Horoscop Urania zilnic: luni, 17 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 17 octombrie 2016


Horoscop 17 octombrie 2016, Berbec:

Abţineţi-vă pe cât posibil de la cumpărături astăzi, mai ales dacă este vorba de lucruri scumpe, pentru că nu veţi face decât să cheltuiţi banii în mod inutil! Produsele pe care le cumpăraţi pot fi stricate sau, chiar dacă nu le veţi achiziţiona în această stare, cât de curând vor deveni de nefolosit.


Horoscop 17 octombrie 2016, Taur:

Astăzi veţi avea un comportament aproape agresiv, violent şi vă veţi certa destul de aprins cu unul dintre membrii familiei voastre. Cauza este starea voastră iritabilă, dar şi lipsa de răbdare a rudei voastre, care nu are nici cea mai mică dorinţă de a vă suporta comportamentul. Vor ieşi scântei!


Horoscop 17 octombrie 2016, Gemeni:

Pregătiţi-vă pentru o zi specială, în care astrele sunt de părere că vă puteţi întâlni chiar iubirea vieţii voastre! Nu vă vor frapa la el înfăţişarea sau felul de a vorbi, ci veţi simţi ceva special în interiorul vostru. Ascultaţi-vă deci intuiţia, pentru că vă va purta direct în braţele dragostei voastre!


Horoscop 17 octombrie 2016, Rac:

Vă petreceţi azi ziua alături de rudele voastre mai în vârstă, deoarece vă aflaţi în căutarea unei forme de susţinere financiară din partea lor. Aţi rămas fără bani şi, cum nu mai ştiţi la cine să apelaţi, mergeţi la părinţii sau la bunicii voştri şi îi rugaţi disperaţi să vă ajute. Aveţi însă şanse mici să obţineţi ceea ce vreţi!


Horoscop 17 octombrie 2016, Leu:

Astăzi aveţi parte de succes pe plan sentimental, mai ales în mediul online. Poate că vă displac site-urile de matrimoniale, dar, dacă sunteţi singuri, azi aveţi şanse să descoperiţi un potenţial partener prin aceste metode. Nu este exclus nici să vă îndrăgostiţi pe reţelele sociale!


Horoscop 17 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi sunteţi extrem de preocupaţi de siguranţa casei voastre. Tocmai de aceea, plănuiţi să investti o sumă mare de bani într-un sistem de securitate sau în alarme eficiente, care să îi ţină pe potenţialii hoţi departe de căminul vostru. Sper că nu un eveniment dramatic să vă fi dictat această atitudine!


Horoscop 17 octombrie 2016, Balanţă:

Deşi aveţi casa plină de rude, agitaţia nu vă împiedică să dormiţi sau să vă delectaţi cu activităţi relaxante, cum ar fi un maraton de seriale de familie, numai bune pentru a vă linişti.


Horoscop 17 octombrie 2016, Scorpion:

Sunteţi puşi pe economisit, pentru că aţi văzut nişte pantofi sau un obiect pentru pe care nu vi-l permiteţi încă, dar pe care îl vreţi cu tot dinadinsul. Începeţi să tăiaţi aspru din cheltuieli şi refuzaţi chiar să ajutaţi financiar un prieten care are nevoie de bani. Veţi ajunge să regretaţi când veţi afla cât de greu i-a fost!


Horoscop 17 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi vă veţi simţi deosebit de bine într-o călătorie scurtă, într-un oraş apropiat sau la rudele voastre de la ţară. Vă veţi bucura de vreme frumoasă, de peisaje superbe şi de oameni veseli, cu care vă înţelegeţi foarte bine. Veţi fi extrem de încântaţi că aţi acceptat să plecaţi în acest voiaj.


Horoscop 17 octombrie 2016, Capricorn:

Dragostea este pe primul plan! Cel mai important în viaţa voastră este acum partenerul; refuzaţi să participaţi la un eveniment sau la o petrecere fastuoasă pentru a sta alături de el. Nu numai că nu veţi regreta decizia voastră, dar veţi petrece una dintre cele mai frumoase zile ale vieţii voastre.


Horoscop 17 octombrie 2016, Vărsător:

Astăzi aveţi planuri măreţe; vreţi să lucraţi la carieră, dar sfârşiţi prin a nu face nimic important. Daţi drumul la TV pentru a vă relaxa după masă şi descoperiţi că emisiunea voastră preferată tocmai a început, aşa că renunţaţi la orice pentru a vă bucura de o după-amiază relaxantă pe canapea.


Horoscop 17 octombrie 2016, Peşti:

Schimbările pe care urmează să le faceţi vor fi destul de dificile, însă benefice pentru cariera voastră profesională. Aveţi multe lucruri noi de învăţat şi trebuie să vă adaptaţi destul de repede în colectivul de la muncă. Dacă imaginaţia vă ajută, construiţi planuri pentru proiectele viitoare!


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS