E bine să am un(o) partener(ă) din aceeaşi zodie?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
E bine să am un/o partener/ă din aceeaşi zodie?


Dacă verificaţi compatibilitatea semnelor zodiacale, nu întotdeauna persoanele născute în acelaşi semn par a fi făcute una pentru alta. Ba chiar sunt cazuri în care astrologii sugerează că e mai bine să nu vă implicaţi în astfel de situaţii sentimentale, pentru că energiile de acelaşi fel se resping. Iată câteva motive să aveţi un/o partener/ă din aceeaşi zodie.


Să împărţiţi acelaşi semn zodiacal e incitant

Recunoaşteţi, când aflaţi despre el/a că e născut/ă în aceeaşi zodie cu voi, nu vi se pare că deja vă leagă ceva special, că aveţi o conexiune unică, pe viaţă? Atracţia dintre voi poate fi foarte solidă tocmai din acest motiv. E o coincidenţă frumoasă, un motiv de bucurie şi de laudă în grupul de amici/e. Sigur că o să existe şi deosebiri între voi, doar sunteţi două persoane diferite, aşa că nu trebuie să vă preocupe gândul că vă veţi plictisi împreună.




Vă recunoaşteţi unul în celălalt

Chiar dacă sunteţi la prima întâlnire, puteţi avea senzaţia că vă ştiţi de-o viaţă. Vă uitaţi la el/a ca într-o oglindă. În anumite aspecte nici nu mai aveţi nevoie de prezentare, pentru că vă ştiţi prea bine caracteristicile semnului zodiacal. Sunt Rac, deci sunt sensibil/ă, familist/ă, empatic/ă, dar destul de cicălitor/are; sunt Scorpion, deci sunt pasional/ă, profund/ă, dar cam posesiv/ă şi uneori dificil/ă. Aveţi aceleaşi priorităţi, gândiţi la fel, simţiţi la fel, vă înţelegeţi dorinţele şi aşteptările. Fie că sunteţi amândoi plini/e de energie şi dornici/e de aventură, fie că sunteţi în căutarea siguranţei şi a stabilităţii sau pasionaţi/te de sport, orice interes comun nu poate fi decât de bun augur.


Comunicaţi fără probleme

Uneori, aveţi senzaţia că ştiţi exact ce urmează să spună sau să facă partenerul/a. Dar nu pentru că sunteţi împreună de mulţi ani, ci pentru că la fel aţi proceda şi voi într-o situaţie similară. Lipsa înţelegerii nu va fi o problemă între doi parteneri din aceeaşi zodie. Fiecare ştie ce vrea cel/a de lângă el/a, aşa că puteţi deveni uşor genul de cuplu care comunică din priviri, fără să aibă nevoie de prea multe cuvinte. Reciprocitatea vă uneşte şi vă consolidează relaţia, pentru că, înainte de toate, sunteţi cei mai buni prieteni.




Vă acceptaţi mai uşor defectele

Dacă voi sunteţi foarte comunicativi/e, vă poate supăra un/o partener/ă tăcut/ă. La fel, dacă voi sunteţi foarte calmi/e şi el/a zvăpăiat/ă. E de dorit să rezonaţi în aceste aspecte. Sigur că, dacă voi înşivă/sevă sunteţi impulsivi/e, o să îi înţelegeţi mai uşor momentele în care îşi pierde cumpătul şi o să reuşiţi să îl/o iertaţi mai uşor. Având aceleaşi defecte amândoi, veţi avea tendinţa să le minimalizaţi importanţa şi să fiţi mai îngăduitori/are, ceea ce este ideal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS