Ce schimbări vă vor aduce noroc în 2018, în funcţie de zodia voastră

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce schimbări vă vor aduce noroc în 2018, în funcţie de zodia voastră


Berbeci - transformaţi-vă visul în realitate!

Dacă vă doriţi demult ceva, e momentul să faceţi orice efort ca să vă vedeţi visul cu ochii. Nu vă refuzaţi nimic şi profitaţi de ocaziile care vi se oferă, s-ar putea să fie unice. Plecaţi în safari, zburaţi cu paraşuta, mutaţi-vă în altă ţară, căsătoriţi-vă! E un an în care vă merge bine, aşa că nu vă abţineţi, spuneţi da noilor aventuri!


Tauri – iertaţi mai des!

În primul rând, pe voi. Fiţi mai îngăduitori/are, daţi-vă voie să greşiţi, nu vă mai judecaţi atât de aspru! Lăsaţi încrâncenarea în urmă şi încercaţi să uitaţi vechile dispute! Veţi vedea, împăcarea cu voi şi cu alţii/tele vă aduce un sentiment nepreţuit de linişte sufletească. Chiar dacă trebuie să renunţaţi la unele principii de viaţă, veţi vedea că e un lucru bun să vă lărgiţi orizonturile.


Gemeni – faceţi-vă pe plac vouă!

Trebuie să vă propuneţi să vă gândiţi mai puţin la ce cred alţii/tele şi mai mult la ce vă doriţi voi. Vă adoraţi prietenii/ele, vă bucuraţi să fiţi mereu în compania cuiva, dar cea mai importantă relaţie pe care o veţi avea vreodată este cea cu voi înşivă/sevă. Petreceţi mai mult timp singuri/e, cu un pahar de vin şi cu o carte bună sau cu serialul preferat! Veţi fi încântaţi/te să vă redescoperiţi.


Raci – spuneţi mai des nu!

Pentru voi, e cea mai utilă decizie în 2018. Dacă vă puneţi mereu pe locul doi de dragul copiilor, a persoanei iubite sau al locului de muncă, frustrările se adună şi sufletul vă oboseşte. Spuneţi-le şi celorlalţi/te când nu mai puteţi şi împărţiţi din sarcinile obositoare! Fixaţi anumite limite în cuplu, în familie, la birou şi încetiniţi-vă ritmul alert al vieţii!


Lei – apucaţi-vă serios de sport!

Munca multă şi responsabilităţi aduc mult stres în viaţa voastră. O activitate fizică energizantă şi plăcută, care să vă ajute să vă detaşaţi de griji este tot ce aveţi nevoie pe termen lung. Includeţi sportul în rutina voastră zilnică, aşa cum faceţi cu cafeaua de dimineaţă. Pe plan personal, învăţaţi să ascultaţi mai mult şi străduiţi-vă să înţelegeţi, nu să daţi replici!


Fecioare – puneţi-vă pe primul plan!

Nevoile voastre emoţionale au cam fost neglijate, asta pentru că mereu vă preocupaţi să le fie bine altora. Supăraţi-vă mai rar şi râdeţi mai des, nu mai trataţi totul cu maximă seriozitate! Mergeţi la film singuri/e, încercaţi un fel de mâncare pe care nu l-aţi mai gustat, luaţi-vă un abonament la SPA, culcaţi-vă devreme şi odihniţi-vă fără să vă simţiţi vinovaţi/te!


Balanţe – urmaţi-vă pasiunea!

Vreţi să vă înscrieţi la un curs de pictură, să învăţaţi să înotaţi sau să deveniţi specialişti/ste în deserturi raw? Pasiunea se poate transforma în meserie sau, dacă nu, măcar vă aduce satisfacţii sufleteşti care nu sunt de ici, de colo. Nu sacrificaţi nicio şansă de a vă simţi împliniţi/te şi nu mai căutaţi aprobarea nimănui, pur şi simplu mergeţi unde vă poartă sufletul!


Scorpioni – fiţi mai realişti/ste!

E greu, dar învăţaţi să vă puneţi în locul celorlalţi/te, în special în privinţa relaţiilor sentimentale. Nu luaţi drept punct de reper modul în care aţi acţiona voi într-o situaţie sau alta, posesivitatea vă face subiectivi/e. Faptul că oamenii gândesc diferit de voi nu îi face mai puţin buni. Iubiţi-i aşa cum sunt şi acceptaţi ca asta este viaţa: cu toţii greşim.


Săgetători – implicaţi-vă mai mult!

Pentru blocajele din viaţa voastră profesională şi de cuplu, pentru momentele în care nu vă mai simţiţi motivaţi/te e de vină blazarea. Adoraţi să experimentaţi şi să schimbaţi imediat ce (sau pe cine) nu vă place. Ce aţi zice ca în 2018 să încercaţi lucruri noi, dar fără să schimbaţi contextul? Uneori, poate fi folositor să rămâneţi alături de aceeaşi persoană, cu acelaşi loc de muncă sau în aceeaşi locuinţă.


Capricorni – râdeţi şi faceţi ce vreţi!

Nu trebuie să coloraţi realitatea în nuanţe blânde, doar ca să fie pe placul altora. Când primiţi indicaţii despre cum să vă trăiţi viaţa, râdeţi de ele şi mergeţi mai departe. Fiţi direcţi/te, categorici/e şi bucuraţi-vă de fiecare clipă aşa cum simţiţi voi că e mai bine. Când ceva nu vă iese cum aţi visat, nu vă descurajaţi. Acţionaţi pas cu pas, cu zâmbetul pe buze şi veţi ajunge unde vreţi.


Vărsători – călătoriţi!

Toate excursiile, scurte sau lungi, în ţară sau în străinătate vă aduc oportunităţi nesperate, o doză binemeritată de odihnă şi amintiri frumoase. E o idee minunată pentru 2018 să vă propuneţi să călătoriţi mai mult şi chiar să vă ţineţi de plan. Şi pentru că vă încărcaţi sufleteşte când faceţi bine altora, aţi putea să participaţi constant la acţiuni caritabile, să ajutaţi copii, bătrâni sau animăluţe.


Peşti – faceţi mai mult din ce vă place!

Aţi tras de voi şi v-aţi epuizat, aşa că meritaţi o pauză de relaxare. Firea voastră meditativă, creativă şi mai ales inclinaţiile artistice trebuie scoase în faţă în 2018. De obicei le neglijaţi în favoarea altor lucruri pe care le consideraţi mai utile, dar anul ăsta e bine să le dezvoltaţi la maximum. Vă pot aduce profituri, inclusiv financiare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS