Recomandarea zilei de 29 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 29 mai 2020


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Berbec:

Se poate ca azi să nu fie o conexiune puternică între tine și partenerul(a) de viață. Ar fi bine să nu te prefaci a fi cineva altcineva decât tine însuți(ăți).


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Taur:

Când vine vorba de romantism, știi ce e își dorește partenerul(a), însă nu există suficientă acțiune. Sfatul zilei de vineri este să preiei controlul situației și să surprinzi pe persoana specială din viața ta!


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Gemeni:

Lucrurile ajung într-un punct culminant pentru tine în materie de dragoste. Se poate să fi pus multă pasiune și suflet în construirea unei legături puternice și te confrunți cu anumite îndoieli.


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Rac:

Pentru tine, dragostea este ca o aventură, un sport nebun. S-ar putea ca în ultima perioadă să fi ignorat anumite probleme și să fi fost atras(ă) de un aspect fantezist.






Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Leu:

În ultima perioadă ai parte de momente plăcute cu partenerul(a) însă, cu toate acestea, azi s-ar putea să vă confruntați cu situații tensionate.


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Fecioară:

Un adevăr pe care te bazezi ar putea fi doborât azi de către o anumită persoană care deține mai multe informații. Printr-o simplă conversație înțelegi că te confrunți cu o înșelăciune.






Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Balanţă:

Ai parte de conflicte în relația de cuplu, ceea ce ar putea fi incomod inițial, însă va aduce lumină asupra adevărului. Sfatul zilei este să îți confrunți sentimentele, să fii sincer(ă) cu tine însuți(ăți) și cu ceilalți(lelalte) despre cum te simți.


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Scorpion:

Ar fi recomandat să încetinești puțin ritmul, s-ar putea să acționezi cu o energie prea mare pentru partenerul(a) tău(a). Este nevoie să ții cont că există momente în care el(a) este mai sensibil(ă) și are nevoie de spațiu și timp personal.


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Săgetător:

Indiferent de locul în care ești privind viața sentimentală, azi îți merg lucrurile bine. Te bucuri de suport emoțional, înțelegere și multă energie pozitivă din partea persoanei care ocupă locul special din viața ta.






Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Capricorn:

Lucrurile ajung într-un moment dificil în ceea ce privește dragostea. Poate că ai simțit că totul merge bine, însă azi te lovește realitatea. Sfatul zilei este să adopți decizii analizate cu atenție.


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Vărsător:

Trăiești iubirea intens, uneori atât de profund, încât această emoție preia creierul tău și nu lasă loc gândurilor raționale.


Recomandarea zilei de 29 mai 2020, Peşti:

Configurația astrologică de azi prevede oportunitatea de a cunoaște o anumită persoană care va deveni specială pentru tine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS