Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 15 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 15 octombrie 2016


Horoscop 15 octombrie 2016, Berbec:

Starea voastră de sănătate nu este prea bună astăzi şi este foarte posibil să răciţi. Lucrurile nu ar sta atât de rău dacă nu v-aţi încăpăţâna să ignoraţi semnalele pe care vi le trimite corpul. Luaţi-vă ziua liberă, beţi un ceai cald şi preparaţi-vă o supă, ca să vă asiguraţi că vă veţi face mai repede bine.


Horoscop 15 octombrie 2016, Taur:

Astăzi sunteţi puşi pe treabă; ştiţi că acele schimbări pe care vi le doriţi se vor întâmpla doar dacă ieşiţi din zona de confort şi luaţi deciziile potrivite. După orele prânzului primiţi o veste frumoasă din partea persoanei iubite sau a unui om din familie.


Horoscop 15 octombrie 2016, Gemeni:

Problemele la muncă continuă, din păcate. Există riscul ca şeful vostru sau un coleg cu care vă înţelegeţi foarte bine să îşi dea demisia sau să fie dat afară, fară ca voi să fi avut cea mai mică idee. Pe lângă faptul că sunteţi complet şocaţi de această veste, prima impresie despre înlocuitorul vostru nu este deloc favorabilă.


Horoscop 15 octombrie 2016, Rac:

Persoana iubită vă face o surpriză foarte plăcută, care vă va determina chiar să izbucniţi în lacrimi. Vă cumpără un cadou la care visaţi de multă vreme, dar despre care nu aţi spus nimic nimănui. Mai mult, vă mărturiseşte că economisea de mult timp pentru a vă oferi ceea ce vă doriţi, ceea ce vă emoţionează şi mai mult.


Horoscop 15 octombrie 2016, Leu:

Nu uitaţi de datoria pe care o aveţi faţă de părinţii voştri azi. Faceţi-le o vizită, mai ales că mâine este zi liberă şi puteţi petrece mai mult timp în compania lor. Nu vă duceţi cu mâna goală, aduceţi şi o floare sau dulciuri şi bucuraţi-vă de clipele petrecute în compania lor.


Horoscop 15 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi nu reuşiţi deloc să vă controlaţi emoţiile, oricât de mult aţi încerca. Râdeţi nervoşi sau izbucniţi fără motiv în plâns, iar cei din jur încep să se întrebe dacă nu aţi păţit ceva rău. Adevărul este că treceţi prin clipe tensionate şi că vă este din ce în ce mai greu să rezistaţi.


Horoscop 15 octombrie 2016, Balanţă:

Investiţi toţi banii pe care i-aţi câştigat în ultima perioadă într-un aparat electrocasnic sau într-o mobilă scumpă, dar pe care o consideraţi indispensabilă confortului casei voastre. Deşi vă cheltuiţi toate fondurile de rezervă pe acest obiect, nu regretaţi nicio clipă şi abia aşteptaţi să începeţi să vă bucuraţi de el.


Horoscop 15 octombrie 2016, Scorpion:

Astăzi veţi avea câteva discuţii serioase cu persoana iubită. Este posibil să fi comis o greşeală sau ca voi să îl/o suspectaţi că v-a trădat. Sunteţi aspri cu el/ea şi nu aveţi nici cea mai mică intenţie să îi ascultaţi explicaţiile, fiind convinşi că nu este vorba decât de minciuni. Aveţi dreptate!


Horoscop 15 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi sunteţi însărcinaţi de colegii voştri cu o misiune pe care o consideraţi extrem de importantă. Sunteţi delegaţi să prezentaţi cererile voastre şefului sau să cumpăraţi un cadou pentru un coleg extrem de pretenţios. Sunteţi mândri că aţi fost voi cei aleşi şi abia vă mai încăpeţi în piele de fericire.


Horoscop 15 octombrie 2016, Capricorn:

Începeţi ziua hotărâţi să faceţi minuni la serviciu. Vă grăbiţi să ajungeţi la locul de muncă înaintea tuturor, dar, odată cu venirea colegilor voştri, nu vă mai puteţi concentra din cauza zgomotului. Se pare că ei nu au nici cea mai mică intenţie de a lucra, ci se gândesc doar la ziua de mâine. Curând le urmaţi şi voi exemplul, pentru că înţelegeţi că altfel nu se poate.


Horoscop 15 octombrie 2016, Vărsător:

Azi sunteţi chinuiţi de gânduri negre şi nu reuşiţi să vă adunaţi deloc pofta de viaţă şi optimismul care vă caracterizează în mod normal. Începeţi să vă întrebaţi dacă nu este ceva în neregulă cu voi, dar decideţi curând că nu este vorba decât de o depresie trecătoare de toamnă. Delectaţi-vă cu pasiunile voastre obişnuite şi rămâneţi acasă!


Horoscop 15 octombrie 2016, Peşti:

Astăzi veţi întâlni o persoană care vă place din prima clipă şi cu care vă înţelegeţi excelent. Astrele sunt convinse de faptul că v-aţi găsit un/o nou/ă prieten/ă şi că veţi petrece alături de această persoană momente foarte plăcute. Sunteţi în culmea fericirii, mai ales că voi iubiţi oamenii mai mult ca orice.


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS