Horoscop Urania zilnic: duminică, 16 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 16 octombrie 2016


Horoscop 16 octombrie 2016, Berbec:

Astăzi faceţi tot posibilul pentru a vă împăca cu o rudă cu care v-aţi certat din vina voastră. Din păcate, ea este încă foarte supărată şi nu vrea deloc să audă explicaţiile voastre. Degeaba încercaţi să îi arătaţi că vă pare rău, nu vă va acorda nicio atenţie. Trebuie să îi mai lăsaţi timp să vă ierte!


Horoscop 16 octombrie 2016, Taur:

Nu vă aşteptă nimic palpitant astăzi. Veţi avea o duminică liniştită, în care nu se petrece niciun eveniment spectaculos. Mergeţi la cumpărături sau vă uitaţi la TV. Sunteţi însă mulţumiţi şi împăcaţi cu voi, cea mai bună dovadă că este nevoie şi de astfel de zile.


Horoscop 16 octombrie 2016, Gemeni:

Aveţi o dispoziţie destul de proastă şi vă sare ţandăra din cele mai lipsite de importanţă motive. Veţi izbucni într-un restaurant, pentru că vi se pare că nu sunteţi trataţi de personal cu respectul cuvenit sau îi reproşaţi unei vânzătoare că nu a ştiut cum să se comporte cu voi. Veţi răni crunt acea persoană, dar apoi vă va părea rău.


Horoscop 16 octombrie 2016, Rac:

Astăzi veţi reuşi să convingeţi un prieten să vă facă pe plac. Vă mutaţi împreună, îl determinaţi să îşi depună candidatura pentru un post la voi la muncă sau să se mute în departamentul vostru; cert este că vă ascultă şi că de acum încolo veţi petrece mai mult timp împreună, ceea ce nu va fi neapărat un lucru rău.


Horoscop 16 octombrie 2016, Leu:

Vă certaţi azi cu persoana iubită, dintr-un motiv lipsit de importanţă. Vă veţi reproşa unul altuia lucruri pe care nu le credeţi cu adevărat în cursul dimineţii, iar apoi veţi pleca pentru că nu suportaţi să vă mai vedeţi. Deşi realizaţi că vina este în mare parte a voastră, nu aveţi nici cea mai mică intenţie să vă cereţi scuze.


Horoscop 16 octombrie 2016, Fecioară:

Din cauza unor probleme mai dificile, este posibil să vă lăsaţi duşi de val şi să faceţi câteva alegeri nu tocmai potrivite. Din fericire, o persoană dragă vine în ajutorul vostru, vă oferă cele mai bune sfaturi şi vă convinge să luaţi deciziile potrivite astfel încât lucrurile să se aşeze aşa cum trebuie.


Horoscop 16 octombrie 2016, Balanţă:

Unul dintre apropiaţii voştri nu se simte prea bine azi, iar voi veţi încerca să îl doftoriciţi folosind remedii naturiste. Strategia voastră funcţionează de minune şi veţi reuşi să îl faceţi să îşi revină rapid. Deveniţi eroii familiei graţie comportamentului şi a reacţiei voastre rapide.


Horoscop 16 octombrie 2016, Scorpion:

Azi veţi petrece momente plăcute alături de membrii familiei, fără să cheltuiţi niciun ban. Mergeţi la o petrecere împreună, vă distraţi dansând şi deveniţi nostalgici rememorând amintiri de când eraţi copii. Sunteţi atât de fericiţi, încât uitaţi cu totul de problemele pe care le aveţi.


Horoscop 16 octombrie 2016, Săgetător:

Profitaţi de momentele prielnice care vă aşteaptă azi, pentru că aveţi o şansă uriaşă în faţa persoanei care vă place! Pur şi simplu profitaţi de ocazie şi aveţi grijă să fiţi în preajma sa; este suficient să vă zărească, pentru a îşi da seama că are şi el/ea sentimente pentru voi.


Horoscop 16 octombrie 2016, Capricorn:

Faceţi o vizită unui membru al familiei pe care l-aţi ajutat mult în trecut, când se confrunta cu nişte probleme financiare. Sunteţi surprinşi acum să descoperiţi că o duce foarte bine şi începeţi să bănuiţi că îşi exagera mult situaţia, pentru a profita de pe urma voastră. Nu îl veţi ierta prea uşor!


Horoscop 16 octombrie 2016, Vărsător:

Faceţi o schimbare de imagine care vă încântă peste măsură, diferită de tot ceea ce aţi experimentat până acum. Cei din jur sunt însă mai degrabă rezervaţi şi nu dau semne de încântare. Vouă nu vă pasă prea tare de părerea lor şi reuşiţi să vă păstraţi buna dispoziţie. Ar trebuie să fiţi mândri de voi, nu mulţi reuşesc să facă asta!


Horoscop 16 octombrie 2016, Peşti:

Aveţi parte de o zi enervantă, din cauza unor rude care îşi fac apariţia pe nepusă masă şi care vă strică toate planurile de azi. Nu v-aţi enerva atât de tare dacă nu ar fi vorba de persoane care nu vă plac deloc şi care vă strică imediat buna dispoziţie. Ar fi mai bine să puneţi piciorul în prag şi să nu vă mai lăsaţi călcaţi în picioare!


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS