leu:

Nu există niciun motiv pentru care să fii obligat(ă) să tolerezi pe cineva a cărui aroganță întrece orice măsură. Așa că ai face bine să reacționezi și să-i ceri socoteală. Nu ezita să iei atitudine! E exclus să faci un compromis în această privință. Totodată, dacă crezi că ai de-a face cu cineva deloc rezonabil, mai bine ai pleca din timp din preajma lui.


Horoscop 13 iunie 2020, Fecioară:

Asta ar putea fi ziua în care vei culege roadele muncii depuse în ultima perioadă. Fii cu ochii-n patru căci se vorbește despre tine. Pe parcursul zilei vei fi compleșit(ă) de mesajele pozitive venite din partea celor care te apreciază. Nu ai face rău dacă ai păstra toate aceste dovezi de recunoștință pentru următoarea întâlnire cu șeful(a) - folosește-le pentru a le aminti celor de la conducere cât de valoroși(ase) sunteți. O știu deja, dar o dovadă în plus nu strică.






Horoscop 13 iunie 2020, Balanţă:

Astăzi ești conștient(ă) de multe posibilități noi care apar în viața ta și ar trebui să încerci să explorezi cât mai multe dintre ele. Petreceți timp online căutând următorul mare obiectiv, pentru a urmări și a vedea ce puteți afla. Nu există niciun motiv pentru a pune limite opțiunilor voastre! Arată universului că ești încrezător(are) și gata să te descurci cu tot ce are pregătit pentru tine, pentru că poți face asta.


Horoscop 13 iunie 2020, Scorpion:

Ziua ta ar putea să înceapă pe picior greșit, dar nu ar trebui să lași asta să te descurajeze! Prinde o parte din puterea aceea interioară a ta și reamintește-ți că fiecare oră nouă ar putea aduce lucruri bune noi. Gândirea pozitivă poate aduce rezultate reale, mai ales acum. Așadar, dacă așteptați să apară cineva să rezolve, trebuie să și crezi că asta se va întâmpla. Iar dacă nu știți ceva cu siguranță, de ce să alegeți să credeți ce este mai rău?


Horoscop 13 iunie 2020, Săgetător:

Una dintre persoanele mai generoase din viața ta este deodată mult mai conservatoare cu timpul și banii ei, dar nu-ți face griji, nu e nimic personal. Momentan, se simte neliniștită de situația ei financiară și e prea stânjenită pentru a vorbi despre asta. Este posibil să nu vă puteți baza pe ea pentru bani în plus (sau distracție) chiar acum, dar vă puteți baza pe ea pentru a fi mereu acolo pentru tine, emoțional vorbind. Oferă-i ceva spațiu pentru câteva zile.






Horoscop 13 iunie 2020, Capricorn:

Sâmbătă, Capricornii au porniri despotice, simt nevoia să le spună tuturor ce au de făcut. Încearcă să te controlezi, un astfel de comportament va aduce după sine critici și resentimente. O sesiune de cumpărături ar putea să te scoată din această stare. În plan sentimental, lucrurile sunt extrem de confuze și ai face bine să încerci să le lămurești. Gândește-te bine, fă-ți curaj și ia decizia cea mai bună pentru tine.


Horoscop 13 iunie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii se simt extraordinar, au o energie pozitivă și vor să realizeze foarte multe lucruri. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu-ți irosești timpul și această energie cu oameni răi și invidioși. Dacă ți-ai propus să faci o reparație sau o reamenajare în casă, ar trebui să te concentrezi fix pe aceste sarcini. Ai grijă cum vorbești cu persoanele din jurul tău, o glumă proastă ar putea isca un scandal nedorit.


Horoscop 13 iunie 2020, Peşti:

Peştii se resimt după o săptămână extrem de obositoare. Cel mai bun sfat pentru tine este să încerci să te odihnești cât poți de mult, ca să-ți încarci bateriile pentru săptămâna ce urmează. Nu este recomandat să faci achiziții scumpe, cumpără doar lucruri de care ai nevoie. Seara, vei primi o veste excelentă de la un/o prieten(ă) vechi(e), o veste care îți va schimba în bine viața.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS