Horoscop Urania săptămânal: 2-8 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 2-8 mai 2016


Horoscop 2-8 mai 2016, Berbec:

A doua zi a saptamanii v-ar putea surprinde într-o dispoziție melancolică, nostalgică sau mai sensibilă decât de obicei, ceea ce nu este tocmai surprinzător, dat fiind că mai tot timpul se întâmplă să ne cuprindă astfel de stări de sărbători. Evitaţi totuși să cădeţi în extrema cealaltă, cultivând o astfel de stare. Ar fi indicat să evitați oamenii care v-ar putea spune lucruri pe care riscaţi să le luaţi personal.


Horoscop 2-8 mai 2016, Taur:

Luna Nouă din data de 6 se perfectează tocmai în zodia nașterii voastre, eveniment astral care v-ar putea surprinde destul de lipsiţi de energie, dar totuși pe o curbă ascendentă în acest sens. Dacă simţiţi că bateriile vi se încarcă treptat, nu înseamnă că vă puteți înhăma liniştiţi la activități extenuante. Mai aşteptaţi totuși înainte de a vă forja mai puternic. Acordaţi-vă timp să vă recuperaţi după sărbători.


Horoscop 2-8 mai 2016, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 6 se desăvârșește în casa subconștientului din horoscopul vostru general, ajungând poate să vă uimiţi până și pe voi cu încăpățânarea de care daţi dovadă săptămâna aceasta. Nu vă faceţi totuși prea mult mustrări de conștiință pentru că există posibilitatea ca această aparentă îndărătnicie să nu facă altceva decât să vă aducă la cunoştinţă că vă doriţi ceva mai multă stabilitate.


Horoscop 2-8 mai 2016, Rac:

Zilele de 7 şi 8 vă pot crea o oarecare agitație interioară, dat fiind că sunteţi predispuşi atunci să vehiculaţi tot felul de scenarii care mai de care mai fanteziste. Întrucât aveţi tendința să gândiţi prea mult, în detrimentul relațiilor voastre cu cei din jur, căutaţi să vă ocupaţi mintea cu altceva. Citiţi, sunaţi-vă prietenii sau rudele, dar nu dezvoltaţi idei neadevărate.


Horoscop 2-8 mai 2016, Leu:

Nu se întrevăd neplăceri de ordin emoțional și cu atât mai puțin de factură fizică, săptămâna aceasta. Vestea și mai bună este că zilele de 3 şi 4 vă găsesc într-o formă psihică de zile mari, cu o mentalitate și o atitudine de învingători. Programaţi-vă așadar să vă ocupaţi atunci de treburile complicate, atât la nivel practic, cât și pe plan emoțional.


Horoscop 2-8 mai 2016, Fecioară:

Luna Nouă din data de 6 se desăvârșește în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că ar fi bine să lucraţi la un sistem de valori, principii și credințe mai bine conturat și mai puțin dispus la compromisuri. Sunteţi deja nişte persoane raționale, dar nu ar fi rău să vă structuraţi mai clar crezul personal. Aveţi multe de câștigat dacă lucraţi la acest aspect săptămâna aceasta. Vă va ajuta să vă maturizaţi.


Horoscop 2-8 mai 2016, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 6 se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, punând la încercare stabilitatea relativă din viața voastră și mai ales din relațiile cu cei din jur. Căutaţi să nu mai încercaţi să controlaţi situațiile și oamenii de lângă voi pentru că singurul lucru pe care îl puteți schimba este atitudinea voastră față de aceste circumstanțe și persoane care există în preajma voastră.


Horoscop 2-8 mai 2016, Scorpion:

În zilele de 3 şi 4 aţi putea fi asemeni unei lumânări care arde la ambele capete. Nu vă rămâne decât să vă impuneţi un ritm mai puțin alert, căci altfel riscaţi să vă alegeţi cu migrene ori cu mici accidente datorate neatenției sau faptului că nu luaţi lucrurile pe îndelete. Dacă vreţi să performați la nivel înalt și în restul zilelor, trebuie să vă liniştiţi și faceţi totul pas cu pas, fără grabă.


Horoscop 2-8 mai 2016, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 6 se perfectează în casa sănătății voastre fizice, semn că ar fi cazul să încetiniţi ritmul vostru de viață care, de cele mai multe ori, este unul alergător. Permiteţi-vă să mai luaţi o pauză din când în când și să vă bucuraţi de momentele libere pe îndelete. Dacă fugiţi mereu, de sau către ceva, nu apucaţi să vă bucuraţi de nimic și nu faceţi decât să vă epuizaţi aiurea.


Horoscop 2-8 mai 2016, Capricorn:

Zilele de 7 şi 8 ar putea fi nereușite din pricina unei viroze respiratorii. Evitaţi, pe cât este posibil, contactul cu persoanele bolnave și aveţi grijă cum vă îmbrăcaţi. Nu grăbiţi venirea verii. Dacă plănuiţi ca atunci să faceţi lucruri care presupun îndemânare, fiţi atenţi întrucât există riscul unor mici accidente casnice. Atâta timp cât vă purtați de grijă, nu se va întâmpla nimic rău.


Horoscop 2-8 mai 2016, Vărsător:

Luna Nouă din data de 6 se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, indiciu că s-ar dori să fiţi mai puțin critici la adresa viziunilor ușor învechite ale părinților sau a celor care v-au crescut. Este în interesul vostru să nu mai încercaţi să-i schimbaţi. Căutaţi să vă detaşaţi ușor-ușor de eventualele atașamente toxice avute cu ei. Fiţi mai puțin dependenţi de validări din partea lor.


Horoscop 2-8 mai 2016, Peşti:

A doua zi a săptămânii poate veni la pachet cu stări de spirit oscilante, motiv pentru care celorlalți le-ar putea fi greu să îşi dea seama cum să vă ia. Nu vă miraţi așadar dacă apar derapaje din partea lor pentru că nu știu în ce fel să vă abordeze. Luaţi-vă unele puncte de repere, găsiţi-vă o oarecare constantă și nu veţi fi nevoiţi să suferiţi de pe urma stângăciilor celor de lângă voi.


Horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS