Horoscopul zilei de vineri, 16 martie 2018

Horoscop zilnic adevărat: vineri, 16 martie 2018


Horoscop 16 martie 2018, Berbec:

Aveţi tendinţa azi de a lăsa toate lucrurile importante pe seama altor oameni, pentru că voi sunteţi obosiţi/te sau nu aveţi chef de aşa ceva. Aveţi însă grijă, deoarece este foarte probabil ca astfel să scoateţi din sărite destul de mulţi oameni. Vedeţi pe cine supăraţi!


Horoscop 16 martie 2018, Taur:

Faceţi tot posibilul ca astăzi să vă odihniţi, pentru că vă aşteaptă momente extrem de tensionate spre seară. Nu are rost să vă obosiţi, pentru că nu veţi fi în deplinătatea puterilor voastre şi veţi avea multe de pierdut, arată horoscopul zilei.


Horoscop 16 martie 2018, Gemeni:

Astăzi decideţi să nu ascultaţi sfatul sau cerinţele şefului vostru şi să faceţi cum ştiţi voi mai bine. Nu contestăm deloc faptul că sunteţi perfect capabili/e să vă descurcaţi şi singuri/e, dar partea proastă este că şi şeful vostru are orgoliul său şi nu va accepta acest lucru.


Horoscop 16 martie 2018, Rac:

Nu credeţi că este cazul să sărbătoriţi azi? Aveţi toate motivele să vă bucuraţi nu doar pentru că s-a încheiat o săptămână, dar şi pentru că vă aşteaptă un weekend care se va dovedi memorabil. Nu e minunat să celebraţi înainte de vreme?


Horoscop 16 martie 2018, Leu:

Cumpăraţi astăzi un aparat de care sunteţi extrem de încântaţi/te şi pe care voiaţi de multă vreme să îl folosiţi. Însă vă grăbiţi şi abia aşteptaţi să vă bucuraţi de el, aşa că treceţi peste citirea instrucţiunilor de folosire şi este foarte posibil să îl defectaţi.


Horoscop 16 martie 2018, Fecioară:

Azi va trebui să vă concentraţi în special pe familia voastră. Nu pierdeţi timpul cu activităţi lipsite de însemnătate, ci faceţi ceva care vă împlineşte şi vă face fericiţi/te, cum ar fi să staţi cu părinţii, cu iubitul/a, cu cei/le dragi. Petreceţi vinerea în casă!


Horoscop 16 martie 2018, Balanţă:

Simţiţi un fior neplăcut de invidie faţă de o persoană care vă este foarte dragă astăzi. Nu înţelegeţi de ce, deoarece nu este genul vostru, dar astăzi nu vă puteţi abţine să nu vă doriţi să îi meargă măcar un pic mai puţin bine. Vă ruşinaţi cu gândurile voastre, dar nu le puteţi schimba, arată horoscopul de azi.


Horoscop 16 martie 2018, Scorpion:

Auziţi o poveste incredibilă despre o persoană care vă este apropiată azi. La început vreţi să îi protejaţi secretul, dar până la urmă nu mai suportaţi şi veţi ajunge să povestiţi multor persoane despre ce s-a întâmplat. Aveţi grijă, deoarece îi puteţi pierde prietenia.


Horoscop 16 martie 2018, Săgetător:

Petreceţi ziua în compania unei persoane care nu vă place deloc astăzi, dar sunteţi obligaţi/te să rămâneţi alături de ea. Ceea ce nu înseamnă că nu puteţi avea surprize, deoarece se poate întâmpla să ajungeţi să o placeţi mai mult decât aţi crede posibil, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 16 martie 2018, Capricorn:

Vă faceţi de cap la cumpărături azi şi nu vreţi să vă puneţi nici măcar o limită. Însă, chiar dacă vă comportaţi ca şi cum aţi avea un cont financiar deschis numai la dispoziţia voastră, nu este deloc cazul. Din păcate, veţi ajunge să fiţi nevoiţi/te să vă împrumutaţi pe la prieteni/e ca să rezistaţi până la salariu.


Horoscop 16 martie 2018, Vărsător:

Astăzi veţi avea un moment de cumpănă destul de dificil: sunteţi puşi/se între iubitul/a şi familia voastră, care par să nu se suporte deloc unii/ele pe ceilalţi/lelalte. Nimeni nu are milă de sentimentele voastre şi fiecare îi/le împroaşcă cu noroi pe ceilalţi/lelalte, iar voi ajungeţi să nu mai suportaţi.


Horoscop 16 martie 2018, Peşti:

Laudele nu mai contenesc la adresa voastră. La muncă, şeful vă numeşte cea mai strălucită persoană cu care a lucrat de multă vreme, iar atunci când ieşiţi în oraş, un/o tip/ă care arată extrem de bine vă va curta intens. Sunteţi în al nouălea cer!