Horoscop Urania zilnic: vineri, 14 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 14 octombrie 2016


Horoscop 14 octombrie 2016, Berbec:

Nu priviţi cu detaşare astăzi activitatea profesională, pentru că nu este cazul să vă relaxaţi peste măsură. Aveţi tendinţa de a nu lua nimic în serios, doar pentru că se apropie weekendul şi pentru că nu aveţi chef de muncă. Din păcate, există riscul ca şeful vostru să vă observe şi să vă penalizeze pentru atitudinea voastră.


Horoscop 14 octombrie 2016, Taur:

Atitudinea voastră este caracterizată printr-un conservatorism aproape ieşit din comun. Este adevărat, nu aţi spus niciodată „nu” riscurilor, dar azi pur şi simplu refuzaţi să spuneţi „da” la orice provocare. Acest comportament îi va răni mai ales pe partenerii voştri, care au impresia că nu aveţi încredere în ei!


Horoscop 14 octombrie 2016, Gemeni:

Lucrurile merg foarte prost la muncă astăzi. Sunteţi stresaţi şi nu reuşiţi să duceţi niciun proiect la bun sfârşit, dar nu asta este problema cea mai mare, ci dezamăgirea profundă pe care o resimţiţi. Aveţi impresia că vă aflaţi într-un loc nepotrivit şi că aveţi nevoie de o schimbare. Căutaţi un loc de muncă nou, dacă simţiţi că actualul nu vă mai împlineşte.


Horoscop 14 octombrie 2016, Rac:

Un coleg nou este aşteptat azi în echipa voastră şi aveţi surpriza de a constata că este vorba de o persoană pe care o cunoaşteţi. Mai mult, sunt şanse ridicate să fi fost apropiaţi şi chiar să fi avut o relaţie, care s-a consumat acum ceva timp. Aveţi sentimente contradictorii şi nu ştiţi prea bine cum să abordaţi situaţia.


Horoscop 14 octombrie 2016, Leu:

Astăzi mergeţi la drum, alături de persoane pe care nu le cunoaşteţi. Nu vă vor plăcea aproape deloc, mai rău, vă vor irita cu o sporovăială continuă tot timpul. Le spuneţi verde în faţă ceea ce credeţi despre ei, aşa că se va isca o ceartă în adevăratul sens al cuvântului. La finalul zilei, sunteţi epuizaţi.


Horoscop 14 octombrie 2016, Fecioară:

Astăzi veţi decide în cele din urmă să renunţaţi la un obicei nociv din viaţa voastră. Alimentaţia nesănătoasă sau cea bogată în gluten vor fi interzise de acum încolo şi sunteţi extrem de serioşi în hotărârea voastră. Astrele vă prevăd succes şi sunt de părere că veţi reuşi să vă stăpâniţi exemplar.


Horoscop 14 octombrie 2016, Balanţă:

Aveţi un volum impresionant de muncă azi, din cauza unei greşeli pe care a făcut-o un coleg sau chiar şeful vostru. Deşi faceţi tot posibilul pentru a nu vă exterioriza, se vede clar pe faţa voastră cât de nemulţumiţi sunteţi. Veţi reuşi însă să terminaţi totul la timp, dar acasă nu veţi mai avea energie pentru nimic.


Horoscop 14 octombrie 2016, Scorpion:

Farmecul vostru atinge cote incendiare azi. Membrii se#ului opus nu vor putea fi indiferenţi în faţa atractivităţii voastre şi vă vor pica pur şi simplu la picioare. Este cel mai bun moment pentru a vă afla în preajma persoanei de care vă place şi pentru a o face să se îndrăgostească de voi.


Horoscop 14 octombrie 2016, Săgetător:

Azi veţi avea porniri ciudate pentru firea voastră. Sunteţi zgârciţi şi refuzaţi să cumpăraţi un obiect pe care vi-l doreaţi şi care este şi la reducere, doar pentru că aveţi impresia că aşa veţi rămâne fără bani. Vă veţi descurca, sunt de părere astrele, aşa că nu pierdeţi o ocazie atât de bună!


Horoscop 14 octombrie 2016, Capricorn:

Sunteţi chinuiţi azi de o panică de neînţeles, care nu are fundament real. Sunteţi convinşi fie că şeful vă tratează cu indiferenţă pentru că vrea să vă concedieze, fie că persoana iubită vă va părăsi pentru că a întâlnit pe altcineva. Dezvoltaţi o adevărată obsesie şi începeţi să interpretaţi fiecare gest al lor, conform teoriei voastre.


Horoscop 14 octombrie 2016, Vărsător:

Sunteţi nemulţumiţi de cineva apropiat azi şi decideţi să puneţi punct relaţiei voastre. Al şaselea simţ vă transmite că este ceva în neregulă cu respectiva persoană şi că trebuie neapărat să vă feriţi de ea.


Horoscop 14 octombrie 2016, Peşti:

În ultima perioadă, aţi lăsat o persoană apropiată să vă dicteze ce să faceţi şi aţi ajuns să nu mai aveţi niciun cuvânt de spus în faţa sa. Ar trebui să puneţi piciorul în prag, pentru că deja aţi depăşit o limită şi riscaţi să vă pierdeţi complet respectul de sine. Apăraţi-vă drepturile!


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS