Horoscop indian, 8-14 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 8-14 iunie 2020


BERBEC, Mesha:

Indiferent cum este relaţia ta, ar fi bine să eviţi conflictele. Fii pozitiv(ă), încearcă să fii mai vesel(ă), să te bucuri de activităţi care te recreează. Ai grijă de sănătatea ta şi a celor dragi şi încearcă să menţii relaţiile cordiale cu aceştia.


TAUR, Vrishabha:

Este posibil să participi la discuţii şi consultări în sfera profesională. Nu sunt excluse câteva schimbări la locul de muncă. Prietenii(ele) şi familia îţi vor da şi ei o mână de ajutor.


GEMENI, Mithun:

Te vei bucura de o perioadă de încredere de sine, care îţi creşte nivelul de energie. Concentrează-te pe viaţa socială, planifică o călătorie romantică, dacă eşti într-o relaţie.






RAC, Kataka:

Nu este cel mai prielnic moment să-ţi asumi angajamente, mai ales pe termen lung. Însă, dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, e nevoie de mai multă atenţie în cuplu.


LEU, Simha:

Când ai încredere în tine poţi reuşi orice îţi propui. Această stare de fapt atrage şi mulţi(te) admiratori(are). Fii atent(ă) la copiii din jurul tău. Joacă cu ei îţi poate oferi o experienţă minunată de vindecare.


FECIOARĂ, Kanya:

Ai grijă de corpul tău în această săptămână. Fii prudent(ă) şi urmăreşte-i semnele. Atenţie la cuvintele pe care le foloseşti în această săptămână.






BALANŢĂ, Tula:

Poţi traversa o perioadă în care să fii mai conflictual(ă), însă nu ai nevoie de aşa ceva acum. Chiar dacă eşti anxios(asă), încearcă să-ţi păstrezi echilibrul. Nu cheltui banii dacă nu ai neapărată nevoie de anumite obiecte.


SCORPION, Vrishchika:

Aceasta este săptămâna zi în care vrei să te relaxezi, însă membrii(ele) familiei au alte planuri pentru tine. Bucură-te de tot ce îţi oferă. Dacă eşti singur(ă), este posibil să fii confuz(ă) în viaţa sentimentală.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Munca ta te ţine ocupat(ă) toată săptămâna. Este indicat să fii concentrat(ă) asupra ceea ce faci, să nu cedezi anumitor ispite pentru că poţi pierde din vedere detalii importante.






CAPRICORN, Makara:

Atenţie mare la cuvintele pe care le foloseşti. Încearcă să fii mai amabil(ă), întrucât ai tendinţa să devii agresiv(ă). Chiar dacă ai dreptate, este mult mai important să rezolvi amiabil conflictele, decât să stârneşti o vâlvătaie care nu aduce nimic pozitiv.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Fii atent(ă) la emoţiile tale şi controlează-ţi impulsul de a cheltui inutil. Este bine să fii mai stabil(ă), mai perseverent(ă), pentru a reuşi. Înainte de a lua orice hotărâre, analizează bine.


PEŞTI, Meena:

Profită la maximum de oportunităţile care ţi se oferă. Lasă-ţi talentele să iasă la lumină şi bucură-te de aprecierea celorlalţi(te). S-ar putea să apară o situaţie de vinovăţie din trecut, pe care acum să o cureţi şi să primeşti iertarea de la persoana faţă de care ai făcut ceva greşit la un moment dat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS