Horoscop Urania zilnic: miercuri, 12 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 12 aprilie 2017


Horoscop 12 aprilie 2017, Berbec:

Miercuri intenţionaţi să faceţi pace între două persoane care sunt demult implicate într-un conflict. Nu veţi reuși însă, este sfatul pe care vi-l oferă astrele. Mai mult, este posibil să le determinaţi să se unească împotriva voastră, așa că ar fi mai bine să staţi deoparte. Nu este momentul să vă asumaţi acest rol.


Horoscop 12 aprilie 2017, Taur:

O cunoștință a voastră se confruntă cu multe probleme azi, iar voi vă decideţi, contrar firii voastre, să interveniţi. Este o hotărâre foarte bună, pentru că o veţi salva pur și simplu. De acum încolo vă va considera nişte eroi/ne și vă veţi bucura de respectul și de admirația lui/ei pentru totdeauna.


Horoscop 12 aprilie 2017, Gemeni:

Mintea voastră este pur și simplu extraordinară azi. Acum puteți să rezolvaţi teste destinate geniilor. Vă recomand să nu pierdeţi însă acest potențial cu astfel de jocuri, ci să vă încercaţi puterile în probleme mai serioase, legate sau nu de muncă.


Horoscop 12 aprilie 2017, Rac:

Din păcate, ziua de miercuri se dovedește dificilă pentru Raci atât la muncă, dar și în viața personală. Sunt momente destul de grele, pentru că nimic nu pare să se desfășoare după dorința voastră. Este însă doar un moment de trecere, care se pare că va evolua în mod pozitiv în continuare.


Horoscop 12 aprilie 2017, Leu:

O mărturisire sinceră a unui/ei coleg/e vă deschide ochii asupra modului în care sunteţi percepuţi/te de către colegii/ele voştri/astre. Aflaţi că persoana respectivă nu avea o părere prea bună despre voi, dar că și-a schimbat-o între timp. Sunteţi oarecum uşuraţi/te, dar simţiţi și un gust amar.


Horoscop 12 aprilie 2017, Fecioară:

Aveţi destul de multe inconveniente azi și toate au legătură cu greșelile pe care chiar voi le-aţi făcut până acum. Problema cea mai mare este că aţi fost prea critici/e și dificili/e, așa că azi veţi avea parte numai de oameni care se îndepărtează de voi, reproşându-vă această atitudine.


Horoscop 12 aprilie 2017, Balanţă:

O cunoștință vă împărtășește o bârfă suculentă azi, pe care abia așteptați să o comunicaţi la rândul vostru altcuiva. Astrele vă îndeamnă însă să renunţaţi la această atitudine, deoarece discreția este recomandată azi. În cazul în care nu ţineţi cont de aceste sfaturi, veţi avea parte de multe conflicte.


Horoscop 12 aprilie 2017, Scorpion:

Simţiţi nevoia să răniţi pe cineva azi, din cauza faptului că aveţi probleme în viața sentimentală. Vă veţi răzbuna, așa cum vă stă uneori în fire, pe acele persoane pentru care nu simţiţi nimic, sau, dimpotrivă, despre care ştiţi că nu pot riposta. Așa că vă certați toată ziua cu colegii/ele sau cu mama voastră.


Horoscop 12 aprilie 2017, Săgetător:

Nu aveţi parte de o zi prea bună, după ce deduceţi un fapt care vă rănește profund. Vă daţi seama că cineva v-a manipulat, o persoană în care aveaţi mare încredere. Deși reuşiţi să iertaţi, rana va rămâne adâncă în sufletul vostru, multă vreme de acum încolo.


Horoscop 12 aprilie 2017, Capricorn:

Azi veţi străluci din toate puterile la muncă, locul în care vă simţiţi cel mai bine. Este una dintre acele zile când sunteţi în lumina reflectoarelor la birou; toți vă cer sfatul și toți vor să vă posede uluitoarele cunoștințe și abilități. Din fericire și șeful observă această evoluție, așa că veţi fi și recompensaţi/te curând.


Horoscop 12 aprilie 2017, Vărsător:

Urmează o zi a planurilor mărețe pentru Vărsători. Vă gândiţi serios la evoluția vieții voastre profesionale sau personale și decideţi că nu sunteţi acolo unde vă doreaţi. Așa că veţi începe să puneţi la punct scenarii dezvoltate, cu toți pașii pe care trebuie să îi urmaţi. Din păcate, hotărârea vă părăsește în zilele următoare.


Horoscop 12 aprilie 2017, Peşti:

Voi sunteţi unii/ele dintre cei/le mai buni/e judecători/are din zodiac, datorită faptului că, de cele mai multe ori, instinctul vostru este ireproșabil. Tocmai de aceea, astăzi veţi reuși să vedeţi dincolo de masca unei persoane care încearcă să vă păcălească pe voi și pe niște prieteni/e și veţi fi salvatorii/arele zilei.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS