Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 18 octombrie 2016


Horoscop 18 octombrie 2016, Berbec:

Treceţi printr-o pasă proastă în dragoste şi ajungeţi să îi spuneţi persoanei iubite că vreţi să luaţi o pauză, pentru că aveţi impresia că relaţia voastră nu se îndreaptă niciunde. După numai câteva ore de la despărţire, începe să vi se facă dor de el/ea şi regretaţi ce aţi făcut. Nu vă codiţi şi spuneţi-i!


Horoscop 18 octombrie 2016, Taur:

Astăzi vă veţi trata persoana iubită ca pe un adevărat idol, ca şi cum ar fi o fiinţă cu totul specială. Este un comportament lăudabil, singura problemă este că partenerul vostru nu procedează la fel, ci este mai degrabă indiferent şi deloc impresionat de voi. Veţi fi atât de iritaţi, încât nu îi veţi mai adresa niciun cuvânt în restul serii.


Horoscop 18 octombrie 2016, Gemeni:

Aveţi foarte multă treabă azi, dar nu la serviciu, ci acasă. Aţi promis unei rude apropiate că o veţi ajuta la curăţenia de toamnă sau să pună murături, dar realizaţi curând că v-aţi înhămat la un efort considerabil. Spre sfârşitul serii sunteţi epuizaţi, dar tot nu reuşiţi să adormiţi prea repede.


Horoscop 18 octombrie 2016, Rac:

Astăzi hotărâţi să renunţaţi la modul în care vă desfăşuraţi sarcinile la muncă în mod normal şi decideţi să inovaţi ceea ce faceţi. Rezultatele vor fi impresionante şi îi veţi atrage atenţia şefului vostru, care este încântat la culme de descoperirea pe care voi aţi făcut-o! Este posibil să vi se propună chiar un post nou, mult mai potrivit.


Horoscop 18 octombrie 2016, Leu:

Nervii vă vor împinge azi să comiteţi o faptă pe care veţi ajunge apoi să o regretaţi! Un coleg vă enervează extrem de tare şi hotărâţi să vă răzbunaţi pe el! Este posibil chiar să ajungeţi la fapte dramatice şi să îi provocaţi concedierea. La început sunteţi satisfăcuţi şi consideraţi că a meritat-o din plin, dar apoi conştiinţa voastră începe să vă dea de înţeles că aţi greşit.


Horoscop 18 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi va trebui să luaţi o decizie dramatică, care se va dovedi însă corectă. Este posibil să determinaţi concedierea unui coleg care nu se comportă deloc profesionist sau să daţi afară un angajat care nu oferă randament. Chiar dacă vă pare rău pentru persoana respectivă, ştiţi că era necesar să faceţi asta.


Horoscop 18 octombrie 2016, Balanţă:

Nu veţi uita prea uşor ziua de azi, pentru că vă descoperiţi un talent ascuns într-un domeniu care v-a fost indiferent până acum. Este posibil să începeţi o carte sau să participaţi la un concurs unde să vă remarcaţi cu vocea voastră. Chiar şi familia este impresionată, pentru că nu vă cunoştea deloc această latură.


Horoscop 18 octombrie 2016, Scorpion:

Faceţi rost azi de o sumă importantă de bani, dintr-o sursă neaşteptată. Este posibil să primiţi o moştenire consistentă de la o rudă bogată, pe care nu o cunoşteaţi. Depozitaţi banii la bancă şi veţi fi extrem de consecvenţi, reuşind să nu vă atingeţi deloc de ei.


Horoscop 18 octombrie 2016, Săgetător:

Povestea unei colege de muncă vă va umple de emoţie azi şi veţi fi extrem de impresionaţi de drama prin care a trecut. Mai mult, decideţi să o ajutaţi cu bani pentru a putea trece peste aceste momente dificile! Nu vă aşteptaţi însă la un mulţumesc din partea sa, este prea preocupată de propria situaţie pentru a se gândi la recunoştinţă!


Horoscop 18 octombrie 2016, Capricorn:

Aveţi multă treabă azi, pentru că o rudă apropiată vă roagă să o ajutaţi să facă ordine în casa nouă în care s-a mutat. Îi oferiţi tot sprijinul vostru şi într-adevăr depuneţi eforturi consistente pentru ca totul să iasă aşa cum trebuie. La final, vă va mulţumi din inimă şi vă va oferi şi un cadou!


Horoscop 18 octombrie 2016, Vărsător:

Sunteţi de-a dreptul şocaţi de faptele unui prieten apropiat al vostru. Se pare că şi-a asumat tot creditul pentru o reuşită a voastră, pe care o prezintă cu seninătate ca aparţinându-i. Sunteţi atât de uimiţi, încât la început nici nu ştiţi cum să reacţionaţi. Vă veţi reveni însă şi veţi avea grijă să îl pedepsiţi aşa cum trebuie.


Horoscop 18 octombrie 2016, Peşti:

Staţi cu ochii pe site-urile voastre preferate, pentru că astăzi aveţi şansa de a face o achiziţie foarte bună, de care veţi fi extrem de încântaţi! Găsiţi o copie fidelă, imposibil de detectat, a unui obiect de lux mult visat la un preţ deosebit de avantajos. Nici nu vă vine să credeţi ce noroc aţi avut.


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS