Horoscopul sănătății, 15-21 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 15-21 iunie 2020


Horoscop 15-21 iunie 2020, Berbec:

În ziua de 21 iunie, se formează un fenomen de Lună Nouă în casa familiei din horoscopul tău general, iar efectul său ar putea fi acela de a scotoci unele amintiri sau de a aduce la suprafață evenimente demult uitate. Prin urmare, se poate ca a doua parte a săptămânii să te găsească într-o stare de autoanaliză susținută, poate chiar ușor descurajat(ă) și preocupat(ă).


Horoscop 15-21 iunie 2020, Taur:

În prima zi a acestei săptămâni, Luna traversează încă sectorul subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că ești destul de tulburat(ă) la începutul săptămânii, iar motivele se poate să nu le afli. Caută să îți ții trăirile sub stăpânire, mai ales că din data de 16 încolo lucrurile revin la normal. Atunci revine Luna în semnul nașterii tale și simți că te bucuri de mai multă stăpânire de sine decât în ziua precedentă.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Gemeni:

În zilele de 16 și 17 iunie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ți-ar putea activa latura ursuză, pe care nici tu nu o cunoști prea bine. Nu fi încăpăţânat(ă), mai ales că în data de 18 revine Luna în semnul nașterii tale și te susţine să revii la forma ta normală. Încearcă așadar să nu te lași pradă instinctului de a ceda unei viziuni limitate.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Rac:

Retrogradarea lui Mercur din data de 18 și Luna Nouă din ziua de 21 au loc exact în semnul nașterii tale, indiciu cum că starea ta de spirit ar putea oscila destul de mult în a doua parte a acestei săptămâni, conform horoscop-urania.org. Dar în același timp, aceste evenimente astrale ar putea forma șansa de a încerca noi metode de administrare a stresului și de a încerca să ții în frâu niște fluctuări de dispoziție.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Leu:

Retrogradarea lui Mercur din ziua de 18 și Luna Nouă din data de 21 au loc în casa subconștientului din horoscopul tău general, cauză pentru care starea ta de spirit ar putea oscila destul de mult în această săptămână, dar mai ales în a doua ei parte. În felul acesta, ai putea ajunge să le zăpăceşti destul de mult pe persoanele din jur cu atitudinea ta, motiv pentru care trebuie să încerci să îți stăpâneşti emoţiile.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Fecioară:

Zilele de 16 și 17 par a fi acelea în care poți face tot ce îţi propui. Ai încredere în tine, iar dacă vrei ceva suficient de mult, nu vei întâmpina nicio piedică în a atrage șansa de partea ta. Acest lucru se datorează tranzitului Lunii prin casa filozofiei de viață, care te susţine în formarea unor perspective clare asupra provocărilor și oportunităților din această perioadă.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Balanţă:

Aștrii nu îți pregătesc provocări pe acest plan. Ești într-o formă mentală grozavă, iar zilele în care te remarci pe acest plan sunt, fără îndoială, cele cuprinse în intervalul 18-20 iunie. Prin urmare, în a doua parte a săptămânii, ești mai vioi(aie) decât oricând, ceea ce se observă prin modul în care gândești și iei atitudine. Caută să îți cultivi această stare de spirit și în zilele ce vor veni.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Scorpion:

Retrogradarea lui Mercur din 18 și Luna Nouă din 21 stăpânesc aceeași casă din horoscopul tău general, cea a filozofiei de viață. Aștrii te stimulează să fii mai îngăduitor(are) cu tine însuți(ăți), să încerci să îți asculți mai frecvent vocea interioară. Ea îți poate comunica informații valoroase uneori, pe care rațiunea nu le percepe. La fel, găsește-ți curajul de a fi vulnerabil(ă) câteodată.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Săgetător:

Retrogradarea lui Mercur din data de 18 și Luna Nouă din ziua de 21 au loc amândouă într-o casă asociată frecvent cu trăirile puternice, mai ales cele produse de interacțiunea cu alți oameni. Aşteaptă-te ca în a doua parte a acestei săptămânii, să aibă loc astfel de evenimente care vor produce un răspuns emoțional puternic, pe care va trebui să îl gestionezi cât mai bine.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Capricorn:

În zilele de 18, 19 și 20, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce denotă că ești mai predispus(ă) la accidentări la nivelul mâinilor. Este indicat așadar să fii foarte atent(ă) dacă te ocupi de activități cu grad mai ridicat de risc. Altfel, se prea poate să te accidentezi.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Vărsător:

Retrogradarea lui Mercur din 18 și Luna Nouă din 21 se manifestă în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn cum că ai putea avea diverse trăiri și emoții care te încearcă săptămâna aceasta, dar mai ales în a doua parte a ei. Caută să le înțelegi astfel, într-un fel care să nu te afecteze la nivel fizic ori să îți influențeze nefavorabil nivelul de energie.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Peşti:

Nu vei avea probleme de ordin medical săptămâna aceasta. Prin urmare, nivelul de energie de care ai parte pe parcursul unei săptămâni este unul caracteristic ție. Încearcă să îți gradezi activitățile mai prudent, astfel încât să nu te epuizezi într-o zi și să faci cu greu față celorlalte. Depinde și de tine cum îți structurezi timpul zilele acestea.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS