Horoscopul sănătății, 25-31 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 25-31 mai 2020


Horoscop 25-31 mai 2020, Berbec:

În zilele de 29 și 30 mai, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că acest sfârșit de săptămână nu este unul în care să faci excese. Încearcă mai degrabă să te focalizezi pe o alimentație echilibrată și pe mai mult sport. Cu siguranță ai nevoie să faci niște exerciții pentru a-ți reveni complet după lunga perioadă de inactivitate pe care am avut-o cu toții(ate).


Horoscop 25-31 mai 2020, Taur:

În data de 31 mai, Luna sosește în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar având în vedere energiile cu care operează semnul aferent acestui sector, se poate spune că îți va fi destul de greu să îți menții echilibrul la nivel emoțional la sfârşitul acestei săptămâni. Nu ajută nici faptul că îți faci prea multe planuri pentru această zi, ceea ce te împiedică să te odihnești cum trebuie.


Horoscop 25-31 mai 2020, Gemeni:

Nu se arată surprize neplăcute pe partea de sănătate în această săptămână. Ba chiar dimpotrivă, căci aspectele astrale ale începutului de săptămâni anunță că prima zi a săptămânii te surprinde cu mânecile suflecate, gata de treabă și cu bateriile încărcate la maximum. Dar este important totuși să ai grijă cum îți gestionezi forțele și înspre ce anume le direcționezi.






Horoscop 25-31 mai 2020, Rac:

Zilele de 25 și 26 surprind Luna în semnul nașterii tale, adică în domiciliul ei, iar din 28 încolo, Mercur își începe tranzitul prin zodia ta, ceea ce denotă că nu duci lipsă de încredere de sine și de o viziune pozitivă asupra vieții. Trebuie doar să îți gestionezi mai eficient schimbările de stare de spirit, o problemă recurentă chiar și în acest climat astral prielnic.


Horoscop 25-31 mai 2020, Leu:

În zilele de 27 și 28, Luna se deplasează prin semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că mijlocul de săptămână îți aduce o binemeritată infuzie de energie. În principiu, weekendul nu te va găsi extenuat(ă) peste măsură, dar în același timp, se prea poate să îți epuizezi bateriile pe tot felul de preocupări și activități care nu duc de fapt niciunde. Caută să te axezi pe ce e important.


Horoscop 25-31 mai 2020, Fecioară:

În zilele de 27 și 28 mai, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că mijlocul de săptămână te găsește fie abătut(ă), fie destul de conflictual(ă) la nivel interior. Lucrurile reintră însă în normal în ziua de 29, atunci când Luna revine în semnul nașterii tale și te invită să te focalizezi pe prezent, să nu te mai raportezi chiar atât de mult la ceea ce a fost și nu poți schimba.






Horoscop 25-31 mai 2020, Balanţă:

Zilele de 29 și 30 s-ar putea să te găsească destul de apatic(ă), iar acest lucru s-ar putea să se întâmple din cauza faptului că ai tendința atunci să te critici prea aspru ori să le scoți ochii celor dragi cu tot felul de lucruri nesemnificative. Vestea bună este însă că Luna ajunge în data de 31 în semnul nașterii tale și te ajută să îți reactivezi viziunea pozitivă. Nu-i rău să fii perfecționist(ă), dar nu exagera.


Horoscop 25-31 mai 2020, Scorpion:

Cu excepția zilei de 31 mai, atunci când Luna intră în casa subconștientului din horoscopul tău general și ar putea duce la unele dezechilibre, toată săptămâna decurge bine, cel puțin din punct de vedere al energiei și mental. Ești într-o dispoziție bună pentru tot ceea ce ți-ai propus să realizezi în aceste zile, indiciu că nu îți va fi dificil să te menții într-o formă excelentă până în weekend.


Horoscop 25-31 mai 2020, Săgetător:

Zilele de 25 și 26 te surprind destul de sensibil(ă) și ușor de rănit, mai ales de către persoana dragă sau persoanele cu care desfășori activități profesionale. Așadar, indicat ar fi să eviți mediile cu energii negative și să nu deschizi subiecte pe care crezi că ți-ar fi greu să le gestionezi. Caută să dai dovadă de o atitudine pozitivă și să nu te cramponezi de eventualele probleme.






Horoscop 25-31 mai 2020, Capricorn:

În zilele de 27 și 28, Luna traversează o casă adesea asociată cu transformările, semn cum că mijlocul de săptămână ar putea aduce unele evenimente cu impact emoțional destul de puternic. De asemenea, s-ar putea ca ele să aibă o legătură cu persoana dragă sau cu cei(le) cu care desfășori activități profesionale. Încearcă să nu te alarmezi inutil și dă dovadă de o atitudine pozitivă.


Horoscop 25-31 mai 2020, Vărsător:

Mercur poposește în ziua de 28 în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, anunțând începutul unor săptămâni în care nivelul tău de energie depinde de forma emoțională în care te afli și invers. Trebuie așadar să menții o stare de echilibru între cele două dimensiuni pentru ca randamentul tău, dar și relațiile cu ceilalți(lelalte) să nu aibă de suferit pe viitor.


Horoscop 25-31 mai 2020, Peşti:

În zilele de 27 și 28 mai, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că ar fi bine ca, în a doua parte a săptămânii, să nu îți programezi sarcini sau activități care te-ar epuiza fizic. Nivelul tău de energie este mai scăzut atunci, iar capacitatea ta de a face față unui efort mare și susținut scade considerabil pe acest fundal.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS