Horoscop Urania zilnic: luni, 10 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 10 aprilie 2017


Horoscop 10 aprilie 2017, Berbec:

Ziua de luni este una pentru planificări; vă doriţi să aveţi un plan detaliat pentru toate zilele de muncă astfel încât să nu mai fiţi atât de stresaţi/te. În relaţia cu oamenii din jurul vostru, vă este destul de uşor să vă faceţi înţeleşi/se şi nu sunt necesare compromisurile.


Horoscop 10 aprilie 2017, Taur:

Lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine pentru voi pe plan profesional; prima zi a săptămânii este una cu multe reuşite pentru un proiect destul de important la care aţi muncit foarte mult în ultima perioadă. Şefii decid să vă răsplătească cu un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 10 aprilie 2017, Gemeni:

Săptămâna începe cum nu se poate mai bine pentru Gemeni; legătura pe care aţi dezvoltat-o cu unul dintre şefi devine şi mai puternică după ce acesta vă ia apărarea într-o discuţie aprinsă cu multe persoane importante. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul.


Horoscop 10 aprilie 2017, Rac:

Ziua de azi este una aglomerată şi dificilă pentru voi, cu numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi; timpul nu este tocmai de partea voastră, motiv pentru care sunteţi uşor stresaţi/te. Spre seară, persoana iubită vă surprinde cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 10 aprilie 2017, Leu:

Astăzi primiţi o veste frumoasă ce vă va schimba viitorul apropiat radical; s-ar putea să fiţi nevoiţi/te să renunţaţi la planurile pe care le-aţi făcut în ultima perioadă şi să încercaţi să vă adaptaţi la schimbările care intervin în viaţa voastră. Spre seară, sărbătoriţi alături de oamenii dragi.


Horoscop 10 aprilie 2017, Fecioară:

Azi participaţi la o şedinţă destul de importantă pe plan profesional; deşi sunteţi foarte calmi/e şi încercaţi să vă expuneţi punctul de vedere cu diplomaţie, se găsesc câteva persoane care încearcă să vă pună beţe în roate. Aveţi răbdare şi nu stresaţi prea mult, şefii sunt în continuare de partea voastră!


Horoscop 10 aprilie 2017, Balanţă:

Deşi este început de săptămână, sunteţi uşor obosiţi/te şi simţiţi că nu sunteţi în stare să vă ocupaţi de sarcinile profesionale. Pentru a nu face greşeli majore, astrele vă sugerează să încercaţi să rezolvaţi doar sarcinile obişnuite, de rutină, care nu necesită foarte multă concentrare.


Horoscop 10 aprilie 2017, Scorpion:

Începutul săptămânii pare să fie unul excelent pentru voi din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, este posibil să primiţi din partea superiorilor un proiect important de care să vă ocupaţi. De asemenea, în viaţa sentimentală lucrurile par să evolueze foarte frumos între voi şi partenerul/a de cuplu.


Horoscop 10 aprilie 2017, Săgetător:

Ziua de astăzi este una minunată pentru Săgetători; la locul de muncă aveţi parte de multe surprize. În sfârşit, orele peste program, stresul şi nopţile nedormite vin cu bonusuri neaşteptate. Folosiţi banii pe care îi primiţi pentru a investi într-un proiect la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 10 aprilie 2017, Capricorn:

Astăzi vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale; relaţia cu partenerul/a de cuplu este mai frumoasă şi mai închegată ca niciodată. S-ar putea ca o discuţie sinceră şi matură să vă convingă să faceţi următorul pas important pentru viitorul vostru. Nici vouă nu vă vine să credeţi ce se întâmplă.


Horoscop 10 aprilie 2017, Vărsător:

Astăzi se încheie o perioadă destul de aglomerată pentru Vărsători; un proiect important se încheie, iar beneficiile muncii voastre sunt în sfârşit răsplătite. Acum este timpul să vă odihniţi mintea şi corpul. Încercaţi să luaţi o pauză de la viaţa agitată şi să vă relaxaţi într-o mică escapadă!


Horoscop 10 aprilie 2017, Peşti:

La locul de muncă lucrurile se schimbă de la o zi la alta, iar acest lucru vă bucură enorm. Sunteţi foarte relaxaţi/te şi faceţi faţă cu succes acestor modificări, adaptându-vă extrem de repede. Şefii vă pot răsplăti cu un bonus substanţial pentru toată munca depusă în această perioadă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS