Horoscop Urania săptămânal: 4-10 iulie 2016

 
Horoscop Urania 4-10 iulie 2016


Horoscop 4-10 iulie 2016, Berbec:

Luna Nouă din data de 4 iulie se perfectează tocmai în casa familiei, universul vostru interior. Iată momentul perfect să închideţi unele capitole dureroase din copilărie sau în raport cu rudele de origine. Dezvoltarea voastră personală ar putea depinde de capacitatea voastră de a ierta și a uita cele întâmplate. Este în avantajul vostru să îngropaţi securea războiului și să faceţi pace cu oamenii dragi din viața voastră. Preluaţi inițiativa!


Horoscop 4-10 iulie 2016, Taur:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze în vreun fel sau altul la bunăstarea voastră fizică. Chiar și așa, vorbele cuiva v-ar putea atinge la coarda sensibilă în ziua/lele de 4 și/sau 7 iulie, declanșând o reacție neașteptat de emoțională din partea voastră. Ar fi bine să nu dramatizaţi lucrurile căci altfel v-aţi putea da peste cap starea de spirit. Depinde numai de voi să nu vă lăsaţi afectaţi de vorbe spuse la supărare.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Gemeni:

Zilele de 5 şi 6 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Vă recomand să nu plecaţi urechea la sfaturile medicale ale apropiaților. Dacă chiar nu vă simţiţi bine, mai bine apelaţi la o opinie avizată. Altfel, riscaţi să ajungeţi într-o situație și mai nefericită. Așadar, nu vă bazaţi pe leacuri băbeşti și indicațiile amicilor. Este în avantajul vostru să nu vă asumaţi niciun risc pe acest plan.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Rac:

Luna Nouă din data de 4 iulie se desăvârșește tocmai în casa vitalității, motiv pentru care aţi putea simți că nivelul vostru de energie urmează o curbă ascendentă. Cu toate acestea, cel puțin până în data de 6 iulie, ar fi bine să nu vă programaţi activități solicitante. Altfel, aţi putea risca să vă epuizaţi înainte ca bateriile voastre să se încarce așa cum se cuvine. Luaţi-o încetul cu încetul și încercaţi să nu exageraţi.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Leu:

Luna Nouă din 4 iulie se perfectează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care pragul vostru de sensibilitate ar putea coborî mult. Evitaţi, cel puțin săptămâna aceasta, mediile încărcate cu energie negativă și oamenii pesimiști. Riscaţi să vă molipsiţi cu o proastă dispoziție care să vă ţină multe zile. Căutaţi compania persoanelor pozitive.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Fecioară:

Zilele de 5 şi 6 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Faptul că vi se oferă prea multă atenție sau prea puțină v-ar putea afecta mai mult decât vă este confortabil să recunoaşteţi. Dacă înţelegeţi că nu aveţi nevoie de validarea nimănui, nu riscaţi să picaţi într-o pasă proastă întreaga săptămână. În consecință, depinde de voi să vă reabilitaţi starea.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Balanţă:

Zilele de 7, 8 şi 9 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Poate dacă aţi fi mai indulgenţi cu voi înşivă, dar și cu ceilalți, v-aţi simți puțin mai bine în pielea voastră. Încercaţi să nu judecaţi prea aspru tot ce vă înconjoară. Lucrurile nu vor sta niciodată așa cum vă doriţi, dar este în puterea voastră să vedeţi frumusețea imperfecțiunilor voastre și ale oamenilor de lângă voi.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 4 iulie se perfectează tocmai în casa filozofiei voastre de viață, motiv pentru care ar fi bine să aduceţi unele modificări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Gândiţi-vă dacă nu cumva, de curând, au avut loc evenimente importante din viața voastră care v-au confirmat că poate ar fi cazul să vă ajustaţi crezul personal. Atelierele de dezvoltare personală sunt recomandate.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din 4 iulie se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că v-ar putea trece tot felul de stări săptămâna aceasta. Se prea poate, de asemenea, să aibă loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Oricare ar fi situația, încercaţi să conştientizaţi că sunteţi mai puternici decât credeţi. Nu vă refuzaţi să simţiţi emoții intense.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Capricorn:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze mult la bunăstarea voastră fizică. Cu toate acestea, chiar dacă Luna Nouă din data de 4 iulie se formează în casa opusă pe cercul zodiacal celei a vitalității voastre, îi veţi simți influența și în ceea ce privește starea voastră fizică. Aţi putea simți că toată lumea vrea ceva de la voi, motiv pentru care v-aţi putea simți epuizaţi și folosiţi.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din 4 iulie se formează tocmai în casa sănătății voastre fizice, motiv pentru care orice stare care vă încearcă săptămâna aceasta ar putea avea o repercusiune asupra felului în care vă simţiţi. Evitaţi contextele sociale care v-ar putea face să vă simţiţi prost dacă ţineţi la starea voastră de bine. Nu vă duceţi în cealaltă extremă și nu vă izolaţi. Dar alegeţi-vă cu mare atenție anturajul și situațiile.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Peşti:

Zilele de 5 și 6 iulie v-ar putea găsi ușor inflamabili, motiv pentru care este nevoie să depuneţi mai multe eforturi decât de obicei pentru a vă stăpâni o eventuală ieșire. De regulă, nu sunteţi nişte persoane temperamentale, dar de data aceasta riscaţi să vă sară țandăra într-un moment nepotrivit. Găsiţi o metodă de a vă elibera stresul și presiunea. Exercițiile de relaxare vă pot ajuta mult.


Horoscop iulie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: joi, 30 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 30 iunie 2016


Horoscop 30 iunie 2016, Berbec:

Astăzi pot apărea modificări bruşte ale stării de dispoziţie, lucru care poate duce la câteva conflicte destul de serioase cu oamenii cu care intraţi în contact. Oricât de dificil ar fi, astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile de afaceri şi, pe cât posibil, să vă amânaţi planurile care presupun schimbări importante.


Horoscop 30 iunie 2016, Taur:

Joi este o zi destul de aglomerată pentru voi; vă este dificil să vă ocupaţi de toate sarcinile primite, însă faceţi tot posibilul să rezolvaţi o mare parte din ele. Spre seară, o persoană foarte dragă vă poate face o vizită surpriză; o discuţie cu acest om vă va face să luaţi o decizie destul de importantă.


Horoscop 30 iunie 2016, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte relaxaţi şi cu gândul la vacanţă; este posibil ca în cursul zilei de astăzi să vă fie destul de dificil să oferiţi un răspuns în timp util cerinţelor partenerilor de afaceri. De asemenea, nu reuşiţi să vă adaptaţi la condiţiile care apar.


Horoscop 30 iunie 2016, Rac:

În prima parte a zilei sunteţi axaţi, în principal, pe detaliile personale; sunteţi foarte atenţi la relaţia cu partenerul de cuplu şi la modul în care interacţionaţi. Este posibil să aveţi în plan luarea unui pas major, care vă aduce schimbări minunate şi vă va apropia şi mai mult de persoana iubită.


Horoscop 30 iunie 2016, Leu:

Joi pare să fie o zi aglomerată pe plan profesional; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de ele astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program. În cazul în care nu vă descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă.


Horoscop 30 iunie 2016, Fecioară:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit astăzi din cauza încăpăţânării voastre. După orele prânzului, aveţi de rezolvat câteva sarcini importante la locul de muncă, însă vă este destul de dificil să vă concentraţi, aşa că faceţi tot posibilul să le amânaţi pentru următoarea zi.


Horoscop 30 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi faceţi tot posibilul să vă impresionaţi superiorii, însă conjunctura astrală nu favorizează viaţa profesională. Nu sunteţi în măsură să oferiţi un răspuns în timp util partenerilor de afaceri încât să obţineţi acordul lor în viitoarele proiecte. Aveţi răbdare şi nu disperaţi, mâine se anunţă o zi mult mai bună.


Horoscop 30 iunie 2016, Scorpion:

Primele ore ale dimineţii sunt favorabile pentru relaxare sau pentru discuţii frumoase alături de partenerul de cuplu. Încercaţi să evitaţi persoanele negativiste pe cât posibil deoarece vă pot schimba destul de uşor starea de spirit. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la un om drag.


Horoscop 30 iunie 2016, Săgetător:

Relaţia cu partenerii de afaceri poate avea de suferit din cauza unei decizii luate la momentul nepotrivit; acum trebuie să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să vă gândiţi să vă reorientaţi profesional. Planurile pe care le faceţi în această perioadă sunt decisive pentru viitorul vostru.


Horoscop 30 iunie 2016, Capricorn:

Trebuie să fiţi foarte atenţi la relaţia sentimentală; partenerul de cuplu trece printr-o situaţie mai dificilă şi are nevoie de toată susţinerea voastră. De asemenea, stările lui pot fi imprevizibile, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi să faceţi faţă multor momente neplăcute sau neobişnuite.


Horoscop 30 iunie 2016, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte energici şi pregătiţi de o zi cu multe reuşite. Aveţi încredere în voi şi simţiţi că puteţi muta până şi munţii. În a doua parte a zilei puteţi simţi o dorinţă puternică de a face o mişcare îndrăzneaţă, care vă aduce câteva schimbări frumoase în viaţa voastră.


Horoscop 30 iunie 2016, Peşti:

Astrele vă recomandă să dedicaţi primele ore ale dimineţii problemelor sentimentale; acesta este un moment foarte bun pentru a discuta cu partenerul de cuplu şi a rezolva neînţelegerile pe care le aveţi. Când vine vorba de viaţa profesională, este mai bine să evitaţi întâlnirile cu partenerii de afaceri.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 iunie 2016


Horoscop 29 iunie 2016, Berbec:

Astăzi şefii vă încarcă programul din cauza unor sarcini apărute din senin; faceţi tot posibilul să vă concentraţi şi să vă planificaţi timpul astfel încât să terminaţi totul până la finalul zilei. Seara poate fi un moment bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale.


Horoscop 29 iunie 2016, Taur:

Sunteţi mai mult decât fericiţi deoarece lucrurile pe toate planurile par să se aşeze aşa cum vă doriţi; o discuţie serioasă cu unul dintre superiori vă poate convinge să acceptaţi un proiect pe care l-aţi refuzat de foarte multe ori până acum. Vor fi mai multe sarcini pe viitor, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 29 iunie 2016, Gemeni:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante; sunteţi foarte concentraţi şi încercaţi să faceţi tot posibilul astfel încât să vă mulţumiţi superiorii. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 29 iunie 2016, Rac:

În prima parte a zilei pot apărea câteva situaţii neaşteptate care, din fericire, vor fi rezolvate destul de uşor; reuşiţi să vă păstraţi răbdarea şi să daţi dovadă de profesionalism chiar şi în cele mai dificile momente. Spre seară, persoana iubită vă poate surprinde cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 29 iunie 2016, Leu:

Ziua de miercuri vine cu puţine sarcini, însă extrem de importante. De aceea încercaţi să le acordaţi atenţia necesară şi, pe cât posibil, să le rezolvaţi astfel încât rezultatele muncii voastre să fie pe placul superiorilor. În discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri aveţi foarte multă răbdare.


Horoscop 29 iunie 2016, Fecioară:

Astăzi este o zi destul de frumoasă pentru voi; pe plan profesional aveţi ocazia să obţineţi o colaborare extrem de importantă, care vă va aduce beneficii financiare importante. În a doua parte a zilei vă concentraţi atenţia asupra unei probleme mai dificile pe care o aveţi cu o persoană foarte dragă vouă.


Horoscop 29 iunie 2016, Balanţă:

Relaţia cu şefii poate avea de suferit din cauza unei dispute destul de serioase; trebuie să faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de profesionalism în şedinţele la care participaţi. În caz contrar, multe proiecte pot fi compromise.


Horoscop 29 iunie 2016, Scorpion:

Un coleg de la locul de muncă îşi anunţă plecarea, aşa că şefii vă propun să preluaţi voi unul dintre proiectele acestuia. Aceasta este o şansă la care visaţi de foarte mult timp, aşa că nici nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi imediat oferta.


Horoscop 29 iunie 2016, Săgetător:

Miercuri este o zi destul de aglomerată din punct de vedere profesional; aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că încercaţi să vă planificaţi foarte bine timpul pentru a vă ocupa de toate. Seara este foarte liniştită doar dacă este petrecută de unii singuri.


Horoscop 29 iunie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de miercuri reuşiţi să vă concentraţi asupra unor sarcini pe care le tot amânaţi şi de care trebuie neapărat să vă ocupaţi astăzi. O întâlnire cu un partener de afaceri vă poate schimba planurile pe care le aveaţi pentru viitorul apropiat; este posibil să luaţi o decizie importantă astăzi.


Horoscop 29 iunie 2016, Vărsător:

În ciuda lipsei timpului şi a stresului provocat de toate sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi, astăzi reuşiţi să fiţi optimişti şi cu zâmbetul pe buze. Emanaţi energie pozitivă în jurul vostru şi chiar ajungeţi să îmbunătăţiţi starea de spirit a oamenilor cu care intraţi în contact.


Horoscop 29 iunie 2016, Peşti:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini simple la locul de muncă; după orele prânzului vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale. Este posibil ca o discuţie cu o persoană foarte dragă să vă convingă să luaţi o decizie extrem de importantă.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 iunie 2016


Horoscop 25 iunie 2016, Berbec:

Poate fi o zi în care să cauţi în iubire certitudini de nezdruncinat ori dovezi de necontestat. Probabil că eşti mai suspicios şi neliniştit, e posibil să simţi că totul merită verificat şi nu poţi fi sigur de nimic. Pe de altă parte, perseverenţa şi stăruinţa într-o sumă de activităţi te pot aduce în pragul unor rezultate favorabile, poţi încasa acum un beneficiu, un premiu sau o sumă de bani de la care îţi luasei gândul.


Horoscop 25 iunie 2016, Taur:

S-ar prea putea să te simţi destul de răsfăţat azi. Grija pe care ţi-o acordă ceilalţi, căldura sufletească cu care eşti înconjurat, faptul că eşti susţinut în proiecte şi înţeles în dorinţe nu face decât să te încurajeze să continui în această notă. Există, totuşi, în cazul în care relaţiile personale decurg prea cordial, lin şi aşezat, o nevoie de a le tensiona fără un motiv anume, de a stârni conflicte inutil, de dragul animaţiei.


Horoscop 25 iunie 2016, Gemeni:

S-ar zice că poţi supralicita azi răbdarea şi rezistenţa membrilor de familie, poţi întinde destul de serios coarda, dornic să vezi până unde poţi merge, care sunt de fapt limitele libertăţii tale. Ca drept urmare, e posibil să izbucnească un conflict cu părinţii, sunt posibile crize emoţionale doar de dragul explorării, a experimentării trăirilor intense. Altfel, ziua ar putea veni cu mici câştiguri şi cadouri surpriză.


Horoscop 25 iunie 2016, Rac:

S-ar zice că dispui azi de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate îţi poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiceşti din gânduri şi-i împlineşti din dorinţe. În plus, s-ar putea crea impresia că eşti energic şi că ai vână, că lucrurile se pun în mişcare de îndată ce ai binevoit tu să intervii şi să le dai un impuls ferm şi puternic.


Horoscop 25 iunie 2016, Leu:

Probabil că astăzi ai nişte lupte de dus în planul carierei. Te simţi capabil de mari eroisme, poţi da dovadă de determinare şi de o cruzime senină, ai de arătat şefilor că dispui de înzestrări excepţionale, care merită apreciate şi remunerate. Totuşi, este de aşteptat să nu fii foarte tranşant sau brutal, să nu-ţi ataci colegii sub vreo formă, să găseşti modalităţi mai blânde de a te promova ca valoare.


Horoscop 25 iunie 2016, Fecioară:

S-ar putea să ai azi o tendinţă pregnanta spre pasivitate şi sedentarism ori să n-ai mare spor, chiar dacă alergi după câştig şi profit, chiar dacă faci un mare efort de voinţă pentru a intra în posesia unor bani. Şi atenţie, nereuşitele în plan financiar pot afecta bugetul de familie în ansamblul lui. Totodată, în viaţa sentimentală ochii văd şi inima cere, e prilej de aventură şi explorare, de puţină culoare.


Horoscop 25 iunie 2016, Balanţă:

Ziua de azi ar putea să nu exceleze prin cine ştie ce acalmie şi armonie în sfera amoroasă. Pe fondul unor nemulţumiri deja existente, e posibil să ai un comportament vulcanic şi resentimentar, să doreşti să-ţi iei o revanşă şi să obţii o victorie, de-ar fi chiar şi prin mijloace mai puţin cinstite. Sau, extrem de pragmatic, ai putea manipula fără scrupule sentimentele cuiva pentru a obţine un folos propriu.


Horoscop 25 iunie 2016, Scorpion:

S-ar zice că dispui azi de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate îţi poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiceşti din gânduri şi-i împlineşti din dorinţe. În plus, s-ar putea crea impresia că eşti energic şi că ai vână, că lucrurile se pun în mişcare de îndată ce ai binevoit tu să intervii şi să le dai un impuls ferm şi puternic.


Horoscop 25 iunie 2016, Săgetător:

E posibil să fii nevoit că, din considerente pur profesionale cel mai probabil, să părăseşti azi localitatea de baştină, domiciliul ori un spaţiu resimţit ca familiar şi sigur. Ţi-ar putea cădea în responsabilitate, pe nepusă masă, o misiune, o delegaţie care presupune un efort financiar, dar şi unul fizic. În general, te poate indispune şi irita, te poate obosi orice solicitare de a te deplasa undeva în afara casei.


Horoscop 25 iunie 2016, Capricorn:

Este probabil să ţi se spună astăzi că eşti mult prea rezervat şi grav, că eşti destul de nesuferit de vreme ce comiţi anumite reproşuri tăcute. O astfel de atitudine poate afecta o relaţie sentimentală sau îndepărta un eventual admirator secret. În rest, pari eliberat de mari nostalgii şi de trecut, de capcana amintirilor, te manifeşti spontan, pornit fiind a trăi din plin clipa prezentă.


Horoscop 25 iunie 2016, Vărsător:

Te-ai putea face remarcat în plan profesional printr-un simţ aparte al înfruntării şi competiţiei, printr-o ambiţie feroce ori fierbinţi aspiraţii de pionierat. Îţi displace probabil că alţii să se amestece în treburile tale, îţi displac regulile de lucru impuse, vrei maximă libertate de mişcare şi control. Poate că atitudinea ta nu deranjează dacă vei şti să-i convingi pe alţii, prin iscusinţa vorbelor, ca dreptatea e de partea ta.


Horoscop 25 iunie 2016, Peşti:

Probabil că azi duci un asalt susţinut împotriva morilor de vânt încununat însă de succes. Iluziile şi visele tale sunt mai puternice decât realitatea şi asta nu face decât să te tragă înainte, să-ţi furnizeze bucurii şi satisfacţii în special în plan personal. Atenţie, e posibil însă ca unele nebunii să compromită o sursă de venit pe care contai, unele gafe şi imprudenţe să-ţi provoace daune financiare usturătoare.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 24 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 24 iunie 2016


Horoscop 24 iunie 2016, Berbec:

Vă concentraţi foarte bine asupra planurilor pe care urmează să le puneţi în aplicare; Sunteţi atenţi la detalii astfel încât să nu vă scape nimic. Discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri se dovedesc a fi cu adevărat productive, mai ales în a doua parte a zilei de vineri.


Horoscop 24 iunie 2016, Taur:

V-aţi aglomerat foarte mult pe plan profesional şi faceţi tot posibilul să reveniţi cu sarcinile la zi. Vă este dificil, însă dacă depuneţi puţin efort reuşiţi să realizaţi ce vă propuneţi. Unul dintre şefi vă susţine în deciziile pe care vreţi să le luaţi pentru un proiect aflat în desfăşurare.


Horoscop 24 iunie 2016, Gemeni:

Depuneţi un efort suplimentar pentru a vă rezolva problemele profesionale; întâmpinaţi câteva obstacole majore, însă nu vă daţi bătuţi şi mergeţi mai departe pe drumul vostru. După o zi extrem de aglomerată, profitaţi de momentele liniştite ale serii pentru a vă relaxa.


Horoscop 24 iunie 2016, Rac:

Vă este dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat, când voi sunteţi cu gândul doar la weekend şi la planurile pe care le aveţi de făcut. Ziua de vineri nu este un moment foarte bun pentru întâlniri profesionale sau negocieri pentru viitoarele proiecte.


Horoscop 24 iunie 2016, Leu:

A cincea zi a săptămânii pare să fie una plină de evenimente şi, probabil, foarte stresantă. Sarcinile profesionale şi îndatoririle familiale nu se împacă şi vă este destul de dificil să faceţi ceva în acest sens. Cel mai bine este să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să nu faceţi vreo schimbare majoră în această perioadă.


Horoscop 24 iunie 2016, Fecioară:

Vineri pare să fie o zi mai dificilă pentru voi; pot apărea conflicte între voi şi persoane dragi din viaţa voastră dacă nu aveţi răbdare. Totuşi, un sfat primit de la un om în vârstă vă poate face să vă daţi seama că greşiţi şi că ar trebui să faceţi ceva pentru a îndrepta situaţia.


Horoscop 24 iunie 2016, Balanţă:

A 24-a zi a lunii iunie pare să fie una destul de grea din punct de vedere profesional. Aveţi foarte multe proiecte pe care trebuie să le terminaţi, iar timpul nu este deloc în favoarea voastră. Vă recomand să fiţi atenţi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru deoarece puteţi face alegeri greşite; ascultaţi-vă intuiţia şi lăsaţi-vă purtaţi de instincte.


Horoscop 24 iunie 2016, Scorpion:

Din cauza proiectelor la care lucraţi, este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. În ultima perioadă, v-aţi dedicat tot mai mult timp vieţii profesionale. Partenerul de cuplu se poate simţi dat deoparte, aşa că încercaţi să îi oferiţi atenţie şi sprijin în momentul în care aveţi nevoie.


Horoscop 24 iunie 2016, Săgetător:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Deşi de cele mai multe ori vă ascultaţi intuiţia, de data aceasta simţiţi nevoia să cereţi ajutorul unui prieten sau unui membru al familiei; o discuţie sinceră vă poate ajuta să vă descarcaţi şi să aflaţi ceea ce vă doriţi cu adevărat.


Horoscop 24 iunie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să faceţi faţă presiunilor de la locul de muncă. Aveţi numeroase proiecte pe cap şi sunteţi destul de grăbiţi pentru că aveţi un termen limită care se apropie cu paşi rapizi. Din cauza unei neînţelegeri, este posibil să aveţi parte de o mică altercaţie cu colegii de echipă.


Horoscop 24 iunie 2016, Vărsător:

Din cauza programului destul de încărcat de la muncă, relaţia cu partenerul de cuplu a fost lăsată de izbelişte în ultima perioadă. Este cazul să aveţi parte de o discuţie serioasă cu persoana iubită şi să îi explicaţi care sunt motivele. Cu siguranţă vă înţelege şi vă va oferi libertatea de care aveţi nevoie.


Horoscop 24 iunie 2016, Peşti:

Astăzi răbdarea vă este pusă la încercare, însă vă descurcaţi de minune; reuşiţi să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de profesionalism în discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi colaboratorii. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu şi a persoanelor apropiate; este posibil să primiţi o veste foarte frumoasă.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 23 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 23 iunie 2016


Horoscop 23 iunie 2016, Berbec:

Nu daţi vina pe alţii pentru eşecurile de azi; dezorganizarea, iresponsabilitatea şi lipsa de concentrare pot fi principalele motive pentru care nu reuşiţi să obţineţi ceea ce vă propuneţi. În cazul în care puteţi scăpa de astfel de probleme şi să vă concentraţi asupra sarcinilor, reuşiţi să progresaţi.


Horoscop 23 iunie 2016, Taur:

În ciuda sarcinilor importante pe care le aveţi de rezolvat, rămâneţi foarte liniştiţi. Reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi fără nicio problemă. Seara este momentul potrivit pentru a vă odihni şi a vă relaxa în compania oamenilor dragi din viaţa voastră; partenerul de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 23 iunie 2016, Gemeni:

Ziua de joi este un moment foarte bun pentru a pune în practică planurile voastre profesionale; sunteţi foarte atenţi la detalii şi aveţi multă imaginaţie. De asemenea, pe plan personal, interacţiunea cu persoanele din jurul vostru, în special cu rudele promite să fie una foarte plăcută.


Horoscop 23 iunie 2016, Rac:

Prima parte a zilei va fi una mai aglomerată, în care trebuie să vă ocupaţi de câteva situaţii importante la locul de muncă. Rămâneţi liniştiţi şi vă faceţi treaba fără nicio problemă. După orele prânzului luaţi legătura cu prieteni dragi şi petreceţi ceva timp în compania lor.


Horoscop 23 iunie 2016, Leu:

Problemele cu care vă confruntaţi astăzi par să fie foarte dificile, însă nu vă faceţi prea multe griji; voi rămâneţi liniştiţi şi vă ocupaţi de relaţia cu partenerii pe cale amiabilă şi lipsită de agresiune. Şefii apreciază maxim efortul pe care îl depuneţi şi sunt foarte mândri de voi.


Horoscop 23 iunie 2016, Fecioară:

Astăzi partenerii de afaceri vă pot surprinde cu câteva schimbări importante, la care trebuie să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă. Vă este dificil să vă schimbaţi planurile, însă nu aveţi cum să daţi înapoi. Aveţi răbdare şi încercaţi, pe cât posibil, să acceptaţi situaţia.


Horoscop 23 iunie 2016, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; sunteţi capabili să vă adaptaţi rapid unor situaţii incomode sau necunoscute. Vă este dificil să vă exprimaţi sentimentele, intenţiile şi planurile cu cuvinte care să transmită în mod clar şi simplu ce vă doriţi.


Horoscop 23 iunie 2016, Scorpion:

Ziua de joi începe cu o discuţie importantă cu şefii; aceştia au planuri mari cu voi şi îşi doresc să vă trimită într-o călătorie de afaceri pentru a negocia un contract extrem de important. Pentru asta, trebuie să vă amânaţi planurile făcute pe plan personal. Din fericire, partenerul de cuplu înţelege situaţia şi nu se supără.


Horoscop 23 iunie 2016, Săgetător:

Oamenii din jurul vostru vă pot influenţa negativ; în cazul în care aveţi de luat o decizie importantă, nu ascultaţi de nimeni. Bazaţi-vă pe intuiţie şi pe ce vă dictează inima; astfel, nu aveţi cum să daţi greş. De asemenea, partenerul de cuplu vă oferă susţinerea de care aveţi nevoie.


Horoscop 23 iunie 2016, Capricorn:

Viaţa profesională pare să fie prioritară în această perioadă; consideraţi că acesta este un moment bun de a vă asuma riscuri şi a face investiţii majore în proiecte cu şanse mari de reuşită. Aveţi idei bune pe care le puneţi în practică; sunteţi susţinuţi moral de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 23 iunie 2016, Vărsător:

Vă este destul de dificil să vă exprimaţi sentimentele şi emoţiile în faţa oamenilor pe care îi întâlniţi; dacă vă doriţi ca o persoană anume să vă înţeleagă şi să vă ajute în problemele cu care vă confruntaţi, trebuie să depuneţi puţin efort pentru a fi mai buni şi mai atenţi cu ea.


Horoscop 23 iunie 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi cu mintea în altă parte; visaţi la o vacanţă, vă faceţi alte planuri şi vă gândiţi la cum ar fi dacă aţi avea curajul de a lua deciziile la care vă gândiţi. Pe plan profesional, evitaţi orice întâlnire importantă de afaceri deoarece nu vă puteţi concentra aşa cum trebuie.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 iunie 2016


Horoscop 22 iunie 2016, Berbec:

Ziua de miercuri începe cum nu se poate mai bine - cu doar câteva sarcini mărunte pe care le rezolvaţi într-un timp foarte scurt. Seara pare să fie liniştită, petrecută în compania unei persoane dragi.


Horoscop 22 iunie 2016, Taur:

Azi sunteţi destul de ocupaţi; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi trebuie să fiţi foarte atenţi la modul în care vă ocupaţi de ele. În a doua parte a zilei, o discuţie cu şefii vă convinge să luptaţi şi mai mult pentru a ajunge cât mai sus.


Horoscop 22 iunie 2016, Gemeni:

Astăzi puteţi primi o sumă majoră pe bani, pe care o folosiţi pentru a plăti facturile şi datoriile. Investiţiile pe care le faceţi în această perioadă se pot dovedi profitabile dacă faceţi alegerile potrivite. Spre seară, o discuţie cu o persoană dragă vă poate ajuta să luaţi o decizie bună pentru voi.


Horoscop 22 iunie 2016, Rac:

Ziua de miercuri pare să fie una chiar aglomerată pentru voi; chiar şi aşa, vă ocupaţi de toate sarcinile destul de uşor şi cu zâmbetul pe buze. Spre sfârşitul programului, un coleg are nevoie de sfaturile voastre.


Horoscop 22 iunie 2016, Leu:

Multe persoane de la locul de muncă pot fi invidioase pe evoluţia voastră rapidă în cadrul companiei; de aceea vă pot sfătui necorespunzător în anumite situaţii. Nu ascultaţi de nimeni, ci bazaţi-vă pe intuiţie atunci când trebuie să luaţi o decizie importantă.


Horoscop 22 iunie 2016, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi de evoluţia voastră pe plan profesional şi decideţi să nu mai aşteptaţi şi să încercaţi să schimbaţi ceva. Planurile pe care le aveţi sunt promiţătoare, iar acesta este cel mai bun moment pentru a le pune în aplicare; îndrăzniţi şi alegeţi să faceţi ceea ce vă place.


Horoscop 22 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi primiţi o sumă de bani importantă; pe lângă cheltuielile obişnuite pe care le aveţi de făcut, acesta este un moment bun şi pentru investiţii majore. Trebuie doar să ştiţi ce trebuie să alegeţi şi care este drumul pe care să mergeţi. Primiţi susţinere din partea persoanei iubite.


Horoscop 22 iunie 2016, Scorpion:

A treia zi a săptămânii pare să fie una dificilă şi destul de aglomerată pe plan profesional; pe parcursul întregii zile, sarcinile vin fără încetare. Chiar şi aşa, rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile fără nicio problemă.


Horoscop 22 iunie 2016, Săgetător:

Prima parte a zilei vine cu câteva discuţii destul de importante pe plan personal; este posibil să aveţi în plan câteva schimbări în relaţia cu oamenii din jurul vostru, însă nu vă grăbiţi deloc şi aşteptaţi momentul oportun. Restul zilei este destul de liniştit şi lipsit de evenimente majore.


Horoscop 22 iunie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de miercuri şefii vă invită la o discuţie lejeră cu privire la planurile voastre în viitorul companiei; de asemenea, tot în această perioadă este posibil să primiţi o sumă de bani. Poate fi vorba despre un bonus substanţial de pe urma unui proiect abia încheiat.


Horoscop 22 iunie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi extrem de aglomeraţi cu numeroase sarcini profesionale; şefii nu sunt mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile şi pot pune presiune pe voi pentru a schimba strategia. În acest caz, vă este tot mai dificil să vă concentraţi şi să faceţi ce trebuie.


Horoscop 22 iunie 2016, Peşti:

Sunteţi uşor agitaţi şi nu vă puteţi ocupa aşa cum vreţi de sarcinile profesionale; de aceea decideţi să le amânaţi şi să încercaţi să preluaţi doar îndatoririle obişnuite. Pe plan personal, vă este dificil să fiţi de acord cu oamenii din jurul vostru. Din această cauză pot apărea probleme de comunicare.

 

Horoscop Urania săptămânal: 27 iunie - 3 iulie 2016

 
Horoscop Urania 27 iunie - 3 iulie 2016


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Berbec:

Se prea poate ca în prima și/sau ultima zi a săptămânii să vă începeţi ziua cu încetinitorul, nu pentru că vă lipsește energia ori că aţi avea de-a face cu unele neplăceri, ci din cauza faptului că nu vă vine să vă ocupaţi de activități alerte și solicitante. Poate dacă v-aţi organiza programul în așa fel încât atunci să nu vă ocupaţi de altfel de treburi, totul ar merge ca pe roate. Aranjaţi-vă agenda cum trebuie.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Taur:

Prima zi a săptămânii nu se anunță a fi tocmai una liniștită pentru voi. De vină aţi putea fi chiar voi, dat fiind că riscaţi să începeţi săptămâna agitaţi și plini de nervi. Gândiţi-vă dacă aveţi motive reale să vă simţiţi așa. Alegeţi să dezamorsaţi singuri bomba, astfel încât să nu explodeze când vă este lumea mai dragă. Este în puterea voastră să vă recăpătaţi pacea interioară.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Gemeni:

Intervalul 28-30 iunie vă poate surprinde destul de inflexibili, îndărătnici și greu de suportat, până și pentru voi. Iar cum vă încăpăţânaţi să rămâneţi în această stare, riscul este mare să vă petreceţi o bună bucată din săptămână posomorâţi. Lăsaţi-i pe cei dragi să vă scoată din această stare sau schimbaţi chiar voi placa. Nu uitaţi că o astfel de dispoziție vă poate aduce neplăceri de natură fizică.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Rac:

Prima și ultima zi a săptămânii, adică zilele de luni și duminică, sunt favorabile pentru a vă seta deziderate pentru zilele care vor urma, dar și pentru a face bilanțul țintelor atinse. Oricare ar fi concluzia, cert este că o mentalitate de învingători, în care predomină speranța și optimismul, vă vor duce departe. Nu lăsaţi tendința de a fi prăpăstioşi să vă strice planurile pe care le aveţi.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Leu:

Din data de 30 încolo, v-aţi putea face tot felul de scenarii care vă schimbă drastic dispoziția de la o clipă la cealaltă. Așadar, s-ar putea spune că sensibilitatea voastră întrece cotele obișnuite perioada aceasta, motiv pentru care ar fi bine să vă conştientizaţi tendința de a lua lucrurile personal. Astfel, veţi reuși să vă abţineţi din a transforma totul într-o dramă și poate chiar într-o stare fizică proastă.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Fecioară:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze în vreun fel sau altul la bunăstarea voastră fizică. Dacă totuși aveţi parte de vreo neplăcere, se pare că nu va fi vorba decât de una măruntă și trecătoare. Iar cum sunteţi nişte persoane atente cu propria voastră sănătate, singura recomandare ar fi aceea de a vă menține stilul de viață și alimentație echilibrat. În felul acesta, reduceţi și mai mult șansele de a avea parte de orice fel de disconfort.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Balanţă:

Săptămâna aceasta nu veţi avea probleme grave de sănătate. Cu toate acestea, climatul astral rămâne unul destul de tensionat, motiv pentru care ar fi de dorit să fiţi precauţi. Organizaţi-vă agenda fiecărei zile în asemenea fel încât să puteți lua masa la ore fixe și să vă puteți acorda câteva clipe de odihnă. Este în avantajul vostru să vă planificaţi programul înțelept.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Scorpion:

Ziua de 27 ar putea începe bine, dar se poate termina prost. În orice caz, dacă vă alegeţi cu vreo stare de disconfort, cert este că va apărea brusc și va dispărea la fel de surprinzător. Așadar, dacă simţiţi că v-ar putea afecta relația cu ceilalți sau prestația la serviciu, mai bine luaţi o pauză. Un somn bun și o masă echilibrată vă pot ajuta să vă repuneţi pe picioare. Aveţi grijă de voi.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Săgetător:

Zilele de 28, 29 şi 30 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Este posibil să nu se întâmple nimic, dar există totuși șanse să nu treacă fără să îşi lase amprenta pe starea voastră de bine la nivel fizic sau emoțional. În eventualitatea în care vi se dă peste cap echilibrul, încercaţi să nu vă cultivaţi proasta dispoziție. Apelaţi la sfatul unui medic dacă vă doare ceva sau înconjuraţi-vă de prieteni.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Capricorn:

S-ar putea ca zilele de 1 şi 2 iulie să nu vă surprindă în cea mai bună formă fizică. Ar fi bine ca weekend-ul acesta să nu vă propuneţi să realizaţi activităţi solicitante din punct de vedere fizic. Acestea v-ar putea obosi mai mult decât este cazul, motiv pentru care riscaţi să începeţi săptămâna viitoare epuizaţi. Optaţi pentru preocupări relaxante, menite să vă încarce bateriile așa cum trebuie.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Vărsător:

Zilele de 1 și 3 iulie nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Aţi putea avea de tras destul de mult de pe urma faptului că vă lăsaţi prea tare afectaţi de ce se întâmplă în jurul vostru. Nu vă miraţi dacă vă alegeţi cu o durere de stomac sau alt fel de neplăcere fizică de pe urma faptului că puneţi la suflet până și lucrurile care sunt menite să treacă pe lângă voi fără să investiţi emoțional.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Peşti:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze în vreun fel sau altul la bunăstarea voastră fizică. Ar fi bine totuși să vă puneţi o oarecare ordine în viață, mai ales pentru că aveţi tendința de a fi destul de dezorganizaţi. Un program mai riguros de masă și somn v-ar putea ajuta să vă menţineţi energia la cotele normale. Dacă vă planificaţi agenda fiecărei zile cu atenție, veţi reuși chiar să vă faceţi timp pentru unele pauze binemeritate.


Horoscop iulie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 21 iunie 2016


Horoscop 21 iunie 2016, Berbec:

Începutul acestei zile aduce o schimbare importantă; în ultima perioadă aţi făcut planuri, iar acum este timpul să le puneţi în aplicare. Partenerul de cuplu şi persoanele dragi din viaţa voastră vă susţin chiar dacă unii nu sunt de acord cu noul drum pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 21 iunie 2016, Taur:

Ziua de marţi este una chiar foarte relaxantă pentru voi; profitaţi de aceste momente libere pentru a petrece cât mai mult timp liber în compania partenerului de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 21 iunie 2016, Gemeni:

A doua zi a săptămânii începe cu dreptul pentru voi; în prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale destul de importante. Acum vă atrageţi partenerii şi şefii de partea voastră, iar pe unii dintre ei chiar îi convingeţi să vi se alăture. Spre seară, o persoană dragă are nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 21 iunie 2016, Rac:

Marţi este o zi liniştită pentru voi; în prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de mici situaţii profesionale importante. Interacţionaţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi reuşiţi să îi atrageţi de partea voastră în proiectele curente. Restul zilei va fi unul foarte frumos.


Horoscop 21 iunie 2016, Leu:

Astăzi este posibil să fiţi dezamăgiţi de oamenii din jurul vostru; aşteptările voastre sunt mult prea mari şi nu reuşiţi să vă ţineţi în frâu sentimentele. Mare atenţie la discuţiile pe care le aveţi, puteţi răni persoane dragi doar cu câteva cuvinte spuse la momentul nepotrivit.


Horoscop 21 iunie 2016, Fecioară:

Lucrurile se aranjează în favoarea voastră pe plan profesional; acum aveţi ocazia să obţineţi un parteneriat de lungă durată cu o persoană importantă în domeniul în care activaţi. Hotărâţi să nu luaţi deciziile finale fără a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 21 iunie 2016, Balanţă:

Pe plan profesional sunteţi încă la început; aveţi răbdare şi veţi ajunge acolo unde vă doriţi. Este posibil ca drumul să fie cât mai anevoios, însă rezultatele finale vor fi pe măsura aşteptării. O persoană în vârstă vă poate da un sfat bun de care vreţi să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 21 iunie 2016, Scorpion:

În viaţa personală lucrurile par să se schimbe; profitaţi de acest moment liniştit şi încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente. Nu luaţi decizii importante fără a discuta cu persoanele pe care le puteţi răni în urma unei astfel de hotărâri. Dacă sunteţi singuri, acum aveţi ocazia să întâlniţi o persoană nouă.


Horoscop 21 iunie 2016, Săgetător:

A doua zi a acestei săptămâni pare să fie una foarte relaxantă; profitaţi de aceste momente libere pentru a vă încărca bateriile pentru următoarele zile. Ştiţi foarte bine că urmează o perioadă aglomerată, însă voi sunteţi foarte liniştiţi ştiind care sunt planurile voastre.


Horoscop 21 iunie 2016, Capricorn:

Astăzi nu aveţi planuri importante; în schimb profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă relaxa şi a vă bucura de momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Este posibil ca spre seară să faceţi o vizită neaşteptată unui prieten pe care nu l-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 21 iunie 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi nu vă găseşte în cea mai bună dispoziţie; vă este dificil să interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru, chiar şi cu partenerul de cuplu. Dacă nu rămâneţi liniştiţi, puteţi isca certuri şi chiar conflicte majore pe care, mai târziu, le veţi regreta.


Horoscop 21 iunie 2016, Peşti:

În prima parte a zilei de marţi poate exista un mic conflict între voi şi colegii de echipă; din fericire, sunteţi foarte liniştiţi şi daţi dovadă de mult profesionalism reuşind astfel să puneţi capăt acestei probleme. Spre seară petreceţi clipe frumoase alături de partenerul de cuplu.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 20 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 20 iunie 2016


Horoscop 20 iunie 2016, Berbec:

Ziua de luni aduce mult optimism şi vă oferă şansa de a vedea perspective noi la orizont. Totul începe să capete sens, motiv pentru care vă va fi mult mai uşor să vă ocupaţi de lucrurile rămase neterminate sau pe care le tot amânaţi până acum fără un motiv anume.


Horoscop 20 iunie 2016, Taur:

Nici nu aţi început bine o relaţie, că deja v-aţi plictisit. Azi simţiţi nevoia de a fi din nou nişte persoane libere, deschise spre aventuri de toate felurile. Aşa că s-ar putea să îi comunicaţi asta partenerului vostru de cuplu. Sigur că nu va fi încântat, dar dragoste cu forţa nu se poate, nu-i aşa?


Horoscop 20 iunie 2016, Gemeni:

Tranzacţiile financiare şi invesţiile importante promit să fie de succes astăzi; trebuie, totuşi, să nu grăbiţi lucrurile, ci să lăsaţi ca totul să meargă pe făgaşul normal. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; puteţi avea o discuţie serioasă cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 20 iunie 2016, Rac:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu; petreceţi momente minunate împreună. Problemele pe care le-aţi avut în ultima perioadă v-au apropiat şi mai mult. În mintea voastră începe să apară ideea de a face pasul cel mare.


Horoscop 20 iunie 2016, Leu:

Degeaba aveţi mulţi bani dacă nu aveţi cu cine să îi cheltuiţi! Socializaţi mai mult şi poate aşa o să vă găsiţi şi voi jumătatea. Azi o să vă întristaţi din nou, din cauza vieţii voastre personale, dar este cazul să ieşiţi din această stare. Aveţi o vară la dispoziţie pentru a vă găsi un partener de cuplu!


Horoscop 20 iunie 2016, Fecioară:

Vreţi să aveţi parte de mai multă linişte motiv pentru care începeţi să îndepărtaţi din viaţa voastră oamenii care vă fac rău. Totuşi, ar fi bine să nu vă băgaţi în nicio discuţie contradictorie. Persoanele negativiste trebuie să ştie că nu mai au loc lângă voi. Seara mergeţi la cumpărături şi vă distraţi alături de prieteni.


Horoscop 20 iunie 2016, Balanţă:

Ziua de luni vă găseşte uşor iritaţi şi nervoşi; este important ca în această perioadă să evitaţi, pe cât posibil, să purtaţi discuţii contradictorii cu persoanele dragi sau să faceţi observaţii dure, care pot răni. Spre seară lucrurile se mai liniştesc.


Horoscop 20 iunie 2016, Scorpion:

Puteţi intra în polemici dificile cu oamenii dragi din viaţa voastră; nu aveţi răbdare şi este tot mai greu să nu vă expuneţi punctul de vedere. Cel mai probabil, ajungeţi să vă schimbaţi opinia şi să spuneţi ce aveţi pe suflet. Seara este singurul moment din această zi când vă simţiţi liniştiţi.


Horoscop 20 iunie 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii, sunteţi destul de activi; astăzi participaţi la mai multe întâlniri şi aveţi ocazia să întâlniţi şi alte persoane de care vă ataşaţi imediat. Profitaţi de seara liniştită pentru a face un plan de bătaie pentru următoarele proiecte.


Horoscop 20 iunie 2016, Capricorn:

Luni este ziua în care comunicaţi cel mai bine cu oamenii din jurul vostru; reuşiţi să întâlniţi persoane noi, de la care aveţi foarte multe de învăţat. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc o surpriză plăcută. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi iubirea vieţii voastre.


Horoscop 20 iunie 2016, Vărsător:

Profitaţi de această zi pentru a fi în preajma persoanelor importante din viaţa voastră; o discuţie cu un om în vârstă, cu multă experienţă, vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine ce vă doriţi în viaţă şi care este drumul pe care trebuie să mergeţi pentru a vă îndeplini visul.


Horoscop 20 iunie 2016, Peşti:

Planurile şi ideile voastre sunt foarte bune, însă aceasta este o perioadă de teste. Sunteţi atenţi la fiecare mişcare şi analizaţi cu multă atenţie situaţia înainte de a pune totul în aplicare. Pe plan sentimental, lucrurile între voi şi partenerul de cuplu devin tot mai serioase.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 19 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 19 iunie 2016


Horoscop 19 iunie 2016, Berbec:

Azi reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme de comunicare cu persoanele dragi; vă este foarte simplu să explicaţi modul în care vă simţiţi sau prin ce treceţi. Aceşti oameni nu vor rămâne indiferenţi la sentimentele şi emoţiile voastre. Seara va fi una foarte frumoasă şi liniştită.


Horoscop 19 iunie 2016, Taur:

După această săptămână de foc prin care aţi trecut, faceţi tot posibilul să vă canalizaţi întreaga energie asupra vieţii personale. Simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timp liber alături de persoanele dragi. Este posibil să faceţi o scurtă excursie alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 19 iunie 2016, Gemeni:

Dacă vreţi să prezentaţi puterea şi talentul vostru oamenilor din jur trebuie doar să fiţi voi înşivă. Nu este necesar să recurgeţi la căi extraordinare neobişnuite. Încercaţi să fiţi cât mai naturali, iar totul va veni de la sine. Seara se anunţă să fie una cu multe surprize foarte frumoase pe plan sentimental.


Horoscop 19 iunie 2016, Rac:

Este posibil ca astăzi să luaţi o decizie destul de importantă pe plan profesional, care vă va aduce multe beneficii neaşteptat de frumoase. La fel ca şi până acum, partenerul de cuplu este alături de voi şi vă oferă toată susţinerea de care aveţi nevoie.


Horoscop 19 iunie 2016, Leu:

Stări de nelinişte, agresivitate şi nerăbdare pot ieşi la suprafaţă astăzi; aveţi foarte multe de făcut şi vă este teamă că nu reuşiţi să rezolvaţi totul aşa cum vă doriţi. Încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă, aceştia vor fi mai mult decât fericiţi să colaboreze cu voi.


Horoscop 19 iunie 2016, Fecioară:

Ziua de duminică este o zi potrivită pentru încercări şi experimente pe toate planurile; nu urmăriţi niciun obiectiv, vreţi doar să ieşiţi din zona de confort, să vă bucuraţi de momentele pe care le trăiţi şi să învăţaţi ceva pozitiv din aceste situaţii neaşteptate.


Horoscop 19 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi s-ar putea să nu mai fiţi aşa drăguţi ca de obicei. Riscaţi să vă certaţi cu cineva apropiat, chiar dacă nu aţi mai avut niciodată vreun conflict cu respectiva persoană până acum. Mai bine evitaţi socializarea azi.


Horoscop 19 iunie 2016, Scorpion:

Ziua de duminică pare să fie promiţătoare; primiţi o veste frumoasă, care vă dă peste cap toate planurile. Este posibil ca în a doua parte a zilei să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă. Astrele vă sugerează să luaţi în considerare sfaturile pe care le primiţi astăzi.


Horoscop 19 iunie 2016, Săgetător:

Conjunctura astrală vă încurcă planurile de astăzi; cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să staţi în casă. Activităţile în aer liber vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi de problemele pe care le aveţi.


Horoscop 19 iunie 2016, Capricorn:

În ciuda circumstanţelor aparent favorabile, astăzi nu vă simţiţi liberi în acţiunile voastre. Aveţi impresia că unele bariere interioare împiedică progresul; nu aveţi energie şi simţiţi că nu mai puteţi face nimic. Încercaţi să găsiţi entuziasm în câteva activităţi lejere.


Horoscop 19 iunie 2016, Vărsător:

Problemele pe plan personal persistă şi astăzi; este posibil să aveţi un mic conflict cu partenerul de cuplu. Acest lucru poate duce la o ruptură definitivă dintre voi. De aceea, astrele vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi la modul în care alegeţi să spuneţi ce simţiţi fără a răni persoana dragă.


Horoscop 19 iunie 2016, Peşti:

Azi plecaţi la drum, fără să vă fi planificat asta. Un prieten vă invită într-o scurtă excursie şi cel mai bine ar fi să acceptaţi, fără să mai staţi pe gânduri. Aveţi nevoie de puţină distracţie. Unde mai puneţi că s-ar putea să aveţi parte şi de un mic flirt până diseară.

 

Horoscop Urania săptămânal: 20-26 iunie 2016

 
Horoscop Urania 20-26 iunie 2016


Horoscop 20-26 iunie 2016, Berbec:

Luna Plină din ziua de 20 iunie stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa filozofiei de viață. Ar fi bine ca, cel puțin pentru două săptămâni, să aveţi o viziune practică, orientată spre rezultate palpabile. Profesionalismul și simțul de răspundere sunt aliații voştri de nădejde zilele acestea. Astfel, lucrurile vor merge ca pe roate.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Taur:

Zilele de 20 și 21 iunie nu vin la pachet cu vești prea bune în ceea ce privește sănătatea, poate pentru că evenimentele care au loc atunci vă fac să vă îndoiţi de rezistența sistemului vostru de valori, principii și credințe. Chiar dacă nu sunteţi adepţii schimbărilor, ar fi bine să conştientizaţi că ele sunt singura constantă din viața voastră. Depinde doar de voi felul în care reacţionaţi la modificările apărute în viața voastră.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Gemeni:

În cazul vostru, Luna Plină din data de 20 iunie se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii voastre, dar acest lucru nu înseamnă că nu îi veţi simți la o intensitate destul de mare încărcătura energetică. Așa se face că aţi putea trece cu o rapiditate mai mare decât de obicei de la o stare la alta, ceea ce ar putea ajunge să îi deruteze nu numai pe cei din jur, ci și pe voi personal.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Rac:

Luna Plină din 20 iunie se suprapune tocmai peste axa medicală din horoscopul vostru general, motiv pentru care v-ar putea paște săptămâna aceasta stări de disconfort la nivelul ficatului sau dureri de picioare. Ar fi bine să nu schimbaţi nici detergenții sau soluțiile de curățare întrucât există riscul să vă alegeţi cu o erupție alergică. Prevenția chiar este mama sănătății zilele acestea.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Leu:

Starea voastră de bine ar putea fi destul de greu încercată în zilele de 20 şi 21 iunie. Aţi putea fi hipersensibili zilele acestea, iar orice supărare să se transforme într-un disconfort fizic. Încercaţi să nu mai puneţi totul la suflet și veţi vedea cât de puțin vă vor afecta aceste lucruri trecătoare. Încercaţi să nu purtați duşmănie nimănui și să vă cultivaţi starea de bine. Depinde numai de voi să rămâneţi pozitivi și optimişti.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Fecioară:

Intervalul 22-24 iunie s-ar putea dovedi a fi unul problematic. Evitaţi să vă trataţi după ureche sau să puneţi în practică sfaturile unor apropiați bine intenționați, dar care nu au pregătirea necesară pentru a vă face recomandări de acest tip. Dacă neplăcerile persistă, cel mai înțelept ar fi să mergeţi la un specialist. Doar așa primiţi indicațiile potrivite situației în care vă aflaţi.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Balanţă:

Luna Plină din 20 iunie se formează pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa comunicării, indiciu că feedback-ul celorlalţi în ceea ce vă privește vă va fi de folos dacă urmăriţi să corijaţi anumite aspecte ale comportamentului vostru. Recomandările lor pot părea că sunt rostite cu un aer de superioritate, dar nu este chiar așa.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Scorpion:

Starea voastră de bine ar putea fi destul de greu încercată în zilele de 20 şi 21 iunie, fapt care v-ar putea face destul de acizi la vorbă și expeditivi. Ar fi bine să nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării și să mergeţi la doctor dacă situația o cere. Altfel, riscaţi ca situația să se agraveze.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 20 iunie se manifestă plenar tocmai în casa vitalității voastre, motiv pentru care fie sunteţi plini de energie săptămâna aceasta, dând dovadă de agitație și lipsă de astâmpăr, fie vă simţiţi storşi de vlagă și fără niciun chef de viață. Oricare ar fi situația, cert este că o atitudine echilibrată vă va readuce pe linia de plutire. Depinde numai de voi să ajungeţi la acea stare.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Capricorn:

Luna Plină din data de 20 iunie interconectează tocmai casele sănătății din horoscopul vostru general, motiv pentru care ar trebui să fiţi precauţi când vine vorba de sănătate. Sensibilitatea voastră ar putea atinge cote mai înalte decât de obicei, ceea ce înseamnă că ar fi bine să vă lipsiţi de persoanele care v-ar putea crea supărări. Încercaţi să fiţi pozitivi și optimişti.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Vărsător:

Zilele de 20 și 21 iunie nu vin la pachet cu vești prea bune în ceea ce privește sănătatea. Poate ar fi cazul să dedicaţi momentele libere meditației și introspecției pentru a vă regăsi pacea interioară și pentru a face față tuturor presiunilor venite din exterior. Nu aveţi nevoie decât să fiţi sinceri cu voi înşivă și să vă ascultați mai des vocea interioară. Ea are întotdeauna dreptate.


Horoscop 20-26 iunie 2016, Peşti:

Intervalul 22-24 iunie s-ar putea dovedi a fi unul problematic; ar trebui să vă concentraţi mai mult pe sănătatea voastră. Poate că nu veţi avea parte de disconfort pe plan fizic, dar poate că vă trec tot felul de stări ciudate. Ar fi indicat să acordaţi mai mult timp meditației și introspecției pentru a vă cunoaște mai mult și a vă reechilibra pe plan interior.


Horoscop iulie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 18 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 iunie 2016


Horoscop 18 iunie 2016, Berbec:

Sâmbătă este o zi frumoasă pentru voi, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională; pe parcursul acestei perioade sunteţi capabili să descoperiţi noi competenţe şi abilităţi. Cel mai probabil, talentele se vor manifesta într-un mod complet neaşteptat.


Horoscop 18 iunie 2016, Taur:

După o săptămână de foc, ziua de sâmbătă este una mai relaxantă; profitaţi de primele ore ale dimineţii pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la un proiect important. Spre seară vă faceţi planuri pentru mini vacanţa pe care urmează să o aveţi alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 18 iunie 2016, Gemeni:

Astăzi ar trebui să fiţi mai relaxaţi şi să învăţaţi să gândiţi pozitiv indiferent de situaţie; nu contează cât de dificilă este o problemă, dacă rămâneţi optimişti cu siguranţă veţi găsi o soluţie eficientă pe care să o puneţi în practică. Spre seară, petreceţi mai mult timp alături de cei dragi.


Horoscop 18 iunie 2016, Rac:

După o săptămână extrem de aglomerată, profitaţi de această zi pentru a vă face câteva planuri pentru ziua de mâine. În sfârşit, reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de persoanele dragi. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o surpriză minunată.


Horoscop 18 iunie 2016, Leu:

În cazul în care lucrurile devin dificile pe plan profesional, aveţi răbdare. Concentraţi-vă asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat astfel încât să reuşiţi să ieşiţi din aceste încurcături fără nicio problemă. Trebuie să vă descurcaţi de unii singuri.


Horoscop 18 iunie 2016, Fecioară:

Acum aveţi ocazia să faceţi o schimbare destul de importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; puteţi primi o ofertă de colaborare interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii într-un viitor destul de apropiat. Seara este relaxantă şi frumoasă.


Horoscop 18 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi se anunţă o zi destul de liniştită pentru voi; în prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale, însă nimic care să fie complicat. După orele prânzului, o persoană foarte dragă vine la voi pentru a vă cere ajutorul cu privire la o situaţie mai delicată.


Horoscop 18 iunie 2016, Scorpion:

Astăzi daţi dovadă de profesionalism în acţiunile de care vă ocupaţi; aveţi multă încredere în voi, iar acest lucru vă aduce numai beneficii. Superiorii sunt foarte încântaţi de modul în care evoluează proiectele voastre. Spre seară, întâlniţi o persoană din trecut.


Horoscop 18 iunie 2016, Săgetător:

Întâmplările de astăzi scot la iveală numeroase probleme neaşteptate; în ciuda situaţiei delicate, vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism. Decideţi să nu luaţi o hotărâre importantă fără să cereţi sfatul colegilor de echipă sau şefilor.


Horoscop 18 iunie 2016, Capricorn:

Ziua de sâmbătă pare să fie una chiar foarte relaxantă pentru voi; profitaţi de timpul liber pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimentele. Este posibil ca spre seară să primiţi un semn de la o persoană din trecut, care a însemnat foarte mult pentru voi.


Horoscop 18 iunie 2016, Vărsător:

Astăzi trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra noilor proiecte pe care le aveţi de rezolvat. Preferaţi să vă ocupaţi de sarcinile primite de unii singuri, fără a mai cere ajutorul colegilor de echipă. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 18 iunie 2016, Peşti:

În ciuda problemelor cu care vă confruntaţi pe plan profesional, sunteţi cu zâmbetul pe buze; nu vă enervaţi şi faceţi tot posibilul să vă mulţumiţi superiorii ieşind din zona de confort şi încercând să găsiţi soluţii diferite şi promiţătoare.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 17 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 17 iunie 2016


Horoscop 17 iunie 2016, Berbec:

Azi trebuie să terminaţi un raport destul de important şi sunteţi presaţi de timp; vă este dificil să vă concentraţi, însă faceţi tot posibilul să vă terminaţi sarcinile încât să obţineţi rezultatele promiţătoare. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la o persoană foarte dragă.


Horoscop 17 iunie 2016, Taur:

Ziua de vineri va fi una plină pentru voi; aveţi foarte multe de rezolvat şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de tot înainte de termenul limită impus de şefi. Astrele vă îndeamnă să nu ignoraţi obstacolele pe care le întâlniţi în drumul vostru, ci mai degrabă să învăţaţi să le depăşiţi.


Horoscop 17 iunie 2016, Gemeni:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de un raport detaliat cu privire la ultima perioadă; parteneriatele au fost în floare şi vă descurcaţi de minune cu majoritatea colaboratorilor. Pentru a pune totul la punct, aveţi nevoie de ajutorul unui coleg.


Horoscop 17 iunie 2016, Rac:

În cursul dimineţii puteţi avea parte de un mic conflict pe plan profesional; colegii de muncă nu sunt dispuşi să facă anumite compromisuri pentru ca lucrurile să evolueze fără nicio problemă. În cazul în care vreţi să ieşiţi din acest proiect, acesta este momentul potrivit; nu grăbiţi situaţia, aveţi răbdare şi analizaţi totul cu mare atenţie.


Horoscop 17 iunie 2016, Leu:

În cursul zilei de vineri aveţi posibilitatea să întâlniţi o persoană interesantă, care va juca un rol foarte important în viitorul vostru. Acest om vă va sfătui în toate alegerile şi deciziile pe care urmează să le faceţi; astrele vă sfătuiesc să rămâneţi cât mai aproape de el.


Horoscop 17 iunie 2016, Fecioară:

Prima parte a zilei va fi una destul de aglomerată, cu numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi; în cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă. Aceştia vor fi mai mult decât bucuroşi să lucreze cu voi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la partenerul de cuplu.


Horoscop 17 iunie 2016, Balanţă:

Mai tot timpul vă plângeţi de ceea ce aveţi şi încercaţi să trăiţi viaţa celor din jurul vostru; poate că este timpul să reflectaţi asupra tuturor realizărilor şi să înţelegeţi că puteţi fi foarte fericiţi aşa cum sunteţi. Încercaţi să vedeţi dincolo de aparenţe şi, cel mai important, nu mai creaţi probleme acolo unde nu există.


Horoscop 17 iunie 2016, Scorpion:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa personală; sunteţi destul de dezorientaţi şi nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe. Poate că este timpul să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă faceţi un plan. O discuţie cu o persoană apropiată vă poate ajuta mult.


Horoscop 17 iunie 2016, Săgetător:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme mai dificile la locul de muncă; din fericire, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Partenerii de afaceri sunt mai mult decât încântaţi de modul în care vă ocupaţi de situaţiile delicate.


Horoscop 17 iunie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de vineri vă ocupaţi de parteneriatele profesionale; reuşiţi să atrageţi oamenii de partea voastră şi să îi convingeţi să vi se alăture pe acest drum promiţător. După orele prânzului, lucrurile se pot schimba şi pot apărea mici conflicte în viaţa personală.


Horoscop 17 iunie 2016, Vărsător:

La locul de muncă lucrurile sunt tot mai dificile; nu mai reuşiţi să vă înţelegeţi nici cu colegii de muncă şi nici cu şefii. Vă este dificil să comunicaţi, aşa că hotărâţi să faceţi o schimbare în acest sens. Partenerul de cuplu vă susţine în totalitate pe noul drum.


Horoscop 17 iunie 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa majoritatea timpului; profitaţi de interacţiunea uşoară pe care o aveţi cu oamenii pentru a încerca noi colaborări. Spre seară, puteţi primi o veste foarte frumoasă din partea unei persoane foarte dragi.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 16 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 16 iunie 2016


Horoscop 16 iunie 2016, Berbec:

Astrele vă sugerează, pe cât posibil, să abandonaţi tacticile agresive şi să încercaţi să vă canalizaţi energia asupra vieţii personale. Este important să petreceţi puţin timp singuri pentru a înţelege care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 16 iunie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de joi va fi dedicată vieţii profesionale; aveţi parte de numeroase întâlniri importante cu partenerii de afaceri. Şefii sunt mulţumiţi de evoluţia voastră şi decid să investească în continuare în ideile voastre. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 16 iunie 2016, Gemeni:

Atitudinea cu privire la evenimentele recente poate fi însoţită de diverse emoţii care nu sunt tocmai uşor de controlat; ca rezultat, este posibil să trageţi concluzii neaşteptate, chiar greşite. Dacă vreţi să reuşiţi în planurile voastre, îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 16 iunie 2016, Rac:

Acesta este un moment foarte bun pentru a analiza rezultatele etapelor iniţiale cu privire la alegerile făcute pe plan profesional; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări minore. Dacă aveţi răbdare, rezolvaţi totul destul de repede. Spre seară, aveţi ocazia să petreceţi clipe frumoase în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 16 iunie 2016, Leu:

Starea emoţională are o influenţă imensă asupra modului în care gândiţi. De aceea, astrele vă recomandă să staţi departe de schimbări importante şi, de asemenea, să încercaţi pe cât posibil să nu luaţi decizii majore. Sfaturile pe care le primiţi vă pot ajuta în rezolvarea situaţiilor curente.


Horoscop 16 iunie 2016, Fecioară:

Astrele vă recomandă să încercaţi să luaţi o scurtă pauză din călătoria voastră spre un obiectiv dorit; aceste momente de pauză vă vor ajuta să analizaţi bine situaţia, să reevaluaţi evenimentele şi să luaţi decizii care să vă ajute să ajungeţi mai repede acolo unde vreţi.


Horoscop 16 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi este posibil să primiţi un feedback negativ de la şefi care vă va descuraja foarte mult. Nu sunteţi mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile, însă trebuie să încercaţi să aveţi răbdare. De asemenea, poate că este timpul să faceţi o schimbare în modul în care acţionaţi pe plan profesional.


Horoscop 16 iunie 2016, Scorpion:

Imaginaţia vă ajută foarte mult să vedeţi lucrurile diferit faţă de colegii de muncă şi să veniţi cu soluţii eficiente şi rapide la problemele cu care vă confruntaţi în proiectele curente. Pe plan sentimental, lucrurile stau foarte bine între voi şi partenerul de cuplu; deja vă gândiţi la următorul pas.


Horoscop 16 iunie 2016, Săgetător:

Dacă vă aflaţi într-o situaţie mai dificilă sau aveţi un conflict mai urât cu o persoană din jurul vostru, nu reacţionaţi urât. Încercaţi să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să vă păstraţi calmul. În caz contrar, puteţi înrăutăţi lucrurile, iar acest lucru vă va aduce doar probleme.


Horoscop 16 iunie 2016, Capricorn:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme mai dificile pe plan profesional; din fericire, reuşiţi să puneţi totul în ordine şi să veniţi cu soluţii bune, eficiente pe care şefii vor să le pună în aplicare cât mai repede cu putinţă. Seara va fi una chiar foarte liniştită.


Horoscop 16 iunie 2016, Vărsător:

În prima parte a zilei de joi puteţi avea o mică discuţie contradictorie cu partenerul de cuplu; vor exista câteva evenimente neaşteptate care vă vor forţa să faceţi o alegere nepotrivită. Nu vă grăbiţi şi, cel mai important, nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru.


Horoscop 16 iunie 2016, Peşti:

Întreaga zi de astăzi va fi una destul de aglomerată pentru voi; este posibil să primiţi veşti neaşteptate şi să vă confruntaţi cu schimbări în planurile aflate în plină desfăşurare. Rezultatele muncii se pot dovedi complet diferite de aşteptările pe care voi le aveaţi.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 iunie 2016


Horoscop 15 iunie 2016, Berbec:

Miercuri puteţi întâmpina câteva probleme în comunicarea cu oamenii din jurul vostru; vă este tot mai dificil să faceţi compromisurile necesare. Totuşi, încercaţi să vă păstraţi răbdarea şi, pe cât posibil, să nu renunţaţi la planurile voastre. Seara va fi una specială.


Horoscop 15 iunie 2016, Taur:

Treceţi printr-o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional; sunt mulţi care îşi doresc câte ceva de la voi şi vă este foarte greu să îi mulţumiţi pe toţi. Încercaţi să vă luaţi o pauză, trebuie să vă liniştiţi şi să vă încărcaţi bateriile pentru a merge mai departe.


Horoscop 15 iunie 2016, Gemeni:

Ziua de miercuri este una dintre cele mai dificile zile ale acestei săptămâni pentru voi; aveţi destul de multe de rezolvat, aşa că încercaţi pe cât posibil să vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile. Spre seară, un prieten apropiat vă cere sfatul într-o problemă delicată.


Horoscop 15 iunie 2016, Rac:

Pe plan profesional lucrurile încep să se aranjeze tot mai bine pentru voi; astrele vă vin în ajutor şi vă scot în cale oportunităţi de care ar trebui să profitaţi. Viaţa sentimentală este şi ea pe drumul cel bun; spre seară aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict dificil cu partenerul de cuplu.


Horoscop 15 iunie 2016, Leu:

Un prieten apropiat sau chiar un membru al familiei vine la voi cu o propunere interesantă de colaborare; această ofertă sună foarte bine şi chiar vă poate aduce numeroase beneficii pe plan financiar. Totuşi, înainte de a lua o decizie finală discutaţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 15 iunie 2016, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu nasul în hârtii; aveţi foarte multe lucruri de rezolvat deoarece la sfârşitul săptămânii trebuie să predaţi un raport detaliat şefilor. Spre seară aveţi timp să vă relaxaţi şi să uitaţi de probleme în compania prietenilor.


Horoscop 15 iunie 2016, Balanţă:

Nu vă înţelegeţi bine cu oamenii cu care interacţionaţi, în special cu partenerii de afaceri. Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a participa la şedinţe importante sau negocieri pentru viitoarele proiecte. Pe plan personal, lucrurile stau destul de bine pentru voi.


Horoscop 15 iunie 2016, Scorpion:

Colegii de muncă simt că voi primiţi mai multă atenţie din partea şefilor şi vor face tot posibilul să vă pună beţe în roate. Mare atenţie la oamenii în care aveţi încredere deoarece puteţi să fiţi răniţi de cei de la care vă aşteptaţi cel mai puţin.


Horoscop 15 iunie 2016, Săgetător:

Astrele vă pregătesc surprize frumoase în viaţa sentimentală; este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu o cerere în căsătorie. În cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi ocazia să întâlniţi o persoană nouă, de care vă veţi îndrăgosti încă de la prima vedere.


Horoscop 15 iunie 2016, Capricorn:

Ziua de miercuri pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; pe plan profesional, anumite proiecte cu şanse mari de reuşită par să fie puse în aplicare. Atenţia la detalii şi răbdarea de care daţi dovadă vă ajută să reuşiţi în tot ce vă propuneţi.


Horoscop 15 iunie 2016, Vărsător:

Pe plan sentimental, lucrurile dintre voi şi partenerul de cuplu nu sunt tocmai roz. Este posibil ca un conflict mai vechi să producă încă răni destul de mari. O discuţie serioasă şi sinceră vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine ce este de făcut pe viitor.


Horoscop 15 iunie 2016, Peşti:

Astăzi vă arătaţi nemulţumirea de modul în care colegii de muncă şi partenerii de afaceri se ocupă de aceste colaborări. Cu răbdare şi profesionalism, faceţi tot posibilul să schimbaţi această situaţie astfel încât parteneriatul să continue şi să fie profitabil pentru toată lumea.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 14 iunie 2016


Horoscop 14 iunie 2016, Berbec:

Ziua de marţi începe foarte bine pentru persoanele născute în semnul Berbecului; aveţi mult timp liber la dispoziţie, aşa că profitaţi de această zi pentru a face câteva schimbări prin locuinţă, schimbări la care vă gândiţi de ceva timp. Alegeţi accesorii care să vă reprezinte şi, în acelaşi timp, să spună o poveste.


Horoscop 14 iunie 2016, Taur:

Ziua de marţi este una încărcată pentru voi, însă cu multe reuşite; unul dintre şefi vă poate invita într-o şedinţă cu un viitor partener pentru a discuta despre un proiect important. Acesta este un pas măreţ pentru voi; alegeţi o ţinută elegantă, care să fie confortabilă şi care să vă reprezinte.


Horoscop 14 iunie 2016, Gemeni:

Marţi se anunţă o zi destul de aglomerată pentru viaţa profesională; aveţi destul de multe sarcini de rezolvat şi prea puţin timp la dispoziţie. În cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă. Spre seară, vă relaxaţi la o terasă cu prietenii; o ţinută cât mai confortabilă este obligatorie în această situaţie.


Horoscop 14 iunie 2016, Rac:

Aveţi multe lucruri de rezolvat pe plan profesional; problemele vă dau bătăi de cap, însă nu renunţaţi aşa uşor. Aveţi mare încredere în abilităţile voastre şi faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii cât mai eficiente. La finalul zilei primiţi o sumă de bani importantă, pe care o folosiţi pentru a vă răsplăti cu un cadou frumos.


Horoscop 14 iunie 2016, Leu:

A doua zi a săptămânii pare să fie una destul de încărcată pentru voi; aveţi numeroase drumuri de făcut prin tot oraşul pentru a rezolva sarcini importante. Încercaţi să optaţi pentru o ţinută cât mai lejeră şi, cel mai important, încălţări confortabile pentru această zi.


Horoscop 14 iunie 2016, Fecioară:

Marţi este o zi liniştită pentru voi; vă ocupaţi de câteva sarcini destul de micuţe la locul de muncă, apoi aveţi timpul liber să faceţi ce vă pofteşte inima. Este posibil să mergeţi la cumpărături deoarece se apropie ziua de naştere a unei persoane importante şi vreţi să îi cumpăraţi un cadou frumos.


Horoscop 14 iunie 2016, Balanţă:

A 14-a zi a lunii iunie este una de foc pentru voi; trebuie să fiţi foarte atenţi la sarcinile profesionale. Deşi par extrem de uşoare, acestea vă vor da numeroase bătăi de cap. De asemenea, oferiţi o atenţie deosebită detaliilor, vor face diferenţa în faţa şefilor.


Horoscop 14 iunie 2016, Scorpion:

Sunteţi destul de agitaţi fără motiv, aşa că trebuie să scăpaţi de această stare neplăcută. Activităţile în aer liber vă pot ajuta să vă relaxaţi; de asemenea, plimbările lungi sunt recomandate în această situaţie. Luaţi-vă încălţările confortabile şi ieşiţi la o plimbare prin parc.


Horoscop 14 iunie 2016, Săgetător:

Partenerii nu sunt deloc mulţumiţi de rezultatele cu care vă prezentaţi în faţa lor; pentru a îi surprinde în mod plăcut, trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să gândiţi diferit. Nu vă daţi bătuţi şi faceţi tot posibilul să obţineţi ce trebuie în aceste proiecte. Spre seară, vă loveşte inspiraţia şi sunteţi în căutare de obiecte decorative de vară pentru casă.


Horoscop 14 iunie 2016, Capricorn:

Ziua de marţi este o zi plină pentru voi; aveţi multe lucruri de rezolvat şi prea puţin timp la dispoziţie. Pentru întâlnirile de afaceri, alegeţi o ţinută cât mai confortabilă şi, în acelaşi timp, elegantă, care să exprime încredere. Pentru a reuşi, sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare şi să rămâneţi peste program astfel încât să terminaţi toate sarcinile.


Horoscop 14 iunie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una aglomerată; trebuie să vă ocupaţi de numeroase sarcini importante pe plan profesional. Relaţia pe care o aveţi cu colegii de echipă se poate răci în această perioadă din diverse motive. Seara va fi una mai relaxantă şi frumoasă; vă pregătiţi pentru o vacanţă şi sunteţi în căutare de rochiţe şi costume de baie.


Horoscop 14 iunie 2016, Peşti:

Micile certuri de la locul de muncă se pot transforma în adevărate conflicte dacă nimeni nu face ceva în această privinţă; din fericire, voi rămâneţi liniştiţi şi vă vedeţi fără nicio problemă de treburile voastre. Spre seară este posibil să mergeţi la un eveniment mai special, aşa că o ţinută sofisticată este absolut necesară.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 13 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 13 iunie 2016


Horoscop 13 iunie 2016, Berbec:

Astăzi aveţi parte de o zi destul de încărcată. Nu aveţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de proiectele la care lucraţi şi este posibil să simţiţi nevoia să amânaţi câteva întâlniri deoarece simţiţi că nu aveţi forţele şi pregătirea necesare pentru a vă ocupa de ele.


Horoscop 13 iunie 2016, Taur:

La primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale. După orele prânzului sunteţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a rezolva câteva probleme personale. Este posibil să cereţi ajutorul partenerului de cuplu cu privire la o decizie pe care vreţi să o luaţi.


Horoscop 13 iunie 2016, Gemeni:

Nu trebuie să vă încărcaţi cu multe proiecte pentru a câştiga mai mult. Munca depusă vă va face să uitaţi de viaţa personală, iar relaţia cu partenerul de cuplu se va răci. Încercaţi să găsiţi o cale de mijloc astfel încât totul să fie în ordine şi frumos organizat în viaţa voastră. Poate că este timpul să vă căutaţi un alt loc de muncă.


Horoscop 13 iunie 2016, Rac:

Este posibil ca ziua de luni să fie una destul de liniştită pentru voi. Chiar dacă aveţi foarte multe de rezolvat, rămâneţi cu moralul ridicat şi sunteţi stăpâni pe situaţie. Cu cât sunteţi mai calmi, cu atât vă va fi mai uşor să vă ocupaţi de dificultăţile pe care le întâmpinaţi. Spre seară, aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 13 iunie 2016, Leu:

Prima zi a săptămânii este foarte bună pentru proiectele în echipă; vă este uşor să vă împărţiţi responsabilităţile cu colegii de muncă. Împreună reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune, care vor fi apreciate de şefi. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 13 iunie 2016, Fecioară:

Dezechilibrul în relaţia cu partenerul de cuplu vă face să vă reevaluaţi viaţa; este timpul să faceţi compromisuri şi să luptaţi pentru interesele voastre. O discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul de viaţă vă poate ajuta să înţelegeţi ce trebuie să faceţi în viitor.


Horoscop 13 iunie 2016, Balanţă:

Un coleg de muncă încearcă să vă pună beţe în roate; este indicat să încercaţi să rezolvaţi această problemă pe cale amiabilă. Rămâneţi calmi şi ocupaţi-vă cu multă seriozitate şi cât mai repede de situaţie. Spre seară este posibil să primiţi un vizitator neaşteptat.


Horoscop 13 iunie 2016, Scorpion:

Chiar dacă nu aveţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de viaţa profesională, iată că un coleg de muncă vine cu o propunere foarte interesantă pentru voi. Vă recomand să cereţi sfatul unei persoane de încredere şi să analizaţi bine situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 13 iunie 2016, Săgetător:

Azi este posibil să întâlniţi o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viaţa voastră; cel mai probabil este vorba despre un viitor partener de proiecte, însă poate fi şi un posibil partener de cuplu. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să aşteptaţi să vedeţi ce vă rezervă viitorul.


Horoscop 13 iunie 2016, Capricorn:

A 13-a zi a lunii iunie este una mai dificilă pentru voi; din cauza unei probleme personale vă este greu să vă concentraţi la locul de muncă. Nici în cercurile de prieteni sau cunoştinţe nu vă descurcaţi destul de bine. Simţiţi nevoia să fiţi singuri pentru a vă face ordine în gânduri.


Horoscop 13 iunie 2016, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii staţi ca pe ghimpi deoarece un membru al familiei sau un prieten foarte apropiat trebuie să facă o decizie importantă. Vă bucuraţi foarte mult pentru acea persoană şi o susţineţi necondiţionat. Spre seară primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 13 iunie 2016, Peşti:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de mici conflicte cu mai mulţi colaboratori. Chiar dacă vorbim de câteva dispute, vă veţi simţi răniţi; contează foarte mult să fiţi puternici şi să vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor voastre. Spre seară, compania prietenilor vă poate ajuta să vă relaxaţi.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 12 iunie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 12 iunie 2016


Horoscop 12 iunie 2016, Berbec:

O persoană atractivă, care la prima vedere vă intrigă, vă va ieşi în cale azi. După ce reuşiţi să depăşiţi prima impresie veţi descoperi un om foarte interesant de care veţi deveni rapid dispuşi să vă legaţi viaţa. Sunteţi foarte bucuroşi şi transmiteţi această stare şi familiei voastre. Aveţi nevoie de recreere.


Horoscop 12 iunie 2016, Taur:

Adunaţi pe lângă voi o mulţime de prieteni, oameni în aparenţă diferiţi, dar care au măcar un punct comun: pe voi. Întâlnirea va fi una cu adevărat spectaculoasă, în urma căreia se vor naşte idei interesante şi chiar unele relaţii nesperate.


Horoscop 12 iunie 2016, Gemeni:

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte după ce vă intră nişte bani frumoşi în buzunar azi în urma unei tranzacţii importante. Vă cumpăraţi un obiect util, poate profitaţi de nişte reduceri de weekend. Împărţiţi-vă ziua în aşa fel încât să vă împăcaţi şi familia, şi prietenii.


Horoscop 12 iunie 2016, Rac:

Vă doriţi o casă nouă, un alt partener, un alt serviciu, o viaţă nouă şi chiar o lume nouă dacă se poate. Visaţi cu ochii deschişi, sunteţi idealişti şi nimeni şi nimic nu vă poate aduce cu picioarele pe pământ. Nu trebuie să păstraţi secretul asupra visurilor voastre, ci să le împărtăşiţi cu cei dragi.


Horoscop 12 iunie 2016, Leu:

Faptul că interveniţi şi sunteţi dispuşi să salvaţi situaţii vă face să vă simţiţi ca nişte supereroi. Răbdarea de care daţi dovadă acum va fi răsplătită cândva cu rezultate importante. Încercaţi să ascultaţi cu atenţie argumentele invocate de partenerul de viaţă. Are nevoie de atenţia voastră.


Horoscop 12 iunie 2016, Fecioară:

Vă încolţeşte în minte ideea unei afaceri şi vă faceţi deja planuri pentru demararea ei. Vedeţi asta ca pe o şansă pentru un parteneriat cu o persoană de care sunteţi interesaţi. S-ar putea să daţi piept azi şi cu o surpriză neplăcută. Din fericire, vă ambiţionaţi şi treceţi peste ea până să apuce să producă efecte nefaste.


Horoscop 12 iunie 2016, Balanţă:

Astrele vă îndeamnă să vă daţi viaţa sentimentală pe o viteză mai mare. Dacă nu sunteţi singuri, azi este foarte posibil să luaţi o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei. Dacă, în schimb, sunteţi deja căsătoriţi, spuneţi clar ceea ce simţiţi. La final de zi este loc şi de puţină distracţie.


Horoscop 12 iunie 2016, Scorpion:

Vă merge gura într-una, vorbiţi mult şi fără rost. Aveţi grijă ce spuneţi, fiindcă riscaţi să jigniţi sau să stârniţi animozităţi. Incisivitatea voastră îi determină pe oameni să fie defensivi. Fiţi mai diplomaţi. Nu toate ies ca la carte, mai există şi momente critice pe parcurs, dar din toate aveţi ceva de învăţat.


Horoscop 12 iunie 2016, Săgetător:

Acţionaţi cu calm în tot ceea ce faceţi şi aveţi şanse de reuşită. Nu vă permiteţi să faceţi niciun fel de greşeală, aşa că cel mai bine este să staţi în casă şi să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti. Puteţi să vă regândiţi spaţiul de lucru sau să adăugaţi un aer personal casei voastre.


Horoscop 12 iunie 2016, Capricorn:

Inspiraţia vă dă târcoale şi vă face să tânjiţi după toate lucrurile creative. Vă puneţi imaginaţia la contribuţie şi vă apucaţi de făcut obiecte artizanale pentru casă, astfel încât să vă faceţi din locuinţă un adevărat rai. Spre seară, daţi-vă întâlnire cu prietenii, căci vă vor face să vă simţiţi excelent.


Horoscop 12 iunie 2016, Vărsător:

Vă dedicaţi întreaga zi curăţeniei pentru că vreţi să scăpaţi de dezordinea acumulată. Încercaţi să vă detaşaţi cât mai mult de problemele stresante care s-au tot acumulat în ultima vreme la serviciu. Relaxaţi-vă mintea şi faceţi ceea ce vă place şi ce vă face să vă simţiţi bine.


Horoscop 12 iunie 2016, Peşti:

Microbul dragostei v-a molipsit azi, aşa că vă dedicaţi întreaga zi persoanei iubite sau porniţi în căutarea uneia dacă nu o aveţi deja. Organizaţi-vă bine bugetul pentru a achita toate dările acestei perioade.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.