Horoscopul sănătății, 8-14 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 8-14 iunie 2020


Horoscop 8-14 iunie 2020, Berbec:

Zilele de 11 și 12 nu vor fi cele mai grozave pentru tine din punct de vedere al sănătății. Te-ai putea confrunta cu unele neplăceri de ordin medical ori poate că doar nu te-ai odihnit cât ar fi trebuit după zilele anterioare. În orice caz, ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de tine în a doua parte a acestei săptămâni.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Taur:

În weekend, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că, în acest sfârșit de săptămână, se poate să te enervezi destul de ușor, din toate nimicurile. E adevărat că nu este ușoară reacomodarea la un stil de viață cât de cât normal, dar în același timp, este spre binele tău să îți temperezi acest gen de ieșiri. În caz contrar, vei avea de suferit din cauza lor.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Gemeni:

Ziua de 8 iunie nu te găsește într-o formă de zile mari. Ești încă vizibil afectat(ă) de unele evenimente din zilele anterioare care și-au pus destul de puternic amprenta asupra ta. Poate ar fi indicat să eviți anumite medii o vreme, mai ales dacă ai tendința să absorbi energiile negative din jurul tău. Concentrează-te mai bine pe procesarea emoțiilor experimentate recent.






Horoscop 8-14 iunie 2020, Rac:

În zilele de 9 și 10 iunie, Luna tranzitează o importantă casă relațională din horoscopul tău general, iar răspunsul tău la evenimentele pe care aceasta le produce este destul de intens. Nu fi mirat(ă) așadar dacă ești abătut(ă), tensionat(ă) sau de-a dreptul furios(asă). Dar știi și tu că nu îți face bine să te implici emoțional la acest nivel, să pierzi controlul propriilor tale trăiri.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Leu:

Ziua de 8 iunie te găsește cu Luna în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că ți-ar putea lipsi energia la începutul acestei săptămâni, scrie horoscop-urania.org. Dacă ai puterea să îți ordonezi tu programul, încearcă să nu te epuizezi mental sau fizic, atunci. Programează-ți activitățile solicitante din punct de vedere mental sau ca eforturi cândva către mijlocul acestei săptămâni.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Fecioară:

În decursul zilelor de 9 și 10, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul tău general, fapt pentru care ar fi bine să o iei mai ușor către mijlocul acestei săptămâni. Ai multe de făcut, iar nivelul tău de energie nu este tocmai la parametrii obişnuiţi. Odihneşte-te, ia pauze mai dese, fă o plimbare scurtă în mod regulat.






Horoscop 8-14 iunie 2020, Balanţă:

În zilele de 11 și 12, adică în prima parte a finalului de săptămână, Luna tranzitează casa sănătății fizice din astrograma ta solară, ceea ce te-ar putea face destul de sensibil(ă) la cei mai puțin importanți stimuli. Mai exact, se prea poate să te emoționezi ori să te alarmezi din diverse motive, iar acest lucru îți poate afecta serios capacitatea de muncă. Încearcă să ai mai multă grijă de tine.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Scorpion:

În zilele de 13 și 14, adică exact atunci când încerci să faci sport și să ieși la aer curat, aștrii te informează că ai putea fi destul de neîndemânatic(ă). Acest lucru nu ar reprezenta o problemă dacă nu ai avea în program unele activități cu grad destul de ridicat de risc, indiferent dacă sunt de ordin recreativ, (extra)profesional sau în sfera domestică.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Săgetător:

În această săptămână, nu se arată conjuncturi astrale care să îți atragă atenția asupra stării tale de sănătate. Dar pe de altă parte, ar fi recomandat să eviți excesele de orice fel, mai ales pe parcursul săptămânii. Mai degrabă, încearcă să faci sport și străduiește-te să duci un stil de viață activ pentru a compensa pentru relativă lipsă de mișcare din timpul stării de urgență.






Horoscop 8-14 iunie 2020, Capricorn:

Începi săptămâna foarte bine, cu Luna în semnul nașterii tale, semn că ai reușit să te odihnești suficient și să îți încarci bateriile pentru ceea ce te așteaptă în program din prima zi a săptămânii încolo. Dar cum aștrii sunt discreți în privința informațiilor referitoare la starea ta de spirit și fizică pe parcursul săptămânii, cel mai indicat ar fi să îți păstrezi energia.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Vărsător:

Ziua de 8 iunie nu te găsește în cea mai bună formă nici mental, nici fizic. Te regenerezi încă după zile aglomerate și epuizante și mai ai încă multe experiențe de procesat pentru a începe propriu-zis această săptămână. Macazul se schimbă însă în bine din 9 iunie, atunci când Luna ajunge în semnul nașterii tale. Te simți în sfârșit plin(ă) de viaţă și acest lucru se vede din comportamentul pe care îl ai.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Peşti:

În zilele de 9 și 10, prezența Lunii în casa subconștientului poate conduce la situații în care te simți cumva ciudat(ă) de persoanele din jurul tău. Reacțiile tale în anumite momente nu se prea potrivesc cu ale lor, iar acest lucru te face să te simți straniu. Starea ta de spirit se îmbunătățește însă din data de 11 încolo, atunci când Luna se oprește în semnul nașterii tale și îți reactivează încrederea de sine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS