Horoscop Urania zilnic: joi, 13 octombrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 13 octombrie 2016


Horoscop 13 octombrie 2016, Berbec:

Sunteţi foarte deschişi la schimbări şi comunicaţi lejer cu oamenii din jurul vostru, chiar şi cu necunoscuţii. Aceasta este o zi foarte bună pentru a vă face noi prieteni sau chiar şi pentru a pune bazele unor parteneriate de lungă durată. Profitaţi de oricare întâlnire pe care o aveţi!


Horoscop 13 octombrie 2016, Taur:

Nu ascultaţi de sfatul nimănui azi, chiar dacă pare bine intenţionat. Dimpotrivă, astrele sunt de părere că o persoană din anturajul vostru vă vrea răul şi intenţionează să vă conducă deliberat într-o direcţie greşită, ca să profite de pe urma voastră. Urmaţi-vă mai degrabă propria intuiţie!


Horoscop 13 octombrie 2016, Gemeni:

Azi veţi avea tendinţa a vă privi partenerul/a ca pe un/o adevărat/ă erou/eroină şi de a trece cu vederea toate problemele pe care le-aţi avut până acum în relaţie. Deşi sunteţi fericiţi şi lipsiţi de griji momentan, trebuie să fiţi şi conştienţi că o simplă atenţie nu va rezolva ca prin minune toate inconvenientele.


Horoscop 13 octombrie 2016, Rac:

Sunteţi trişti, tăcuţi şi rezervaţi, deşi nu aveţi motive să aveţi această stare. Vă simţiţi mai bine fizic decât ieri, dar nu scăpaţi de dispoziţia melancolică, care vă face nesuferiţi în ochii oamenilor din jur. Vă sfătuiesc să nu vă bateţi capul cu a le face pe plac, pentru că vă va irita şi mai tare. Refugiaţi-vă într-o carte sau într-un film bun!


Horoscop 13 octombrie 2016, Leu:

Ce vă deranjează azi foarte tare este că ceilalţi nu vă admiră realizările. Aveţi impresia că cei din jur sunt invidioşi şi de aceea nu vor să vă recunoască meritele, deşi vouă vă iese totul la perfecţie. Nu este însă decât o iluzie, sunt astrele nevoite să vă atragă atenţia! Analizaţi cu mai multă luciditate dacă voi sunteţi cei care au dreptate sau nu!


Horoscop 13 octombrie 2016, Fecioară:

Prima parte a zilei va fi una foarte aglomerată pentru voi; din fericire, daţi dovadă de profesionalism şi vă păstraţi calmul în toate acţiunile făcute. Spre seară, decideţi să faceţi ceva relaxant, aşa că este posibil să luaţi cina în oraş, unde aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 13 octombrie 2016, Balanţă:

Azi veţi fi implicaţi într-o discuţie în contradictoriu cu o persoană pe care nu o cunoaşteţi prea bine şi care vă contrazice asupra unui subiect pe care aveaţi impresia că îl stăpâniţi la perfecţie. Vă înşelaţi însă şi rivalul vostru posedă unele informaţii noi în domeniu, care vă vor lăsa nepregătiţi. Nu veţi face o impresie prea bună.


Horoscop 13 octombrie 2016, Scorpion:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează în mod special tranzacţiile financiare. În cazul în care aveţi vreun proiect de care trebuie să vă ocupaţi, nu îl mai amânaţi. Aveţi ocazia ca la sfârşitul zilei să primiţi un bonus substanţial pentru munca făcută în ultima perioadă.


Horoscop 13 octombrie 2016, Săgetător:

Vi s-a întâmplat ceva extrem de palpitant, care trebuie momentan să rămână un secret. Nu vă puteţi abţine însă şi sunteţi pe cale să vă confesaţi unei cunoştinţe care se nimereşte prin apropiere. Cenzuraţi-vă aceste porniri, pentru că nu este de încredere şi va divulga ceea ce i-aţi spus, cum va avea prima ocazie!


Horoscop 13 octombrie 2016, Capricorn:

Azi aveţi o negociere cu un partener de afaceri sau cu un coleg din altă ţară, care nu merge deloc bine. Nu este vorba că nu aţi venit voi cu temele pregătite, ci că există un impediment în comunicarea voastră; fie domeniul îi este complet străin interlocutorului vostru, fie există o barieră în limbaj pe care nu o puteţi depăşi.


Horoscop 13 octombrie 2016, Vărsător:

Vremea de afară vă creează o stare neplăcută şi decideţi să vă înveseliţi purtând ceva excentric. Vă îmbrăcaţi într-o ţinută nemaivăzută în mediul vostru de lucru sau vă surprindeţi colegii cu o nouă coafură sau machiaj. Din păcate, aceştia nu vor reacţiona prea bine la schimbările voastre şi nu este exclus chiar ca şeful vostru să vă facă unele reproşuri.


Horoscop 13 octombrie 2016, Peşti:

Aveţi azi câştig de cauză într-un proiect în care trebuia să vă demonstraţi abilităţile, dar de care nu eraţi foarte siguri. Vă concentraţi însă foarte tare şi vă remarcaţi graţie hotărârii şi creativităţii voastre. Veţi fi apreciaţi şi chiar lăudaţi.


Horoscop 17-23 octombrie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS