Horoscop săptămânal: 15-21 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 15-21 iunie 2020


Horoscop 15-21 iunie 2020, Berbec:

Anumite opţiuni pe care le veţi face vă vor da curajul de a vă confrunta cu propriile slăbiciuni. Sunt oameni care, prin simpla lor prezență, vă induc o stare de confort, iar alții par să facă orice pentru a vă dezechilibra din punct de vedere emoțional. Totul ține de capacitatea voastră de a integra energiile pe care le recepţionaţi de la persoanele din jur.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Taur:

Căutaţi să priviţi lucrurile în perspectivă și nu vă lăsaţi ademeniţi(te) de promisiunile exagerate ale persoanelor care au anumite interese! Pe parcursul acestei săptămâni veţi încerca să aprofundaţi cât puteți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața voastră.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Gemeni:

Sunteţi exaltaţi(te) de ideea unui nou început, dar parcă nu aveţi idee cum să acţionaţi. Vă lăsaţi purtaţi(te) de gânduri și de dorințe, dar după toate astea intervine blocajul. Indiferent de magnitudinea deciziilor pe care trebuie să le luaţi, este important să vă acordaţi timp. Aveţi nevoie de timp pentru a analiza avantajele, dezavantajele și tot ceea ce presupune ideea pe care o aveţi în minte.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Rac:

Această săptămână nu este tocmai prielnică pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, vă simţiţi intimidaţi(te) de colegi(e). Nu reuşiţi să preluaţi inițiativa. Mereu sunt alții(tele) care v-o iau înainte. Evitaţi să fiţi mereu extrem de calculaţi(te) în acțiuni. Riscaţi să vă petreceţi viața într-o monotonie continuă care cu siguranță vă va induce, la un moment dat, stări de frustrare.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Leu:

Pe parcursul acestor zile, va îndreptaţi atenția către familie şi către prietenii(ele) apropiați(te). În urma unor evenimente revelatoare, v-aţi dat seama că sunt cele mai valoroase părți ale vieții voastre. Acum simţiţi nevoia să le arătați gratitudinea cu privire la acest aspect. La birou se anunță o săptămână destul de liniștită având în vedere faptul că majoritatea proiectelor s-au finalizat.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Fecioară:

O oportunitate extraordinară de implicare într-un proiect sau numirea pe o nouă funcție pot aduce schimbări semnificative în viața voastră. Dacă vă gândiţi la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizaţi pe tot ceea ce aveţi. Atunci când vine vorba de propunerile persoanelor din jur, încercaţi să le luaţi în considerare și să vedeţi și părțile bune pe care le conțin.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Balanţă:

Persoana dragă este întotdeauna alături de voi, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizaţi faptul că cereţi lucruri despre care consideraţi că pur și simplu vi se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie. Nimeni nu este obligat să agreeze atitudinea voastră de superioritate. La birou vă simţiţi motivaţi(te) să vă depăşiţi limitele.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Scorpion:

„Recalibrarea” imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții vă aduce destul de mult echilibru emoțional. Simţiţi o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care v-o doriţi. Indiferent de statutul social pe care îl aveţi, credeţi în autenticitate. În săptămâna care urmează aveţi tendința să setaţi în jurul vostru mai multe bariere.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Săgetător:

Încercaţi să nu luaţi în considerare gândurile negative care vă cuprind mintea. Daţi-vă voie să trăiţi ceea ce meritați! Nu vă lăsaţi influenţaţi(te) de experiențele nefericite din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență negativă asupra acțiunilor voastre prezente. Dacă totuși vă simţiţi nesiguri(e) cu privire la modul în care trebuie să acționaţi, cel mai probabil aveţi nevoie de o pauză de la toată agitația din jur.






Horoscop 15-21 iunie 2020, Capricorn:

Faceţi pași mari în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o aşteptaţi de ceva vreme. Simţiţi o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care v-o doriţi. Indiferent de zona de interes în care activaţi, aveţi nevoie să faceţi pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Diversitatea de care aveţi parte în orice sector al vieții vă ajută să fiţi nişte persoane complexe.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Vărsător:

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeaţi că aţi ajuns la echilibru, vă daţi seama că acest sentiment nu este unul autentic. Alegeţi să vă minţiţi. În familie au loc conflicte pe care nu reuşiţi să le mai înţelegeţi sau să le mai agreaţi. Sursa lor este una profund înrădăcinată în experiența fiecărui(ei) membru(e) care o alcătuiește.


Horoscop 15-21 iunie 2020, Peşti:

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care vă creează o stare de disconfort. Dacă sunteţi pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi indicat să luaţi în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Emoțional vorbind, sunteţi mult mai liniştiţi(te) în aceste zile. Prieteniile care au la bază sentimente de încredere și autenticitate se consolidează cu fiecare interacțiune sau timp petrecut împreună.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS