Horoscopul zilei de marţi, 2 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 2 iunie 2020


Horoscop 2 iunie 2020, Berbec:

Berbecii au parte de o zi plină de surprize din partea persoanei dragi. Se poate să vă propună să plecaţi într-o excursie romantică, într-un loc retras, fie la munte ori la mare. Veţi avea astfel ocazia să petreceţi timp împreună şi să vorbiţi despre voi, despre planurile voastre de viitor.


Horoscop 2 iunie 2020, Taur:

Taurii încep o nouă afacere, pe baza unei pasiuni descoperite recent. Aveţi încredere în forţele proprii, lăsaţi gurile rele deoparte şi depuneţi efortul necesar pentru a vă îndeplini visul. Aştrii au veşti bune şi în plan sentimental, important este să fiţi sinceri(e) cu voi şi să vă ascultaţi inima.


Horoscop 2 iunie 2020, Gemeni:

Gemenii au nevoie de o perioadă de linişte şi relaxare. Cel mai probabil un concediu este soluţia perfectă pentru problemele voastre. Câteva zile de repaus vă vor aduce din nou pe linia de plutire. Petreceţi timp cu familia, prietenii(ele) sau persoana dragă. Spre seară vă puteţi uita la un film interesant sau la o emisiune de divertisment.






Horoscop 2 iunie 2020, Rac:

Astăzi, ar trebui să fii deschis(ă) și să primești cu brațele deschise orice impuls care îți poate aduce o avansare în carieră ori în viața personală. E un moment minunat pentru a privi spre viitor și pentru a-ți face planuri. Stabilește-ți obiectivele și ține cu dinții de ele. Timpul trece indiferent dacă ții pasul cu el sau nu.


Horoscop 2 iunie 2020, Leu:

Există un conflict între ceea ce vrea inima și ceea ce îți spune creierul că e mai bine pentru tine, iar asta ar putea să îți dea multe bătăi de cap în viitor. Dacă există cineva care îți face inima să tresalte, ai grijă să nu scapi din vedere lucruri importante zilele acestea. Dacă îți dorești cu ardoare ceva, asta nu înseamnă neapărat că e cea mai bună alegere pentru tine.


Horoscop 2 iunie 2020, Fecioară:

Uneori, cele mai bune conversații sunt cele pe care le ai cu cineva care e întru totul în dezacord cu tine. Prea mulți oameni cad în capcana dorinței de a auzi exact ceea ce își doresc să audă, dar nu și tu! Înțelegi (acum mai mult decât oricând) că o dezbatere sănătoasă cu o persoană cu care în mod normal nu sunteți pe aceeași lungime de undă vă poate oferi satisfacție. Așadar, astăzi să nu-ți fie teamă să te arunci în conversații în contradictoriu.






Horoscop 2 iunie 2020, Balanţă:

Balanțele au mult mai puține motive de îngrijorare decât își imaginează. Dacă îi/le ai alături pe cei(le) dragi și îți păstrezi optimismul vei realiza că, de fapt, traversezi o perioadă bună a vieții tale, iar problemele cu care te confrunți vor deveni motive de zâmbete pe viitor. Nu lăsa emoțiile negative să te copleșească, încearcă să înțelegi sensul lor și astfel să îți adaptezi stilul de viață.


Horoscop 2 iunie 2020, Scorpion:

Scorpionii ar putea avea parte de mici dezamăgiri în sfera dragostei. Ceea ce sună ca o promisiune pare acum doar o vorbă în vânt, însă există posibilitatea ca tu să îți fi făcut prea mari speranțe. O relație nu începe de la sine, trebuie să spui clar ceea ce simți, chiar dacă astfel vei fi vulnerabil(ă) preț de câteva momente. Nu te aștepta ca persoana pe care ai pus ochii să îți ghicească gândurile, ci acționează din proprie inițiativă. Chiar nu ai nimic de pierdut.


Horoscop 2 iunie 2020, Săgetător:

Perseverența e o calitate care dă întotdeauna roade. Nu îți împrăștia energia în zeci de părți, concentrează-te pe un singur lucru și nu te lăsa până când nu obții rezultatele dorite. Abia apoi vei putea trece la următoarea provocare, în funcție de prioritățile tale. Nu este exclus ca în această zi să ai și o mică revelație cu privire la persoana care ți-a furat inima.






Horoscop 2 iunie 2020, Capricorn:

Marți, nativii(ele) zodiei Capricorn ar trebui să fie mai reținuți(te) și mai retraşi(se). În cazul în care ai programată o întâlnire de afaceri, cea mai bună soluție ar fi să o amâni. Interacțiunea cu alte persoane s-ar putea să-ți aducă probleme. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu te bazezi pe noroc sau pe sprijinul cuiva. Șansele să intri într-o încurcătură sunt foarte mari, așa că cel mai bun lucru ar fi să-ți iei o zi liberă de la serviciu. Seara, vei fi nevoit(ă) să ajuţi un/o prieten(ă) la nevoie.


Horoscop 2 iunie 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt foarte încrezători în șansa lor și fac paşi importanţi spre a-și atinge visul. Îți consumi întreaga energie pentru asta şi ai surpriza să constați că norocul este de partea ta. Visul tău se va realiza mai devreme decât ţi-ai fi putut închipui. Cu toate acestea, aștrii îţi recomandă să fii mai atent(ă) la anumite persoane din jurul tău. Invidia lor te-ar putea afecta. În relaţia de cuplu, fii mai deschis(ă) și mărturisește-ţi sentimentele.


Horoscop 2 iunie 2020, Peşti:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Peşti au probleme în dragoste. Ești foarte gelos(asă) și suspicios(asă) și bănuiești că partenerul(a) de viață te înşală cu cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) sau un/o coleg(ă) de muncă. Nu te lăsa intimidat(ă) și confruntă-ţi jumătatea. Nu este exclus ca trădarea pe care tu o simţi să fie reală. Seara este cel mai bun moment pentru a reflecta asupra a tot ce se întâmplă în viaţa ta. Fă o analiză profundă, trage anumite concluzii și încearcă să iei cele mai bune decizii pentru tine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS