Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 1 noiembrie 2016


Horoscop 1 noiembrie 2016, Berbec:

Aveţi o discuţie aprinsă cu şeful vostru azi, după ce îi afirmaţi tare şi răspicat că sunteţi nemulţumiţi de salariul vostru şi că vreţi o mărire substanţială. Din păcate, acesta nu pare prea înclinat să vă dea dreptate şi promite că se va mai gândi, dar este evident că deja v-a oferit răspunsul final. Sunteţi cât pe ce să îi aruncaţi câteva cuvinte grele în faţă.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Taur:

Problemele de sănătate prin care trece o rudă apropiată vă fac să vă gândiţi la viaţa voastră. Realizaţi cât de important este să aveţi nişte bani puşi deoparte, pe care să vă puteţi baza la nevoie. Hotărâţi să căutaţi un loc de muncă mai bine plătit pentru a vă creşte capacitatea financiară.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Gemeni:

Aveţi o ceartă destul de serioasă cu partenerul vostru, care începe de la micul-dejun. Amândoi sunteţi nemulţumiţi de traiul împreună, deşi niciunul dintre voi nu face vreun pas pentru a schimba ceva. Spre seară vă împăcaţi, dar voi începeţi deja să puneţi sub semnul întrebării viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Rac:

Aveţi programată o vizită la medic sau o intervenţie chirurgicală care vă îngrijorează destul de mult. Astrele sunt de părere că nu aveţi niciun motiv să vă faceţi griji, pentru că, deşi nu aveţi o stare prea bună de sănătate acum, lucrurile se vor îmbunătăţi în viitor. Mergeţi cu încrederea că va urma o perioadă bună.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Leu:

Nu veţi fi în relaţii prea bune cu una dintre prietenele voastre azi. Aveţi nevoie maximă de ajutorul său, dar ea nu dă semnă că i-ar păsa de voi. Nu vă puteţi abţine şi îi aruncaţi în faţă critici, amintindu-i de toate dăţile când aţi fost alături de ea sau i-aţi împrumutat bani, dar nu are nici cea mai mică remuşcare. O veţi scoate de la inimă.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Fecioară:

Azi aveţi şanse mari să primiţi în casa voastră un animal de companie. Deşi nu este dorinţa voastră, ci a persoanei iubite sau a copiilor, descoperiţi că necuvântătoarea vă iubeşte pe voi cel mai mult şi vă farmecă cu totul. Nici nu mai vreţi să vă amintiţi cum era viaţa voastră înainte.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Balanţă:

Aveţi un spirit de observaţie acut azi şi nimic nu scapă privirii voastre vigilente. Graţie atenţiei, realizaţi că proiectul unui coleg de muncă prezintă o greşeală mare, care îl poate compromite. Îi atrageţi atenţia în mod subtil şi veţi avea parte de toată recunoştinţa sa; vă va ajuta la rândul său cu o problemă spinoasă în viitor.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Scorpion:

Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că vă aşteaptă una dintre acele zile în care parcă nimic nu merge aşa cum trebuie. De supărare, aveţi tendinţa de a da vina nu pe soartă, ci pe ceilalţi pentru ceea ce se petrece în viaţa voastră. Nu este corect şi nici nu vă face cinste să aveţi asemenea porniri. Reveniţi-vă!


Horoscop 1 noiembrie 2016, Săgetător:

Nu vă stă capul decât la distracţie astăzi. Aveţi şi noroc, pentru că nu prea este de muncă la serviciu; veţi pune la cale o distracţie pe cinste şi veţi deveni uşor vedeta departamentului vostru. Aşteptaţi-vă la mulţumiri şi la felicitări pe bandă rulantă!


Horoscop 1 noiembrie 2016, Capricorn:

Azi veţi pune punctul pe „i” în relaţia voastră şi adresaţi în sfârşit partenerului acele probleme care vă tulbură de ceva vreme. Îi reproşaţi că nu aduce suficienţi bani în casă şi că aşteaptă mereu să fiţi voi cele care fac cumpărăturile. Un ultimatum este de asemenea prevăzut de astre; ori îşi ia un serviciu bănos, ori vă despărţiţi.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Vărsător:

Azi veţi renunţa la un vis drag al copilăriei voastre. Înţelegeţi în sfârşit că nu mai are rost să ţineţi cu dinţii de acea dorinţă, ceea ce nu este însă un lucru rău, pentru că vă va aduce o uşurare imensă. Nu vă mai simţiţi presaţi şi sunteţi liberi să vă gândiţi la lucrurile care vă plac acum.


Horoscop 1 noiembrie 2016, Peşti:

Voi sunteţi entuziasmaţi de orice prilej de sărbătoare care presupune creativitate, aşa că nu faceţi nici acum notă discordantă şi decideţi să organizaţi o petrecere. Vă chemaţi numai prietenii apropiaţi şi îi răsfăţaţi cu toate bunătăţile. Vă veţi bucura cu adevărat de momente foarte frumoase.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 31 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 31 octombrie 2016


Horoscop 31 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi o să vă faceţi o schimbare de imagine, care îi va surprinde plăcut pe cei din jurul vostru. Vă tundeţi scurt sau vă vopsiţi şi veţi arăta foarte bine; vă întrebaţi cum de nu v-aţi gândit mai devreme să faceţi acest pas. Sunteţi cu atât mai fericiţi cu cât o persoană de care vă place vă complimentează pentru noua voastră imagine.


Horoscop 31 octombrie 2016, Taur:

Pe plan profesional, sunteţi mai tot timpul în priză şi faceţi tot posibilul ca lucrurile să vă iasă aşa cum vă doriţi încât să vă impresionaţi şefii. Însă, aveţi nevoie de momente de linişte şi relaxare.


Horoscop 31 octombrie 2016, Gemeni:

Nu vă epuizaţi azi energia, vă îndeamnă astrele. Veţi obosi foarte repede, aşa că nu este recomandat să vă înhămaţi la sarcini dificile. Nu este nicio ruşine în a respinge invitaţia unei persoane apropiate pe care nu aveţi chef să o vedeţi sau a refuza să vă ajutaţi părinţii la curăţenie.


Horoscop 31 octombrie 2016, Rac:

Azi întâmpinaţi o problemă cu un aparat electrocasnic sau cu maşina personală, pe care nu reuşiţi să o rezolvaţi de unii singuri. Veţi fi nevoiţi să vă rugaţi un vecin sau să învăţaţi singuri cum să vă descurcaţi.


Horoscop 31 octombrie 2016, Leu:

Prima parte a zilei de luni este petrecută la locul de muncă; vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale, pe care reuşiţi să le rezolvaţi într-un timp destul de scurt. Restul zilei va fi unul foarte frumos deoarece va fi petrecut în compania unor oameni speciali, de la care aveţi foarte multe de învăţat.


Horoscop 31 octombrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă în cine aveţi încredere azi, deoarece este posibil să fiţi înşelaţi. Un agent de vânzări sau o persoană care pretinde că vă cunoaşte de undeva, dar de care nu vă mai aduceţi aminte, pot ascunde intenţii mai puţin onorabile. Dacă veţi fi însă cât se poate de atenţi, veţi atenua cu totul aceste riscuri.


Horoscop 31 octombrie 2016, Balanţă:

Astrele vă recomandă ca astăzi să încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru ar trebui să fie una cât mai scăzută. De asemenea, încercaţi să aveţi mai multă răbdare cu persoana iubită.


Horoscop 31 octombrie 2016, Scorpion:

Astăzi cumpăraţi sau primiţi un obiect care vă face să fiţi şi mai încrezători în voi înşivă. Este vorba de un articol vestimentar sau de un parfum care vă defineşte perfect.


Horoscop 31 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme pe plan profesional; astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, cel mai important, să nu luaţi o decizie fără a discuta cu partenerii de afaceri. De asemenea, acceptaţi ajutorul colegilor de echipă; împreună puteţi găsi cele mai bune soluţii pentru aceste dificultăţi.


Horoscop 31 octombrie 2016, Capricorn:

Nu plecaţi azi departe de casă, pentru că vă aşteaptă tot felul de riscuri asociate cu călătoriile. Vă puteţi pierde pe drum un document important sau sunteţi în pericol să faceţi pană ori să vă accidentaţi. Dacă veţi sta acasă, veţi petrece însă o zi liniştită, în care vă veţi reîncărca bateriile.


Horoscop 31 octombrie 2016, Vărsător:

Partenerii de afaceri au nevoie de voi într-o discuţie importantă pentru un proiect major în companie, aşa că vă vedeţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să faceţi o călătorie pentru a vă ocupa de această situaţie. După o zi destul de aglomerată, seara veţi avea momente de linişte de care profitaţi la maximum.


Horoscop 31 octombrie 2016, Peşti:

De dimineaţă vă cumpăraţi ceva ce vă doreaţi de multă vreme, la prânz vă întâlniţi cu o persoană dragă, iar seara vă veţi relaxa în compania persoanei iubite. Singurul prilej de supărare este că ziua se termină.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 30 octombrie 2016


Horoscop 30 octombrie 2016, Berbec:

Distracţia nu vă ocoleşte nici azi! Veţi participa la un eveniment la care vă simţiţi minunat. Aveţi parte de companie bună, de mâncare delicioasă şi sunteţi vânate de toţi bărbaţii; este reţeta unei seri reuşite, în care nu vă mai doriţi nimic.


Horoscop 30 octombrie 2016, Taur:

Aproape că regretaţi că nu v-aţi făcut detectivi după ziua de azi, deoarece daţi cu siguranţă dovadă de toate calităţile necesare. Dispare un animal de companie sau un membru mai tânăr al familiei se rătăceşte, iar voi sunteţi cei care reuşiţi să îl găsiţi, bazându-vă pe o combinaţie de inteligenţă şi intuiţie imbatabile.


Horoscop 30 octombrie 2016, Gemeni:

Pregătiţi-vă să mergeţi la cumpărături, pentru că azi faceţi rost de o sumă neaşteptată de bani. Poate este un cadou din partea unei rude mai în vârstă; nu este vorba de valori impresionante, dar banii vă vor ajunge pentru a vă cumpăra ceva la care râvneaţi de multă vreme.


Horoscop 30 octombrie 2016, Rac:

Gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie azi! Este posibil să fiţi nemulţumiţi de relaţia voastră şi să începeţi să vă gândiţi serios să îi puneţi punct. Abţineţi-vă de la orice măsură extremă, deoarece veţi ajunge să regretaţi în cele din urmă; nu este vorba decât de impulsuri pasagere!


Horoscop 30 octombrie 2016, Leu:

Sunteţi dezamăgiţi de unul dintre idealurile voastre azi. Superiorul vostru, în care aveaţi o încredere nezdruncinată, sau persoana pe care aţi ales-o ca mentor comite o greşeală uriaşă, fără să fi fost rezultatul unei întâmplări. Nu numai că vă puneţi la îndoială admiraţia pentru ea, dar şi alegerile de viaţă.


Horoscop 30 octombrie 2016, Fecioară:

Căutaţi cât mai repede un avocat sau un specialist în legislaţie, deoarece veţi avea nevoie de ei într-o problemă spinoasă azi! Sunteţi puşi într-o situaţie dificilă; fie voi sunteţi acuzaţi de ceva ce nu aţi comis, fie cineva apropiat v-a înşelat sau a furat de la voi. Astrele vă prevăd însă o rezolvare fericită.


Horoscop 30 octombrie 2016, Balanţă:

Pregătiţi-vă ca unul dintre marile voastre visuri în dragoste să prindă viaţă azi! Un tip pe care îl placeţi se apropie de voi, iar voi nu vă mai puteţi ţine sentimentele în frâu şi îi declaraţi ceea ce simţiţi pentru el. Este de acord să încercaţi ceva.


Horoscop 30 octombrie 2016, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi uşor capricioşi, motiv pentru care oamenii cu care interacţionaţi nu vă vor înţelege foarte bine stările de spirit. Vă este destul de dificil să vă expuneţi punctul de vedere şi din această cauză pot apărea conflicte destul de serioase chiar şi pe plan personal.


Horoscop 30 octombrie 2016, Săgetător:

Niciunul dintre planurile pe care le-aţi pus la cale azi nu va fi rezolvat. Vreţi să faceţi curăţenie, dar nu terminaţi, vă pregătiţi pentru o petrecere care nu va mai avea loc şi nici măcar prietenii nu vă mai vizitează. Vă veţi încheia seara cu o carte sau cu un film, supăraţi!


Horoscop 30 octombrie 2016, Capricorn:

Azi mergeţi la o petrecere sau la un eveniment şi ajungeţi în centrul atenţiei. Nu vă bucuraţi însă, nu veţi avea parte de trecere în preajma se#ului opus, ci între copii sau oameni mai în vârstă. Glumiţi, aveţi la voi cuvintele potrivite, sunteţi amabili şi drăguţi şi nu va fi greu să îi cuceriţi pe toţi.


Horoscop 30 octombrie 2016, Vărsător:

Mergeţi azi la o petrecere a unui rude mai în vârstă. Poate fi vorba de o aniversare sau pur şi simplu de o celebrare fără motiv. Vă plictisiţi groaznic şi vi se descarcă şi telefonul, aşa că sunteţi obligaţi să staţi şi să ascultaţi bârfe pe care nu aveţi niciun chef să le auziţi.


Horoscop 30 octombrie 2016, Peşti:

Vă petreceţi după-amiaza de duminică în familie şi, deşi nu pare să fie vorba de nimic amuzant, voi vă distraţi de minune. Este o atmosferă caldă, fără certuri şi fără conflicte, vizionaţi un film împreună şi consumaţi mâncare delicioasă; sunt printre cele mai frumoase momente.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 octombrie 2016


Horoscop 29 octombrie 2016, Berbec:

Aţi planificat o petrecere în cursul serii şi toată ziua vă gândiţi numai la cum se va desfăşura. Vă întrebaţi constant dacă decoraţiile voastre îi vor impresiona pe invitaţi şi dacă muzica şi mâncarea vor fi apreciate. Nu vă mai stresaţi degeaba, totul va decurge de minune şi vă veţi distra excelent.


Horoscop 29 octombrie 2016, Taur:

Faceţi notă discordantă azi cu toţi colegii voştri! Ei vor să conceapă proiectul vostru comun într-un anume fel, dar voi consideraţi că aveţi o idee mai bună. Vă veţi separa de grup şi veţi prefera să vă rezolvaţi singuri partea. Deşi la început sunteţi încântaţi de independenţa voastră, cu timpul veţi ajunge să vă simţiţi singuri.


Horoscop 29 octombrie 2016, Gemeni:

Sunteţi melancolici şi uşor deprimaţi azi, deşi nu aveţi un motiv clar pentru care vă simţiţi aşa. Sunteţi însă norocoşi, deoarece prietenii voştri vin în vizită la voi şi reuşesc să vă scoată din această stare cu glumele lor. Vă veţi recăpăta buna dispoziţie până la lăsarea serii.


Horoscop 29 octombrie 2016, Rac:

Întâlniţi azi o persoană extrem de plăcută, de care vă ataşaţi imediat şi care pare că are aceleaşi sentimente pentru voi. Aflaţi însă curând că nu este prea apreciată de grupul vostru de prieteni şi că aceştia nu vor să o primească alături de ei. Vă deziceţi şi voi imediat de ea, stabilindu-vă clar preferinţele.


Horoscop 29 octombrie 2016, Leu:

Începeţi să fiţi din ce în ce mai convinse că iubitul vostru are pe altcineva! Intuiţia este cea care vă şopteşte acest crunt adevăr, iar voi nu găsiţi resursele pentru a i vă opune. Din păcate şi astrele consideră că aveţi dreptate şi că el nu vă mai este fidel. Oferiţi-i însă prezumţia de nevinovăţie şi discutaţi înainte cu el.


Horoscop 29 octombrie 2016, Fecioară:

Probabil vă gândiţi deja la weekend, dar astrele vă recomandă să fiţi foarte atenţi la muncă, pentru că riscaţi să comiteţi o greşeală destul de gravă, pe care nu o veţi repara prea uşor. Nu este nici măcar o eroare din neştiinţă, ci este cauzată cu totul de neatenţie. Aveţi grijă!


Horoscop 29 octombrie 2016, Balanţă:

Primiţi azi o propunere de parteneriat care are drept obiect chiar activitatea voastră preferată sau hobby-ul pe care îl îndrăgiţi. Problema este că va trebui să lucraţi cu cineva pe care nu îl placeţi sau care se află într-un alt oraş. Vă gândiţi foarte mult dacă să acceptaţi sau nu, mai ales că sunteţi foarte confortabili cu viaţa pe care o duceţi acum.


Horoscop 29 octombrie 2016, Scorpion:

Aveţi parte de o zi cu suişuri şi coborâşuri. Veţi primi o veste bună pe plan profesional, care ţine de o promovare sau de un proiect nou, interesant, dar în acelaşi timp sunteţi informaţi că o rudă apropiată se simte foarte rău. Deja nu mai contează bucuria.


Horoscop 29 octombrie 2016, Săgetător:

Puneţi azi la cale o afacere sau un parteneriat care vă va aduce mulţi bani. Nu este exclus nici să primiţi o mărire de salariu sau să vi se finanţeze o idee. Decideţi să investiţi toată această sumă într-o super vacanţă, hotărâre pe care şi astrele v-o aplaudă, considerând-o genială!


Horoscop 29 octombrie 2016, Capricorn:

Terminaţi mai repede munca azi, dar faptul că vă aşteaptă un weekend fără niciun plan vă face să simţiţi că duceţi o viaţă lipsită de perspective. Mai rău, vă întâlniţi şi cu un prieten care are aceleaşi idei ca şi voi şi care se plânge de ceea ce i se întâmplă. Vă veţi înrăutăţi starea reciproc.


Horoscop 29 octombrie 2016, Vărsător:

Aflaţi nişte veşti rele azi la muncă, care vă vor pune pe gânduri. Este posibil ca programul vostru de lucru să devină mai aglomerat, să vi se scadă salariul sau să pierdeţi nişte privilegii pe care le aveaţi înainte. Deşi situaţia este temporară, vă va fi într-adevăr greu în următoarea perioadă.


Horoscop 29 octombrie 2016, Peşti:

Aveţi parte de un început greoi într-o nouă relaţie. Deşi vă place persoana cu care vreţi să fiţi, pare că niciunul dintre voi nu reuşeşte să găsească momentul potrivit pentru o apropiere. Lipsa romantismului vă afectează profund, dar astrele consideră că lucrurile se vor schimba şi că aceasta poate fi marea iubire a vieţii voastre.

 

Horoscop Urania săptămânal: 31 octombrie - 6 noiembrie 2016

 
Horoscop Urania 31 octombrie - 6 noiembrie 2016


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Berbec:

În intervalul 1-3 noiembrie, v-ar putea prinde pe neaşteptate un telefon, un mesaj sau un e-mail din partea unei persoane dragi din afara ţării. De data aceasta, ar fi bine să menţineţi contactul stabil. În rest, se prefigurează o săptămână bună pentru persoanele născute în semnul Berbecului. Toată lumea va observa și va reacționa la faptul că vă simţiţi foarte bine în pielea voastră.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Taur:

În intervalul 31 octombrie - 3 noiembrie, dar mai ales în prima zi a săptămânii, momentele petrecute alături de partener/ă fie vă apropie și mai mult, fie creează scântei între voi care riscă să conducă la neînţelegeri. Poate ar fi bine să evitați subiectele de discuție care obișnuiesc să vă aducă la certuri. Tot atunci ar fi un moment favorabil să vă axaţi pe planurile de viitor ale cuplului în care vă aflaţi.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Gemeni:

În intervalul 2-4 noiembrie, persoanele născute în această zodie ar putea ajunge în situația de a îşi da seama că s-au îndrăgostit de un/o prieten/ă și că sentimentele sunt reciproce. Ar fi indicat să vă gândiţi de două ori dacă este sau nu înțelept să marșați în direcția unei relații. Există pericolul ca lucrurile să nu meargă și să nu mai puteți rămâne amici.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Rac:

Intervalul 31 octombrie - 5 noiembrie poate schimba puţin atmosfera dintre voi și persoana iubită. În funcție de cum vă adaptaţi la vibrațiile acelor zile, fie se amplifică conexiunea voastră emoțională, fie ajungeți la neînţelegeri. Ar fi bine totuși să nu condimentați lucrurile prin certuri.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Leu:

Dacă aveţi destul timp liber în ziua de 1 noiembrie, alegeţi să vi-l petreceţi în compania familiei, fie a celei întemeiate de voi, fie a celei din care proveniţi. Vă va face bine să staţi mai mult cu persoanele dragi. În intervalul 1-3 noiembrie, astrele favorizează, de asemenea, întâlnirile romantice, precum și relațiile consacrate. Vă puteți apropia mai mult de partener/ă dacă vă deschideți sufletele.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Fecioară:

Ziua de 1 noiembrie se poate dovedi favorabilă discuțiilor de la suflet la suflet purtate cu persoana iubită, deci nu vă feriţi să vă verbalizaţi gândurile și trăirile. Partenerul/a vă înțelege mai bine decât speraţi emoțiile voastre. Dacă dispuneţi de suficient timp liber în penultima zi a săptămânii, alegeţi să le faceţi o vizită părinților. Petreceți timp împreună și puneți-vă la curent cu ce s-a mai întâmplat în viețile voastre de curând.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Balanţă:

Intervalul 1-3 noiembrie, se arată a fi unul prielnic pentru a clarifica neînțelegeri cu partenerul/a de viață și/sau cu rudele apropiate, deci aduceţi în discuţie chestiunile spinoase și spuneţi lucrurilor pe nume. În acest fel, se evită orice discuție în contradictoriu cu aceștia la sfârşitul săptămânii. Altfel, se arată un weekend cu destul de mari bătăi de cap.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Scorpion:

Ziua de 1 noiembrie este favorabilă pentru a vă da întâlniri dacă nu aveţi partener/ă, dar și de a petrece timp alături de copii în cazul în care v-aţi întemeiat deja o familie. Din câte se pare, reuşiţi să vă daţi seama ce îşi doresc și să le asiguraţi clipe unice în compania voastră. În zilele de 4 şi 5 noiembrie, climatul astral încurajează întâlnirile cu rudele apropiate, deci vizitaţi-i pe cei dragi.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Săgetător:

Merită menționat faptul că ar fi indicat să petreceţi mai mult timp în compania persoanelor dragi, dar mai ales a părinților, în prima zi a săptămânii. În zilele de 5 şi 6 noiembrie, ar fi bine să vă rezervaţi momente alături de persoana iubită. În acest fel, reușiți să vă bucurați unul de celălalt.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Capricorn:

Zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie sunt prielnice din punct de vedere astral pentru a ieși cu amicii ori a onora invitații la evenimente care vă pot aduce în contact cu persoane care vă împărtășesc viziunile și idealurile. Sâmbăta s-ar preta a fi petrecută cu persoanele dragi, deci încercaţi să le oferiţi suficient din timpul lor. În acest fel, nu vă vor acuza că i-aţi neglijat peste săptămână pentru a vă ocupa de alte treburi.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Vărsător:

În intervalul 1-3 noiembrie, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă, moment numai bun să ieşiţi cu amicii și să interacţionaţi cu persoane care au idealuri și viziuni similare cu ale voastre. Ziua de 5 noiembrie se prefigurează a fi una favorabilă atât pentru întâlnirile cu prietenii, cât și pentru cele romantice sau puteți găsi o cale de a le combina.


Horoscop 31 octombrie - 6 noiembrie 2016, Peşti:

În zilele de 4 şi 5 noiembrie, sunt șanse să fiţi mai activi social decât în mod obișnuit, moment mai mult decât potrivit să cunoaşteţi persoane noi de la care aveţi cu siguranță multe de învățat. Este posibil ca, în acest fel, să se sudeze unele parteneriate care să se fructifice printr-o colaborare profesională. În rest, pe plan familial și sentimental nu se întrevăd schimbări radicale.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 28 octombrie 2016


Horoscop 28 octombrie 2016, Berbec:

Este o zi excelentă pentru voi, mai ales din punct de vedere profesional. Veţi avea parte de multiple realizări la locul de muncă, acolo unde reuşiţi să duceţi la bun sfârşit un proiect extrem de dificil. Şeful vostru vă va aprecia pentru eficienţa voastră şi vă va oferi o provocare şi mai mare, ceea ce vă încântă!


Horoscop 28 octombrie 2016, Taur:

Sunteţi mănaţi azi de o curiozitate extremă, mai ales pentru firea voastră, de obicei atât de discretă. Vreţi neapărat să aflaţi un detaliu care vă intrigă din viaţa unei colege de muncă şi o tot bateţi la cap să vă povestească. Aceasta cedează până la urmă, iar voi îi vei oferiţi un sfat bun, dar tot timpul pierdut vă va afecta un proiect pe care nu îl mai puteţi duce la bun sfârşit.


Horoscop 28 octombrie 2016, Gemeni:

Este posibil să plecaţi de acasă cu bluza pe dos sau să vă rupeţi pantalonii fără să vă daţi seama. Din fericire, o colegă de la muncă este înarmată cu o trusă salvatoare, dar voi nu vă puteţi opri să vă gândiţi câtă lume v-a văzut deja în această stare.


Horoscop 28 octombrie 2016, Rac:

Aveţi o dispoziţie foarte proastă şi sunteţi cu moralul la pământ. Vi se pare că orice vi se întâmplă este un mic dezastru şi că singura alinare pe care o puteţi găsi este în lumea voastră interioară. Poate că ar fi mai bine să vă luaţi liber şi să amânaţi orice sarcină pentru o altă zi, în care vă veţi simţi mai bine.


Horoscop 28 octombrie 2016, Leu:

Nimeni nu vă înţelege azi, sau cel puţin asta este concluzia pe care o trageţi după ce încercaţi în zadar să explicaţi o idee nouă mai întâi persoanei iubite şi apoi colegilor de muncă. Cu toţii au însă acelaşi răspuns, că nu este posibil ceea ce vă doriţi voi. Până la urmă, vă lăsaţi păgubaşi şi decideţi să nu mai vorbiţi cu niciunul dintre ei.


Horoscop 28 octombrie 2016, Fecioară:

Azi decideţi în sfârşit să vă apucaţi de nişte exerciţii fizice, pe care le-aţi tot amânat în ultima vreme. Voiaţi de multă vreme să faceţi o schimbare în bine, iar starea deplorabilă pe care o aveţi azi vă împinge să vă daţi seama că a venit momentul să introduceţi sportul în viaţa voastră; vă faceţi un abonament scump, dar nu realizaţi nimic concret momentan.


Horoscop 28 octombrie 2016, Balanţă:

Azi faceţi o achiziţie la care visaţi de mult, la un super preţ. Nimănui nu îi vine să creadă ce noroc aţi avut, dar voi ascundeţi un mic secret; produsul pe care l-aţi cumpărat nu este nou, dar nu aţi spune asta pentru nimic în lume, deoarece aveţi impresia că v-ar scădea prestigiul.


Horoscop 28 octombrie 2016, Scorpion:

Aveţi grijă, pentru că azi riscaţi să vă alegeţi cu un duşman nou la muncă! Faceţi o observaţie pe care voi o consideraţi nevinovată, dar care este de fapt extrem de răutăcioasă. Persoana în cauză nu se va lăsa şi vă aruncă la rândul ei săgeţi veninoase. Şeful abia vă desparte, iar voi nu veţi scăpa pe viitor de ura ei.


Horoscop 28 octombrie 2016, Săgetător:

Aveţi un nou iubit, care o dă azi în bară într-un mod care vouă vi se pare amuzant sau drăgălaş. Vă sunaţi repede prietenele pentru a le povesti păţania, dar veţi fi surprinse în plin fapt. El nu va înţelege care erau intenţiile voastre şi se va simţi mai degrabă lezat. Abţineţi-vă, ca să nu vă degradaţi relaţia încă de la început!


Horoscop 28 octombrie 2016, Capricorn:

Întâlniţi azi o persoană fermecătoare, cuceritoare, care este extrem de interesată de voi şi vă pune o mie de întrebări. Deşi la început sunteţi flataţi de interesul pe care vi-l arată, după puţin timp totul începe să vi se pară extrem de ciudat. Nu vă temeţi, sunt însă de părere astrele, este doar impresionată de prezenţa voastră.


Horoscop 28 octombrie 2016, Vărsător:

Vă simţiţi generoşi azi şi decideţi să îi oferiţi o mână de ajutor celui mai mare duşman al vostru, aflat în cumpănă. Nu vă aşteptaţi ca gestul vostru frumos să fie apreciat, pentru că nu este cazul. Dimpotrivă, inamicul va zâmbi răutăcios, triumfător, dar vouă nici nu vă pasă; important este că sunteţi mândri de voi.


Horoscop 28 octombrie 2016, Peşti:

Ziua de vineri se va desfăşura lin, fără prea multe evenimente palpitante, dar totul se schimbă în cursul serii, atunci când primiţi un telefon de la o persoană cu care nu aţi mai vorbit de mult. Aceasta vă anunţă că se căsătoreşte sau că este însărcinată, dar surpriza cea mare este că bărbatul ei este un tip pe care voi îl placeţi mult. Veţi fi devastate!

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 27 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 27 octombrie 2016


Horoscop 27 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi veţi reuşi să aduceţi armonie în viaţa voastră de cuplu. După o perioadă mai dificilă pe plan sentimental, în care aţi avut câteva conflicte aprinse cu partenerul vostru, reuşiţi să faceţi pace, mai ales după ce realizaţi că vă iubiţi atât de mult. Veţi fi în sfârşit în culmea fericirii!


Horoscop 27 octombrie 2016, Taur:

Vă dovediţi azi de ajutor pentru un coleg mai vechi, cu care nu aţi vorbit prea mult, dar pe care îl observaţi că trece printr-o pasă dificilă. Sunteţi lângă el exact la momentul potrivit şi reuşiţi să îi oferiţi susţinerea de care are nevoie. Veţi fi ca nişte îngeri păzitori.


Horoscop 27 octombrie 2016, Gemeni:

În sfârşit, observaţi că finanţele voastre cunosc un curs ascendent. Primiţi o mărire de salariu sau un bonus la muncă, despre care consideraţi că ar trebui să vă ajungă mult timp de acum încolo. Reuşiţi de asemenea să fiţi foarte calculaţi cu aceşti bani, aşa că nu va exista nicio pierdere.


Horoscop 27 octombrie 2016, Rac:

Astrele vă recomandă ca astăzi să evitaţi discuţiile serioase sau confruntările directe deoarece puteţi genera un conflict de zile mari pe care cu greu îl mai puteţi aplana. În schimb, concentraţi-vă întreaga atenţie asupra proiectelor de care vă ocupaţi deoarece aveţi şansa să obţineţi un bonus substanţial.


Horoscop 27 octombrie 2016, Leu:

Începeţi azi nişte reparaţii în casă, pe care hotărâţi să le desfăşuraţi singure sau doar cu ajutorul partenerului vostru! Deşi toată lumea vă recomandă să căutaţi un ajutor specializat, voi sunteţi convinse că vă puteţi descurca foarte bine şi fără el. Se pare că intuiţia nu vă înşală, pentru că aveţi toate şansele să o scoateţi cu succes la capăt.


Horoscop 27 octombrie 2016, Fecioară:

Ambiţia şi determinarea voastră sunt atât de puternice azi, încât nimic nu vă va sta în cale. Reuşiţi să obţineţi ceea ce vreţi de la şeful vostru sau de la o altă persoană cu autoritate, după ce îi faceţi o vizită neanunţată şi îi prezentaţi punctul vostru de vedere, susţinut de argumente puternice. Nu poate să vă reziste.


Horoscop 27 octombrie 2016, Balanţă:

Primiţi o vizită din partea părinţilor sau a unor rude mai în vârstă, care nu îşi anunţă venirea, dar sunt totuşi extrem de uimiţi de faptul că nu i-aţi primit aşa cum se cuvine. Vă critică în mod deschis stilul de viaţă şi alegerile pe care le-aţi făcut; la un moment dat, nu mai suportaţi şi le adresaţi cuvinte dure, pe care veţi ajunge însă să le regretaţi.


Horoscop 27 octombrie 2016, Scorpion:

Aveţi o zi dificilă la muncă, dar parcă nici nu mai contează. Suportaţi cu zâmbetul pe buze, pentru că în cursul serii veţi avea parte de o surpriză de proporţii şi vi se împlineşte un vis, în sfârşit. Fie primiţi o invitaţie în oraş de la o persoană pe care o placeţi, fie o pasiune în care sunteţi implicaţi este apreciată aşa cum trebuie.


Horoscop 27 octombrie 2016, Săgetător:

Azi veţi avea parte de câteva dificultăţi legate de mersul cu maşina personală sau de deplasarea cu un mijloc de transport în comun. Aveţi parte de o pană sau de un accident minor, în urma căruia întârziaţi la serviciu. Nici nervii provocaţi de timpul pierdut în trafic nu vă vor da pace!


Horoscop 27 octombrie 2016, Capricorn:

Veţi afla azi că un prieten apropiat nu era aşa ataşat de voi precum pretindea! Auziţi nişte bârfe pe care acesta le-a lansat pe la spatele vostru, false, pe care le-a inventat doar cu scopul de a vă face rău. Pe lângă faptul că sunteţi şocaţi şi extrem de răniţi, nici nu reuşiţi să înţelegeţi de ce a făcut asta.


Horoscop 27 octombrie 2016, Vărsător:

Astăzi trebuie să staţi în banca voastră deoarece pot apărea câteva probleme dificile dacă încercaţi să faceţi vreo mişcare neplanificată pe plan profesional. Concentraţi-vă, mai degrabă, asupra sarcinilor obişnuite, care nu necesită prea multă atenţie. Cu oamenii din jurul vostru vă înţelegeţi destul de bine.


Horoscop 27 octombrie 2016, Peşti:

Azi aveţi de-a face cu o persoană pe care o detestaţi din prima clipă în care aţi cunoscut-o. Deşi în mod normal voi daţi dovadă de toleranţă şi acceptaţi uşor defectele celor din jur, pe ea nu puteţi să o suportaţi sub nicio formă. Oricât de mult aţi încerca, convieţuirea cu ea este un chin, iar astrele sunt de părere că va dura multă vreme!

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 octombrie 2016


Horoscop 26 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi vă veţi dovedi egoiste în relaţia cu partenerul vostru. El îşi doreşte foarte mult să vizionaţi un film sau să mergeţi la un eveniment anume, dar voi nu aveţi nici cel mai mic chef şi nici nu concepeţi să îi faceţi pe plac. Până la urmă, veţi face aşa cum vreţi voi, dar el va fi supărat toată seara.


Horoscop 26 octombrie 2016, Taur:

Astăzi faceţi o achiziţie importantă, pe care v-o doreaţi de multă vreme. Sunt şanse ridicate să găsiţi chiar şi un super preţ, dar, chiar dacă nu o să aveţi un asemenea noroc, tot beneficiaţi de ajutor de la o persoană apropiată care vă susţine financiar. Vă veţi bucura foarte mult atunci când vă veţi aduce acasă podoaba de preţ.


Horoscop 26 octombrie 2016, Gemeni:

Nişte cuvinte pe care partenerul vostru vi le aruncă în grabă, înainte să plece de acasă, vă fac să vă întrebaţi dacă relaţia voastră are vreo şansă. Cel mai grav este că staţi în tensiune toată ziua şi nu reuşiţi să vă daţi seama dacă el era serios sau nu! Nici la telefon nu reuşiţi să îl prindeţi, aşa că vă perpeliţi la foc mic.


Horoscop 26 octombrie 2016, Rac:

Nu vă aşteptaţi la o zi cu realizări măreţe în carieră, deoarece nu va fi cazul pentru azi! Dimpotrivă, se pare că la voi la muncă va avea loc o schimbare radicală, la 180 de grade, care vă va periclita şi vouă poziţia. Deşi până la urmă lucrurile se încheie cu bine, veţi avea ceva emoţii.


Horoscop 26 octombrie 2016, Leu:

Astăzi deveniţi nişte adevărate eroine! Veţi ajuta pe cineva dezinteresat şi veţi reuşi să îl scoateţi dintr-o problemă spinoasă. Deşi voi aveţi impresia că nu aţi făcut nimic special, realitatea este că i-aţi salvat viaţa. Recunoştinţa îl determină să povestească tuturor despre fapta voastră, aşa că veţi deveni celebre!


Horoscop 26 octombrie 2016, Fecioară:

Ajutaţi azi un coleg mai tânăr la serviciu. Este posibil ca persoana în cauză să nu fi primit o formare eficientă sau să nu reuşească să se integreze. Astăzi decideţi că trebuie să acţionaţi şi să îi uşuraţi viaţa. Vă va face la rândul său un bine uriaş, când veţi avea mai mare nevoie.


Horoscop 26 octombrie 2016, Balanţă:

Nimic nu reuşeşte să vă tulbure azi, ceea ce nu este neapărat un lucru bun, pentru că veţi primi nişte avertismente reale, pe care preferaţi însă să le treceţi cu vederea. Şeful vă atrage atenţia că de ceva vreme nu vă mai descurcaţi aşa cum trebuie, iar persoana iubită vă spune că nu mai vede niciun viitor pentru relaţia voastră, dar voi preferaţi să consideraţi că niciunul dintre ei nu ştiu ce zic.


Horoscop 26 octombrie 2016, Scorpion:

Ţineţi-vă cumpătul azi, pentru că riscaţi să vă implicaţi într-un conflict extrem de grav! Este adevărat, vi se vor întâmpla nişte lucruri destul de grave, în faţa cărora este necesar să vă înarmaţi cu o răbdare de înger, dar, dacă izbucniţi, nu veţi face decât să le înrăutăţiţi şi mai tare!


Horoscop 26 octombrie 2016, Săgetător:

Deşi aveţi impresia că sunteţi foarte fericite în relaţia voastră, azi veţi întâlni o persoană care vă face să vă îndoiţi de sentimentele pentru partenerul vostru. Între voi se naşte o atracţie spontană, deosebit de puternică, căreia nu ştiţi dacă să-i rezistaţi sau nu. Astrele sunt de părere că ar trebui să riscaţi şi să vă urmaţi inima!


Horoscop 26 octombrie 2016, Capricorn:

Faceţi azi o descoperire întâmplătoare, dar care va avea o relevanţă ridicată asupra viitorului vostru! Reuşiţi să vă intensificaţi ritmul de muncă printr-o schimbare pe care o faceţi în sarcinile voastre. După ce află cum v-aţi crescut productivitatea, şeful vostru le recomandă tuturor colegilor voştri să procedeze ca voi. Veţi fi aplaudate la scară largă!


Horoscop 26 octombrie 2016, Vărsător:

Deşi puneţi mare preţ pe imunitatea voastră şi vă consideraţi nişte persoane cu o sănătate de fier, azi trebuie să recunoaşteţi că aţi căzut şi voi pradă virusurilor sezoniere. Vă simţiţi rău şi plecaţi de la muncă, dar nu mergeţi la doctor, ci direct acasă, acolo unde vă trataţi voi cu ceaiuri. Astrele vă dau însă dreptate!


Horoscop 26 octombrie 2016, Peşti:

Azi veţi traversa o situaţie extrem de stresantă la muncă, aflând că postul vostru nu mai este atât de sigur pe cât credeaţi. Deşi intraţi în panică, astrele sunt de părere că nu ar trebui să vă faceţi griji, deoarece poziţia voastră nu este în mod direct ameninţată.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 25 octombrie 2016


Horoscop 25 octombrie 2016, Berbec:

Organizaţi-vă priorităţile marţi, pentru că nu veţi avea energia să vă ocupaţi de tot ceea ce trebuie să faceţi. Organismul vostru este epuizat şi pur şi simplu nu mai poate răspunde tuturor activităţilor pe care le-aţi planificat. Acordaţi importanţă şi odihnei, măcar pentru o seară.


Horoscop 25 octombrie 2016, Taur:

Astăzi vă aşteaptă o competiţie importantă cu cel mai puternic rival al vostru, pe care vreţi neapărat să o câştigaţi. Veţi apela la mijloace incorecte pentru a vă asigura că voi sunteţi cei care ies pe primul loc, mai ales după ce descoperiţi că nu aveţi nicio şansă să vă remarcaţi altfel. Cenzuraţi-vă pornirile!


Horoscop 25 octombrie 2016, Gemeni:

Dragostea pentru frumuseţe vă va determina azi să investiţi o sumă foarte mare de bani, într-un obiect pe care nu vi-l permiteţi de fapt. Veţi cumpăra fie o cremă foarte scumpă, fie un tablou sau o sculptură. Deşi starea pe care v-o oferă acest articol este de pură fericire, nu sunteţi atât de încântaţi când constataţi că aţi rămas fără bani.


Horoscop 25 octombrie 2016, Rac:

Problemele financiare prin care aţi trecut în ultima perioadă vă determină să luaţi iniţiativa şi să vă analizaţi azi cu mai multă atenţie situaţia materială. Descoperiţi că v-aţi împovărat cu nişte cheltuieli cu totul inutile, pe care le tăiaţi azi cu stricteţe. Astfel vei ajunge să vă cumpăraţi ceea ce vă doriţi foarte tare!


Horoscop 25 octombrie 2016, Leu:

Astăzi veţi ajunge să vă priviţi partenerul cu alţi ochi! Participaţi împreună la un eveniment, la care el străluceşte şi este centrul atenţiei generale, ocupând locul vostru obişnuit. Veţi vedea cum toate femeile flirtează cu el, dar, departe de a vă supăra, acest fapt vă face să fiţi foarte mândre, deşi nu aţi recunoaşte în faţa lui.


Horoscop 25 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi primiţi o veste proastă de la o rudă apropiată, care s-a stabilit în alt oraş, dar nu reuşeşte să se descurce. Voi vă oferiţi să îi trimiteţi bani, pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste aceste momente, dar astrele sunt de părere că greşiţi, pentru că nu faceţi decât să îi prelungiţi chinul.


Horoscop 25 octombrie 2016, Balanţă:

Nişte cuvinte pe care o amică de-a voastră le aruncă azi din întâmplare vă fac să vă îndoiţi de fidelitatea partenerului vostru de viaţă. După ce aveţi o discuţie, el neagă vehement toate aceste zvonuri şi insistă că nu a făcut nimic rău. Vă veţi afla într-o dilemă, pentru că deja nu mai ştiţi pe cine să credeţi.


Horoscop 25 octombrie 2016, Scorpion:

Superiorii voştri vă laudă azi pentru un proiect la care v-aţi descurcat foarte bine, dar aflaţi cu stupoare câteva ore mai târziu că o colegă mai nouă a primit promovarea, postul său mărirea de salariu la care visaţi voi. Nu reuşiţi să vă reveniţi din şoc şi abia vă abţineţi să nu faceţi un scandal de zile mari.


Horoscop 25 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi veţi reuşi să obţineţi o clarificare care vă chinuia de multă vreme. În sfârşit, aflaţi răspunsul la o problemă care nu vă lăsa să staţi liniştiţi şi, deşi nu aveţi parte de cea mai favorabilă soluţie, sunteţi măcar împăcaţi cu faptul că ştiţi despre ce este vorba. Veţi reuşi în cele din urmă să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră!


Horoscop 25 octombrie 2016, Capricorn:

Aveţi o urgenţă familială azi şi va trebui să vă luaţi liber de la serviciu, fără să vă fi anunţat şeful înainte. Vă rezolvaţi repede problemele, dar ceea ce va irită este reacţia şefului, care nu pare să înţeleagă nevoia voastră. Decideţi să îi faceţi în ciudă şi să nu mai faceţi nimic nici în restul zilei.


Horoscop 25 octombrie 2016, Vărsător:

Sunteţi în centrul atenţiei azi, graţie unei realizări importante, fie pe plan personal, fie la locul de muncă. Sunteţi felicitate pentru o promovare, pentru o cerere în căsătorie sau pentru că veţi deveni mămici, iar ceea vă face şi mai fericite este faptul că oamenii din jur chiar par să se bucure cu adevărat pentru voi.


Horoscop 25 octombrie 2016, Peşti:

Descoperiţi azi că aveţi foarte multe lucruri în comun cu o cunoştinţă a voastră, cu care nu aţi discutat până acum foarte mult. Azi staţi însă la poveşti şi realizaţi că sunteţi mai apropiaţi decât aţi fi crezut. Deşi există şi o atracţie fizică, astrele sunt de părere că veţi rămâne doar prieteni.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 24 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 24 octombrie 2016


Horoscop 24 octombrie 2016, Berbec:

Luaţi nişte decizii contradictorii azi, din punct de vedere financiar. Vreţi să vă cumpăraţi un obiect foarte scump, dar nu aveţi banii necesari. Nu vă resemnaţi însă să mai aşteptaţi şi preferaţi să faceţi un împrumut la o cunoştinţă, pentru a putea completa suma. Veţi ajunge să regretaţi, vă avertizează astrele!


Horoscop 24 octombrie 2016, Taur:

Veţi avea o relaţie contradictorie cu persoana iubită azi! Vă va cere supunere totală şi să o ascultaţi fără să crâcniţi, dar şi să aveţi încredere oarbă în ea. Deşi aveţi impresia că greşeşte şi că o veţi însoţi într-o greşeală enormă, acceptaţi să îi demonstraţi astfel dragostea.


Horoscop 24 octombrie 2016, Gemeni:

Azi vă veţi petrece ziua cu sarcini destul de extenuante, pentru bunici sau pentru rude mai în vârstă, pe care vreţi să îi ajutaţi pentru că ştiţi că nu se mai descurcă singuri. Deşi veţi fi extrem de obosiţi la sfârşitul zilei, veţi avea în acelaşi timp satisfacţia că aţi făcut un lucru bun!


Horoscop 24 octombrie 2016, Rac:

Ceva din relaţia voastră vă supără foarte tare şi aveţi de gând ca azi să rezolvaţi acea problemă. Greşiţi însă pentru că îi reproşaţi persoanei iubite ceea ce vă deranjează imediat după masă, stricându-i astfel toată ziua. Vă veţi certa, iar starea dintre voi se agravează şi mai tare decât în zilele precedente.


Horoscop 24 octombrie 2016, Leu:

Vă simţiţi generoşi azi, aşa că faceţi cumpărături pentru toată familia voastră! Îi veţi copleşi cu cadouri, iar gestul vostru este cu atât mai special cu cât acordaţi o atenţie deosebită dorinţelor fiecăruia şi le împliniţi până în cele mai mici detalii. Veţi fi însă şi voi impresionaţi de recunoştinţa lor şi de cuvintele frumoase!


Horoscop 24 octombrie 2016, Fecioară:

Aţi avut un comportament foarte ciudat în această lună, cel puţin faţă de starea voastră obişnuită. Aţi fost mai degrabă necumpătaţi şi aţi acordat foarte puţină importanţă vieţii profesionale, aşa că acum descoperiţi cu stupoare că aţi rămas fără bani. Nu vi s-a mai întâmplat o asemenea catastrofă de multă vreme.


Horoscop 24 octombrie 2016, Balanţă:

Azi daţi dovadă de indiscreţie. Aflaţi că una dintre rudele voastre este implicată într-o relaţie scandaloasă şi, deşi îi promiteţi că îi veţi păstra secretul, nu trece mult şi povestiţi cuiva în care aveţi încredere, dar care va spune tuturor mai departe. O veţi dezamăgi profund.


Horoscop 24 octombrie 2016, Scorpion:

Azi vă petreceţi o parte importantă a zilei pe drum, conducând nişte rude mai în vârstă la ţară şi aducând altele la voi acasă. Veţi fi iritaţi de faptul că acestea vă pun să opriţi de foarte multe ori pentru a îşi face diverse cumpărături şi că pierdeţi astfel momente preţioase, pe care le-aţi fi putut petrece altfel.


Horoscop 24 octombrie 2016, Săgetător:

Dormiţi mult azi şi, pe lângă faptul că pierdeţi o parte importantă a zilei, vă veţi simţi şi rău, pentru că v-aţi dereglat ritmul organismului. Din aceste motive, sunteţi cu capsa pusă, uşor iritabili. Riscaţi să vă certaţi cu persoana iubită, care nu are nici ea cea mai bună dispoziţie.


Horoscop 24 octombrie 2016, Capricorn:

Este o zi perfectă pentru cumpărături. Nu mai pierdeţi timpul acasă şi mergeţi să vă achiziţionaţi ceea ce vă doriţi. Veţi găsi produse de calitate la preţuri foarte mici, aşa că nu este necesar nici să scoateţi o sumă mare din buzunar. Mai mult, din economiile pe care le faceţi aveţi ocazia să vă şi răsfăţaţi.


Horoscop 24 octombrie 2016, Vărsător:

Atracţia pe care o simţiţi faţă de o persoană vă face să uitaţi azi de principiile voastre. Nu este exclus să acceptaţi să începeţi o relaţie cu ea, deşi această persoană are obligaţii. Cu toate că sunteţi conştienţi de faptul că nu o să fiţi împreună, nu puteţi respinge ceea ce simţiţi faţă de ea.


Horoscop 24 octombrie 2016, Peşti:

Acceptaţi să aveţi grijă azi de o persoană pe care nu o cunoaşteţi prea bine, doar din milă! În ciuda intenţiilor voastre, persoana în cauză vă tratează urât, cu dispreţ chiar şi realizaţi că pentru ea nu sunteţi decât un instrument de care are nevoie şi pentru care nu simte niciun pic de recunoştinţă. Vă veţi întrista!

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 23 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 23 octombrie 2016


Horoscop 23 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi aveţi probleme cu produsele electrocasnice! Este posibil să vi se strice cuptorul cu microunde, sau să cumpăraţi un frigider care nu funcţionează deloc. Din păcate, vă stresaţi peste măsură din această cauză şi nu vreţi să acceptaţi ceea ce se întâmplă, ci depuneţi eforturi pentru a repara singuri aparatele.


Horoscop 23 octombrie 2016, Taur:

Aveţi grijă cu ceea ce mâncaţi astăzi, deoarece mâncarea în exces nu vă va prii prea tare. Ştiu că adoraţi să vă răsfăţaţi cu mese delicioase, dar azi sănătatea vă este pusă în pericol de lipsa voastră de cumpătare. Abţineţi-vă de la excese şi veţi vedea că vă veţi simţi de milioane!


Horoscop 23 octombrie 2016, Gemeni:

Ziua de duminică pare anume creată pentru ca voi să vă simţiţi de milioane! Sunteţi veseli, dar şi prietenii şi persoana iubită fac tot posibilul să vă facă fericiţi. În cursul zilei vă veţi distra de minune cu amicii, iar seara veţi avea parte de o cină romantică cu multe surprize din partea partenerului/ei.


Horoscop 23 octombrie 2016, Rac:

Nu faceţi nimic palpitant azi, ci doar vă petreceţi ziua cu activităţile casnice. Gătiţi ceva delicios pentru săptămâna următoare şi vă invitaţi toţi membrii familiei să vă ajute. Chiar dacă duminica se scurge doar cu sarcini extenuante, la finalul zilei sunteţi mulţumiţi de cum arată căminul vostru!


Horoscop 23 octombrie 2016, Leu:

Aveţi grijă şi de siguranţa voastră fizică, nu numai de aspect azi. Chiar dacă sunteţi extrem de concentraţi pe misiunea voastră de a slăbi, nu este recomandat să vă obosiţi cu exerciţii fizice extenuante, mai ales că vă puteţi accidenta. Luaţi o pauză de relaxare, este duminică şi meritaţi să vă şi odihniţi.


Horoscop 23 octombrie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi o stare neplăcută de agitaţie; poate fi o problemă din trecut care vă frământă sau chiar o decizie pe care trebuie să o luaţi în viitor. În cazul în care vreţi să vă relaxaţi, activităţile în aer liber sunt cele mai recomandate în această perioadă.


Horoscop 23 octombrie 2016, Balanţă:

Fiţi foarte atenţi la sentimentele voastre azi, pentru că vă lăsaţi duşi de val şi sunteţi pe cale să comiteţi o greşeală. Ieşiţi în oraş şi vă distraţi de minune, iar un flirt fierbinte este pe cale să se transforme în ceva mai mult. Deşi sunteţi implicaţi într-o relaţie, confundaţi atracţia cu dragostea şi puteţi ajunge să aveţi probleme din acest punct de vedere.


Horoscop 23 octombrie 2016, Scorpion:

Superficialitatea vă va împiedica azi să vă bucuraţi de o dragoste adevărată. Întâlniţi o persoană cu care sunteţi foarte compatibili, dar pe care o respingeţi pentru că nu arată bine. Mai oferiţi-i o şansă, deoarece astrele consideră că mai încolo poate ajunge să vă atragă!


Horoscop 23 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi vă este foarte dificil să vă înţelegeţi cu persoanele cu care intraţi în contact. Este ca şi cum voi aţi fi singuri pe drumul vostru; de asemenea, nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum trebuie asupra sarcinilor voastre, aşa că încercaţi să le amânaţi pentru o perioadă în care lucrurile vor fi mai frumoase.


Horoscop 23 octombrie 2016, Capricorn:

Ziua de duminică vă va implica într-un conflict puternic cu persoanele alături de care trăiţi. Există riscul ca o acţiune a voastră, pe care persoana iubită, părinţii sau colegii de apartament o consideră ofensatoare, să le provoace durere şi să îi determine să vă confrunte. Le veţi oferi explicaţii şi vor înţelege în cele din urmă că nu sunteţi vinovaţi.


Horoscop 23 octombrie 2016, Vărsător:

Azi vă petreceţi o mare parte a zilei ocupându-vă cu pasiunea voastră de suflet. Vestea bună este că reuşiţi să vă convingeţi şi prietenii sau persoana iubită să se distreze alături de voi şi vă jucaţi toată ziua ca nişte copii! Veţi fi în culmea fericirii şi uitaţi toate neplăcerile din ultima perioadă.


Horoscop 23 octombrie 2016, Peşti:

Ziua de duminică va fi emoţionantă, plină de trăiri profunde. Mergeţi la concertul sau la expoziţia artistului vostru preferat şi chiar faceţi cunoştinţă cu el, dar mai important este că sunteţi însoţiţi şi de o persoană la care ţineţi şi care are grijă ca experienţa voastră să fie şi mai frumoasă.

 

Horoscop Urania săptămânal: 24-30 octombrie 2016

 
Horoscop Urania 24-30 octombrie 2016


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Berbec:

Pe fondul Lunii Noi din data de 30 octombrie, s-ar putea forma o tensiune în viața voastră de cuplu. Dacă ajungeți să fiţi extrem de tensionaţi săptămâna aceasta, poate ar fi bine să vă deschideți sufletele și să vă spuneți unul altuia păsul. În felul acesta, se formează o conexiune mai profundă între voi și nu riscați să se lase cu neînţelegeri. Atât timp cât luați măsuri la timpul potrivit, totul va decurge bine.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Taur:

Casa care găzduiește Lună Nouă din data de 30 mai simbolizează și viața de cuplu, semn cum că îi veţi resimți efectele și pe plan sentimental. Acest eveniment astral poate semnala începutul unei frumoase povești de dragoste în cazul unora dintre cei născuţi în această zodie. Persoanele care au deja pe cineva drag pot simți o binevenită revigorare a acestui sector de viață. Lucrurile se mișcă.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Gemeni:

În jurul zilei de 26 octombrie, cariera voastră sau a persoanei iubite poate interveni în relația voastră, motiv pentru care ar trebui să lăsați problemele de la locul de muncă la pragul casei. În cursul zilei de 29, invidia sau o chestiune financiară se poate interpune între voi și unii amici. Lucrurile se îmbunătățesc între voi și partener/ă în data de 30, moment numai bun să petreceți timp împreună.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Rac:

Luna Nouă din ziua de 30 se perfectează în casa iubirii și a celor mici din horoscopul vostru general, semn cum că dacă vă bucuraţi de o relație funcțională și puternică cu partenerul, acum ar fi momentul ideal să vă gândiți la mărirea familiei. Dacă sunteţi singuri, aţi putea întâlni pe cineva special. În cazul în care aveţi deja o familie, lucrurile vor merge pe acest plan.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Leu:

Luna Nouă din data de 30 vă semnalează faptul că trebuie să schimbaţi ceva în relația voastră cu părinții. Dacă au rămas probleme nerezolvate, acum ar fi momentul să le aduceţi în discuţie și să faceţi ceva în această privință. Atmosfera dintre voi se poate îmbunătăți considerabil dacă luaţi atitudine și sunteţi direcţi. Altfel, lucrurile se pot agrava.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din data de 30 semnalează faptul că se cere o schimbare în relația voastră cu apropiații, dar mai ales cu rudele de origine. Ar fi recomandat să vă manifestaţi mai mult trăirile pentru a ocoli situațiile în care erupeţi și spuneţi ori faceţi lucruri pe care aţi putea să le regretați mai târziu. Aveţi mult de câștigat dacă vorbiţi la timp despre ceea ce vă deranjează la ceilalți.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din data de 30 se perfectează în casa finanțelor și a bunurilor dobândite prin muncă proprie, semn cum că se deschide un nou capitol din acest punct de vedere. Se vor arăta noi ocazii de a vă valorifica economiile și/sau de a vă rotunji veniturile. Trebuie doar să le observaţi la timp și să profitați la maximum de ele. Nu uitaţi să fiţi selectivi.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din data de 30 v-ar putea face mai atrăgători în fața celorlalți, deci nu vă miraţi dacă numărul admiratorilor voştri s-ar putea mări destul de mult zilele acestea. Acest lucru ar putea crea o problemă dacă vă aflaţi într-o relație cu o persoană geloasă și posesivă. În rest, faptul că sunteţi doriţi, v-ar putea ajuta să vă recuceriţi partenerul/a.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Săgetător:

În data de 26 octombrie, atmosfera dintre voi și părinți s-ar putea tensiona într-o anumită măsură, deci încercaţi să readuceţi liniştea în relația cu ei. În intervalul 27-29 octombrie, viața voastră socială ar putea urma o curbă ascendentă, deci daţi mai mult din timpul vostru amicilor. Ultima zi a săptămânii este bună pentru a vă da întâlniri romantice ori pentru a petrece momente de calitate în compania persoanei iubite.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 30 ar putea aduce un suflu proaspăt în viața voastră socială, indiferent dacă apar figuri noi în anturajele pe care le frecventaţi deja ori voi sunteţi cei care pătrund într-un alt cerc de persoane. Oricare ar fi situația, cert este că întâlniţi persoane care vă împărtășesc concepţiile și idealurile, motiv numai bun să faceţi schimb de idei și să dobândiţi perspective cu totul noi.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Vărsător:

Banii și bunurile câștigate și/sau deținute în asociere cu persoana iubită și/sau partenerul de afaceri constituie subiectul principal al zilelor de 25 și 26. Acordaţi-i atenția care i se cuvine. În ultima zi a săptămânii, nu este exclus ca banii, invidia sau trădarea încrederii să intervină între voi și anumiți amici.


Horoscop 24-30 octombrie 2016, Peşti:

Luna Nouă din data de 30 indică faptul că s-ar dori o schimbare de atitudine în raport cu rudele apropiate ale partenerului/ei sau chiar cu cei dragi ai voştri stabiliți peste hotare. Poate ar fi bine să îi căutaţi mai des și să menţineţi contactul stabil. Este adevărat că nu este ușor, dar doar așa vă puteți bucura de o relație funcțională.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 octombrie 2016


Horoscop 22 octombrie 2016, Berbec:

Un prieten apropiat, care vă datora bani, se preface că a uitat cu desăvârşire de ei! Chiar dacă îi sugeraţi deloc subtil că aveţi nevoie de bani, nu dă nici cel mai mic semn că i-ar păsa. La final, voi sunteţi cei care se simt ruşinaţi şi renunţaţi să îl mai bateţi la cap. Nu veţi uita, însă!


Horoscop 22 octombrie 2016, Taur:

Nu vă pierdeţi azi timpul cu discuţii în contradictoriu, pentru că nu aveţi nici cea mai mică şansă de a le câştiga. Abilităţile voastre oratorice şi capacitatea de convingere sunt foarte scăzute şi veţi fi dezarmaţi foarte uşor de argumentele rivalului vostru. Mai bine staţi deoparte!


Horoscop 22 octombrie 2016, Gemeni:

Treceţi azi printr-o situaţie dificilă la muncă, care vă va pune la încercare abilităţile profesionale. Din păcate, astrele sunt de părere că nu vă veţi descurca, deşi vă daţi toată silinţa. Realizaţi că, oricât de tare v-aţi fi dorit să avansaţi în funcţie, sunt câteva competenţe pe care nu aţi reuşit încă să le bifaţi.


Horoscop 22 octombrie 2016, Rac:

Bucuraţi-vă cât mai puteţi de dispoziţia voastră optimistă, deoarece astrele sunt de părere că azi veţi suferi o lovitură puternică! Aflaţi că o bârfă pe care aţi ales să o ignoraţi este adevărată; un prieten foarte apropiat vă trădează. Deşi încercaţi până în ultima clipă să negaţi realitatea, la final trebuie să vă declaraţi şi voi convinşi.


Horoscop 22 octombrie 2016, Leu:

Azi bifaţi un succes extraordinar pe plan financiar! Vi se propune o colaborare care vă încântă foarte tare şi pentru care va trebui să lucraţi de la domiciliu. Vestea extraordinară este că faceţi ceea ce vă place şi sunteţi plătiţi foarte bine pentru asta. Încântarea voastră nu mai cunoaşte margini!


Horoscop 22 octombrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă de voi, pentru că vă confruntaţi cu o imunitate scăzută în aceste zile. Ar fi mai bine să renunţaţi la toate planurile de weekend, pentru a sta în casă şi a vă bucura de un pic de relaxare. Dacă nu urmaţi aceste indicaţii, riscaţi să contractaţi o viroză destul de puternică.


Horoscop 22 octombrie 2016, Balanţă:

Aveţi parte de o zi plină de provocări la muncă, în care vă descurcaţi destul de bine, dar cu preţul energiei voastre întregi. Când ajungeţi acasă sunteţi deja epuizaţi, iar persoana iubită are planuri pentru voi. Sunteţi destul de reci cu el/ea şi îi tăiaţi repede avântul. Nu va tolera prea bine reacţia voastră şi este posibil să plece singur/ă să se distreze.


Horoscop 22 octombrie 2016, Scorpion:

Azi pierdeţi o parte importantă din avansul pe care l-aţi luat în ochii şefului vostru! Din păcate, nu reuşiţi să terminaţi un proiect extrem de important la timp şi îl dezamăgiţi, chiar atunci când hotărâse să vă crească salariul. Aveţi mare grijă, pentru că deja a pus ochii pe un nou favorit.


Horoscop 22 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite. Astrele vă recomandă să vă relaxaţi, luni vă puteţi relua activităţile profesionale. După orele prânzului, vă întâlniţi cu prietenii.


Horoscop 22 octombrie 2016, Capricorn:

O simplă discuţie în contradictoriu, pe care o veţi avea azi cu un coleg de muncă, se va transforma într-un conflict în toată regulă în viitor. Din păcate, fără să realizaţi, spuneţi câteva lucruri care îl rănesc foarte tare şi îl vor transforma în rivalul vostru pe viaţă. Mai bine v-aţi abţine!


Horoscop 22 octombrie 2016, Vărsător:

Mergeţi azi la cumpărături cu un amic nou sau cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme şi pe care vă doriţi să o impresionaţi. Din păcate, veţi decide să aruncaţi cu bani în stânga şi în dreapta, pentru a îi arăta cât de bine o duceţi. Nu veţi reuşi nimic decât să vă distrugeţi bugetul pentru această lună!


Horoscop 22 octombrie 2016, Peşti:

Azi veţi face un gest care vă va crea o reputaţie formidabilă în profesia voastră. Vă impresionaţi nu numai şeful cu realizările voastre, dar şi competitorii, care decid că este cazul să vă ofere un post în firma lor. Sunteţi impresionaţi, dar nu vreţi să schimbaţi nimic, aşa că îi refuzaţi politicos.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 21 octombrie 2016


Horoscop 21 octombrie 2016, Berbec:

Trăiţi într-un ritm accelerat astăzi şi vă grăbiţi toată ziua, deşi nici voi nu ştiţi prea bine unde! Din păcate, acest ritm rapid îşi va pune amprenta asupra sănătăţii voastre şi vă va face să vă simţiţi epuizaţi, chiar din prima jumătate a zilei. Luaţi o pauză, relaxaţi-vă şi faceţi tot posibilul să nu vă stresaţi.


Horoscop 21 octombrie 2016, Taur:

În prima parte a zilei de vineri astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Important este, însă, să aveţi multă răbdare şi să încercaţi să comunicaţi cât mai bine cu partenerii de afaceri şi cu şefii. Spre seară, partenerul de cuplu vă face o propunere frumoasă.


Horoscop 21 octombrie 2016, Gemeni:

Amânaţi orice activitate sau proiect nou pe care aveaţi de gând să îl începeţi azi, deoarece nu va fi de bun augur! Din păcate, deşi faceţi tot posibilul ca totul să iasă bine, contextul astrologic vă este opus, chiar dacă voi depuneţi eforturi consistente. Staţi liniştiţi şi încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 21 octombrie 2016, Rac:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte binedispuşi şi intenţionaţi să rămâneţi aşa până la sfârşitul zilei. La birou aveţi posibilitatea de a vă ocupa de un mic conflict mai vechi avut cu unul dintre colegii de echipă. Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi pe plan profesional, este timpul să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 21 octombrie 2016, Leu:

Azi sunteţi animaţi de o dorinţă puternică de a nu asculta de legi şi de ordinele şefilor voştri. Vă veţi revolta împotriva oricărei forme de autoritate şi veţi jindui să vă manifestaţi independenţa sub orice formă. Din păcate, nu aveţi sorţi de izbândă şi veţi avea mai degrabă de suferit de pe urma atitudinii voastre.


Horoscop 21 octombrie 2016, Fecioară:

Suferiţi azi o dezamăgire amară, după ce constataţi că persoana iubită uită de o ocazie importantă din relaţia voastră. Poate fi vorba de o aniversare frumoasă sau de o promisiune pe care v-a făcut-o şi de care eraţi siguri că el/ea va ţine cont. Din păcate, vă dezamăgeşte şi pare că nu are nici cea mai mică idee de ce a trecut cu vederea.


Horoscop 21 octombrie 2016, Balanţă:

Dintotdeauna aţi fost interesaţi de aspectul vostru fizic şi aţi acordat o mare importanţă felului în care arătaţi, dar acum sunteţi parcă şi mai concentraţi pe imaginea voastră. Sportul şi nutriţia au făcut mereu parte din viaţa voastră, dar azi începeţi să căutaţi un medic estetician pentru o operaţie sau pentru a vă ajuta să scăpaţi de micile imperfecţiuni care vă tulbură.


Horoscop 21 octombrie 2016, Scorpion:

Astăzi este un moment bun pentru a lăsa orgoliul deoparte şi a accepta sfaturi de la persoanele din jurul vostru în ceea ce priveşte micile probleme cu care vă confruntaţi. După orele prânzului, comunicaţi deschis cu partenerul de cuplu; este posibil să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul vostru.


Horoscop 21 octombrie 2016, Săgetător:

Azi sunteţi pe cale să faceţi o descoperire epocală, care vă va câştiga aprecierea şefilor şi admiraţia colegilor de muncă! Reuşiţi să identificaţi o greşeală în proiectul pe care sunteţi pe cale să îl trimiteţi la client sau o capcană pe care v-a întins-o principalul concurent. Veţi fi lăudaţi toată ziua!


Horoscop 21 octombrie 2016, Capricorn:

Sunteţi comunicativi şi sociabili azi, peste măsură chiar! Veţi intra uşor în vorbă cu oricine şi vă veţi face şi nişte prieteni noi. Superiorul este deosebit de uimit de atitudinea voastră şi nu înţelege unde a dispărut persoana serioasă, mereu cu chef de muncă. Vă va lăsa însă în pace!


Horoscop 21 octombrie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una destul de aglomerată pentru voi; pentru a reuşi să vă duceţi la îndeplinire ideile şi planurile, astrele vă recomandă să vă concentraţi pe un singur proiect şi să nu vă daţi bătuţi până când nu îl terminaţi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 21 octombrie 2016, Peşti:

Vă petreceţi azi ziua alături de un prieten bolnav, care nu se simte prea bine. Reprezentaţi însă leacul cel mai bun pentru starea sa; îl alintaţi cu mâncăruri sănătoase, dar delicioase şi îi ascultaţi cu răbdare toate plângerile. La finalul zilei se va simţi mai bine şi totul datorită vouă.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 20 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 20 octombrie 2016


Horoscop 20 octombrie 2016, Berbec:

Vă veţi dedica azi ziua îmbogăţirii culturale. Cumpăraţi o carte la recomandarea unui coleg de muncă şi descoperiţi că, chiar dacă nu credeaţi, vă place la nebunie şi nu vă mai puteţi dezlipi de ea. Vă veţi petrece seara citind şi nu mai daţi nicio atenţie celor din preajma voastră, dar vă simţiţi de milioane!


Horoscop 20 octombrie 2016, Taur:

Astăzi aveţi parte de o dezamăgire care ţine de sfera intereselor voastre financiare. Şeful vă spune că nu mai primiţi bonus în această lună sau că mărirea de salariu pe care v-a propus-o nu mai este valabilă. Sunteţi extrem de supăraţi, mai ales că v-aţi făcut planuri cu aceşti bani.


Horoscop 20 octombrie 2016, Gemeni:

Astăzi aveţi chef să fiţi în centrul atenţiei şi să simţiţi priviri admirative asupra voastră! Tocmai de aceea, vă îmbrăcaţi uşor cam extravagant la muncă. Veţi fi punctul de atracţie al zilei pentru toţi colegii voştri, dar nu veţi avea parte de cuvinte prea frumoase din partea şefului, care nu este deloc mulţumit de atitudinea voastră.


Horoscop 20 octombrie 2016, Rac:

Să nu vă bazaţi azi pe susţinerea colegilor voştri pentru a depăşi o problemă dificilă, deoarece nu veţi avea parte de ea. Din păcate, trebuie să vă descurcaţi singuri, mai ales că sunteţi obligaţi să remediaţi o greşeală pe care tot voi aţi făcut-o. Veţi arunca aluzii subtile în dreapta şi în stânga, dar nimeni nu se va simţi să vă ajute.


Horoscop 20 octombrie 2016, Leu:

Toată lumea se ceartă azi în jurul vostru, dar voi reuşiţi să vă extrageţi cu delicateţe din situaţiile tensionate. Sunteţi calmi şi diplomaţi, imposibil de supărat, un lucru ciudat, dacă ţinem cont de temperamentul vostru obişnuit. Mai mult, îi veţi înveseli şi pe certăreţi, fiind posibil să fiţi voi cei care pun capăt conflictelor.


Horoscop 20 octombrie 2016, Fecioară:

Sunteţi deranjaţi toată ziua de insistenţele unei persoane care încearcă să vă convingă să îi faceţi pe plac. Este posibil să aveţi de-a face cu un operator de sondaje prin telefon care nu acceptă un „nu” sau cu un coleg de muncă care îşi doreşte să vă ocupaţi voi de sarcinile sale. Nu mai suportaţi şi până la urmă îl faceţi cu ou şi cu oţet.


Horoscop 20 octombrie 2016, Balanţă:

Azi faceţi o promisiune unui coleg de muncă disperat, care nu pare calmat decât de garanţia pe care i-o oferiţi voi, că îl veţi ajuta. Astrele sunt de părere însă că cedaţi prea repede şi veţi ajunge să regretaţi această atitudine, atunci când va veni momentul să vă şi ţineţi de cuvânt.


Horoscop 20 octombrie 2016, Scorpion:

Azi veţi avea motive suficiente pentru a vă mândri cu copilul vostru, cu fratele mai mic sau cu una dintre verişoare. Membrul mai tânăr al familiei voastre câştigă un premiu sau ia cea mai mare notă la un examen la şcoală. Sunteţi cu atât mai fericiţi, cu cât aţi contribuit şi voi la realizarea sa.


Horoscop 20 octombrie 2016, Săgetător:

Vă certaţi foarte tare cu persoana cu care locuiţi azi, fie că este vorba de o rudă, de iubit sau de o amică. Lucrurile se complică atât de tare, încât este probabil ca persoana în cauză să se mute şi să vă lase singure. Vouă nici nu vă pasă, cu atât mai mult cu cât sunteţi convinse de faptul că aţi avut dreptate.


Horoscop 20 octombrie 2016, Capricorn:

Pe 20 octombrie sunteţi preocupaţi exclusiv de decorarea apartamentului vostru. Aţi făcut recent o achiziţie destul de scumpă, dar de valoare şi acum aranjaţi toate celelalte piese de mobilier pentru a o evidenţia aşa cum trebuie. Mai pe seară veţi avea şi invitaţi, care sunt de-a dreptul impresionaţi de rafinamentul vostru.


Horoscop 20 octombrie 2016, Vărsător:

Traversaţi o perioadă dificilă şi sunteţi chiar pe punctul de a intra în depresie! Aveţi impresia că nu aţi făcut nimic până acum cu viaţa voastră şi că toţi ceilalţi v-au luat-o înainte, în timp ce voi stagnaţi. Mai grav, una dintre rivalele voastre de la muncă profită de starea voastră şi vă denigrează în faţa şefului, înrăutăţindu-vă şi mai tare situaţia profesională.


Horoscop 20 octombrie 2016, Peşti:

Ziua de joi va fi una destul de complicată pentru voi deoarece încercaţi să faceţi o schimbare în viaţa profesională; este posibil să refuzaţi un parteneriat sau chiar să acceptaţi o ofertă de muncă. Pe moment va fi o decizie neaşteptată, care îi va şoca pe toţi, însă timpul vă va dovedi că aţi procedat corect.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 octombrie 2016


Horoscop 19 octombrie 2016, Berbec:

Aveţi încredere astăzi în intuiţia voastră, vă sfătuiesc astrele, pentru că vă va ajuta să ieşiţi dintr-o situaţie extrem de periculoasă! Sunteţi disperaţi şi nu mai ştiţi ce să faceţi pentru ca totul să iasă cum trebuie. Veţi simţi însă răspunsul corect, nu trebuie decât să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 19 octombrie 2016, Taur:

Pe plan profesional vă descurcaţi din ce în ce mai bine, motiv pentru care unii colegi de echipă sunt invidioşi şi chiar ajung să vă pună beţe în roate. Important este să ştiţi cum să vă păstraţi calmul şi să aveţi încredere în voi; şefii sunt de partea voastră şi vă sprijină în toate alegerile pe care le faceţi.


Horoscop 19 octombrie 2016, Gemeni:

În prima parte a zilei un coleg vine să vă ceară ajutorul într-o problemă destul de delicată privind un proiect important. Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi sarcinile astfel încât să îl ajutaţi. Aveţi încredere în intuiţia voastră, vă va ajuta în multe chestiuni profesionale în această perioadă aglomerată.


Horoscop 19 octombrie 2016, Rac:

Ziua de miercuri decurge conform planului; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra sarcinilor voastre, pe care încercaţi să le rezolvaţi cu multă răbdare. Întâlnirile cu partenerii de afaceri decurg frumos şi pot avea rezultate neaşteptate, cu care să vă impresionaţi şefii.


Horoscop 19 octombrie 2016, Leu:

Astrele încurajează munca în echipă în această perioadă; comunicaţi foarte bine cu toţi colegii, iar împreună puteţi găsi cele mai bune soluţii pentru proiectele de care vă ocupaţi. În viaţa sentimentală, persoana iubită vă poate face o surpriză foarte frumoasă.


Horoscop 19 octombrie 2016, Fecioară:

Aveţi mare grijă, pentru că tindeţi să ignoraţi azi sfatul persoanei iubite, într-o privinţă legată de viaţa voastră de familie. Sunteţi convinşi că voi sunteţi cei care au dreptate şi că persoana dragă nu se pricepe nici pe departe la fel de bine ca voi la ceea ce vă frământă.


Horoscop 19 octombrie 2016, Balanţă:

Astăzi vă veţi pune la lucru abilităţile diplomatice. Sunteţi rugaţi de superiori să alegeţi între doi angajaţi sau să decideţi cine va fi noul membru al echipei voastre. Vă puneţi la bătaie intuiţia şi toate cunoştinţele voastre despre psihologa umană şi până la urmă reuşiţi să impresionaţi pe toată lumea. Şefii voştri vă vor mulţumi!


Horoscop 19 octombrie 2016, Scorpion:

Dacă aţi avut vreodată sentimente puternice pentru o persoană, pe care aţi considerat-o însă imposibil de cucerit, astăzi aveţi toate şansele să începeţi o relaţie cu ea. Din fericire şi respectiva persoană mărturiseşte că vă place.


Horoscop 19 octombrie 2016, Săgetător:

Uitaţi azi ceva acasă, un obiect care este important pentru un prieten sau pentru un coleg. Deşi vă amintiţi la un moment dat, consideraţi că nu mai este cazul să vă întoarceţi din drum şi credeţi că veţi fi iertaţi. Expresia de dezamăgire de pe chipul prietenului vostru vă face însă să vă daţi seama că aţi dat-o în bară!


Horoscop 19 octombrie 2016, Capricorn:

Toate alegerile pe care le faceţi azi au la bază nu judecata rece, ci sentimentele. Alegeţi un coleg de echipă nu prin prisma competenţelor sale, ci pentru că are o personalitate pe care o admiraţi. Deşi vă petreceţi ziua de minune alături de el, veţi ajunge să regretaţi această decizie, atunci când veţi observa că nu daţi randament împreună.


Horoscop 19 octombrie 2016, Vărsător:

Astăzi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai dificilă cu partenerul/a de cuplu; amândoi sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri astfel încât lucrurile să revină la normal. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri încă de la prima vedere.


Horoscop 19 octombrie 2016, Peşti:

Deşi fără să vă vină să credeţi, azi realizaţi că una dintre prietenele voastre de suflet, cu care nu v-aţi mai văzut de ceva vreme, v-a înlocuit deja. Descoperiţi că şi-a făcut o nouă amică şi că se înţelege de minune cu ea. Suferinţa pe care v-o provoacă este mare!

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 18 octombrie 2016


Horoscop 18 octombrie 2016, Berbec:

Treceţi printr-o pasă proastă în dragoste şi ajungeţi să îi spuneţi persoanei iubite că vreţi să luaţi o pauză, pentru că aveţi impresia că relaţia voastră nu se îndreaptă niciunde. După numai câteva ore de la despărţire, începe să vi se facă dor de el/ea şi regretaţi ce aţi făcut. Nu vă codiţi şi spuneţi-i!


Horoscop 18 octombrie 2016, Taur:

Astăzi vă veţi trata persoana iubită ca pe un adevărat idol, ca şi cum ar fi o fiinţă cu totul specială. Este un comportament lăudabil, singura problemă este că partenerul vostru nu procedează la fel, ci este mai degrabă indiferent şi deloc impresionat de voi. Veţi fi atât de iritaţi, încât nu îi veţi mai adresa niciun cuvânt în restul serii.


Horoscop 18 octombrie 2016, Gemeni:

Aveţi foarte multă treabă azi, dar nu la serviciu, ci acasă. Aţi promis unei rude apropiate că o veţi ajuta la curăţenia de toamnă sau să pună murături, dar realizaţi curând că v-aţi înhămat la un efort considerabil. Spre sfârşitul serii sunteţi epuizaţi, dar tot nu reuşiţi să adormiţi prea repede.


Horoscop 18 octombrie 2016, Rac:

Astăzi hotărâţi să renunţaţi la modul în care vă desfăşuraţi sarcinile la muncă în mod normal şi decideţi să inovaţi ceea ce faceţi. Rezultatele vor fi impresionante şi îi veţi atrage atenţia şefului vostru, care este încântat la culme de descoperirea pe care voi aţi făcut-o! Este posibil să vi se propună chiar un post nou, mult mai potrivit.


Horoscop 18 octombrie 2016, Leu:

Nervii vă vor împinge azi să comiteţi o faptă pe care veţi ajunge apoi să o regretaţi! Un coleg vă enervează extrem de tare şi hotărâţi să vă răzbunaţi pe el! Este posibil chiar să ajungeţi la fapte dramatice şi să îi provocaţi concedierea. La început sunteţi satisfăcuţi şi consideraţi că a meritat-o din plin, dar apoi conştiinţa voastră începe să vă dea de înţeles că aţi greşit.


Horoscop 18 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi va trebui să luaţi o decizie dramatică, care se va dovedi însă corectă. Este posibil să determinaţi concedierea unui coleg care nu se comportă deloc profesionist sau să daţi afară un angajat care nu oferă randament. Chiar dacă vă pare rău pentru persoana respectivă, ştiţi că era necesar să faceţi asta.


Horoscop 18 octombrie 2016, Balanţă:

Nu veţi uita prea uşor ziua de azi, pentru că vă descoperiţi un talent ascuns într-un domeniu care v-a fost indiferent până acum. Este posibil să începeţi o carte sau să participaţi la un concurs unde să vă remarcaţi cu vocea voastră. Chiar şi familia este impresionată, pentru că nu vă cunoştea deloc această latură.


Horoscop 18 octombrie 2016, Scorpion:

Faceţi rost azi de o sumă importantă de bani, dintr-o sursă neaşteptată. Este posibil să primiţi o moştenire consistentă de la o rudă bogată, pe care nu o cunoşteaţi. Depozitaţi banii la bancă şi veţi fi extrem de consecvenţi, reuşind să nu vă atingeţi deloc de ei.


Horoscop 18 octombrie 2016, Săgetător:

Povestea unei colege de muncă vă va umple de emoţie azi şi veţi fi extrem de impresionaţi de drama prin care a trecut. Mai mult, decideţi să o ajutaţi cu bani pentru a putea trece peste aceste momente dificile! Nu vă aşteptaţi însă la un mulţumesc din partea sa, este prea preocupată de propria situaţie pentru a se gândi la recunoştinţă!


Horoscop 18 octombrie 2016, Capricorn:

Aveţi multă treabă azi, pentru că o rudă apropiată vă roagă să o ajutaţi să facă ordine în casa nouă în care s-a mutat. Îi oferiţi tot sprijinul vostru şi într-adevăr depuneţi eforturi consistente pentru ca totul să iasă aşa cum trebuie. La final, vă va mulţumi din inimă şi vă va oferi şi un cadou!


Horoscop 18 octombrie 2016, Vărsător:

Sunteţi de-a dreptul şocaţi de faptele unui prieten apropiat al vostru. Se pare că şi-a asumat tot creditul pentru o reuşită a voastră, pe care o prezintă cu seninătate ca aparţinându-i. Sunteţi atât de uimiţi, încât la început nici nu ştiţi cum să reacţionaţi. Vă veţi reveni însă şi veţi avea grijă să îl pedepsiţi aşa cum trebuie.


Horoscop 18 octombrie 2016, Peşti:

Staţi cu ochii pe site-urile voastre preferate, pentru că astăzi aveţi şansa de a face o achiziţie foarte bună, de care veţi fi extrem de încântaţi! Găsiţi o copie fidelă, imposibil de detectat, a unui obiect de lux mult visat la un preţ deosebit de avantajos. Nici nu vă vine să credeţi ce noroc aţi avut.


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: luni, 17 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 17 octombrie 2016


Horoscop 17 octombrie 2016, Berbec:

Abţineţi-vă pe cât posibil de la cumpărături astăzi, mai ales dacă este vorba de lucruri scumpe, pentru că nu veţi face decât să cheltuiţi banii în mod inutil! Produsele pe care le cumpăraţi pot fi stricate sau, chiar dacă nu le veţi achiziţiona în această stare, cât de curând vor deveni de nefolosit.


Horoscop 17 octombrie 2016, Taur:

Astăzi veţi avea un comportament aproape agresiv, violent şi vă veţi certa destul de aprins cu unul dintre membrii familiei voastre. Cauza este starea voastră iritabilă, dar şi lipsa de răbdare a rudei voastre, care nu are nici cea mai mică dorinţă de a vă suporta comportamentul. Vor ieşi scântei!


Horoscop 17 octombrie 2016, Gemeni:

Pregătiţi-vă pentru o zi specială, în care astrele sunt de părere că vă puteţi întâlni chiar iubirea vieţii voastre! Nu vă vor frapa la el înfăţişarea sau felul de a vorbi, ci veţi simţi ceva special în interiorul vostru. Ascultaţi-vă deci intuiţia, pentru că vă va purta direct în braţele dragostei voastre!


Horoscop 17 octombrie 2016, Rac:

Vă petreceţi azi ziua alături de rudele voastre mai în vârstă, deoarece vă aflaţi în căutarea unei forme de susţinere financiară din partea lor. Aţi rămas fără bani şi, cum nu mai ştiţi la cine să apelaţi, mergeţi la părinţii sau la bunicii voştri şi îi rugaţi disperaţi să vă ajute. Aveţi însă şanse mici să obţineţi ceea ce vreţi!


Horoscop 17 octombrie 2016, Leu:

Astăzi aveţi parte de succes pe plan sentimental, mai ales în mediul online. Poate că vă displac site-urile de matrimoniale, dar, dacă sunteţi singuri, azi aveţi şanse să descoperiţi un potenţial partener prin aceste metode. Nu este exclus nici să vă îndrăgostiţi pe reţelele sociale!


Horoscop 17 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi sunteţi extrem de preocupaţi de siguranţa casei voastre. Tocmai de aceea, plănuiţi să investti o sumă mare de bani într-un sistem de securitate sau în alarme eficiente, care să îi ţină pe potenţialii hoţi departe de căminul vostru. Sper că nu un eveniment dramatic să vă fi dictat această atitudine!


Horoscop 17 octombrie 2016, Balanţă:

Deşi aveţi casa plină de rude, agitaţia nu vă împiedică să dormiţi sau să vă delectaţi cu activităţi relaxante, cum ar fi un maraton de seriale de familie, numai bune pentru a vă linişti.


Horoscop 17 octombrie 2016, Scorpion:

Sunteţi puşi pe economisit, pentru că aţi văzut nişte pantofi sau un obiect pentru pe care nu vi-l permiteţi încă, dar pe care îl vreţi cu tot dinadinsul. Începeţi să tăiaţi aspru din cheltuieli şi refuzaţi chiar să ajutaţi financiar un prieten care are nevoie de bani. Veţi ajunge să regretaţi când veţi afla cât de greu i-a fost!


Horoscop 17 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi vă veţi simţi deosebit de bine într-o călătorie scurtă, într-un oraş apropiat sau la rudele voastre de la ţară. Vă veţi bucura de vreme frumoasă, de peisaje superbe şi de oameni veseli, cu care vă înţelegeţi foarte bine. Veţi fi extrem de încântaţi că aţi acceptat să plecaţi în acest voiaj.


Horoscop 17 octombrie 2016, Capricorn:

Dragostea este pe primul plan! Cel mai important în viaţa voastră este acum partenerul; refuzaţi să participaţi la un eveniment sau la o petrecere fastuoasă pentru a sta alături de el. Nu numai că nu veţi regreta decizia voastră, dar veţi petrece una dintre cele mai frumoase zile ale vieţii voastre.


Horoscop 17 octombrie 2016, Vărsător:

Astăzi aveţi planuri măreţe; vreţi să lucraţi la carieră, dar sfârşiţi prin a nu face nimic important. Daţi drumul la TV pentru a vă relaxa după masă şi descoperiţi că emisiunea voastră preferată tocmai a început, aşa că renunţaţi la orice pentru a vă bucura de o după-amiază relaxantă pe canapea.


Horoscop 17 octombrie 2016, Peşti:

Schimbările pe care urmează să le faceţi vor fi destul de dificile, însă benefice pentru cariera voastră profesională. Aveţi multe lucruri noi de învăţat şi trebuie să vă adaptaţi destul de repede în colectivul de la muncă. Dacă imaginaţia vă ajută, construiţi planuri pentru proiectele viitoare!


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 16 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 16 octombrie 2016


Horoscop 16 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi faceţi tot posibilul pentru a vă împăca cu o rudă cu care v-aţi certat din vina voastră. Din păcate, ea este încă foarte supărată şi nu vrea deloc să audă explicaţiile voastre. Degeaba încercaţi să îi arătaţi că vă pare rău, nu vă va acorda nicio atenţie. Trebuie să îi mai lăsaţi timp să vă ierte!


Horoscop 16 octombrie 2016, Taur:

Nu vă aşteptă nimic palpitant astăzi. Veţi avea o duminică liniştită, în care nu se petrece niciun eveniment spectaculos. Mergeţi la cumpărături sau vă uitaţi la TV. Sunteţi însă mulţumiţi şi împăcaţi cu voi, cea mai bună dovadă că este nevoie şi de astfel de zile.


Horoscop 16 octombrie 2016, Gemeni:

Aveţi o dispoziţie destul de proastă şi vă sare ţandăra din cele mai lipsite de importanţă motive. Veţi izbucni într-un restaurant, pentru că vi se pare că nu sunteţi trataţi de personal cu respectul cuvenit sau îi reproşaţi unei vânzătoare că nu a ştiut cum să se comporte cu voi. Veţi răni crunt acea persoană, dar apoi vă va părea rău.


Horoscop 16 octombrie 2016, Rac:

Astăzi veţi reuşi să convingeţi un prieten să vă facă pe plac. Vă mutaţi împreună, îl determinaţi să îşi depună candidatura pentru un post la voi la muncă sau să se mute în departamentul vostru; cert este că vă ascultă şi că de acum încolo veţi petrece mai mult timp împreună, ceea ce nu va fi neapărat un lucru rău.


Horoscop 16 octombrie 2016, Leu:

Vă certaţi azi cu persoana iubită, dintr-un motiv lipsit de importanţă. Vă veţi reproşa unul altuia lucruri pe care nu le credeţi cu adevărat în cursul dimineţii, iar apoi veţi pleca pentru că nu suportaţi să vă mai vedeţi. Deşi realizaţi că vina este în mare parte a voastră, nu aveţi nici cea mai mică intenţie să vă cereţi scuze.


Horoscop 16 octombrie 2016, Fecioară:

Din cauza unor probleme mai dificile, este posibil să vă lăsaţi duşi de val şi să faceţi câteva alegeri nu tocmai potrivite. Din fericire, o persoană dragă vine în ajutorul vostru, vă oferă cele mai bune sfaturi şi vă convinge să luaţi deciziile potrivite astfel încât lucrurile să se aşeze aşa cum trebuie.


Horoscop 16 octombrie 2016, Balanţă:

Unul dintre apropiaţii voştri nu se simte prea bine azi, iar voi veţi încerca să îl doftoriciţi folosind remedii naturiste. Strategia voastră funcţionează de minune şi veţi reuşi să îl faceţi să îşi revină rapid. Deveniţi eroii familiei graţie comportamentului şi a reacţiei voastre rapide.


Horoscop 16 octombrie 2016, Scorpion:

Azi veţi petrece momente plăcute alături de membrii familiei, fără să cheltuiţi niciun ban. Mergeţi la o petrecere împreună, vă distraţi dansând şi deveniţi nostalgici rememorând amintiri de când eraţi copii. Sunteţi atât de fericiţi, încât uitaţi cu totul de problemele pe care le aveţi.


Horoscop 16 octombrie 2016, Săgetător:

Profitaţi de momentele prielnice care vă aşteaptă azi, pentru că aveţi o şansă uriaşă în faţa persoanei care vă place! Pur şi simplu profitaţi de ocazie şi aveţi grijă să fiţi în preajma sa; este suficient să vă zărească, pentru a îşi da seama că are şi el/ea sentimente pentru voi.


Horoscop 16 octombrie 2016, Capricorn:

Faceţi o vizită unui membru al familiei pe care l-aţi ajutat mult în trecut, când se confrunta cu nişte probleme financiare. Sunteţi surprinşi acum să descoperiţi că o duce foarte bine şi începeţi să bănuiţi că îşi exagera mult situaţia, pentru a profita de pe urma voastră. Nu îl veţi ierta prea uşor!


Horoscop 16 octombrie 2016, Vărsător:

Faceţi o schimbare de imagine care vă încântă peste măsură, diferită de tot ceea ce aţi experimentat până acum. Cei din jur sunt însă mai degrabă rezervaţi şi nu dau semne de încântare. Vouă nu vă pasă prea tare de părerea lor şi reuşiţi să vă păstraţi buna dispoziţie. Ar trebuie să fiţi mândri de voi, nu mulţi reuşesc să facă asta!


Horoscop 16 octombrie 2016, Peşti:

Aveţi parte de o zi enervantă, din cauza unor rude care îşi fac apariţia pe nepusă masă şi care vă strică toate planurile de azi. Nu v-aţi enerva atât de tare dacă nu ar fi vorba de persoane care nu vă plac deloc şi care vă strică imediat buna dispoziţie. Ar fi mai bine să puneţi piciorul în prag şi să nu vă mai lăsaţi călcaţi în picioare!


Horoscop 17-23 octombrie 2016.