Horoscop Urania săptămânal: 4-10 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 4-10 iulie 2016


Horoscop 4-10 iulie 2016, Berbec:

Luna Nouă din data de 4 iulie se perfectează tocmai în casa familiei, universul vostru interior. Iată momentul perfect să închideţi unele capitole dureroase din copilărie sau în raport cu rudele de origine. Dezvoltarea voastră personală ar putea depinde de capacitatea voastră de a ierta și a uita cele întâmplate. Este în avantajul vostru să îngropaţi securea războiului și să faceţi pace cu oamenii dragi din viața voastră. Preluaţi inițiativa!


Horoscop 4-10 iulie 2016, Taur:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze în vreun fel sau altul la bunăstarea voastră fizică. Chiar și așa, vorbele cuiva v-ar putea atinge la coarda sensibilă în ziua/lele de 4 și/sau 7 iulie, declanșând o reacție neașteptat de emoțională din partea voastră. Ar fi bine să nu dramatizaţi lucrurile căci altfel v-aţi putea da peste cap starea de spirit. Depinde numai de voi să nu vă lăsaţi afectaţi de vorbe spuse la supărare.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Gemeni:

Zilele de 5 şi 6 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Vă recomand să nu plecaţi urechea la sfaturile medicale ale apropiaților. Dacă chiar nu vă simţiţi bine, mai bine apelaţi la o opinie avizată. Altfel, riscaţi să ajungeţi într-o situație și mai nefericită. Așadar, nu vă bazaţi pe leacuri băbeşti și indicațiile amicilor. Este în avantajul vostru să nu vă asumaţi niciun risc pe acest plan.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Rac:

Luna Nouă din data de 4 iulie se desăvârșește tocmai în casa vitalității, motiv pentru care aţi putea simți că nivelul vostru de energie urmează o curbă ascendentă. Cu toate acestea, cel puțin până în data de 6 iulie, ar fi bine să nu vă programaţi activități solicitante. Altfel, aţi putea risca să vă epuizaţi înainte ca bateriile voastre să se încarce așa cum se cuvine. Luaţi-o încetul cu încetul și încercaţi să nu exageraţi.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Leu:

Luna Nouă din 4 iulie se perfectează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care pragul vostru de sensibilitate ar putea coborî mult. Evitaţi, cel puțin săptămâna aceasta, mediile încărcate cu energie negativă și oamenii pesimiști. Riscaţi să vă molipsiţi cu o proastă dispoziție care să vă ţină multe zile. Căutaţi compania persoanelor pozitive.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Fecioară:

Zilele de 5 şi 6 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Faptul că vi se oferă prea multă atenție sau prea puțină v-ar putea afecta mai mult decât vă este confortabil să recunoaşteţi. Dacă înţelegeţi că nu aveţi nevoie de validarea nimănui, nu riscaţi să picaţi într-o pasă proastă întreaga săptămână. În consecință, depinde de voi să vă reabilitaţi starea.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Balanţă:

Zilele de 7, 8 şi 9 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Poate dacă aţi fi mai indulgenţi cu voi înşivă, dar și cu ceilalți, v-aţi simți puțin mai bine în pielea voastră. Încercaţi să nu judecaţi prea aspru tot ce vă înconjoară. Lucrurile nu vor sta niciodată așa cum vă doriţi, dar este în puterea voastră să vedeţi frumusețea imperfecțiunilor voastre și ale oamenilor de lângă voi.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 4 iulie se perfectează tocmai în casa filozofiei voastre de viață, motiv pentru care ar fi bine să aduceţi unele modificări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Gândiţi-vă dacă nu cumva, de curând, au avut loc evenimente importante din viața voastră care v-au confirmat că poate ar fi cazul să vă ajustaţi crezul personal. Atelierele de dezvoltare personală sunt recomandate.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din 4 iulie se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că v-ar putea trece tot felul de stări săptămâna aceasta. Se prea poate, de asemenea, să aibă loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Oricare ar fi situația, încercaţi să conştientizaţi că sunteţi mai puternici decât credeţi. Nu vă refuzaţi să simţiţi emoții intense.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Capricorn:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze mult la bunăstarea voastră fizică. Cu toate acestea, chiar dacă Luna Nouă din data de 4 iulie se formează în casa opusă pe cercul zodiacal celei a vitalității voastre, îi veţi simți influența și în ceea ce privește starea voastră fizică. Aţi putea simți că toată lumea vrea ceva de la voi, motiv pentru care v-aţi putea simți epuizaţi și folosiţi.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din 4 iulie se formează tocmai în casa sănătății voastre fizice, motiv pentru care orice stare care vă încearcă săptămâna aceasta ar putea avea o repercusiune asupra felului în care vă simţiţi. Evitaţi contextele sociale care v-ar putea face să vă simţiţi prost dacă ţineţi la starea voastră de bine. Nu vă duceţi în cealaltă extremă și nu vă izolaţi. Dar alegeţi-vă cu mare atenție anturajul și situațiile.


Horoscop 4-10 iulie 2016, Peşti:

Zilele de 5 și 6 iulie v-ar putea găsi ușor inflamabili, motiv pentru care este nevoie să depuneţi mai multe eforturi decât de obicei pentru a vă stăpâni o eventuală ieșire. De regulă, nu sunteţi nişte persoane temperamentale, dar de data aceasta riscaţi să vă sară țandăra într-un moment nepotrivit. Găsiţi o metodă de a vă elibera stresul și presiunea. Exercițiile de relaxare vă pot ajuta mult.


Horoscop iulie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS