Horoscop Urania zilnic: duminică, 18 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 18 decembrie 2016


Horoscop 18 decembrie 2016, Berbec:

Azi aveţi impresia că puteţi face orice, dar trebuie să vă daţi seama că nu este vorba decât de o iluzie pe care v-o impun astrele. Nu aveţi posibilităţi nelimitate, aşa cum vă imaginaţi şi ar fi mai bine să analizaţi înainte de a vă arunca cu capul înainte într-o misiune imposibilă.


Horoscop 18 decembrie 2016, Taur:

În această seară, vă aşteaptă o surpriză de proporţii. Este foarte posibil ca persoanele cu relaţii destul de noi să decidă că este cel mai bun moment pentru a îşi prezenta partenerul/a familiei sau prietenilor foarte apropiaţi. Dacă sunteţi în această situaţie şi simţiţi că emoţiile vă dau târcoale, trebuie să vă relaxaţi pentru că întâlnirea va decurge mai bine decât v-aţi aşteptat.


Horoscop 18 decembrie 2016, Gemeni:

Vă treziţi plictisiţi şi, cum abia aşteptaţi să vină Crăciunul, nu vă mai puteţi abţine şi ieşiţi, hotărând să vă petreceţi ziua în magazine şi plimbându-vă prin oraşul decorat de sărbători. Deşi vă simţiţi minunat, la întoarcere vi se vor face numai reproşuri, pentru că aţi lăsat toată treaba pe umerii colegilor sau ai părinţilor.


Horoscop 18 decembrie 2016, Rac:

Sunteţi destul de nemulţumiţi de starea voastră financiară iar acest lucru vă strică toată buna dispoziţie. Chiar dacă este destul de iritant, nu vă pierdeţi optimismul pentru că veţi găsi o rezolvare în cel mai scurt timp posibil. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă pentru că poate avea câteva idei inedite care vă vor ajuta să vă îndreptaţi bugetul.


Horoscop 18 decembrie 2016, Leu:

Astăzi nu veţi întâmpina probleme de comunicare şi relaţionaţi foarte bine cu cei din jur. Este foarte posibil să primiţi o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o acceptaţi. Vei avea o relaţie foarte bună cu partenerul vostru de afaceri şi puteţi pune bazele unui proiect foarte profitabil. Asiguraţi-vă însă că aveţi timp suficient la dispoziţie şi nu veţi fi nevoiţi să îi neglijaţi pe cei dragi din această cauză.


Horoscop 18 decembrie 2016, Fecioară:

Sunteţi plini de energie azi, pe care hotărâţi să o dedicaţi definitivării unor proiecte pentru muncă. Aveţi însă noroc cu unul dintre prietenii voştri, care vă scoate din casă şi vă duce într-un parc de distracţii sau într-un târg de Crăciun. Vă simţiţi minunat şi nu aţi putea să îi fiţi mai recunoscători pentru distracţia pe cinste.


Horoscop 18 decembrie 2016, Balanţă:

În această dimineaţă, veţi fi nevoiţi să plecaţi într-o scurtă călătorie neprogramată din cauza unei situaţii de familie. Nu aveţi motive de îngrijorare însă este nevoie de prezenţa voastră pentru a rezolva o dilemă. Puteţi cunoaşte astăzi o persoană foarte bine pregătită într-un domeniu care vă interesează în mod special şi puteţi pune împreună bazele unei afaceri profitabile.


Horoscop 18 decembrie 2016, Scorpion:

În această zi, veţi fi destul de ocupaţi cu treburile rutinare care vă vor irita. Nu trebuie să vă pierdeţi cumpătul pentru că în această seară vă aşteaptă o surpriză plăcută din partea partenerului de cuplu sau a persoanei pe care vreţi să o cuceriţi. Nici pe plan financiar nu staţi foarte prost şi este o zi bună pentru a face investiţii.


Horoscop 18 decembrie 2016, Săgetător:

Aveţi o atitudine superioară azi, pentru că aveţi impresia că sunteţi înconjuraţi numai de oameni care nu valorează nimic. Tocmai de aceea, încercaţi chiar să le arătaţi voi unde greşesc şi sunteţi chiar nervoşi atunci când descoperiţi că nu vă ascultă nimeni. Veţi încheia ziua plini de nervi.


Horoscop 18 decembrie 2016, Capricorn:

Astăzi vă vedeţi nevoiţi să rezolvaţi în timp foarte scurt o problemă privitoare la bugetul familiei. Acest lucru vă va ţine ocupaţi o bună parte din această dimineaţă şi este destul de probabil să vă pierdeţi cumpătul la un moment dat. În orice caz, eforturile voastre vor fi răsplătite din plin pentru că veţi cunoaşte o persoană cu care veţi putea demara un proiect de afaceri.


Horoscop 18 decembrie 2016, Vărsător:

Nu veţi avea foarte mult timp liber la dispoziţie astăzi pentru că veţi avea numeroase treburi mărunte de finalizat. Din fericire, la sfârşitul zilei, eforturile voastre vor fi răsplătite din plin. Partenerul de viaţă sau o altă persoană foarte specială din viaţa voastră vă pot surprinde cu o scurtă călătorie surpriză care vă va încărca bateriile şi vă va reda optimismul.


Horoscop 18 decembrie 2016, Peşti:

Aveţi o fire foarte curioasă iar obiceiul vostru de a pune foarte multe întrebări poate lucra în dezavantajul vostru. Chiar dacă vă macină curiozitatea, încercaţi să fiţi discreţi şi să nu vă lăsaţi atraşi în bârfe. Concentraţi-vă mai bine asupra partenerului/ei de cuplu sau asupra prietenilor foarte apropiaţi şi petreceţi-vă timpul liber în compania lor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS