Horoscop Urania săptămânal: 19-25 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 19-25 decembrie 2016


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Berbec:

În zilele de 23 şi 24 decembrie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn că ar putea avea loc o serie de evenimente cu impact emoțional destul de mare. Atât timp cât vă daţi seama în timp util că sunt menite să vă testeze limitele, vă va fi lesne să treceţi peste ele și să vă alegeţi cu lecții de viață mai mult decât valoroase. Daţi dovadă de multă înțelepciune!


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Taur:

În zilele de 21 şi 22 decembrie, Luna trece prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, trimițându-i aspecte tensionate lui Uranus din cea a subconștientului, indiciu cum că v-aţi putea confrunta cu unele dezechilibre ale organismului. Încercaţi să reduceţi din factorii de stres, iar dacă acest lucru este mult prea greu, căutaţi să nu vă enervaţi. Doar așa organismul vostru nu va avea de suferit.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Gemeni:

În zilele de 23 şi 25 decembrie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, predispunându-vă la tot felul de stări ciudate. Nu mâncaţi în exces de sărbători întrucât s-ar putea să fie nevoie să treceţi pe la doctor. Atât timp cât sunteţi echilibraţi, totul va decurge așa cum v-aţi dorit, poate chiar mai bine.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Rac:

În zilele de 19 şi 20 decembrie, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul vostru general, lansând un şir de aspecte tensionate altor planete, fapt care ar putea duce la o comunicare deficitară între voi și anumiți colegi de muncă. Aceste divergenţe s-ar putea solda cu o prestație mai slabă decât de obicei la locul de muncă, deci încercaţi să vorbiţi pe limba tuturor. Altfel, se lasă cu repercusiuni.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Leu:

În zilele de 21 şi 22 decembrie, ar fi recomandat să evitați călătoriile pe distanțe prea mari deoarece oboseala pe care acestea v-ar produce-o ar putea fi prea mare pentru organismul vostru. Dacă aveţi în gând să vă bucuraţi așa cum se cuvine de sărbătorile de iarnă, încercaţi să vă îngrijiţi și de voi, nu numai de pregătirile pentru Crăciun. Totul depinde numai de voi.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Fecioară:

Din data de 19 încolo, Marte părăsește casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea simți o ușurare în ceea ce privește sănătatea. Totuși, este posibil ca nivelul vostru de energie să fie unul scăzut, fiind de-a dreptul extenuaţi. Ar fi bine să vă dedicaţi relaxării și recuperării forțelor în zilele următoare. Este în avantajul vostru să faceţi acest lucru.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Balanţă:

Începând cu data de 19 decembrie, Marte trece prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semnalându-vă că ar trebui să aveţi mai mare grijă decât de obicei de organismul vostru. Sunteţi mai susceptibili de mici accidente de muncă sau casnice, semn cum că îndemânarea este cel mai mare aliat al vostru zilele acestea. Un stil de viață și alimentație corespunzător vă poate ajuta mult perioada aceasta.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Scorpion:

În zilele de 21 şi 22 decembrie, atmosfera de la locul de muncă se tensionează simțitor, nu mai aveţi acelaşi spor sau prestația voastră este mediocră. Mai mult, ar putea avea loc conflicte între voi și colegii de muncă. Deoarece abilitățile voastre de a vă transpune ideile în cuvinte nu sunt la cotele normale, indicat ar fi să lăsaţi negocierile și semnările de contracte pe altă dată.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Săgetător:

Din data de 19 încolo, Marte tranzitează casa familiei din horoscopul vostru general, fapt pentru care se poate agita ușor atmosfera de acasă. Vestea bună este însă că aveţi parte de linişte și veselie de sărbători, cel mai probabil pentru că acestea vă prind în compania amicilor și a rudelor apropiate. Vor contribui foarte mult la reușita Crăciunului acestui an și partenerul/a și cei mici.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Capricorn:

În zilele de 21 şi 22 decembrie, norocul ar putea da peste unii dintre voi. Poate vă alegeţi cu o primă de sărbători sau un bonus care vă prind foarte bine dacă mai aveţi cadouri de cumpărat pentru cei apropiaţi. Totuși, ar trebui să vă gândiţi în zilele următoare dacă nu ar fi mai bine să daţi daruri comune anumitor persoane. Este destul de greu să achiziţionaţi tuturor câte ceva.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Vărsător:

În zilele de 19 şi 20 decembrie, Luna aflată în casa filozofiei voastre de viață lansează aspecte prielnice planetelor din casa vitalității, indiciu că cel puțin săptămâna aceasta staţi destul de bine cu moralul și nu prea vă supără nimic. Acesta este un lucru foarte bun, mai ales dacă vă gândiţi că trebuie să terminaţi pregătirile de Crăciun și să faceţi față presiunilor de dinaintea sărbătorilor de iarnă.


Horoscop 19-25 decembrie 2016, Peşti:

În zilele de 19 şi 20 decembrie, Luna tranzitează casa banilor și a bunurilor câștigate în comun cu persoana iubită și/sau partenerul de afaceri, trimițând aspecte tensionate celorlalte planete de pe aceeași axă, indiciu că proporțiile listei de cumpărături pentru sărbători ar putea fi destul de mare pentru buzunarul vostru. Dacă vă organizaţi bugetul atent, veţi reuși să îi faceţi față chiar onorabil.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS