Horoscop Urania zilnic: marţi, 11 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 11 aprilie 2017


Horoscop 11 aprilie 2017, Berbec:

Ziua de marţi va fi plăcută, atât timp cât vă păstraţi stilul vostru normal de viață. Este foarte important să vă comportați ca de obicei, pentru că altfel vă veţi perturba ritmul și așa dezechilibrat. Iar rezultatul va fi că vă veţi transforma în nişte persoane arțăgoase, care se ceartă cu toți cei din jur.


Horoscop 11 aprilie 2017, Taur:

În jurul vostru sunt numai drame, dar ceea ce vă salvează este faptul că voi nu vă băgaţi niciodată în treburile altora. La locul de muncă sau în viața personală izbucneşte un adevărat scandal din cauza unei bârfe nefondate, iar voi sunteţi singurii/ele care au înțelepciunea de a nu lua partea nimănui.


Horoscop 11 aprilie 2017, Gemeni:

Lumea nu se mai satură să vi se confeseze azi. Vreţi nu vreţi, trebuie să ascultați toate poveștile dramatice ale colegilor/elor voastre de la birou. Deși nu vă deranjează neapărat (deși faptul că nu mai vorbiţi voi la fel de mult ca de obicei cu siguranță este neplăcut), problema e că mulți profită de pe urma amabilității voastre.


Horoscop 11 aprilie 2017, Rac:

Un/o membru/ă al/a familiei vă povestește azi ceva ce vă lasă cu gura căscată. Este vorba de un secret de multă vreme ținut al familiei, pe care nu l-aţi fi bănuit altfel. Înainte de a vă simți dezamăgiţi/te, gândiţi-vă că nimeni nu este perfect și că a greși e omenește, așa că nu este cazul să fiţi mai duri/e decât ar trebui.


Horoscop 11 aprilie 2017, Leu:

Totul vă deranjează azi, de la colegii/ele de muncă gălăgioși și care vă pun prea multe întrebări, până la persoana iubită, care vi se pare că nu vă mai bagă în seamă. Fiţi mai toleranţi/te, cu atât mai mult cu cât liniștea zilei de azi depinde în mare măsură de atitudinea voastră!


Horoscop 11 aprilie 2017, Fecioară:

Azi primiţi adevărata măsură a respectului de care vă bucuraţi la birou, după ce șeful vă cere sfatul într-o privință importantă. Vă veţi simți onoraţi/te atunci când veţi constata cât de mult vă prețuiește părerea, dar mai ales când veţi realiza că toată echipa este de acord cu el.


Horoscop 11 aprilie 2017, Balanţă:

Azi nu aveţi prea multe de făcut, motiv pentru care vă puteți ocupa de câteva probleme mai vechi, pe care le-aţi neglijat. Mergeţi să vă achitați facturile, faceţi un drum până la bancă sau vă aprovizionaţi pentru Paști, cert este că veţi avea o zi în care veţi fi tare harnici/e.


Horoscop 11 aprilie 2017, Scorpion:

Comunicarea este întotdeauna cea mai bună soluție, e sfatul pe care vi-l oferă astrele. Ziua va fi bogată în potențial de conflict, dar partea bună este că voi dovediţi mai multă înțelepciune decât de obicei și veţi reuși să ocoliţi toate aceste situații, vorbind calm cu persoanele care vă enervează.


Horoscop 11 aprilie 2017, Săgetător:

Toată lumea vă cere azi sfatul dar, din păcate, voi trăiţi una dintre acele zile în care sunteţi complet lipsiţi/te de orice formă de intuiție. Dar, pentru ca cei din jur să nu aibă impresia că îi ignoraţi, pur și simplu, astrele vă sfătuiesc să le oferiţi opinii vagi, care să nu vă angajeze în nicio formă.


Horoscop 11 aprilie 2017, Capricorn:

Aflaţi azi cu stupoare că o persoană cu care voi consideraţi că aveţi o relație bună are de fapt o părere foarte proastă despre voi. Nici nu aţi fi crezut că poate gândi lucruri atât de oribile la adresa voastră, iar atitudinea sa vă face să vă simţiţi puțin vinovaţi/te. Nu este însă cazul, pur și simplu aţi avut de-a face cu cineva ipocrit.


Horoscop 11 aprilie 2017, Vărsător:

Veţi fi exact persoana de care are nevoie una dintre amicii/ele voastre azi. Treceţi prin momente dificile în relație, deoarece partenerul/a ei/lui nu o apreciază deloc la adevărata sa valoare. Voi reuşiţi să îl/o convingeţi să se aprecieze mai mult și să îi dea un ultimatum.


Horoscop 11 aprilie 2017, Peşti:

Aveţi mare grijă, deoarece tindeţi să vă lăsaţi azi afectaţi/te foarte mult de emoțiile negative ale celor din jur! Din fericire, aveţi lângă voi pe cineva care face tot posibilul să vă înveselească. Nu lăsaţi această persoană să vă scape, vă sfătuiesc astrele, deoarece va fi sprijinul vostru neprețuit!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS