Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 septembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 13 septembrie 2016


Horoscop 13 septembrie 2016, Berbec:

Astăzi este cazul să puneţi punct unei relaţii care durează de prea mult timp şi deja vă asfixiază. Poate fi vorba de o persoană pe care aţi iubit-o, dar şi de un loc de muncă în care nu vă mai regăsiţi. Despărţirea va fi curată, lipsită de regrete de ambele părţi, ceea ce vă va ajuta în viitor.


Horoscop 13 septembrie 2016, Taur:

Astrele vă recomandă să verificaţi atent azi informaţiile pe care le primiţi, deoarece este posibil să aveţi încredere în veşti false şi să comiteţi o eroare din această cauză. Nu luaţi o decizie până ce nu vă asiguraţi că este complet justificată şi până ce nu aveţi confirmarea că la baza ei se află ceva adevărat.


Horoscop 13 septembrie 2016, Gemeni:

Lucrurile nu par să iasă aşa cum vă doriţi, însă faceţi tot posibilul să nu vă pierdeţi speranţa. Sunteţi dispuşi să luptaţi şi să ajungeţi până în pânzele albe atât timp cât ştiţi că rezultatul va fi cel aşteptat. Seara este un moment bun să vă relaxaţi.


Horoscop 13 septembrie 2016, Rac:

Vă veţi petrece ziua în singurătate, învăţând pentru un test sau pentru un examen şi făcându-vă probleme că nu veţi fi capabili să luaţi notă dorită. Deşi nu veţi avea rezultate impresionante, astrele sunt de părere că veţi trece fără probleme şi că veţi deveni din ce în ce mai buni.


Horoscop 13 septembrie 2016, Leu:

Nu oricine afirmă că vă este prieten chiar are şi intenţiile curate. Un amic vă va dezamăgi astăzi, făcând ceva de care nu îl credeaţi capabil. Vă daţi seama că nu este vorba de o greşeală şi de rea intenţie - şi că de fapt sentimentele sale pentru voi nu au fost nicicând reale.


Horoscop 13 septembrie 2016, Fecioară:

Riscul unui eşec profesional creşte foarte tare azi. Din păcate, deşi faceţi tot posibilul să vă concentraţi la muncă, nu reuşiţi să ţineţi pasul cu colegii deoarece vă lipseşte informaţia necesară. Este posibil să fi crezut că sunteţi pregătiţi pentru un post care nu vi se potriveşte sau să fi avut prea multă încredere în voi şi acum să daţi piept cu consecinţele.


Horoscop 13 septembrie 2016, Balanţă:

Marţi veţi face tot posibilul să vă depăşiţi zona de confort, deşi nu asta este ceea ce se aşteaptă de la voi. Mai mult, astrele consideră că nu veţi reacţiona prea bine dacă vă veţi găsi într-o situaţie nouă, pe care nu aţi mai întâlnit-o până acum şi în care vă veţi trezi nepregătiţi.


Horoscop 13 septembrie 2016, Scorpion:

Dacă până acum aţi avut parte de ghinion chior în viaţa profesională, acum dublaţi această situaţie confruntându-vă şi cu emotivitatea voastră excesivă. Şeful vă face nişte reproşuri pe care le consideraţi nejustificate, iar voi reacţionaţi impulsiv, răstindu-vă la el. Nu va trece prea uşor peste această impoliteţe.


Horoscop 13 septembrie 2016, Săgetător:

Dacă aveţi posibilitatea, amânaţi orice acord scris pe care l-aţi putea încheia azi, pentru zilele următoare. Din păcate, orice cooperare sau relaţie începută acum se va dovedi o mare sursă de probleme în viitorul apropiat. Este valabil şi pentru contractele sau împrumuturile la bancă.


Horoscop 13 septembrie 2016, Capricorn:

Din punct de vedere profesional, această zi este groaznică pentru schimbări. Nu este momentul oportun pentru a vă căuta un loc de muncă, pentru a vă muta într-un departament sau a pătrunde într-o echipă nouă. Păstraţi aceste iniţiative pentru zilele următoare şi mizaţi astăzi pe rutină.


Horoscop 13 septembrie 2016, Vărsător:

Talentele voastre au şanse ridicate de a fi recunoscute astăzi, ceea ce vă va produce o satisfacţie peste măsură. Şi la muncă veţi fi lăudaţi, dar activităţile pe care le practicaţi în timpul liber, vor fi cele care vă vor aduce în lumina reflectoarelor. Aveţi toate motivele să fiţi mândri de voi.


Horoscop 13 septembrie 2016, Peşti:

Va trebui să faceţi o diferenţă foarte clară azi între ceea ce vă este absolut necesar şi lucrurile de care vă puteţi lipsi uşor. Va trebui să faceţi câteva sacrificii, care vi se vor părea mai dificile la început, pentru a vă acomoda la noua situaţie. Vă mutaţi şi renunţaţi la obiecte dragi, dar inutile, sau alegeţi între profesie şi dragoste.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS