Horoscop Urania săptămânal: 17-23 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 17-23 octombrie 2016


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Berbec:

În 19 şi 22 octombrie, dacă lucraţi, se anunță a fi unele zile solicitante și aglomerate din punct de vedere profesional. Iată un moment mai mult decât bun să le dovediţi celor de lângă voi faptul că nu există dificultăţi prea mari pentru voi.


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Taur:

În zilele de 20 şi 21, bazaţi-vă pe îndemânarea voastră în comunicare, dar nu o folosiţi pentru a isca dezbateri mult prea aprinse. Tot în data de 20, aşteptaţi-vă totuși ca nu toate să meargă conform planului. Se prea poate să apară surprize pe parcursul zilei, deci încercaţi să fiţi cum nu se poate mai maleabili!


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Gemeni:

Începând cu data de 18 octombrie, Venus tranzitează casa cuplului din horoscopul vostru general, indiciu că dacă sunteţi implicaţi într-o relație, se anunță o perioadă favorabilă pentru voi, iar în cazul în care nu aveţi partener/ă, v-aţi putea întâlni jumătatea cât de curând.


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Rac:

În data de 17 octombrie, axaţi-vă pe proiectele de grup și planurile voastre de viitor. Din data de 18 încolo, se linişteşte atmosfera de la locul de muncă și este posibil să vă înţelegeţi mai bine cu colegii de serviciu. Posibilităţi financiare pot apărea în zilele de 22 şi 23.


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Leu:

Ziua de 17 s-ar putea dovedi favorabilă pentru viața voastră profesională, deci nu rataţi ocaziile care se ivesc în prima zi a săptămânii! În zilele de 18 şi 19, ocupaţi-vă mai mult de proiectele voastre de grup și planurile de viitor. În zilele de 19 şi 20, aşteptaţi-vă la tot felul de provocări la serviciu.


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Fecioară:

Zilele de 18 și 19 se întrevăd a fi mai prielnice vieții voastre profesionale. Aveţi multe de rezolvat atunci și vă așteaptă și mai multe câştiguri dacă reuşiţi să faceţi față provocărilor cu bine. În data de 20 octombrie, banii se vor număra printre subiectele de maxim interes pentru voi, deci încercaţi să beneficiaţi de toate oportunitățile avute pentru a pune mâna pe câștiguri substanțiale!


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Balanţă:

Zilele de 18 şi 19 se anunță a fi bune pentru a pleca în delegații. Începând cu data de 18, îndemânările voastre în socializare și comunicare se măresc vizibil, fapt pentru care atunci ar fi momentul să purtați anumite negocieri. Altfel, ele riscă să nu se finalizeze așa cum v-aţi dorit.


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Scorpion:

Începând cu data de 18, Venus tranzitează casa banilor și a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum că vine la pachet atât cu lucruri bune, cât și cu lucruri rele. În data de 19 ar trebui să acordaţi mai multă atenție felului în care vă exprimaţi.


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Săgetător:

Ziua de 17 ar putea fi plină la locul de muncă, dar aşteptaţi-vă să vină la pachet și cu împliniri pe măsură. În data de 19, banii ar putea constitui o problemă. Oricare ar fi situația, încercaţi să vă ţineţi un bilanț clar al veniturilor și cheltuielilor. În zilele de 18 şi 19, interacțiunile cu ceilalți vă aduc cele mai multe avantaje, deci încercaţi să daţi dovadă de productivitate și înțelegere în raport cu ceilalți!


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Capricorn:

Zilele de 18 şi 19 s-ar putea dovedi a fi cele mai grele din punct de vedere profesional de săptămâna aceasta, iar ideea ar fi ca pe atunci nivelul vostru de energie să fie unul crescut pentru a face față provocărilor. În data de 20 octombrie, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața profesională și cea de familie.


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Vărsător:

Începând cu data de 18 octombrie, Venus tranzitează casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul vostru general, indiciu cum că se arată o perioadă favorabilă atragerii de finanţatori în vederea conceperii și dezvoltării unei idei de afaceri. Zilele de 20 şi 21 ar putea veni la pachet cu provocări din punct de vedere profesional, dar nu vă confruntați cu niciun obstacol care nu poate fi trecut.


Horoscop 17-23 octombrie 2016, Peşti:

Începând cu data de 18 octombrie, Venus se plimbă prin casa carierei din horoscopul vostru general, producând schimbări în bine pe acest front. Iată un moment mai mult decât bun să vă axaţi pe ascensiunea voastră pe acest plan. În data de 20, aşteptaţi-vă la câștiguri și cheltuieli pe măsură. Nu depinde decât de voi să le faceți față cu bine, deci încercaţi să daţi dovadă de eficiență în administrarea lor!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS