Horoscop indian, 1-7 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 1-7 iunie 2020


BERBEC, Mesha:

Puteţi fi implicaţi(te) în multe activităţi şi situaţii cu familia voastră sau puteţi petrece mult timp acasă, fie de unii(ele) singuri(e), fie împreună cu persoanele dragi vouă. Mintea vă stă la treburi interne şi cel mai bine vă veţi simţi reprezentaţi(te) în intervalele de timp în care staţi la voi în casă ca într-un cuib, departe de grijile sociale. Oricâtă muncă aveţi de făcut, reîncărcaţi-vă conştient energetic de acasă.


TAUR, Vrishabha:

Vă aşteaptă vremuri de relaxare şi distracţie în această săptămână. Alinierea planetelor vă susţin pe voi şi vă susţin şi obiectivele voastre. Vă simţiţi foarte dornici(e) de răsfăţ de sine acum şi nu trebuie să vă simţiţi vinovaţi(te). Nu aţi observat că de cele mai multe ori creativitatea vine când nu faceţi aproape nimic? Săptămâna aceasta vă va trezi marile voastre capacităţi creative.


GEMENI, Mithun:

Veţi avea energie din belşug, atât fizică cât şi intelectuală. Săptămâna este una prielnică să vă faceţi planuri profesionale şi recreative. Săptămâna are o vibraţie ca de tocilari(e) pus(e) pe treabă şi vă susţine absolut în orice idee aveţi.






RAC, Kataka:

Energia pare a fi ciudată pe alocuri deci nu disperaţi dacă veţi observa că unele lucruri sau situaţii sunt în mod bizar blocate sau se simt ca suspendate în timp, scrie horoscop-urania.org. De fapt, acest lucru se întâmplă pentru că lecţia voastră karmică este să învăţaţi să luaţi pauze scurte de la agitaţia din jurul vostru şi să vă axaţi pe sănătatea voastră mentală şi fizică, pe viaţa voastră spirituală şi pe echilibrul vostru interior.


LEU, Simha:

Axaţi-vă în această săptămână pe ceilalţi oameni şi pe a fi egalul lor sau a fi în serviciul lor. Aceasta este lecţia voastră karmică în timp ce aţi dori să fiţi mai degrabă în top, să îi dominaţi. Săptămâna aceasta este despre a vă focaliza pe polaritate – ce au alţii(tele) şi voi nu aveţi? Ce puteţi voi învăţa de la ei(le)? Prin urmare, nevoia este să fiţi smeriţi(te) şi modeşti(ste) acum.


FECIOARĂ, Kanya:

Dragostea poate intra încet sau brusc în viaţa voastră sau cel puţin veţi avea clipe minunate în această săptămână. Veţi avea parte de noi înţelegeri, conştientizări şi evenimente când vine vorba de relaţii şi poveşti de dragoste, dar este o săptămână chiar productivă şi când vine vorba de muncă, întrucât energia voastră este dedicată spre a vă înţelege şi afirma valoarea.






BALANŢĂ, Tula:

Aceasta este o săptămână de confruntare între voi şi alţii(tele) dar poate fi vorba de confruntare o constructivă. Adoraţi să aveţi dreptate şi să îi/le învăţaţi pe alţii(tele) ce ştiţi, însă în această săptămână, lecţia voastră karmică este să luaţi în considerare punctele de vedere ale altora, valorile lor, să îi/le apreciaţi pentru cum gândesc, pentru ce puteţi şi voi învăţa de la ei(le).


SCORPION, Vrishchika:

Energia săptămânii este plină de susţinere pentru voi; vi se va oferi ocazia să reflectaţi asupra credinţelor voastre şi cum v-au limitat ele în relaţia voastră personală şi în planurile materiale. Nu ar trebui să întâmpinaţi niciun blocaj în această săptămână iar dacă s-ar întâmpla acest lucru veţi fi în stare să îl eliminaţi din drum cu foarte multă uşurinţă. Sunt vremuri bune pentru subiectele intelectuale şi pentru planificarea de proiecte noi şi călătorii.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Puteţi simţi multă furie care poate fi canalizată şi transformată în energie pură cu care puteţi acţiona mai constructiv, dar fiţi atenţi(te) şi conştienţi(te) să nu vă ardeţi. Vă puteţi simţi furioşi(ase), combativi(e) sau defensivi(e) şi asta îi poate înstrăina pe oamenii din viaţa voastră. Întrebaţi-vă cum puteţi folosi acest mare glob fierbinte de energie în mod pozitiv.






CAPRICORN, Makara:

Săptămâna aceasta este plină cu tot felul de provocări pentru voi. Munciţi intens în toate planurile şi sunteţi în mijlocul unor lecţii foarte karmice. Aveţi ocazia să descoperiţi tipare emoţionale şi psihologice şi să vă vindecaţi inadaptărilor şi în acelaşi timp vă puteţi simţi şi furioşi(ase) şi împovăraţi(te).


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Această săptămână este despre creativitate şi manifestare. Puteţi experimenta mari conştientizări, revelaţii şi să aveţi idei măreţe şi inovatoare care să vă inspire în relaţiile interumane şi în viaţa profesională. Dar lecţia săptămânii este aceea de a fi conştienţi(te) de tendinţa de a vă enerva peste măsură şi suprasolicita profesional.


PEŞTI, Meena:

Această săptămână este despre a înţelege că rezultatele pe care căutaţi să le exprimaţi în viaţa voastră sunt toate foarte bine conectate cu tiparele din subconştient care vă conduc de acolo din străfunduri. Nu primiţi încă ceea ce vreţi? Priviţi în voi, înţelegeţi care vă sunt motivaţiile de bază ale vieţii, care vă este durerea principală, motivul fricii sau furiei principale, credinţele ce vă ghidează zi de zi. Cu cât vă analizaţi mintea şi crezurile, cu atât veţi fi în stare să primiţi recompensele exterioare pe care le doriţi, în special dacă aceste obiective sunt profesionale.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS